Follow my blog with Bloglovin

Mina gamla dagböcker – del 8

Jag fick ta en paus med att gå igenom mina gamla dagböcker över sommaren. Jag märkte att det ibland blev ganska tungt för mig att återuppleva den tiden och vetskapen om att mitt mående hela tiden kommer bli värre och att sorgliga saker kommer att hända gör att det tar emot. På ett sätt tycker jag att det är fint att jag har så mycket dokumenterat från den här tiden, men samtidigt gör det ont. Som vanligt har jag censurerat en hel del. Det är ju jag som skrivit dem, men det känns ändå fel att outa mini-me helt och hållet.

 

Förra gången avslutade vi Kitty. Det är därför dags att presentera en ny dagbok.

 

Den nya dagboken ska få heta Dag “Dagge”. Känns ju ganska självklart.

 

Här är jag 12 år. Kreativ bena i håret I must say.

 

2018 skriver jag listor i min blogg och 2001 skriver jag listor i min dagbok. Tryggt att vissa saker inte förändras. Tankar om det här: 1) Sjukt det hade varit om jag svarade olika killnamn på vem jag gillar, är ihop med och älskar. 2) Kan tydligen inte släppa min önskenamn Julia. För nä, det var ju knappast ett smeknamn jag hade. 3) Roligaste ämnet i skolan: svenska (fast inte med Eva). Haha. 3) Min högsta önskan var ju SPOT ON. Önskar fortfarande samma. Fred på jorden och att Madde (hunden vi hade då) hade fått en valp.

 

Liten historia om mitt liv so far. Det hade tydligen varit lite hit och dit.

 

Åååååh <3 Jag vågar inte pussa Fredde för varje gång han ser mig i ögonen blir jag blyg. Hur fint.

 

Alltså wtf. Här har jag varit Team Fredde hela tiden och nu gör han såhär? För att han inte fick choklad???

Himla tur att jag gjorde slut. Och kan vi prata om hur jäkla power jag var då?? Ingen satte sig på mig minsann (i alla fall inte i versionen som jag skrev ner i min dagbok). Håller i alla fall fullständigt med tolv år gamla mini-me. Jag vill inte vara ihop med någon som kallar mig hora.

 

Haha. Knappt bitter. Hatar till och med hans stjärntecken.

Minns för övrigt att jag skrev fel namn på min dagbok med vilje. Ville typ visa att jag inte glömt den andra. Lite overly attached med mina dagböcker.

 

Wiiio. Istället blev jag tillsammans med Sebbe (också kallad Fibbe) som ni säkert minns hela tiden varit min back up.

 

Mmm bra Regina. Lita gärna på någon som kallar tjejer för hora.

 

Okej, nu blir det spännande. Tydligen är Fredde och Sebbe kompisar(?). I alla fall går de tillsammans för att ropa på mig nedanför min fönster så att jag kom ut och sedan fråga varför jag gjort slut med Sebbe. Sebbe säger att han ska skicka ett sms till mig.

 

Men han skickar aldrig.

Gillar för övrigt ironin. Nu tror du säkert *hon gillar Sebbe* fast så e det inte…tror jag….ehhh

 

Haha DÖR. Huuur bloggigt är inte detta? Kallar alltså (den nya??) personen jag är kär i för Mister X så att ingen ska veta vem det är om de råkar läsa. Jag har dock garanterat tagit detta från någon bok jag läst eller så. Men gjorde inte Blondinbella så en gång i tiden också?

 

Nä fy tusan vad taskigt. Bra konfrontering från min sida också. Heh.

 

Här är vi : ))

 

Tur det löste sig!

 

Men vi lever ju farligt det gör vi!

Men de orden avslutar jag Dag för denna gång. Undrar vilket 12-års drama vi får följa nästa gång.

 

Mina gamla dagböcker – del 1.

Mina gamla dagböcker – del 2.

Mina gamla dagböcker – del 3.

Mina gamla dagböcker – del 4.

Mina gamla dagböcker – del 5.

Mina gamla dagböcker – del 6.

Mina gamla dagböcker – del 7.

 

57 gillar

Comments (22)

 • Linnn

  |

  Haha jag älskar att du kände att du behövde förtydliga att du bara älskade Dagge as a friend

  Reply

  • Egoina

   |

  • Ellen

   |

   Haha, jag med? Så rolig läsning!!

   Reply

 • A

  |

  Det var väl Kenza som kallade sin Aleks för Mr. Valentine i början när de träffades? haha

  Reply

  • Egoina

   |

   Så kanske det var. Men visst har Blondinbella gjort samma? Eller var det Kissie? ?

   Reply

   • Sanna

    |

    Blondinbella gjorde det när hon var tillsammans med Nils a.k.a. Hajpojken ?

    Reply

 • Mellan raderna

  |

  Så himla kul att kolla tillbaka i gamla dagböcker. Jag var också en flitig dagboksskrivare 🙂 Men jag känner precis som du, att även om man skrattar så är det verkligen blandade känslor. Man minns ju preciiis hur man kände och mådde i alla de situationer man beskriver… Vilken liten kämpe man var, trots allt.

  Reply

 • Emelie

  |

  Men guud, så gölligt! Tänk vilka minnen man har sparade i gamla dagböcker, mycket av det som man hittar har man ju inget faktiskt minne av, vilket gör det ännu roligare!

  Reply

 • Martina

  |

  Alltså vilka draman! Man var tvungen att va tuff när man var 12 alltså! Och då tyckte man det var helt normalt, nu skulle jag blir helt knäckt om folk betedde sig så där…

  Reply

 • Martina

  |

  Mina gamla dagböcker ger inte så mycket att läsa nu, jag var så rädd att syrran skulle hitta dem så jag var ju tvungen att skriva så att hon inte förstod… En massa “han du vet”, “efter det där som hände i fredags” och liknande, så man vill bara skrika “vem?” och vad hände i fredags??

  Reply

 • Robert

  |

  Haha, fantastisk läsning. 😉

  Reply

 • sfj

  |

  Vet inte hur hemligt det är men det går att se ordet som du har censurerat, bara så du vet ifall du vill ta bort det <3

  Reply

 • Sandra

  |

  Mitt tolv-åriga jag blir jätteavis på att du hade många pojlvänner haha. Jag hade fan inte en enda! ?

  Reply

  • Marie

   |

   Inte jag heller ?. Ingen frågade någonsin chans på mig. Jag var däremot den som fick springa och fråga åt alla andra ?

   Reply

 • Sofie

  |

  !!!! Missade raden ”varit ihop i 5 dagar” så trodde på allvar att du planerade att ha 6 med fredde nästa dag ???

  Reply

  • Egoina

   |

   ?????

   Reply

 • Sarah

  |

  Jag satt i lunchrummet på jobbet när jag läste inlägget. Strax före jag läser meningen ”men vi lever ju farligt, det gör vi” så satte sig en av högsta cheferna vid mitt bord. Som jag aldrig pratar med. Som knappt hejar på mig. Och det var sån sinnesjukt rolig kommentar så jag börjar fnissa så jag knappt kan andas.
  Och kände lite samma. Att jag levde farligt. Det gjorde jag. ?
  Undrar om chefen kommer sätta sig hos mig igen.. ?

  Reply

  • Egoina

   |

   ???

   Reply

  • Linda

   |

   Hahah?? det här var sinnessjukt roligt

   Reply

 • ab

  |

  Gjorde inte kopplingen till stjärntecken så undrade varför någon som har en tvilling skulle vara mer självupptagen.

  Reply

  • Egoina

   |

 • Sara

  |

  Jag minns att jag skrev att jag var ihop och kär i olika killar i en av mina kompisars “mina vänner”-böcker ?

  Reply

Leave a comment

Arkiv