Follow my blog with Bloglovin

Mina gamla dagböcker – del 5

Låt oss fortsätta kolla i mina dagböcker! I förra inlägget påbörjade vi ju min dagbok ”Kitty”. Jag är 12 år gammal, jag och min mamma har nyligen flyttat från min styvpappa och min bästa kompis heter Mia.

 

Här är jag och Mia. Längst bak till höger är förresten Fredde. En kille som jag återkommer till gång på gång i mina dagböcker.

Då fortsätter vi:

 

Jag fortsätter noja över min handstil. Alltså wow. Det var verkligen ett ångestmoment märker jag? Älskar också lösningen på hur vi tänkte komma in på bio med åldersgräns btw…

 

Fortsätter noja över handstilen. Kom på den briljanta (eh) lösningen att luta texten åt olika sidor på varannan sida.

 

Det ilade genom hela mig när jag läste denna sida. Vet inte om jag ska skratta eller gråta över att jag inte förstod hur allvarligt det här var. Jag vill understryka att jag verkligen inte var ett psykopat-barn som bara ”jag är jätteledsen men om han dör tar vi hunden”. Var osäker på om jag skulle ta med det här för att det känns så hemskt. Men jag förstod inte att min styvpappa var så sjuk som han var och jag trodde verkligen inte att han faktiskt skulle dö på riktigt.

 

90% av min dagboks handling när jag var 12 år = hur jag egentligen skulle skriva.

 

Yaj nu har jag äntligen fått kattungarna!

 

Här ser ni Fläckis på rygg och Sötnos längst ner. Min dagbok blir förresten väldigt tråkig från och med nu. Det är väldigt mycket snack om allt busigt kattungarna gör, vad/när/hur de äter och en hel berättelse om när Sötnos gömde sig bakom sängen. Zzz.

 

Vilken revansch! Ni som hängt med i mina dagböcker vet ju hur jag suktat efter Fredde. Sist jag frågade chans valde han Mia, men nu valde han mig!! För att citera mig själv: Silken tur…

 

Fredde har inte gjort slut än fan vad jag älskar han!!!

 

Iiii. Jag blir ju lite pirrig nästan av att läsa det här. Det här är den första killen jag faktiskt var kär i på riktigt och jag minns så väl denna känsla. Höll på att spricka.

 

Lite cringe men aaaah hur gulligt. Idag hände det! Vi pussades på den åttonde dagen!

 

Ja och sen blir det genast trouble in paradise. Man ska inte byta saliv med killar, då är det problem med en gång. Nu är tydligen Fredde sur för att jag inte kunde komma till hans gård på grund av katterna och tycker att jag ska säga ”Dom dör inte bara för att man inte är hos dem” till min mamma. Jag kommer på en lösning att jag kan ta ut dem och att han får komma till min gård istället, men då säger han nej och vá sur? As.

 

Plötsligt börjar jag intressera mig för en annan kille istället. Jag ska inte göra slut med Fredde, men om det tar slut ska jag fråga på Sebbe! Bra med en back up ändå.

 

Jag berättar om vårfesten vi hade i skolan. Tycker det är så gulligt att jag skriver ut talet jag höll (bra tal va…haha) och att jag även skriver vad jag hade på mig.

 

Jag verkar mer och mer inne på att göra slut med Fredde. Tydligen är han tradig (måste älska min skånska) och dessutom pallar jag inte vara tillsammans med någon (yeah right).

 

Jag tog mod till mig och gjorde slut! Genast ringde jag upp Sebbe (han kallades också för Fibbe), för att fråga chans på honom. Men han sa nej!!! Vilket nederlag. Verkar dock inte överdrivet ledsen över det (haha) *fniss*.

 

Och där lämnar vi dagboken för den här gången. Undrar var detta triangeldrama kommer sluta.

 

Mina gamla dagböcker – del 1.

Mina gamla dagböcker – del 2.

Mina gamla dagböcker – del 3.

Mina gamla dagböcker – del 4.

 

100 gillar

Kommentarer (21)

 • Mikaela

  |

  Satt och läste din blogg när min kille frågar ’vem är kitty’ och jag svarar att det är dagboken. Han frågar då om du härmat Anne Frank då hon också kallade sin dagbok ’Kitty’

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha ja såklart! Det var där jag fick det från. Ville också ha en Kitty ?

   Svara

 • E

  |

  Det är så kul att läsa dina dagböcker. Jag skrev också väldigt mycket. Men blir lite ledsen när jag läser mina. Jag är så mörk och dyster i tankar. Och pinsam! Jag skrev när jag var 14 år att jag ville flytta hemifrån och skrev då en budget (???). Hyra: ”Max 800 kronor. Mat 300 kr. Men det får mamma och pappa betala för det skulle dom ändå betala om jag stannar. Möbler tar jag från mitt rum” Tillåt mig skratta. 1100 kr i utgifter. På 2000-talet. Bra jobbat. Hade varit billigt per vecka dessutom…

  Svara

  • Egoina

   |

   ??

   Svara

 • Wysteriia

  |

  Men alltså vad rolig du är! Och så mycket drama, haha! Vet inte om jag skulle vilja hitta igen mina gamla dagböcker….:P

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha nä, det är lite skräckblandad förtjusning att läsa ?

   Svara

 • Robert

  |

  Fantastisk underhållning. 🙂 😉

  Svara

 • L

  |

  Vet att du säger ett choklad, säger (sa) du kanske också ett hamster eller blev det bara fel? Lät gulligt! ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Nej, det blev bara fel 🙂

   Svara

 • Hanna

  |

  Uhuu igenkänning.. Skönt att inte vara en ungdom längre 😉

  Svara

 • Maja

  |

  Det slog mig nu, din första kärlek Fredde. Och nu är du med F… ?!!!!? Ödet?

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha ja!! ?

   Svara

   • Kari

    |

    När du gifte dig i förskolan var det även där en ”F”. ?

    Svara

    • Egoina

     |

     Haha sant! Har en grej för dom tydligen ?

     Svara

 • Sofia

  |

  HAHA, ”Fredde har inte gjort slut än fan vad jag älskar han” skrattade högt ? tacksamt att vara Fredde på den tiden!

  Svara

  • Egoina

   |

   ?

   Svara

 • C

  |

  Asså jag älskar dessa dagboksinlägg?

  Svara

 • M

  |

  Underbart!!

  Svara

 • Hanna

  |

  ÅH älskar att du skriver på skånska!! Jag är från utanför Kristianstad och när jag var yngre och skrev dagbok skrev jag massa onödiga R i ord där jag antog att det måste vara R bara att jag inte uttalar dem. Tvärt om från hur jag pratar alltså! Massiv överkompensation, R i varenda jävla ord.

  Svara

 • Sandra

  |

  Måste ändå säga att jag är imponerad över hur du höll igång kärlekslivet redan som 12-åring! Själv var jag kär typ en gång och swore off killar så fort jag blev rejected. Var ihop med en klasskompis under loppet av en rast, frågade chans i början, sen när rasten var slut och det ringde in gjorde han slut. Längsta förhållandet jag haft! Or not… Haha.

  Svara

 • Matilda

  |

  Alltså åh du är verkligen bäst som delar med dig! 😀
  Blir alltid så nostalgisk av dessa inläggen! Det är sååå mycket igenkänning.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv