Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Måndagssnack

Äppelcidervinäger hjälper inte mot allt ändå. Tydligen.

Trodde ju att min vagel försvann, men nej. Den är kvar. Den är dock inte så stor denna gång. Men blir sakta större och den här gången orkar jag inte stå ut längre än jag måste. Döm min förvåning när jag fick tid till ögonläkare genast. Redan imorgon!

Ska alltså operera mitt öga imorgon. Ska för tredje gången ta bort en chalazion. Är typ expert på det ingreppet vid det här laget.

Så skönt att få det fixat innan jul. Och mest av allt, innan den växer sig ordentligt stor. Never forget när jag såg ut såhär i evigheter. Mina ögonlock blev asymmetriska efter den senaste vageln och jag vill inte att det ska bli värre. Kalla mig ytlig, men tycker det är så deppigt. Varför drabbas jag av detta gång på gång? Kan man göra ögonlockslyft på bara ena ögat? haha.

Hoppas att ingreppet blir mindre smärtsamt och återhämtningen snabbare nu när vageln är mindre. Vi får väl se. Har varnat för att jag kanske kommer som en pirat till jobbet resten av veckan. Eller så ser jag ut såhär kanske.

Gah önska mig lycka till imorgon.

107 gillar

Kommentarer (10)

 • Josefine

  |

  Finns det något du kan göra för att förebygga att det inte kommer tillbaka i framtiden (som du inte redan gör)? Typ nån salva eller badda med vinäger eller jag vet inte vad. Fråga läkaren imorgon kanske? Hade blivit knäpp på att det kommer tillbaka hela tiden 😭

  Svara

  • Egoina

   |

   Nej tyvärr. Det är att återfukta i så fall. Men vart fjärde år bedöms ändå inte som ofta 🙁

   Svara

 • Marie

  |

  Jag kollade ditt gamla inlägg som du länkade till och läste några kommentarer där under. Blev så fundersam över din ”ton” ibland, varför du avslutade så många svar med frågetecken? Men insåg efter en stund att det måste vara någon emoji som inte syns längre. 😅

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahha jaaa exakt! Det blev något fel på bloggen för typ två år sedan och alla emojis blev frågetecken. Usch det är så hemskt i gamla inlägg. Verkar så dryg 😂

   Svara

 • Sara

  |

  Stackare! Hoppas på snabb bättring!

  Svara

 • Sara

  |

  Lycka till idag!

  Svara

 • Frida

  |

  Jag verkar ha överkänsliga ögon så jag använder inte ögonsmink till vardags längre…

  Svara

 • Felicia

  |

  Lycka till! Håller alla tummar jag har!

  Svara

 • Julle

  |

  Köp en 30dagars burk med L-Lycine (3 tabletter om dagen) och kör en gång i halvåret. Nu är kanske inte Herpesvirus samma som vagel men L-Lycine hjälper mot mycket. Jag fick munsår från en kille jag dejtade för 8 år sen, bröt ut varje gång jag var förkyld eller lite sliten och det höll på att ta kål på mitt självförtroende, fick ärr och missfärgningar i mungipan och runt läppen för jag hade munsår så ofta på vintern. Käkade L-Lycine i två omgångar på ett år och har aldrig haft munsår sedan dess (snart 6 år sedan) första kuren. Nu är kuren en religion för mig, varje April och September

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv