Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Sista dagen med ögat

Då var dagen här! I skrivande stund sitter jag på tåget till Halmstad för att operera mitt öga. Köpte med mig en kaffe och en chokladboll. Killen före mig i kaffekön kunde inte betala för sin kaffe då inget av hans tre kort fungerade. Han provade och provade, men det gick inte. Baristan erbjöd honom det gratis, men han ville inte ta emot det gratis och gick. Fick så ont i hjärtat av det. Så gullig. Jag kunde ju köpt kaffe till honom! Eller han hade säkert inte tagit emot det heller.

Jaha men mitt öga då. Tänk att jag hängt med det i över ett halvår och nu är det snart över. Jag har tittat på operationen på Google och vet hur det går till, så jag känner mig trygg. Konstigt att jag inte är kirurg ändå. Älskar ju operationer? Eller kanske inte så konstigt med tanke på hur skakig jag är. Hade nog lyckats skära av viktiga blodkärl och dödat säkert hälften.

Det jag är mest orolig för idag är bedövningen. Jag har ingenting emot sprutor egentligen, men i närheten av ögat känns det läskigt.

Njut nu av dessa två sista bilder:

 

Är det sjukt om jag har lite separationsångest?

 

98 gillar

Kommentarer (16)

 • Krista

  |

  Glöm inte be att få fota den när den är uttagen ?

  Svara

 • K

  |

  Whaaaat, då måste vi åkt samma tåg! Och jag missade dig!! ?
  Lycka till med ögat!

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh synd! Tack ?

   Svara

 • Nathalie

  |

  Jäklar alltså. Den verkar ha fått ett eget liv den där! ? Hoppas operationen går bra! Kraam

  Svara

 • Robert

  |

  Stor bula du har där du. 😉 Hoppas det går bra! <3

  Svara

 • Mi

  |

  Inte kan det väl ha gått 6 månader redan? Sjukt hur fort tiden går isåfall!
  Lycka till, hoppas allt går super! 🙂

  Svara

  • Mika

   |

   Tänkte samma sak! Vad händer med tiden?! 6 veckor tänkte jag isåfall ?
   (även om det såklart känts länge för Egoina)

   Svara

   • Egoina

    |

    Jo, sjukt nog! Men den var inte lika stor de första månaderna ?

    Svara

 • Frida

  |

  Hans kort kanske var stulna,
  3 ur funktion låter lite märkligt

  Svara

 • Hanna

  |

  Äntligen! Såg din story på Instagram. Lider med dig! Hoppas att det läker fort ?

  Svara

  • Egoina

   |

   ❤️

   Svara

 • L

  |

  Åh, hoppas det gått bra!!! Tyckt det varit sjukt att folk klagat på att du tyckt den varit jobbig, jag skulle typ inte kunnat prata om annat om jag haft en sån stor vagel (inget dumt mot dig såklart) då det såklart påverkar en mycket… kram!!

  Svara

  • Egoina

   |

   Gick sådär, kolla på min story på Instagram om du vill se hur det ser ut nu ? Men nu är det över i alla fall ??

   Svara

 • i-i

  |

  Den hade passat fint under Halloween 🙂

  Svara

 • Julia

  |

  Samma sak hände mig förut och då hjälpte mig en kvinna att betala så swishade jag!

  Svara

 • Sara

  |

  Tiden går sjukt fort! Lycka till och hoppas det går bra med klumpen, eller inte klumpen per se den skiter vi ju i men att de får bort den bra ? Okej svammel, jag går och lägger mig igen.

  //Sjuk och trött

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv