HITTA VÄNNER

Jag har fått flera önskemål om ett nytt hitta vänner-inlägg på sistone. Med tanke på mitt förra inlägg om vänskap passar det ju utmärkt att köra ett nu!

Skriv var du bor, vad du söker, vad du tycker om eller vem du är och lämna ett sätt att bli kontaktad på i kommentarsfältet. Obs! Skriv din mejladress i själva kommentaren. Annars är det bara jag som ser den. HEJA VÄNSKAP 👯‍♀️🌸

 

 

Eller så kan man ju gräva fram någon i ett gammalt inlägg:

Första inlägget.

Andra inlägget.

Tredje inlägget.

Fjärde inlägget.

Femte inlägget.

Sjätte inlägget.

 

32 gillar

Comments (99)

 • Marielle

  |

  ESKILSTUNA

  Hej alla! Jag heter Marielle och har precis fyllt 25. På söndag flyttar jag till Eskilstuna (Torshälla närmre bestämt) från Stockholm tillsammans med min sambo och den enda jag känner där är min sambos syster. Det är lite läskigt och jag vill så himla gärna träffa lite nya vänner!

  Jag älskar att läsa och skriver gärna eget. Fika är typ livet och den roligaste shoppingen är lätt second hand! Planerar att börja träna på Friskis då gympapass enligt mig är den roligaste träningen.

  Mejla mig på lundmarielle@gmail.com om någon därute vill bli mina nya vän hihi ❤️

  Reply

  • Minna

   |

   Mejlar dig direkt 😍

   Reply

 • Emily

  |

  LINKÖPING

  Jag är 23 år, har precis jobbat mitt första år som gymnasielärare och känner att jag behöver lite nya vänner (inte lika lätt att träffa nya människor nu som när man pluggade). De vänner jag har skulle nog beskriva mig som tidspessimist, organiserad och strukturerad men ändå social, frispråkig och en gnutta tokig.

  Jag älskar: djur och natur, musik, matlagning, bubbel och att fuldansa! <3
  Jag hatar: sär skrivningar, geografi och kassler

  Hör gärna av dig till zitastar@live.se om du vill dricka bubbel och fuldansa med mig! 🙂

  Reply

  • Madeleine

   |

   Men gud du är ju som jag! Bor i Motala, slänger iväg ett mail dirr!!!

   Reply

  • Amanda

   |

   oj, måste bara skriva detta haha! Vad imponerande att vara 23 år och jobbat ett år redan som gymnasielärare! Få förunnat ju att vara ute så tidigt i den typ av karriär (och att veta vad man vill göra!) 🙂

   Reply

 • Linnéa

  |

  UMEÅ

  Jag är 22 (i princip 23) år gammal och bor i Umeå tillsammans med min sambo. Med oss bor även en liten kisse som är en riktig liten primadonna.

  Jag älskar djur (framförallt hästar), vara utomhus, fotografering, träning, ta en fika, bara hänga, vinkvällar osv… gillar du samma saker så maila mig!
  linnea.110@live.se

  Reply

 • Ebba

  |

  Hej!

  Mitt namn är Ebba och jag är 23 år. Om en månad flyttar jag tillbaka till Värmland (förhoppningsvis Karlstad!) efter att ha tillbringat det senaste året i England. Då jag flyttade ner till Lund för att plugga när jag var 18 så har jag inte varit så mycket i Värmland de senaste åren och är absolut i behov av vänner där!

  Skulle älska att hitta några vänner att ta en fika med eller liknande (som jag har saknat svenskt fika det senaste året, herregud). Tillbringar min tid med att läsa böcker och gymma. Dessutom älskar jag hundar och brukar hänga en hel på olika agilitytävlingar i området då min mamma är tävlar med sina hundar.

  / ebba.randig.strumpa@hotmail.com
  en väldigt gammal mejladress som bara används vid såna här tillfällen

  Reply

 • Julia

  |

  LANDSKRONA

  Hej,
  Jag heter Julia och är 24 år och bor i Landskrona.  Jag gillar träna, ut och gå spela spel och bara umgås.  Hojta om du är sugen på att ses en dag!:)
  Juliaaandersson@hotmail.com

  Reply

 • Emos

  |

  Hej, mitt namn är Emma, 26 år gammal, bor i norra skåne tillsammans med min sambo och våra två katter. Pluggar till socionom i Malmö. Tycker om mysiga hemmakvällar med god mat och film! Tycker om att gå i affärer och fika. Tycker om att träna/promenera och spela datorspel (varför låter det så töntigt?? haha) lite grann ibland på kvällarna, även att läsa 🙂

  emma.osterberg93@gmail.com

  Reply

 • Sara

  |

  YSTAD

  Hej! Jag heter Sara, är 24 år och flyttar från Stockholm till Ystad om en månad. Känner typ ingen i området så det hade varit jättekul att kunna träffa någon ny vän som bor i närheten!

  Jag spenderar gärna min tid med att fika, vara i naturen, läsa och äta mat 😋 Jag har en hög med sällskapsspel som vill bli spelade, vill alltid bada i havet och diskuterar gärna högt och lågt.

  Hör gärna av dig till mig (saralangefors@gmail.com) så kan vi börja med en fika! 😃
  Kram

  Reply

  • Viktoria

   |

   Åh hade gärna hängt med dig om jag bott kvar i Ystad. Älskar sällskapsspel!

   Reply

   • Sara

    |

    Det hade ju varit perfekt! Synd att du inte är kvar där 😌

    Reply

  • Natali

   |

   Hej! Jag bor inte i ystad men bor ca 1 timme bort i Trelleborg, pendlade till Ystad innan så har inga problem att ta mig dit. Är tyvärr lite mesig i kallt havsvatten men allt annat stämmer in ganska bra.. 🙂 Vet inte om det duger som “närheten” 😀

   Reply

   • Sara

    |

    Hej Natali! Jag tycker att det duger som närheten 😃 Haha jag får bada själv då, men vad kul att det stämmer annars! Mejla mig gärna 😃

    Reply

    • Katarina

     |

     Hej! Jag bor också i Trelleborg! Gillar böcker, mat, fika, att baka/laga mat skogen och hundar. Vill ni hänga fler?

     Reply

     • Sara

      |

      Hej!
      Ja vad kul! Mejla mig gärna 😊

 • Lisen

  |

  KINNA / MARK

  Hej hej!
  Finns det någon i mark som läser här?
  Heter Lisen, är 28 år och bor med sambo och katt.
  Gillar att sy, pyssla vara ute i naturen och spela spel och äta godis.
  Och tycker sådana här presentationer är jättesvåra att skriva! :0
  Kan nog vara lite blyg men det släpper snabbt när jag lär känna någon.
  Skulle vara jättekul om det fanns någon i närheten!
  Lis3n _ _ @hotmail.com

  Reply

 • Ellen

  |

  OSLO. Ä

  Hej! Jag är en 26åring Skåning som är bosatt i Köpenhamn sen 1,5 år. Om 6 veckor flyttar jag och min man till Oslo, han är en local medan jag känner exakt ingen i denna fantastiska stad (utöver hans familj) Hade varit så sugen på att träffa lite vänninor, har haft det väldigt magert på den fronten de senaste åren i Köpenhamn.

  Jag älskar att laga mat, organisera i köksskåp, lyssna på true crime poddar och spela spel. Jag älskar också att resa och har bott i både i Thailand och New York. Älskar hemmafester men går aldrig ut på nattklubb. Äger många ful-gulliga pyjamaser. Netflix och godis kan aldrig vara fel. Älskar att hosta tillställningar och tema kvällar.

  Mejla mig! Ekheim.e@gmail.com

  Reply

 • Erica

  |

  SUNDSVALL

  Hallå där! Jag heter Erica, är 25 år och pluggar till lärare i Sundsvall. Tycker om träning, musik, att vara utomhus, äta god mat och säger inte nej till ett glas bubbel 🥂
  Hoppas det finns någon härlig prick i närheten som vill ses! ☺️

  Reply

 • CAROLINE

  |

  NORRKÖPING /

  Hej tjejer!
  Jag heter Caroline, är 28 år gammal och bor i Norrköping. Just nu bor jag dock i Helsingfors där jag studerar till flygledare fram till oktober i år (inte länge kvar nu!!).

  Jag älskar öl, dans, musik och både djupa och ytliga samtal.
  Bodde 6 år i Sthlm förut, där jag fick många nära vänner som jag idag kallar mina bästa vänner. Söker fler såna vänner! Man kanske inte behöver ses varje dag, men ändå känna att man vet vart man har varann (Y)

  Maila till nilsson.annacaroline@gmail.com eller skicka en följarförfrågan på Instagram till carolinenilssson (3 “S”)

  Ha det!

  Reply

  • Matilda

   |

   Hej! Norrköping här med och 29 år! Skickar en förfrågan på Instagram, ematilda heter vad där!

   Reply

 • E

  |

  Väldigt osannolikt men kanske det finns en tjej från helsingfors i Finland? Här är en 24-årig tjej som älskar att umgås, äta gott och njuta av ett glas vin i sommarsolen. Lyssnar gärna och vill alltid allas bästa! Om det finns någon där ute, kommentera här så tar jag kontakt! Somriga hälsningar E!

  Reply

  • Eva

   |

   Om jag skulle bo kvar i Helsingfors hade jag gärna blivit din vän, hoppas du får svar, håller tummarna! Tycker om din beskrivning om att du gärna lyssnar och vill allas bästa, det är fina egenskaper! 😊

   Reply

  • L

   |

   Jag är en (snart) 28-årig tjej som bor nära/jobbar i Helsingfors. Gillar också god mat och vin! 🙂

   Reply

   • E

    |

    Hej! Skicka din ig elr email så sätter jag direkt meddelande!

    Reply

    • L

     |

     Skoj! Min ig är linnnknits.

     Reply

 • Emelie

  |

  KRISTIANSTAD

  Hejhej!
  Emelie heter jag, 22 år o bor i Kristianstad i Skåne. Bor tillsammans med min sambo o vår dotter på 6 månader som jag är mammaledig med så jag har all tid i världen att träffa nya kompisar. Har inga vänner med barn i samma ålder så det hade ju varit roligt o träffa någon som hade lite intresse när man pratar barn iallafall, men annars är min dotter rätt snäll o hänger glatt på det jag gör så det är absolut inget måste 😉
  Gillar att shoppa, fika, dricka vin på uteserveringar, titta på serier o prata skit. Tror o hoppas att jag är rätt lätt att umgås med hehe 🙂

  Reply

 • Ellen

  |

  GÖTEBORG
  Hej hörni!
  Jag heter Ellen och bor i Göteborg. Är numera färdigpluggad och jobbar. Har därför mycket mer ångestfri fritid och vill gärna träffa fler att dela den med! Gillar att gå promenader, naturen, gå på pass på friskis, läsa och dricka öl! 😀

  Maila mig gärna på potatiskrokett@outlook.com

  Reply

 • Anna

  |

  YSTAD/Skåne

  Hej!
  Mitt namn är Anna och jag är 29 (okej snart 30🙈) bor i Ystad med mina barn på 5 och 2,5 år

  Jag jobbar som doula och fotograf, på fritiden är jag mycket med mina barn men när jag inte är med dem så tränar jag en del, ser serier, läser böcker och dricker kaffe i massor

  Då mina vänner bor långt bort och inte så lätta att träffa för en spontanfika så söker jag fler härliga människor att umgås med 😊

  Maila till ystaddoulan@hotmail.com

  Hoppas vi ses!

  Reply

 • Umeå

  |

  Hej,

  Jag heter marion och är 24 år. Har bott i Danmark dom senaste 4 åren och flyttade nyligen tillbaka till ume! Jag är riktigt fika tjej som älskar att gå omkring på stan, ta en fika, ett glas vin eller ta en utekväll på olles eller båten nu på sommaren☺️ Annars så älskar jag chips och katter haha. Bor ihop med min pojkvän och har sökt in till lärarlinjen nu i höst!
  Om det är någon som är intresserad av en fika nån dag – maila mig! marionfalk95@hotmail.com

  Reply

 • Emma

  |

  Stockholm
  Hej! Mitt namn är Emma Jag är en norrlänning som snart fyller 35 år. Bor i Stockholm sedan ett antal år tillbaka och tycker om att gå på secondhand affärer, Loppisar,vin och tycker det skulle vara jättekul att träffa någon ny härlig person att umgås med. Om du gillar detta inlägg får du gärna höra av dig. Ett plus om du gillar yoga då jag precis börjat med det. Ha det bra!

  Mejla till :emmakristina.landstrom@gmail.com

  Reply

  • Bridget

   |

   Hej,
   Jag och min man har precis flyttat till Stockholm och vi är intresserad av att lära känna nya männsikor då vi känner nästan ingen här.
   Vi är 26 och 28 år

   Jag har mejlat dig
   hör gärna av dig

   Reply

 • Emma

  |

  Norrtälje

  Jag är en lugn 27-åring som bor i Norrtälje tillsammans med min man, dotter (9 månader gammal) och våra 2 katter. Njuter för tillfället av min mammaledighet men jobbar som socionom i vanliga fall. 

  Skulle gärna lära känna någon med barn i ungefär samma ålder att fika, promenera och bara umgås med 🙂

  Emma0054@hotmail.com

  Reply

 • Emma

  |

  Lund (stockholm)

  Hej! Jag är Emma, snart 25 och born and raised i Lund (så ingen student som snart flyttar). Jag är en sån där störigt lesbisk person, så jag kommer sannolikt prata om gay stuff hela tiden, men mina straighta och bi vänner står ut med mig så det gör nog du också. Jag älskar att lyssna på bra musik och dricka goda drycker (vin, drinkar eller bara cola) och prata om alllt, men också uteserveringskvällar, parkhäng, fika, konserter och numera till och med shopping. Jag är en jävel på att kramas och ge mina vänner extremt mycket kärlek. Skrev Stockholm också eftersom jag ofta är där för att träffa vänner, mina gudbarn och min flickvän, så träffar gärna folk där också! Maila till Contact@emmacarolina.com eller följ på twitter, det bästa sociala mediet by far, @BlindestDyke

  Reply

 • Andrea

  |

  GÖTEBORG
  Hej! Mitt namn är Andrea, är 26 år gammal och har bott i Oslo sedan 2012 (7 år går så fort!). Om två månader flyttar jag till Göteborg för att börja plugga till högskoleingenjör. Jag älskar god gourmetmat, sitta på caféer med min laptop, dricka rödvin på fredagskvällarna och prata om livet. Gillar att reflektera och diskutera tillsammans med andra. Jag är intresserad i minimalism, slow fashion, klättring och yoga. Jag älskar allt som har med intellektuell stimulans och självutveckling att göra, som t.ex. att spela piano, göra IQ-tester eller spela schack. Jag spenderar för övrigt allt för mycket tid på youtube (hello smink-tutorials!) eller läsa bloggar på (Egoina, PT-Fia och Isabel Boltenstern är mina topp 3). Och det bästa jag vet att se på bio är såna där töntiga och lättsamma feel-good komedier. Jag lagar också världens godaste vita pizza! Släng iväg ett mail och säg hej! andrea718@live.se

  Reply

 • Sandra

  |

  Dalarna / Falun

  Hej!
  Jag är 22 år och bor utanför Falun med sambo och en ettårig hund. Jag har väl glidit ifrån alla vänner från skoltiden, de flesta bor långt bort så skulle vara härligt att träffa någon i närheten.

  Mina intressen är att kolla på serier, äta god mat och träna min hund.
  Min mail är sandranykvist1@hotmail.com

  Reply

 • Cecilia

  |

  Norra Skåne
  Hej! 26 år gammal tjej som gärna vill hitta nya och fler vänner att hänga med! Ta ett glas vin en kväll? Hänga med ut och glo på folk? Promenera en tur? Varför inte dra till Helsingör en kväll och kika lite i affärer? I’m on it! Är en sucker för loppisar och second hand! Bor i Vinslöv med min sambo och vår lilla hund!

  Reply

 • Maggan

  |

  Sjöbo(Skåne)
  Mitt namn är Margareta (Maggan) är 30 snart 31, gillar musik, se på serier mm. söker nårga Nya vänner , då jag inte har så många vänner. Är en ganska blyg tjej, har mkt humor ( den kan bli lite för ”sjuk” ibland.). Då vill ni bli vän med mig så kan ju maila mig på. Margareta.lovgren@hotmail.com eller så kan ni DM:a mig på instagram mlvgren

  Reply

 • Sarah

  |

  GÖTEBORG

  Hej alla! Jag är 26 år och flyttade till Göteborg i november efter studierna i Uppsala. Är inte från området och känner ingen här förutom mina kollegor.

  Skulle beskriva mig som en ganska feelgood person. Gillar allt från att ligga hemma i fulaste myskläderna jag har och titta på serier till att slå klackarna i taket på Pustervik till att bara ta långa promenader och prata om allt mellan himmel och jord.

  Mig kan man nå på trumsarah@hotmail.com

  Reply

 • Sara

  |

  Sara, 28 år. Bor i Karlstad. Jobbar som lärare. Har en dotter på två år och sambo sedan 8 år tillbaka. Har tappat många vänner sedan jag fick barn. Någon med eller utan barn som vill ses? Fika? Promenad? Öppen för det mesta. Social. Har humor 😀

  Reply

  • Jessica

   |

   Hej Sara!

   Jessica heter jag, 30 år, bor i Karlstad och arbetar också som lärare. Härligt med sommarlov nu!
   Jag skulle gärna lägga till fler vännerna kretsen 😃 vill du får du gärna skriva till mig på Messenger. (Hittar inga kontaktuppgifter till dig i din text). Mitt efternamn är Nilsson.😊

   Reply

 • Sofie

  |

  Hej hej Sofie heter jag och är 30 år. Har flyttat till nordöstra Skåne och känner inte så många här så hade varit kul träffa nya vänner 😄 jag bor i lgh med sambo och katter, älskar att fika, promenera i skogen, köra mc och lyssna på (väldigt blandad) musik. Jag jobbar inom vården och är glad och snäll. Jag gillar inte falska människor, skräniga måsar och kollektivtrafik som är försenad 😉😂 hoppas vi hörs!

  Reply

 • Jennie

  |

  Örebro

  Jennie, 28 år. Bor i Örebro med sambo och två små barn (1,5 år och 2 månader). Jobbar som sjuksköterska, just nu föräldraledig. Sedan barnen kom har tidigare vänner sakta försvunnit så jag söker nu nya vänner i samma situation.

  Jag gillar god mat och dryck, sällskapsspel och hästar. Låter det intressant hör gärna av dig 🙂

  Du när mig på: jennie.stefansdotter@hotmail.com

  Reply

 • Helena

  |

  MALMÖ

  Hej! Jag heter Helena, 32 år. Jag bor med fru och ett barn på 10 månader. Går snart på föräldraledighet och söker någon att hänga med. Går gärna en promenad, stickar, fikar, ser på film, osv. Maila gärna på helena.gronsterwall@gmail.com

  Reply

 • Moa

  |

  Köpenhamn/Malmö
  Hej på er! Jag har precis flyttat ner till Köpenhamn efter studier i Umeå och börjat jobba inom restaurangbranschen, jag är 27år och väldigt frammåt och glad, gillar när saker inte behöver vara så uppstyrda utan kan ske spontant! Jag jobbar mycket kvällar och helger men är då ledig mitt i veckan istället. Jag är alltid på för en kaffe eller ett glas vin!
  moa.torstensson@yahoo.se
  Instagram : memoei

  Reply

 • Mathilda

  |

  Skulle vara väldigt roligt om det fanns någon annan läsare här som också bor i Barcelona? Antar att chansen är väldigt liten, hahaha. (:

  Reply

 • Carro

  |

  Malmö/södra Skåne, vart du vill, så fort du kan.

  Hallå!

  Carro, 24 år från Oxie, Malmö.
  Jag är den mest positiva pessimisten du någonsin kommer träffa, hatar allt o alla samtidigt som jag tycker livet är alldeles, alldeles underbart.
  Ropar fortfarande ”häst!” när jag kör förbi en hage, min bästa vän är en hund och jag mår som allra bäst när jag lyssnar på musik.

  Det är förbannat skönt att va själv men ett jävla helvete att va ensam…

  Jag söker därför efter en likasinnad person som inte har så höga pretentioner o kan uppskatta att sitta o snacka skit, gå off road i bokskogen eller tävla om vem som kan sjunga högst i bilen.

  Uppskattar som sagt mitt eget sällskap, men att sitta själv på midsommarafton är inget jag föredrar..
  Så är du riktigt jävla spontan kan jag va det med. Bakar Skånes godaste jordgubbstårta, gör superfina blomsterkransar, kan en del snapsvisor, har inga hämningar och utlovar dans mm.

  Hit me up.
  corlan@live.se

  Reply

  • Johanna

   |

   Åh du låter ju helt fantastisk!! Jag flyttar till Malmö i augusti och söker vänner då Hahah, känner ingen där nere så vore kul att hitta likasinnade. Min sambo är därifrån, därav att vi flyttar 🤗

   Reply

   • Carro

    |

    Va kul, välkommen ner! Hör gärna av dej igen när du har blitt hemmastadd, alltid kul me nån som tycker man låter fantastisk 😉

    Reply

 • Emma

  |

  UPPSALA

  Jag är 23 år och studerar vanligtvis i Uppsala men kommer nu för första gången spendera sommaren i Uppsala och jobba. Känner inte så många som är kvar här så vore roligt att träffa lite nya vänner.

  Jag tycker om att träna, dricka vin, äta god mat, träffa vänner osv.

  Hör gärna av dig 🙂

  mail: emma.goransson@hotmail.com

  Reply

  • Frida

   |

   Hej Emma!

   Jag heter Frida och är 24 år och bor i Uppsala. Gillar precis som dig träna, god mat och vin 🙂 vore supertrevligt att ses!

   Reply

 • Elin

  |

  HELSINGBORG
  Jag är en 25årig tjej som flyttade hem till Sverige förra sommaren efter några år på Island. Jag driver ett eget företag med islandshästar, och vill gärna ha någon att hitta på saker med så jag inte fastnar i jobbet hela tiden 😀
  Jag älskar att äta och dricka gott, en favoritsysselsättning är att dricka öl, lyssna på bra musik och laga någon god mat. Kanske följt av utgång med trevligt häng? I övrigt tittar jag en del på tv-serier, läser, går gärna en promenad och vill gärna bli mer spontan och hitta på mer saker!
  Jag är djurnörd och ska förhoppningsvis skaffa hund inom det närmsta året och lääängtar, så hundtricket fungerar definitivt på mig! 😉

  Hör gärna av dig om du vill ses över en fika eller valfri aktivitet, jag är öppen för förslag! Min mejl är elin.bossfall@yahoo.se, jag finns också på instagram: elinbossfall men uppdateringarna där rör mest hästarna 🙂

  Reply

 • Malin

  |

  NORRKÖPING
  Hej! Jag heter Malin & är 27 år gammal. Kommer ifrån Skövde men bor sen två år tillbaka i Norrköping med min sambo (som är här ifrån). Jag jobbar som jurist i Linköping & på fritiden tycker jag om att träna, dansa, promenera, shoppa & vara social.
  Det är sjukt svårt att få nya kompisar i vuxen ålder så om någon har lust att ta en fika eller liknande kan ni väl svara här?

  Reply

  • Emma

   |

   Hej!

   Jag bor straxt utanför Norrköping och flyttade till min sambo med. Och jag håller med dig! Det är riktigt svårt att få nya kompisar som vuxen. Hör gärna av dig om du vill, emma.falebrant@hotmail.com. 🙂 /Emma

   Reply

  • Matilda

   |

   Hej!
   Jag bor i Norrköping och är 29 år. Jag kan gärna ta en fika någon dag! 🙂

   Reply

 • Alicia

  |

  GÖTEBORG

  Hej!
  Jag heter Alicia och är 24år gammal. Jag bor sen 3 månader tillbaka i Ljungskile, en timme ovanför Göteborg med min sambo och amstaff.
  Jag är en lättsam person som älskar gå i affärer, fika/prata skit, gymma, äta riktigt god mat, true crime poddar, resa och annat!
  Jag är gravid och ska få bebis i höst och hade vart kul att prata med blivande eller nuvarande mammor, eller varför inte någon som är någon helt annanstans i livet?
  Hör gärna av dig!
  aliciatornfeldt@hotmail.com eller aliciahermansson på instagram!

  Reply

 • Josefine

  |

  SKÖVDE
  Hej! Jag är 27 år och jobbar som lärare, men är just nu föräldraledig. Bor i en lägenhet tillsammans med min sambo och vår lille son på fyra månader. Letar efter någon i liknande situation som vill hänga med på barnvagnspromenader eller bara umgås. 😊
  samuelsson.josefine@live.se

  Reply

  • Johanna

   |

   Heej! Jag är också 27 år och bor typ 20 minuter från Skövde 🙂 Inga barn men gillar promenader och att umgås 😀

   Reply

  • Johanna Cecilia

   |

   Heej! 🙂 Är åxå 27 år! Jag bor typ 20 minuter från Skövde. Inga barn dock men gillar promenader och att hänga! 😀

   Reply

  • Anneli

   |

   Hej! Här är en till som bor ca 20min utanför Skövde (med sambo och hund). Skulle gärna hänga med på en promenad eller bara umgås!

   Reply

 • Ella

  |

  LONDON

  Lite konstigt att skriva här när jag bor utomlands, men prövar! Hej! Ella heter jag och bor London sen sex månader tillbaka! Kände att jag behövde lite miljöombyte så flyttade hit och ÄLSKAR att bo här. Så mycket kul ställen att se, restauranger, caféer och varar ett upptäcka och det är tre ligg att hänga med folk från jobbet men saknar verkligen att prata svenska! Skulle vara superkul att hitta någon som också bor här som vill upptäcka nya ställen, dricka vin/drinkar, prata om saker vi saknar från Sverige (Marabou och räkor!) och annat kul! Gärna hitta någon som tänker stanna i lite mer än några månader, är många svenskar här som är här i typ ett halvår som man knappt hinner lära känna innan de åker hem igen. Jag är 27 år gammal, social, sarkastisk, gillar att skratta, prova nya grejer, dricka vin, shoppa, äta ute och kolla på folk osv osv. Jobbar inom compliance på en bank. Hopas någon mer som bor här ser detta och vill hänga! Cheers!

  /Ella
  ellabellaswe@gmail.com

  Reply

  • Ella

   |

   Hahah, trevligt** ska det ju stå, inte tre ligg Hahaha!

   Reply

   • Angelique

    |

    Hahaha

    Reply

    • Egoina

     |

     😂😂🙈

     Reply

  • Leyla

   |

   Hej Ella!
   Jag skickar ett mejl till dig xx

   Reply

 • Lovisa

  |

  Hej Egoina

  Kan du inte ha ett uppföljningsinlägg på de tidigare, där folk som har blivit vänner får skriva och sen kan du sammanfatta/publicera historierna.
  Kram
  Lovis

  Reply

 • Emilia

  |

  HELSINGBORG
  Hej! Emilia heter jag och fyller strax 21! Bor sen oktober med min sambo och katt i Helsingborg och skulle jättegärna lära känna lite nytt folk i denna fantastiska stad 😍
  Jobbar som lokförare i Malmö och pendlar dit. : När jag är ledig blir det ofta tv-serier, mys i soffan med ett sällskapsspel eller några öl/glas vin på balkongen. 🙂
  Hör gärna av dig om du har lust att hitta på något! Är öppen för det mesta 🙂
  // Emilia
  Bergqvistmilla@gmail.com

  Reply

 • kimberley

  |

  Hej
  Jag heter Kimberley och fyller 30 i juli. Jag bor sen ett år tillbaka i Garphyttan som ligger utanför Örebro, Jag skulle beskriva mig själv som en omtänksam tjej som gillar musik, fika och bara ha mysiga hemmakvällar. Söker nya vänner i närheten för att mina bästa vänner bor 60 mil bort i skåne .Är sjukskriven pga psykisk ohälsa men jobbar mig tillbaka i livet
  skriv gärna
  kimzaaan@hotmail.com

  Reply

 • Sofie

  |

  LUND MED OMNEJD

  Hej!
  Jag är en lättsam och glad tjej på 32 år som bor utanför Lund tillsammans med min man och våra två döttrar på 1 och 5 år. På fritiden gillar jag att vara med familjen, göra utflykter, fika, promenera och baka. Då tiden inte alltid räcker till så önskar jag en vän som har tålamod och förstår och accepterar att det ibland kan gå tid emellan som man hörs av, men som är ok med det. Vill jättegärna hitta någon likasinnad vän som man kan umgås med och prata med allt och inget om.

  Hör gärna av dig om du känner igen dig:)
  Min mail; sofie.persson@outlook.com

  Reply

  • Jessica

   |

   Hej!
   Jag bor i Svedala och skulle gärna hänga någon dag, har själv 2 barn. Så jag vet att saker och ting inte alltid blir som man tänkt =)

   Min mailadress : Jessica.dalberg@hotmail.com

   Reply

 • Rebecca

  |

  BARA/MALMÖ
  Hej alla! 27 årig tjej som ska lämna storstaden Malmö för förorten Bara. Finns det nya kompisar där som inte har barn och tycker om att träna?
  Jag är en person som tycker om att vara ute i naturen lika mycket som inne i köpcenter. Träningen ligger mig varmt om hjärtat, både styrketräning, pass och löprundor, så är du kanske min nya träningskompis?
  Kontakta mig gärna!! Rebecca.aveling@hotmail.se

  Reply

 • Emelie

  |

  BORÅS
  Hej! Jag heter Emelie och bor med min sambo och vår son på snart 2 år i en lägenhet i Borås. Har inte så många vänner här och vore trevligt om man kunde utöka sin umgängeskrets. Gillar att kolla serier och film, spela spel (både brädspel och några datorspel/konsol), promenera och självklart va med familjen. Vore trevligt att bara umgås, kanske träffa nån vän som också har småbarn, och hitta på något roligt tex uteaktiviteter 🙂
  Hör gärna av dig till min mail emem_@msn.com

  Reply

 • Jasmine

  |

  NORRKÖPING

  Hej! Jag heter Jasmine och fyller 25 i sommar. Jobbar som sjukgymnast och bor med min sambo och tre katter. Är en jordnära och glad tjej som gärna skulle hitta några vänner 😇 älskar mysiga hemmakvällar, att plantera på min balkong, god mat, dricka vin och kolla serier. Skulle vara roligt med någon som vill promenera, fika, dricka vin eller bara hitta på roliga saker.
  Om någon vill ses skicka gärna ett mejl till jaharaldsson@hotmail.com

  Reply

 • Camilla

  |

  GÖTEBORG/MAILKOMPIS

  Hej! Camilla heter jag, är 29 år gammal (ung?) och har nyligen separerat från ett 10 år långt förhållande från min man. Jag håller mig sysselsatt till vardags genom att styrketräna och vara i stallet. Jag är inte ute efter en ny relation, men jag saknar ihjäl mig efter någon att hänga och prata med eller någon att hitta på saker tillsammans med. Behöver defintivt vidga mina vyer och ta tillfället i akt att lära känna nytt folk och hitta på nya saker. Men just idag saknar jag allra mest den där vännen man kan hänga kravlöst i soffan med. Till ett Vänneravsnitt man sett 25 ggr, någon ny film eller över tjöt och ett glas vin. I den bästa av världar skulle du bo i närheten så vi lätt kunde fara över till varandra (jag bor i Kortedala).

  Men kan också tänka mig en mejlkompis, för dig som också har ett behov av att kommunicera mera.

  Mig når man oavsett på levnadsglad@outlook.com

  Reply

 • Jossan

  |

  LUND!

  Hejsan!
  Blivande 29åring som är bosatt i centrala Lund. Arbetar heltid och trivs i staden men vill gärna utöka min vänskapskrets. Är en social tjej som föredrar det mesta, allt från bio, promenader, shoppa loss, fika eller varför inte ta ett glas vin eller två på en uteservering? Mina intressen är träning (behöver gärna någon som kan motivera mig mer dock, haha), läsa, inreda och följa diverse dokumentärer.

  Tveka inte att höra av dig! 🙂
  Mejla mig på smilelikeyou@live.se

  Reply

 • Cissi

  |

  STOCKHOLM

  Hej, Cissi 32 år här. Bor i Sundbyberg och ör uppvuxen i Stockholm. Är, precis som Regina, introvert och kanske lite svår att komma nära. Men tycker det Bore väldigt roligt att lära känna nya människor!

  Jag tycker att kaffe, vin och hästar är livet. Jobbar med grafisk design och annars känns det mest som att jag spenderar kvällarna hemma.. Det här är förövrigt svårare än att skriva en profiltext på tinder 🙈

  Cissi@alerius.se

  Reply

 • Johanna

  |

  Hej!
  Johanna heter ja, 24 År från Örebro som till hösten flyttar ner till Malmö för plugg och kärleken. Älskar träning, avokadomackor, spontanitet, dansa, resa och bada – glad i livet med andra ord! 😍 Söker någon som man kan bjuda över på spontanmiddag, ta ett glas På lilla Torg, utflykt till Köpenhamn, strosa i stan, vad som 😁

  Johannalindholm@live.se

  Reply

  • Johanna

   |

   MALMÖ MED OMNEJD

   Hej!
   Johanna heter ja, 24 År från Örebro som till hösten flyttar ner till Malmö för plugg och kärleken. Älskar träning, avokadomackor, spontanitet, dansa, resa och bada – glad i livet med andra ord! 😍 Söker någon som man kan bjuda över på spontanmiddag, ta ett glas På lilla Torg, utflykt till Köpenhamn, strosa i stan, vad SOM 😁

   Johannalindholm@live.se

   Reply

 • Maria

  |

  MALMÖ
  Hej! Maria heter jag, 28 år. Flyttar till Malmö om två veckor efter en tråkig separation, och i staden där jag tidigare hade nästan alla mina kompisar bor inte en enda kvar längre! Jag är öppen och social som person men har hellre få nära vänner än många ytligt bekanta. Tycker om mat och älskar att testa nya restauranger, dricka vin på någons balkong, fika, se någon bra serie eller dokumentär, gå på loppis, ta en spontanresa över till Köpenhamn, gå långa promenader.. är öppen för förslag på det mesta! Åker gärna på weekends men blivit alldeles för lite av det på sistone.
  Hör av dig om du vill hitta på nått! venera.maria@outlook.com

  Reply

  • Elida

   |

   Hej! Jag har försökt maila dig men mailet levereras inte, stämmer adressen eller är det min mailserver som bråkar?

   Reply

 • Alexandra

  |

  HELSINGBORG

  Hej! Alexandra heter jag och är en relativt nyinflyttad Helsingborgare på 25 år. Flyttade från norra Sverige till södra Sverige för kärlekens skull. Jag och min sambo inväntar en liten kattunge i sommar. 😍

  Mina dagar består utav att plugga upp mina gymnasiebetyg på distans och är lite dagmatte till och från. Så jag är hemma väldigt mycket och känner inte många alls här nere. Intressen är serier, filmer, smink, hudvård, dator/tv-spel och mysiga sena kvällar med lite (eller mycket) vin!

  Inget intresse utav barn, kultliknande träning eller sena utekvällar på klubb.

  Alexandramlindh@gmail.com

  Reply

 • Raven

  |

  BERLIN
  (såg att en tjej från London hade skrivit så kör på en longshot jag med! )

  Raven är mitt namn, jag är en queer 26 åring och jobbar heltid med kundtjänst i Berlin. Nu när det är så in i helvetes varmt hänger jag (när jag väl har tid) jättegärna i parker med en två tre flaskor sekt/prosecco och lyssnar på musik/sjunger med mina kompisar (sammanlagt i gänget har vi tre ukuleles och två gitarrer). Jag älskar second hand, att bruncha, gå på museum, testa nya restauranger och dricka öl på smutsiga barer. Once in a blue moon gillar jag att dansa men då min favoritklubb stängdes i slutet av förra året har jag inte hittat tillbaka till klubblivet än.

  Om det är någon som bor i stan och vill umgås kan ni slidea in i mina dm’s (cactiraven @ instagram) eller slänga iväg ett email till ravenjosephiine@gmail.com

  Reply

 • Elin (MALMÖ)

  |

  Hej! Elin heter jag, 26 år, jag är uppväxt i Jämtland men har bott i Stockholm i 7 år. Jag och min sambo flyttar till Malmö i augusti. Då han är uppväxt där flyttar han hem till sina vänner och jag ännu längre ifrån mina. Nu letar jag nya härliga vänner!

  Jag är en riktig periodare, ibland tränar jag och äter nyttigt och vissa perioder fikar jag varje dag. Jag älskar att dricka vin och äta gott, gå promenader, hänga i en park, bada eller chilla på balkongen. Jag lyssnar ofta på podcast och tittar gärna på serier.

  Om du bor i närheten av Malmö och är ute efter att hitta en ny vän så hör av dig. Jag ses gärna på en fika eller ett glas vin!
  Elinsvard@outlook.com

  Reply

 • Sara

  |

  ÄNGELHOLM

  Hej,

  Jag heter Sara och är snart 30 år (eller snart och snart, fyller år i december xD). Jag flyttade till Ängelholm i början av året för kärlekens skull och känner inte någon mer än min sambo i denna staden. Hade gärna velat hitta någon trevlig, lättsam och skojig person att kunna hänga med.

  Jag gillar att ta en promenad, spela spel (bräd- och tvspel), äta en god middag, hästar (som tyvärr inte är en del av livet just nu), gå på en shoppingrunda i stan, hitta fynd på någon loppis, ta en fika eller bara sitta och prata om allt från viktiga saker till extremt oviktiga saker. 

  Låter jag som någon du hade kunnat hänga med? Skriv då gärna några vänliga rader till mig på sara.janbris@gmail.com. Hoppas vi hörs 🙂

  Reply

 • Johanna

  |

  SKÖVDE(trakterna)
  Heej! Johanna här, 27 år ung 🙂 Känner att det vore skoj med lita nya vänner. Gillar att laga mat, och att äta den. Chilla i soffan till nån serie samtidigt som man pillar på telefonen. Tränar åxå (faktiskt)
  Förutom att jobba, umgås med pojkvän och vänner så gillar jag äventyr och spontanitet. Ska vi hoppa fallskärm säger du, när då svarar jag. Men är åxå en vääääldigt lugn person. Gillar att gosa ner mig i soffan och kolla på Vänner för tiotusende gången. Som många andra kämpar jag med psykisk ohälsa, men mår för tillfället riktigt bra. Bor du långt ifrån? Kanske kan bli mailvänner eller brevvänner? Jag lovar jag har fin handstil och skriver långa brev! Kanske känner du igen dig? Kanske vill du skriva av dig och diskutera livet med? Jag äääälskar att skriva 🙂
  Skriv gärna!
  johannapanna92@outlook.com

  Reply

 • Matilda

  |

  UTANFÖR LUND
  Matilda heter jag och jag flyttade ned till Skåne nyligen från Västgöta schlätta, där bor jag med min hund Otto och en sambo. Jag är 21 och jobbar i butik i väntan på upplysning om framtiden. Jag har en allvarlig passion för fika, second hand och makeup. Gillar också yoga och plantor men inte på ett hipster sätt, tänker jag. Det bästa med livet är mat, hela tiden, i alla former. Hej å hå, låter detta intressant så skicka iväg ett mail till miss-larsson@live.se (öh, när slutade folk använda mailadressen från sjätte klass?😢)

  Reply

 • Ida

  |

  Jag är 22 år och studerar i Stockholm. Spenderar min första sommar i Stockholm och det skulle vara roligt att träffa nya vänner.

  På fritiden tycker jag om att träna, umgås med vänner och äta god mat.

  Hör gärna av er på min mailadress i.kopm@outlook.com

  Reply

 • Madlene

  |

  MALMÖ
  Jag är 29 år och bor i Malmö med mina två hundar. Gillar att umgås men fattas folk att umgås med spontant då de flesta av mina vänner bor en bit bort.
  Gillar djur, natur, promenader, vin, sol, bad och god mat. Nu på sommaren vill jag njuta av varje sekund! Är du min mittiveckanspontandrickavin/promenad/kvällsdoppkompis??? Let me know!

  maddemem@hotmail.com

  Reply

 • Susanna

  |

  GÖTEBORG

  Jag är 19 år och har precis tagit studenten! Efter studenten har jag tröttnat på mina gamla vänner jag inte har så mycket gemensamt med längre. Jag jobbar i nuläget som barista medan jag ska läsa till kurser och försöka komma in på läkarlinjen. När jag inte brygger andras kaffedrycker eller mixar frapinos är jag i stallet, tittar resor eller är innesittandes, och söker därför någon som vill ut på äventyr (resor, promenader, tjejmiddagar, shoppingrundor, flytt till andra sidan jordklotet)!

  Upplever att jag oftare kommer bättre överens med äldre, så hojta gärna till trots att du inte är 19!

  Mail: sussie.lowenadler@gmail.com

  Reply

 • Hanna

  |

  VARBERG

  Hallå! Bor för tillfället i Varberg och jobbar på ett äldreboende. I somras bodde jag och min kille i vår egenbyggda campervan här i Varberg men nu är det lägenhet som gäller.

  Pga mycket jobb har jag inte fått till att träffa nya vänner här så om någon bor i trakterna skulle jag gärna ses! Älskar att träna, speciellt crossfit och vågsurfar en del. Vill du ta en fika eller något annat kul, skriv till mig på Instagram: hannalindhs

  Reply

 • Bianca

  |

  Hej !
  Jag heter Bianca och är 26 år gammal. Jag har flyttat till Malmö för ett år sen och bor här tillsammans med min pojkvän.
  Jag jobbar i en skola och tyvärr är det inte lika lätta att hitta nya vänner som det var när man pluggade…
  Jag älskar att vara ute i naturen och cykla, vandra eller paddla. När det börjar bli kallt ute så tycker jag om att yoga, laga mat, baka eller spela spel. Det är så klart också mysigt att gå på bio eller på olika konserter.

  Hör gärna av dig ! Så kan vi ses och fika någonstans !
  Bianca

  Reply

 • Bianca

  |

  Hej !
  Jag heter Bianca och är 26 år gammal. Jag har flyttat till Malmö för ett år sen och bor här tillsammans med min pojkvän.
  Jag jobbar i en skola och tyvärr är det inte lika lätta att hitta nya vänner som det var när man pluggade…
  Jag älskar att vara ute i naturen och cykla, vandra eller paddla. När det börjar bli kallt ute så tycker jag om att yoga, laga mat, baka eller spela spel. Det är så klart också mysigt att gå på bio eller på olika konserter.

  Hör gärna av dig ! Så kan vi ses och fika någonstans !
  Bianca: bibi-wenzel@t-online.de

  Reply

 • Julia

  |

  STOCKHOLM

  Hej! 27 år, älskar tv-spel och bor i Stockholm. Brukar använda GoFrendly-appen för att träffa nya tjejer (finns en funktion där man kan lägga upp spontana aktiviteter (typ ”Tjejmiddag på lördag 🥂”) så om någon skulle vilja hänga på en sån aktivitet någon gång så joina gärna! Vi ses!

  Reply

Leave a comment

Arkiv