Follow my blog with Bloglovin

HITTA VÄNNER

 

De senaste dagarna har jag fått önskemål om ett nytt hitta-vänner inlägg. Er önskan är min lag! Hösten känns ju som ett perfekt tillfälle för nya bekantskaper. Kanske har man flyttat till en ny stad för att studera eller kanske insåg man att man hade så himla dryga vänner i somras och behöver nya (obs skojar) (eller vad vet jag).

 

Ni vet hur det går till vid det här laget:

 

Skriv någon rad om er själva, var ni bor och er mejl (skriv den i själva kommentaren, annars är det bara jag som ser den) under detta inlägg så att en ny potentiell vän kan mejla. 

 

Typ såhär:

HELSINGBORG. Jag är 28 år gammal, tycker om att fika, gå promenader, titta på serier och tackar aldrig nej till ett glas vin. Söker någon med mycket humor och självdistans som jag kan prata om allt från viktiga saker till extremt oviktiga saker med. Stort plus om du är spontan och en ja-sägare. (Och om du gillar Nutella). Hoppas att du finns där ute! Mejla till egoina.blogg@hotmail.com.

 

Annars kan man såklart prova att hitta lyckan i ett gammalt vänner-inlägg:

 

Första inlägget.

Andra inlägget.

Tredje inlägget.

Fjärde inlägget.

 

LYCKA TILL! ?

 

85 gillar

Kommentarer (104)

 • Sandra

  |

  Jag heter Sandra och är bosatt i Stockholm! Jag jobbar som Grafisk Designer och älskar att skriva romaner på min fritid. När jag inte gör det så älskar jag att resa och att laga och äta mat. Jag bor i Hammarby Sjöstad – är det någon därute som också bor där vore det ju himla kul att ha en vän i närheten. Annars är jag såklart öppen för vart ni än bor i Stockholm!

  Svara

  • anna

   |

   Hej jag finns här om det skulle vara , snap annawih.

   Svara

 • Stephanie

  |

  Lund!
  Hej, 21 år och bor i Lund. Älskar att fika, festa men också att kunna ta det lugnt. Söker någon likasinnad , som gärna festar men också älskar en slapp kväll med vin, chips och film.
  Du får gärna vara lätt att umgås med , ärlig och pratglad.
  Alla mina vänner att flyttat för att plugga och jag själv flyttade från landet in till Lund för att plugga i Malmö. Så av självklara själ får du gärna bo i typ Malmö men gärna Lund!
  Mejla mig gärna , svarar alltid!
  stephaniebeckvid@gmail.com

  Svara

  • Astrid

   |

   Hej Stephanie!
   Om du bor i Lund kanske du är intresserad av att komma på min hemmarestaurang vid tillfälle? 🙂 Jag bjuder in vem som vill komma att äta gemensam middag vid mitt matbord! Alla är välkomna, gärna själv men med sällskap går bra! Syftet är att man ska kunna träffa nya bekantskaper, människor man annars kanske aldrig träffat 🙂
   Jag drar igång 28e september och kommer köra 2-3 gånger i månaden under hösten, kika gärna in på min blogg för mer info 🙂 http://www.buttala.se

   Svara

 • Anna M.M.

  |

  Anna, 26 år, Göteborg, annamcmanus91@gmail.com

  – Bor tillsammans med sambo och hund
  – Pluggar kurser för att bygga ihop egen examen till Beteendevetare/Personalvetare
  – Äter gärna god mat, sötsaker och dricker helst vatten, kaffe eller vin
  – Ska börja träna på Friskis & Svettis igen men gillar också promenader med hunden
  – Tycker om att hitta på saker med min hund så som spår eller Nosework
  – Tycker om att hitta på saker även utan hund

  Mejla mig om du vill dricka vin så ses vi!

  Svara

  • Anna

   |

   Va roligt när jag läste din kommentar stämde bra in på mig 🙂 bor utanför Göteborg med sambo o hund. Jobbar som undersköterska men vill plugga till löneadministratör, borde börja träna men blir mest promenad med hunden. Och tycker att sötsaker, vatten, kaffe och vin låter som en perfekt kostcirkel?

   Svara

   • Anna

    |

    Och är 29 år:-)

    Svara

 • Felicia

  |

  ÖREBRO. Jag är en glad tjej på 22 år som gärna hittar en ny vän här i stan. Det jag söker är en tjej lika glad som jag själv, som gillar att göra roliga grejer men föredrar lite lugnare aktiviteter (haha) såsom fika, filmkvällar eller promenader. Det man får är en väldigt lojal vän som älskar att snacka om allt, både högt och lågt. Plus i kanten om du är rolig (obligatoriskt), gillar katter (ej obligatoriskt) och tycker att choklad är bland det bästa som finns (men vem gör inte det?). Maila mig på feliciatillenius@hotmail.com om du känner att du kanske kan bli min nya bestie ??

  Svara

 • Johanna

  |

  Kan man få mejla dig och ansöka som din vän? Sign me up isf!!!!!??

  Svara

  • Egoina

   |

   Jaaaa men såklart! 😀

   Svara

 • Malin

  |

  STOCKHOLM/SOLNA
  Det här inlägget kunde inte komma mer lägligt! Jag är en 26-årig tjej som precis flyttat till Stockholm (Solna närmare bestämt) för att förhoppningsvis hitta jobb här. Jag tycker om att fika, äta mat, ta ett glas vin eller bara sitta hemma och kolla på en serie. Tar gärna en promenad eller åker på en liten utflykt. Hatar inte att gå på konserter. Söker efter en avslappnad vänskap där det kan pratas om allt mellan himmel och gjord och någon som vill förbarma sig över denna smått vilsna Skåning. Jag ser framemot att få lära känna huvudstaden och hoppas att jag ska hitta nya vänner att göra detta med!
  Släng iväg ett mail till: malinhelena91@gmail.com

  Svara

  • anna

   |

   Hej du har mail fått av mej

   Svara

 • Emmy

  |

  HELSINGBORG!
  Jag är en resgalen tjej född 1995, och här är kortfattad info om mig:
  ♦ Jag flyttar till Helsingborg och blir sambo i mitten av oktober!
  ♦ System/webbutveckling är det jag jobbar med på ett resebolag.
  ♦ Inredning, teknik, hudvård och djurs rättigheter är något jag älskar.
  ♦ Jag är en kattperson och har en katt.
  ♦ Mat och chips älskar jag. Ostbågar också.
  ♦ Alkohol dricker jag ytterst sällan, om det blir så är det en öl eller rosé som slinker ner.
  ♦ Mys/hemmakvällar är mitt kall – utekvällar not so much.
  ♦ Ärlig och en bra lyssnare skulle jag vilja säga att jag är. Rolig också. Skruvad humor.
  ♥ Plus i kanten om du gillar (älskar) Harry Potter because I do. Böcker eller filmer spelar ingen roll.

  Maila mig på eemmyandersson@live.se =)

  Svara

 • Emma

  |

  ÖREBRO.
  Jag heter Emma och är 23 år gammal. Är nyinflyttad från Jönköping till Örebro för att studera. Är en lugn tjej som gillar att fika, gå promenader och dricker gärna ett glas vin eller tre ? Hade varit trevligt med någon som känner till staden men en annan nyinflyttad är trevligt det med givetvis!
  Maila mig gärna om du vill ses på en fika eller promenad ???
  emmaerpen@hotmail.se

  Svara

 • Josefin

  |

  Hej,
  Jag heter Josefin och är 27 år. Bor i Lund där jag tidigare pluggat, men jobbar i Malmö. Har efter examen upplevt att de flesta av mina vänner flyttat härifrån och vill därför vidga min umgängeskrets. Jag är en ganska lugn person som föredrar hemmakvällar och pubhäng framför stora fester eller klubbutgång. Min fritid går främst åt till styrketräning, men jag sjunger även i kör, läser böcker, spelar tv-spel, ser på filmer och tvserier samt hänger med pojkvännen. Maila mig på juiceenice@gmail.com om du tycker att jag verkar intressant.

  Svara

  • Astrid

   |

   Hej Josefin!
   Om du bor i Lund kanske du är intresserad av att komma på min hemmarestaurang vid tillfälle? 🙂 Jag bjuder in vem som vill komma att äta gemensam middag vid mitt matbord! Alla är välkomna, gärna själv men med sällskap går bra! Syftet är att man ska kunna träffa nya bekantskaper och ha en kul kväll tillsammans 🙂
   Jag drar igång 28e september och kommer köra 2-3 gånger i månaden under hösten, kika gärna in på min blogg för mer info 🙂 http://www.buttala.se

   Svara

 • Sara

  |

  LINKÖPING
  Mitt namn är Sara och jag är 21 år gammal. Social tjej som uppskattar en aktiv vardag med träning men också vinkvällar så väl som fikor på stan. Tycker alltid det är roligt att lära känna nya människor!
  saraericas@live.se

  Svara

 • Sofie

  |

  NORRTÄLJE
  Jag är 30 år gammal, jobbar som egenföretagare och väntar nu vårt första barn (bf februari 2018). Min sambo har två barn sedan innan, 8 & 10 år gamla som bor med oss varannan vecka. Då jag är ganska nyinflyttad i staden har jag inte hunnit få så många vänner än. Jag tycker mycket om att gå långa promenader, fika, laga mat och äta långa middagar (med gott vin när jag inte är preggo..). Vill gärna ha en vän som man bara kan hänga med och hitta på lite olika saker tillsammans med. Jag är väldigt öppen som person och gillar att prata om livets både stora och små saker.

  Mail: sofie.bergling@bergus.se

  Svara

  • Tess

   |

   Hej! Jag är en en 28årig tjej från Norrtälje (bor utan för på Solö) fick mitt första barn 4 februari så hon är 7månader snart. skulle vara kul att umgås med någon, bara ta en promenad ibland eller ses på en fika 🙂 tycker om att prata lite om allt möjligt, dock blir det mycket bebis snack just nu haha! Som person tycker jag om att pyssla, inredning m.m Kollar min Instagram (tesscoloring) eller Facebook oftare annars är min mejl Therese holmberg5@gmail.com

   Svara

 • Marie-Louise

  |

  Hej!
  30 årig tjej som bor i FALKÖPING. Är gift men har inga barn än. Jobbar som undersköterska. Tycker om att promenera, äta och bara hitta på saker. Älskar gekås och spontana roadtrips. Hör av dig om du bor i närheten:)

  Svara

 • Madeleine

  |

  VARBERG!
  25 år och mamma till en liten kille på 2år. Social, med en hemsk skadeglädje enligt min sambo, haha! Tycker om att ta ett glas vin, lösa världens problem, kolla serier, och självklart hänga med min familj! Älskar att träffa nya människor så tveka inte att höra av er ? Palm__m@hotmail.com

  Svara

 • Diana

  |

  Åh vilken kul och smart grej att göra. Känner mig lite utanför att kunna göra sånt här (vet inte exakt vad jag har att erbjuda faktiskt) men jag tycker det är så fint när bloggare tar det initiativet. Tummen upp för dig finis!

  Svara

 • Elin

  |

  STOCKHOLM.
  Jag är en 22 år gammal tjej som älskar att umgås, luncha på något gött ställe, bara sitta och snacka, ta ett glas pepsi max, what so ever 🙂 Någon med humor och som jag kan prata om allt med, allt mellan himmel och jord utan att bli dömd. Jag är väldigt lättroad och skrattar mycket. Tycker att det mesta är kul. Ja, vill du veta mer om just mig, hit me! Instagram: Wahhlgren
  Mail: elin-nw@hotmail.com

  Svara

  • anna

   |

   har maila5t dej

   Svara

 • Sabrina

  |

  BUDAPEST (ja Ungern alltså… någon som åker hit eller bor här eller bara besöker staden? :D)
  Jag är 26 år gammal (herregud jag höll på att skriva 27… det där man ska hålla koll på åren?), jag älskar att resa och även att bo i andra länder, då jag tycker man får en helt annan upplevelse än att bara besöka ett ställe. Sverige är inte riktigt min grej har jag fattat tidigt. Jag är nog för konstig för att smälta in i ett typiskt svennesamhälle, så det är lättare att vara konstig när man bor utomlands. Ha ha.
  Jag är lättsam, kul, pratglad, något skruvad humor kanske… Älskar att laga mat när det finns tid till det, baka, yoga, spela gitarr, gå på promenader, ta en drink, vin, öl med vänner. Jag älskar språk, nya kulturer, människor, länder… ja 🙂
  Budapest är en riktigt vacker stad och supermysig att bo i (om vi nu bortser ifrån det sjuka politiska systemet – let’s ignore it). Jag förstår att mina chanser är små. MEN om någon vill ha en online-kompis eller helt enkelt känner för att åka till Budapest och vill ha sällskap, I AM HERE (gäller dig också Egoina :D).

  email: sabrina.rook@live.se

  Svara

  • Patricia

   |

   Haha så sjukt! Bor inte i Budapest men vi har en ”sommarlägenhet” där som vi ärvt från min mormor och jag åker dit en gång om året ☺️ Inte varit där än i år hehe

   Jag bor i Skåne, är 21 år och ja halvungersk men snackar inte riktigt ungerska. Älskar Budapest och håller med om att det är lättare att va konstig utomlands ? Slänger iväg ett mail med detta meddelandet också för min mailadress har mitt efternamn i sig (paranoid? vem? jag?..) haha

   Svara

  • Valeria

   |

   Szia! 🙂 Älskar Budapest och varit där många gånger! Är ungrare själv men är tyvärr sällan ner ditåt så ofta. Funderade när jag var yngre på att bo där och plugga/jobba ett tag. Men de åren är tyvärr förbi. Jag ville mest bara säga hej och att jag är lite avundsjuk på dig! 🙂

   Svara

   • Sabrina

    |

    Sziaa 😀 dejó. Du borde komma hit oftare då hehe. Det är aldrig för sent 😀
    Kul att jag fick svar från folk ändå, härligt med andra som har koppling till staden.
    Akkor írjál ha valamikor Budapestre jössz! ^^

    Svara

 • Linda

  |

  Landskrona. jag är 28 år gammal, gift mig precis med mannen i mitt liv. Vi bor i radhus, har en dotter som heter izabell och är 3 år gammal. även en hund på 6 år ?
  gillar att umgås med mina vänner och umgås med min familj. gillar även fotboll. 🙂 spontana utekvällar med mina vänner:)

  Maila: lindahjaren@outlook.com

  Svara

 • Sofia

  |

  GÖTEBORG

  Hej! Sofia heter jag och är 21 år. Jag har precis flyttat ner till Göteborg från Stockholm, så jag behöver lite nya vänner här nere i härliga västra götaland!! Jag älskar allt som har med mat att göra (fika, äta middagar, laga mat mm), träna, resa, titta på serier och en och annan partykväll. Jag söker någon som, precis som jag, är glad och har lätt för skratt och gillar att hitta på mycket massa olika saker! Maila mig på sofiawestborg@live.se om du vill hitta på något någon dag! 🙂

  Svara

  • Hanna

   |

   Hej!
   Har skrivit ett mail till dig =)

   Svara

 • Rebecka

  |

  LINKÖPING
  27årig sjuksköterska, bor med man, bebis och katter. Har börjat lämna bebisbubblan och söker någon att fika med, dricka ett glas vin/öl med, testa nya grejer (klättring? Dans? Bungyjump?) med, lite vad som helst helt enkelt! Ses med eller utan barn!

  / Rebecka
  Vega.k@hotmail.com

  Svara

 • Mathilda

  |

  MALMÖ/HELSINGBORG
  Och egentligen var som helst där emellan.

  Är en (om två veckor) 24-åring som bor i Malmö men jobbar i Helsingborg som högstadielärare. Jag gillar inredning, matlagning och uppenbarligen att pendla två timmar om dagen. Jag är inte ett jättefan av utgångar och sådär, man tröttnar rätt lätt efter lång studietid.

  Jag flyttade ner hit rätt nyligen efter att ha pluggat 4,5 år i Halmstad så jag är rätt ensam förutom min sambo och kollegor.

  Hör gärna av er.
  Mathilda-n@live.se

  Svara

  • Astrid

   |

   Hej Mathilda!
   Du kanske skulle vara intresserad av att besöka min hemmarestaurang i Lund vid tillfälle? 🙂 Jag bjuder in vem som vill komma att äta gemensam middag vid mitt matbord! Jag uppmuntrar folk att komma på egen hand men man får såklart gärna ta med sig sällskap! Syftet är att träffa nya bekantskaper och ha en kul kväll tillsammans 🙂
   Jag drar igång 28e september och kommer köra 2-3 gånger i månaden under hösten, kika gärna in på min blogg för mer info 🙂 http://www.buttala.se

   Svara

 • Sofia

  |

  JÖNKÖPING
  Fyller 24 år i höst. Är en riktig mångsysslare men gillar feminism, spelar mycket datorspel (wow, lol, pubg etc), pysslar en del med pärlor och garn, tränar, kollar massa tv-serier (favvo: Gilmore Girls) och lagar mat. Utbildad programmerare men sjukskriven sedan några år pga kronisk icke-smittsam sjukdom som bara märks när jag ska förflytta mig längre sträckor och behöver min rullstol. Söker någon som vill spela, snacka, dricka vin, pyssla eller kanske till och med ta en promenad. Hör gärna av er! Bor hyfsat centralt.
  Mail: shjelm93@gmail.com

  Svara

 • Kristina

  |

  Helsingborg!

  Hej! Kristina heter jag och är snart 25. Flyttade till Helsingborg för ungefär 2 år sedan och bor nu med min sambo.

  Älskar allt som har med smink och hudvård att göra! Tycker om hemmakvällar men även att dra ut och sätta sig någonstans. Att gå ut och festa är inte riktigt min grej. Älskar Harry Potter! Är väldigt social av mig och tycker om att hitta på olika saker som att fika, promenader eller typ vad som helst haha!

  Maila mig på kristinaj92@hotmail.com om ni vill höras och ses 😀

  Svara

 • Anni

  |

  Mellan LUND och MALMÖ
  Anni, 33 år. Föräldraledig med dotter född januari-17. Bor i hus med sambo och katter. Önskar finna någon med barn, men där vänskapen även kan vara utan barn. Ingen av mina närmaste har barn och lever ett helt annan liv än vad jag gör med familj och hus. Jag är en enkel tjej med nära till skratt
  annibson84@gmail.com

  Svara

  • Astrid

   |

   Hej Anni!

   Hej Josefin!
   Du kanske skulle vara intresserad av att besöka min hemmarestaurang vid tillfälle? 🙂 Jag bjuder in vem som vill komma att äta gemensam middag vid mitt matbord! Jag uppmuntrar folk att komma på egen hand men man får såklart gärna ta med sig sällskap! Syftet är att träffa nya bekantskaper och ha en kul kväll tillsammans 🙂
   Jag drar igång 28e september och kommer köra 2-3 gånger i månaden under hösten, kika gärna in på min blogg för mer info 🙂 http://www.buttala.se

   Svara

 • Paulina

  |

  LINKÖPING
  Paulina heter jag 25 år sjuksköterska, men just nu övar jag på en ny roll i livet nämligen mamma någon annan som vill dela bebisbubblan med mig? ? jag tycker om att gå promenader med hunden kompenserar promenaderna med att älska fika! Shopping, resor, inredning är några av mina andra intressen här i livet! Min mail är paulina_2_6@hotmail.com

  Svara

 • Sofie

  |

  LUND

  Hej! Jag är en glad och lättsam tjej på 30 år, bor utanför Lund tillsammans med min man och dotter. På fritiden gillar jag att umgås med familjen, promenera, fika och baka.
  Saknar att ha någon nära vän som man kan prata med allt om och umgås med. Någon man kan vara sig själv med helt enkelt. Hade varit kul att träffa någon som också har barn. Hoppas vi hörs!

  Min mail; sofie.persson@outlook.com

  Svara

  • Astrid

   |

   Hej Sofie!
   Du kanske skulle vara intresserad av att besöka min hemmarestaurang vid tillfälle? 🙂 Jag bjuder in vem som vill komma att äta gemensam middag vid mitt matbord! Jag uppmuntrar folk att komma på egen hand men man får såklart gärna ta med sig sällskap! Syftet är att träffa nya bekantskaper och ha en kul kväll tillsammans 🙂
   Jag drar igång 28e september och kommer köra 2-3 gånger i månaden under hösten, kika gärna in på min blogg för mer info 🙂 http://www.buttala.se

   Svara

 • Rebekka

  |

  HALMSTAD

  Hej!
  Rebekka heter jag. Jag är 22 och flyttade för över tre år sen från södra Tyskland till Halmstad!

  Just nu försöker jag ta reda på vad jag vill göra med livet och tills jag har kommit på vad det kan vara så har jag massor med tid över till att fika eller ta promenader med en nyfunnen vän. Gillar att diskutera böcker lika mycket som att ta en öl till en bra fotbollsmatch. Annars tar jag gärna en drink på stan, gör yoga, inreder lägenheter som jag aldrig kommer att äga eller får mina vänner att skratta åt svenska ord som jag råkar uppfinna.

  Maila mig gärna på: rebekka.weiss@gmx.net. 🙂

  Svara

 • Nathalie

  |

  LONDON utankonserveringsmedel@hotmail.com
  28-årig Värmlänning, bor tillsammans med min engelska partner i Streatham Hill, så hänger mest i närområdena Balham och Clapham. Jobbar som personlig tränare (frilans i Clapham Common samt på gym i Croydon), och gruppinstruktör på en trampolinpark.
  När jag inte jobbar så spelar jag dodgeball (lokal klubb samt svenska landslaget), hänger i parker (spelar kubb när vädret tillåter), tar långa promenader med tillhörande kaffe, tränar, eller hänger på puben (älskar ett bra pubquiz och board games).
  Du behöver inte gilla träning, och jag kommer inte ta fram pekpinnen när du beställer frappes på Starbucks (beställer säkerligen en jag också). Gillar du att diskutera politik, och gå på museum så är jag helt fel människa att hänga med, skrattar du däremot åt The Typical Jag (FB) så ska vi nog komma rätt bra överens 🙂

  Svara

 • Felicia

  |

  STOCKHOLM.
  Kuuuul! Jag heter Felicia, 25år. Jag jobbar i klädbutik, älskar o träna men även att proppa i mig godis. Går gärna o äter, fikar, tar en drink eller fler 🙂
  Skulle vara jätteroligt att bara träffa nya människor, om det inte är en så kanske fler kan ses och umgås och göra något roligt?
  Hör gärna av er på felicia.l1@outlook.com! Puss o kram!

  Svara

 • Sandra

  |

  STOCKHOLM. Sandra heter jag och är 25 år. Bor i Farsta med min pojkvän och vår lilla katt. Söker någon som jag kan fika med, prata om allt mellan himmel och jord och bara vara. tycker det är så svårt att hitta nya vänner så detta kom så lägligt då jag känner att jag behöver någon ny vän i livet. Hör av er om ni har lust! 🙂
  Ssandra91@hotmail.com

  Svara

  • anna

   |

   Du har mail ifrån mej

   Svara

 • MK

  |

  VÄSTERÅS. Halloj, Madeleine var namnet. Jag är en tjej på snart 22 vårar(hjälp?) som jobbar som restaurangbiträde på en skola. Vissa dagar är jag rätt blyg, andra mer öppen. Jag älskar filmer, tv-serier, böcker, färgen rött och hundar. Tycker om att fika, gå på bio, shoppa och bara hänga. Kan även vara en partypingla med en kärlek för söta cider. Skulle vara roligt och träffa någon ny då livet känns rätt ensamt just nu och kompisarna bor i andra städer. madeleine.erika@hotmail.com är min mejl om någon känner för att höra av sig 🙂

  Svara

 • Isabell

  |

  UPPSALA

  Hej hej 🙂 Isabell heter jag, är 26 år och jobbar som lärare i årskurs 3. Jag bor i Österbybruk 4 mil från Uppsala tillsammans med min sambo aka fästman och våra två katter. Vi flyttade till hus här i området för ett drygt år sedan.

  Jag söker en vän som är lite som jag – lugn, familjekär, mer intresserad av bakning än träning och som tycker att krogen suger. Jag skulle vilja hitta någon att kunna sms:a när något känns tungt, att kunna shoppa på rean tillsammans med, ha en sleepover en fredag när sambon är ute med sina vänner, resa på en weekend någonstans. Och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte gillar att ha typ parmiddagar, för sådant älskar jag, så har du en sambo som vill haka på så är det bara kul 🙂 Hör av dig om du känner igen dig i det jag skrivit, jag väntar spänt på svar!

  isabell.gillberg@hotmail.com

  Svara

 • Mellerud

  |

  Är 27 år och söker vänner. Flyttat till Mellerud på grund av jobb. Bor med min pojkvän men saknar att ha vänner.
  Söker någon att helt enkelt bara att umgås med; fika, ha Harry Potter maraton med (Hp är inte ett måste 😉 ) eller varför inte dricka öl/vin? Jag är fötjust i det mesta!

  Svara

  • Lina

   |

   Ååh min första riktiga pojkvän bodde i Mellerud ? goa minnen! Själv bor jag utanför Göteborg men blev bara nyfiken, vad jobbar du med som gör att du hamnade där? ? minns Mellerud som en mysig liten stad ❤ har fått möjligheten att jobba där några lördagar om jag vill via mitt jobb men det är ju en bit bort, finns det någonstans att övernatta där som du vet om? ?

   Svara

   • Mellerud

    |

    Lärare :). Visst är det mysigt :D? Jag vet inte, hat faktiskt väldigt dålig koll då på stället :p

    Svara

    • Sara

     |

     Hej!
     Jag bor i Vänersborg som är en liten bit från Mellerud. Jag tycker du verkar vara en härlig person och skulle gärna vilja få din mailadress för att skriva med dig där 🙂
     Ha en fin söndag 🙂

     Svara

 • Elisabeth

  |

  STOCKHOLM / KISTA

  Hej!
  Elisabeth heter jag och är 26 år. Jag flyttade till Stockholm för lite över en månad sedan och är just nu på jakt efter ett jobb här. Jag älskar att gå på konserter och skulle väldigt gärna hitta någon som också tycker om det. Annars gillar jag också att fika, dricka öl och vin, kolla på serier, äta chips och ta promenader. Hör gärna av dig till elisabethlundsater@gmail.com om du tycker att det låter intressant! ?

  Svara

 • Louise

  |

  STOCKHOLM 🙂
  Hej alla fina! Lou heter jag och är 22 år gammal, flyttade precis hem till Stockholm efter plugg i Glasgow och behöver kompisar(!!). Jobbar för tillfället på en skola i Djursholm och pluggar vidare på distans, känner att jag glömmer att ha kul och att träffa nya människor så jag testar här! ÄLSKAR bakelser, kaffe, vin, ost, att springa, gin&tonics…aka om du vill fika med mig eller äta middag/dricka vin I’LL BE THERE. Maila på l.reynolds@bisstockholm.se , skulle vara så kul att fixa ihop ett litet tjejgäng här i Stockholm ju! Hör av er chicks!

  Kram!

  Lou

  Svara

 • Uppsals

  |

  Hej! Mitt namn är Nina, jag fyller 26 i september och bor norr om Uppsala med sambo, hund och till hösten en liten dotter:) just nu kämpar jag på mina sista veckor som förskollärare innan jag går på föräldraledighet:) mina intressen är mc-körning( har ingen egen mc för tillfället) dans(orientalisk,jallabina,bugg) matlagning och att resa:) söker vänner som kanske är gravida och ska ha i samma veva som mig eller kanske är du supersingel?:) det viktigaste är att vi har kul tillsammans:)

  Svara

 • mia

  |

  Hej. Är en kvinna 35 plus och söker fler vänner. Bor i söder ort. Är snäll och trevlig och gillar promenader och bio, resor, musik , gympa o röra på mej; tycker mycket om djur mest katter och hundar. Tycker mycket om att fika och prata bort en stund. Kul och göra utflykter typ till skansen. Även på telefon är det kul att prata bort en stund. Kul om du hör av dej. Kram. Mia253@spray.se

  Svara

 • Tredje Sandran

  |

  ESKILSTUNA Hej jag är 26 och bor i Eskilstuna under mitt ptp-psykolog år. Vill gärna träffa vänner när jag har bott in mig lite och jobbet rullar på. Jag gillar att fika, promenera och dyl. Kram!

  Svara

 • Johanna

  |

  KALMAR
  Vad roligt, jag heter Johanna och blir 24 år om någon månad. Har för snart ett halvår sedan flyttat in i hus efter att ha bott i lägenhet i Nybro med min sambo i några år. Huset ligger i en liten by en bit från städerna vilket har gjort att man inte får de naturliga mötesplatserna lika ofta längre. De vänner jag har är i andra städer eller utomlands så därför söker jag nya vänner att kunna umgås med i vardagen ?
  Lite om mig:
  Jag är en glad och kreativ person som i början av en relation kan vara lite försynt och försiktig. Men när jag väl börjat lära känna någon och känner att det verkligen klickar så är jag oerhört öppen och skämtsam ? Jag älskar att dansa och kör just nu balett, jazz och stepp. Jag tränar även på gym och går på pass så en kompis som gärna tränar ihop vore trevligt. Mat är min andra passion, både att laga och att äta. Sedan gillar jag att pyssla, inreda, se film och spela tv-spel. Pluggar just nu sista terminen till lärare också ?

  Jag vill gärna hitta någon att dela mina intressen med i vardagen. Träna ihop, gå promenader, fika, se film, pyssla och prata om livet. Jag är ingen direkt partyperson som ”går ut” i den betydelsen men jag tar gärna en drink hemma eller när jag är ute och äter ?

  Hoppas det finns någon i närheten ? Hör av dig om du också vill ha en vän i vardagen. Just nu har jag bara sambon och vänner som kommer hem endast under högtider.

  Mail: johanna_holm@tele2.se

  Svara

 • Alice

  |

  VÄSTERÅS
  Alice heter jag, fyller 24 år på fredag. Jag är en kulturälskare som framförallt brinner för film och filmskapande och gick därför precis Prague Film School. Nu är jag tillbaka i Sverige för att jobba och spara ihop pengar för att kunna resa litegrann. Jag älskar nämligen att resa, och framför allt till naturen. Andra saker jag gillar att göra är att gå på bio, shoppa, träna, roadtrips, baka/laga mat och gå på konserter eller fester. Är något av en hippie inombords, äter veganskt och är fullkomligt tokig i katter, och tillsammans med min pojkvän har vi två små charmtroll.

  Tycker det är jättesvårt att hitta vänner, men vill tro att jag bara inte hittat någon jag verkligen kan connecta helt med än.

  mail: aliceelofsson@gmail.com

  Svara

 • Jenny

  |

  UPPSALA
  Hej! Promenadpolare som gärna tar en runda vardagskvällar sökes. Eller ännu hellre pokénad. Men det får man nog inte skriva för då folk har blivit så anti pokémongo 😉
  Jag är 30 år, tror jag. Jobbar utanför stan och behöver nån att aktivera mig med istället för att sitta hemma och slöa.
  jenny.mk.westerberg@gmail.com

  Svara

 • Cindy

  |

  Hej!

  Jag bor i Jönköping och gillar lite allt möjligt; aktier, matlagning , pyssla och träna. Älskar att resa och se nya saker så stort plus om ni gillar att resa! Tyckte att detta vore ett bra sätt att träffa nya människor på så skicka gärna ett mail till : Ciindyle@gmail.com

  Svara

 • Petra

  |

  STOCKHOLM
  Hej, Petra heter jag och bor vid tekniska högskolan i Stockholm. Jag är 30 men känner mig snarare som 25. Jobbar som reseledare och håller på med en start up på sidan av som jag hoppas kunna göra på heltid längre fram. Jag älskar att äta goda saker (helst frukost typ crossianter med nutella),resa, inreda, gå ut, fika och diskutera, gå på museum, lyssna på musik och måla. Pluggade på konstskola för några år sedan i Barcelona.
  Det hade varit jättekul att få ihop ett gäng att träffa tex en dag i veckan för vinkväll. Mitt uteliv är oerhört torftigt just nu, skulle verkligen behöva komma ut mer :)) dock har nästan alla vänner flyttat till andra städer för kärleken eller plugg.
  Hör av er om ni vill hitta på nåt kul 🙂
  Mvh
  tjejen_866@hotmail.com

  Svara

 • Theres

  |

  HUDIKSVALL. 30 år till vintern. Glad och positiv tjej, kvinna, dam? Ja vad säger man efter 30? 2 småbarn, 1 man och 1 katt. Gillar att träna, promenera, äta och dricka gott och hitta på skojiga saker. Tycker inte att titta på tv är att umgås utan ses hellre och pratar över lite kaffe 🙂 Tycker om att prata mat, miljö och livet! Kul om du också har barn men inget måste!

  Bor du i närheten så hör av dig!
  theressverin@gmail.com

  Svara

 • Julija

  |

  Helsingborg!
  Hej! Julija heter jag (29år) och bor i hbg med min sambo, dotter (3år) & hund. Är långtidssjukskriven (autoimmun sjukdom). Älskar att vara ute och hitta på saker, laga mat & baka, älskar att läsa & umgås med världens bästa lilla unge.
  Gillar ej att gå ut. Dricker inte.
  Söker efter en vän till mig själv och en liten mini människa åt min dotter.

  Svara

  • Lotten

   |

   Hej Julija! Skulle jag kunna få din mailadress? / 30-årig Höganäsare med 3-åring 🙂

   Svara

 • Jessica

  |

  Hej!
  Malmö!
  Jessica heter jag, 23 år, Stockholmare gone skåning. Flyttade ner till Helsingborg 2013 gör att plugga men insåg att utbildningen inte var för mig. Hittade min soulmate och flyttade till Malmö och jobbar nu. Alla mina vänner bor antingen i Hbg elr Sthlm. Saknar spontana kvällar kanske på en uteservering eller en promenad i skogen, och bara snackavmed en tjejkompis liksom.
  Öppen som en bok, älskar att prata och lyssna, festa eller sitta hemma o chilla. Lätt för skratt dessutom…dålig humor insåg i mitt sällskap. 🙂

  Jessicaevans@live.se

  Svara

  • Astrid

   |

   Hej Jessica!
   Du kanske skulle vara intresserad av att besöka min hemmarestaurang i Lund vid tillfälle? 🙂 Jag bjuder in vem som vill komma att äta gemensam middag vid mitt matbord! Jag uppmuntrar folk att komma på egen hand men man får såklart gärna ta med sig sällskap! Syftet är att träffa nya bekantskaper och ha en kul kväll tillsammans 🙂
   Jag drar igång 28e september och kommer köra 2-3 gånger i månaden under hösten, kika gärna in på min blogg för mer info 🙂 http://www.buttala.se

   Svara

 • Magdalena

  |

  Nässjö / Jönköping

  Hej ! Magdalena heter jag. Jag är 25 år, singel och bor i Nässjö.
  Skulle vara jättekul med en ny kompis.
  Jag älskar att läsa,fastnar ofta orimligt länge på youtube och är typ ordvitsarnas mamma och allmänt glad och lite för social för mitt och kanske även ditt bästa 😉
  Pluggar högskolan i Jönköping,det kanske du med gör? Annars spelar Nässjö ,Jönköping eller Månen ingen roll! Hoppas någon nappar så lovar jag att hova in dig 😉

  Mittie_@hotmail.com

  Svara

 • Sanna

  |

  HALMSTAD! Jag heter Sanna och är 20 år. Jag är nyinflyttad i Halmstad pga studier. Är en ganska lugn (men kan självklart få fram en mer galen sida vid rätt tillfällen) och mogen tjej som än så länge inte har så mycket vänner att umgås med utanför skolan. Därför hade vart kul att lära känna lite nytt folk som gärna ses på en fika, tar ett glas vin ihop, eller kanske kan motivera mig med att börja träna ihop! Jag är på det mesta, släng bara iväg ett mejl till sannaarvidsson@outlook.com

  Svara

 • Emelie

  |

  KRISTIANSTAD

  Tja!

  Jag är en glad skit på tjugofyra år som är ganska så nyinflyttad i stan. Jag kommer från norr, men flyttade ner till Skåne för att plugga. Sen träffade jag min nuvarande sambo och vi flyttade till Kristianstad där jag nu jobbar. Eftersom mina vänner är väldigt utspridda i Skåne och landet känner jag att de hade varit supernice med någon ny kompis i krokarna att kunna vardagshänga, träna, måla nån möbel eller upptäcka stan med.

  Langa iväg ett mail vetja; em93@live.se.

  Svara

 • H-L

  |

  Västra Värmland
  Jag är 25 år och arbetar inom skolans värld. Jag bor med min man och hund i Värmland sedan två år tillbaka och har inte riktigt lyckats etablera mig i det värmländsk ännu. Jag är inte någon partyprisse men älskar att planera ihop roliga saker, eller bara diskutera intressanta frågor. Fritid har jag inte hunnit med så mycket på sistone men jag vill minnas att jag gillar film, hundar, skratt och att lära mig mer. Balans i livet och att ta tillvara på det unika med en själv tycker jag är viktigt men jag kan vara både väldigt introvert och extrovert och blir lite kameleont.

  Svara

 • Frida

  |

  GÖTEBORG
  Hej! Frida, 25 år. Bor i gbg med min kille och jobbar som undersköterska. (Men vill såå gärna läsa till sjuksköterska)
  Älskar film och serier, ta hand om mina gulliga små krukväxter, heminredning, och att äta massa goooooa saker. Ett glas vin är ju inte helt fel heller. Eller en drink 😉
  Lägg gärna till mig på instagram; fridahell, eller snapchat; fridahelll.

  Svara

  • Hanna

   |

   Hej!
   Gillar också film, vin (och drink), serier, växter och goa saker så jag la till dig på instagram! Hannaroseen heter jag där.
   Vi hörs!

   Svara

 • Mikaela

  |

  KARLSTAD! 28 årig småbarnsmamma som studerar till sjuksköterska. Älskar naturen men önskar att jag var lite mindre bekväm (lat) så att man kom ut oftare;) så väl gäller att utnyttja träningskortet.. Mellan vardagsrullet med disk, plugg och matlagning brukar man finna mig i lekparken med kidsen, soffan inomhus eller soffan på altan. Har en katt men hade utan sambons nekande troligtvis haft ett mindre zoo. Söker vänner att skratta, slappa och umgås med eller om du så vill, träna och promenera i skogen med.

  Mikaelaforsell@hotmail.com

  Svara

 • Kristina

  |

  GÖTEBORG! Här har ni en 26-årig ekonom (inte så tråkig som det låter dock – nåja, åtminstone enligt eget tycke ;), som känner att många av vännerna flyttade från Gbg efter plugget och att det därför hade varit roligt att utöka sin bekantskapskrets.

  Jag kan vara lite försiktig i början när jag träffar nya människor, men klickar det så är jag en varm person med mycket (och stundtals dålig) humor som gärna pratar om allt mellan himmel och jord. I övrigt så gillar jag dans, att läsa, myskvällar, långa promenader och självklart att fika (det mesta innehållandes choklad slinker ner). Hade varit roligt att kunna ha någon att hitta på roliga saker i vardagen med, stort som smått. 🙂

  Mejla mig gärna på kristina.elisabet@outlook.com så hörs vi!

  Svara

  • Kristina

   |

   Hej Kristina!
   Åå känner igen mig i mycket av det du skriver. Är i en liknande situation, och är precis som du också lite försiktig till en början ibland, men är glad och positiv och pratar gärna om olika saker här i livet ☺️
   Jag är 25 år och studerar till förskollärare på gu. Hör gärna av dig om du vore intresserad av att träffas.
   Med vänlig hälsning,
   Sofie G

   Svara

 • Frida

  |

  UMEÅ

  Är snart 23 år och kommer från Lund men bor och pluggar i Umeå. Har pluggat här uppe i snart två år men skulle hemskt gärna hitta någon ny vän utanför studie-”bubblan”.
  Jag hänger allt som oftast med min sambo och katt (talar alltså om två olika individer) och är som person för det allra mesta glad och öppensinnad med mycket energi till att bland annat prata och diskutera från stort till smått och har ett stort samhällsintresse. Försöker dock inte ta mig själv på allt för stort intresse så även diskussionsämnen av mer ytliga slag är aldrig ett minus för den delen.
  Älskar alla aktiviteter som involverar mat och/eller vindrickande men även att ta långa eller korta promenader, fika, diskutera, träna, gå på spelningar, dricka öl, luncha.. ja alltså lite vad som kan tänkas vara kul!

  Mail: frida.ak.backman@gmail.com

  Svara

 • Bea

  |

  GÖTEBORG

  Hej!
  Jag är en 27-årig tjej som flyttade till Göteborg för 8 år sedan för att plugga till ingenjör. Hittade sen kärleken, jobb och blev fast i Göteborg 🙂

  Jag skulle säga att jag är en ganska vanlig tjej som hellre har nära vänner än många bekanta. Kan vara avvaktande i större grupper men social och glad i mindre grupper. Med vänner gillar jag att prata/fundera/klura, träna (nordic wellness backaplan och Lindholmen), fika, ta en drink på stan, slapparkväll framför tven m.m :).

  Mycket tid spenderas med sambon och vi är gärna ute i naturen, har mysiga hemmakvällar eller hittar på saker med vänner.

  Det skulle vara kul att hitta någon/några ny vän/vänner att kanske ta en promenad med? Dricka lite vin? Fika?

  Skriv till b_ukvitne@hotmail.com

  PS: Skulle vara riktigt roligt att hitta en promenadkompis i närheten av slätta damm. (Men såklart behöver man inte bo här omkring ;))

  Svara

 • Johanna

  |

  (GÖTEBORG)
  Halloj!
  Johanna heter jag och är 21 år gammal. Bor med min sambo och våra djur (1 hund, 2 katter) lite utanför Göteborg. Jag tycker om att umgås med familjen, lyssna på musik, kolla film/serier och såklart träffa vänner! Och man kan ju aldrig ha för många eller hur? 😀 Är en glad, social och omtänksam person och tycker det hade vart kul att hitta någon likasinnad att lära känna över en fika, en promenad eller något glas vin!
  Mail: johannisenn8@hotmail.com

  Ha det fint så kanske vi hörs 😀

  Svara

 • Sofia

  |

  STOCKHOLM
  Hej!
  Jag är en 23åring med sambo och två lurviga barn (obs katter) (vem skulle benämna sina barn som lurviga?) (.. Förutom jag då) som letar lite kompisar. Vem gör inte det, kompisar är ju bäst?

  Jag flyttade till Stockholm för 3 år sedan för att plugga till sjuksköterska, tog ett uppehåll för 1 år sedan och har sedan dess jobbat som undersköterska inom akutvården. Detta gör att jag egentligen bara känner kollegor i Stockholm, samt min sambos vänner – men jag skulle ju såklart vilja ha någon att prata med om annat än äckliga sår och sura gubbar!

  Jag har ett stort musikaliskt intresse, brinner för jämlikhet och mänsklighet, tycker om att sova (en så otroligt underskattad aktivitet), gå promenader och äta chips. Hehe.

  Är du en som inte blir äcklad av snuskpatienthistorier, eller skrämd av crazy catlady, så hör av dig! Vore supertrevligt att träffa dig!
  Lesofiagustavson@gmail.com

  Ha det fiiint!

  Svara

  • anna

   |

   Du har mail ifrån mej

   Svara

 • Jenny

  |

  HELSINGBORG!
  Jag heter Jenny, är 26 (men tror fortfarande typ 22?), flyttade till Helsingborg februari 2016. Bor tillsammans med sambo och vår dotter född maj 2016, 12 veckors inneboende i min mage för tillfället!
  Jag känner mig som en sjukt tråkig människa, har typ inga hobbys (bra kontaktannons!)… Gillar att fika, gå i affärer och titta, ja typ så. Föräldraledig och alltid ledig, nästan i alla fall! Gillar personer som är ärliga, lätta att prata med, inte så ytliga, roliga!
  Jennyawilson@live.se

  Svara

 • Hanna

  |

  GÖTEBORG

  Hej!
  Är 23 år och kommer ursprungligen från Skåne. Flyttade till Oslo efter studenten men bor sedan 1,5 år tillbaka i Göteborg pga studier och kärleken. Läser till socionom och har cirka 2 år kvar! Jag anser mig fortfarande vara relativt ny i Göteborg och skulle därför inte tacka nej till att lära känna nya människor!
  Jag gillar att göra det mesta (låter tråkigt men är sant). Att laga mat (och äta) är ett stort intresse och annars gillar jag även att dricka vin och kaffe, läsa, träna/promenader, lyssna på podcast och dokumentärer och umgås med vänner/familj/sambo.
  Skicka ett mail (hanna_annah_hotmail.com) eller skriv på facebook (Hanna Rosén, brunett med glasögon)! Vi hörs!

  Svara

 • Sofia

  |

  LUDVIKA

  Hejsan! Jag är en 22-årig nyvärvad dalmas från Hällefors som ännu inte känner någon mer än min sambo här i stan. Vore så kul att hitta någon trevlig, lättsam och skojig person att fika, ta ett glas vin eller bara hänga och spela sällskapsspel med. Jag läser sista terminen på socionomprogrammet i Karlstad, men kommer befinna mig mestadels i Ludvika framledes. Älskar promenader, hästar (som tyvärr inte är en del av livet just nu) och att bara sitta och snacka över ett glas vin. Låter jag som någon du skulle kunna tänka dig hänga med? Skriv då några vänliga rader på momangen! ?

  Svara

 • Elena

  |

  LINKÖPING
  24-åring som nyss tagit examen och de flesta av mina vänner har flyttat. Jag bor med min sambo och tycker om att ta promenader i skogen, resa, baka (med varierande resultat) och sitta och snacka om allt möjligt. Lärde mig dricka rödvin efter en resa till Italien i somras. Hade varit kul att träffa någon som man kan prata högt och lågt med och hitta på saker tillsammans under helgerna.
  Skicka ett mail till elena.jonsson@hotmail.com

  Svara

 • Mariam

  |

  ÖREBRO

  21-årig juriststudent, ursprungligen från västkusten.

  Skulle uppskatta att hitta en rolig individ att hitta på trevliga saker med. Jag tycker om att träna, shoppa, fika, gå långa promenader, laga mat, gå på bio. Tycker om att festa men uppskattar en lugn hemmakväll med trevligt sällskap minst lika mycket. Pysslar även en del med skönhet och smink som är ett stort intresse.

  Har du liknande intressen eller något helt annat (öppen för förslag) och vill umgås och prata om högt och lågt, så hör gärna av dig.

  Kram
  mariam___8@hotmail.com

  Svara

  • Negin

   |

   Neeej vad synd att du flyttat från västkusten. Du låter som någon som jag hade kunnat klickat bra med annars haha 🙁

   Svara

 • Caroline

  |

  NORRKÖPING

  Tjohooo! Jag heter Caroline, är 27 år och kommer från Luleå. Flyttade ner till Norrköping i oktober 2016, så snart ett år gammal i stan! Älskar att sjunga, dansa, dricka öl och prata om djupa saker.. 🙂 Känner du att du matchar in på beskrivningen är du supervälkommen att maila

  nilsson.annacaroline@gmail.com

  Svara

 • Ida

  |

  PLAYERUNKNOWNS BATTLEGROUNDS
  Det här är väl lite udda, men söker efter någon kompis att spela PUBG med! Känns som att man bara träffar killar i PUBG och det vore roligt med en tjejkompis.

  Svara

 • Ebba

  |

  NEW YORK
  22 år, har bott i NY i drygt ett år. Måndag-fredag blir det mest jobb, träning och så mycket umgänge med vänner som hinns med. Helger brukar spenderas med att gå på olika events, klubba, prova nya restauranger, göra turistiga grejer och bara njuta av allt som NYC har att erbjuda. Är definitivt en ja-sägare, lider av extrem FOMO, glaset är alltid halvfullt, ångrar hellre något jag gjort än något jag inte vågade göra osv… Positivt energiknippe med andra ord!
  Kanske finns det någon som bor här, pluggar här eller som är här på semester? Älskar att träffa nya människor och det är alltid kul att stöta på svenskar (eller vem som nu läser det här) här! Maila mig jättegärna på ebbaandersson595@gmail.com om jag låter som någon för dig!
  Kram kram

  Svara

 • Clara

  |

  VANCOUVER

  Hej! Känns lite osannolikt att jättemånga som bor i Vancouver hänger här, men varför inte försöka?

  Clara heter jag, är 19 men väldigt snart 20, jobbar sedan två veckor som Au Pair i en förort till Vancouver, Kanada. Från Gbg-området egentligen.
  Älskar att resa, uppleva nya saker, har just nu cirka tre miljoner fjärilar i magen pga ska hoppa fallskärm på lördag… Idrottat som en galning sedan jag var liten, så det tycker jag uppenbarligen om att göra. Framför allt konståkning, men har väldigt lite emot de allra flesta sporterna.
  Gillar såklart djur, natur, MAT, och bra serier. Att Game of Thrones inte kommer tillbaka förrän 2019 har redan börjat ta kol på mig, långsamt.
  Så helt enkelt: Råkar du hänga i Vancouver-området? Mejla mig, så hittar vi på något spännande tillsammans! Är verkligen livets stad, i alla fall det jag sett hittills. <3
  clara.heller@live.se

  Svara

 • Tove

  |

  KARLSTAD

  23 år och kommer från Stockholm från början men flyttade till Karlstad för att plugga. Nu, 3 år senare, är jag kvar här med sambo och jobb men vännerna har flyttat!

  Jag skulle gärna ha lite nya tjejkompisar att umgås med eftersom det blir lite ensamt i längden att bara träffa sambon och kollegorna. Jag skulle gilla att t.ex. ta en middag, en shoppingtur på stan, bara hänga på balkongen (eller tyvärr inomhus väldigt snart) med ett glas vin, en utekväll, promenader osv osv. Låter detta som något som tilltalar dig är du mer än välkommen att höra av dig! Mail: tove050@gmail.com

  Svara

 • Tess

  |

  NORRTÄLJE

  28årig tjej som bor med sambo och dotter på Solö (en bit utanför Norrtälje). Är som person väldigt pysslig, tycker även om inredning, kläder/smink kan också va kul, åka på loppis, laga mat osv. Dottern min är 7månader snart, skulle vara kul att träffa/prata med någon som också har en liten eller någon som bara vill ha någon att umgås med. Tycker om att hitta på saker men är även den som kan uppskatta lugn tex en promenad med allmänt prat kan va skoj! 🙂 min mejl Therese.holmberg5@gmail.com men kollar Instagram (tesscoloring) eller Facebook (Therese Holmberg) oftare.

  Svara

 • Felicia

  |

  STOCKHOLM
  Hej! Felicia, 25 år gammal och bor i Söderort tillsammans med min 35-åriga sambo. Vi har hamnat i ett läge då mina kompisar är singlar och vill röja på stan och min sambos kompisar har skaffat familj. Jag och min snubbe är i en period mitt emellan och skulle vilja umgås med andra par i samma situation, som hellre väljer en parmiddag med aktivitet framför krogen eller lekparken.

  Om oss: Vi båda är högskoleutbildade, inflyttade i Stockholm och älskar att resa, dyka, upptäcka nya länder samt hitta på diverse aktiviteter. Vi skulle vilja träffa ett likasinnat par att dela aktiviteter och middagsbjudningar med. Vi tycker om middagar & vin med diskussioner om samhälle/politik/omvärld/resa men även aktiviteter så som badminton, paddling, klättring, hiking, bio, vattensporter eller varför inte en tur upp till kebnekaise?

  Är ni ett par i samma situation som oss som kommer från liknande bakgrund och delar samma intressen? Skicka ett mail till mig och berätta vilka ni är.

  Svara

 • Eva

  |

  SUNDSVALL
  Hej!
  Eva heter jag, är 26 år, bor själv en bit utanför stan och pluggar just nu min sista termin innan vuxenlivet börjar på riktigt. Hittar gärna nya vänner att umgås med som också tycker om att äta ute eller ta en fika, gå på bio, promenader, ha film-/seriemaraton eller bara ta en drink och prata om allt möjligt, stort eller litet. Du måste gilla Game of Thrones (så vi har något att prata om haha) (om du inte sett (högst otroligt) kan vi ha maraton), bra om du är pratglad, rolig och ärlig, ett plus om du har husdjur 🙂
  Känner du att vi har något gemensamt är du mer än välkommen att krafsa ihop ett mejl och skicka det till evadesiree91@gmail.com

  Svara

 • Lisa

  |

  HALMSTAD
  28 år gammal. Gillar (okej älskar) smink, hudvård och serier. Dock inte Game of Thrones så du ska helst gilla någon annan serien än just den. Så det jag helst gör en fredag (eller vilken dag som helst i veckan) prata smink/hudvård, kolla serier och dricka Pepsi Max.

  Svara

 • Ewelina

  |

  UPPSALA
  Nyinflyttad till Uppsala pga jobb. 24år. Vill ha någon att spontanhänga med, vare sig det gäller vin, middag, promenad, shoppingrunda eller bara titta på serier. Intresserad av matlagning, bakning, sport(främst fotboll).

  Eweluna@hotmail.com

  Svara

 • Rebecca

  |

  ALINGSÅS (Göteborg)
  25 årig tjej som bor några mil norr om Göteborg. Umgås mest med min kille och känner jag måste ha ett liv utöver honom. Jag gillar att träna, gå pw, lyssna på podcast, film/serier. Ibland fest, men en drink då o då är aldrig fel! Kan vara blyg i början, men klickar det så blir jag mer o mer framåt!
  Jag vill så gärna hitta på saker men behöver någon som drar i mig/sparkar i rumpan 🙂

  Snapchat : rebeccoo
  Insta: rebeccoo
  Mail rebecco@live.se

  Svara

 • Sofie

  |

  ÖREBRO. Sofie heter jag, 24 år och bor i Örebro. Utbildad kommunikatör men jobbar nu på förskola. Skulle vara kul att lära känna lite fler folk då många av mina vänner har flyttat härifrån eller är upptagna med jobb etc och behöver bestämma träff flera veckor i förväg(…). Så skulle vara kul med nån man kan ringa och träffa samma dag 🙂 Jag gillar att laga mat, kolla film, chilla, shoppa, gå ut för en drink (eller fler), dansa på krogen, gå promenader och resa. sofiefagerberg1@hotmail.com

  Svara

 • Isabell

  |

  KARLSKRONA!
  Jag heter Isabell, är 23år. Bor i karlskrona sedan två år tillbaka med min fina kille som pluggar här medans jag jobbar på förskola 🙂 Har inte så stor umgängeskrets här och söker därför vänner!
  Jag är en lugn och positiv person som tycker om att ta en promenad, fika och bara prataaa 😉
  Hoppas vi hörs!
  Isabellhallden@hotmail.com

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv