Follow my blog with Bloglovin

HITTA VÄNNER

041004bd4ae940ddc0c421f14c190aa3

 

De senaste dagarna har jag fått flera efterfrågningar om ett nytt hitta-vänner inlägg. Såklart!

 

Ni vet hur det funkar vid det här laget:

 

Skriv någon rad om er själva, var ni bor och er mejl (skriv den i själva kommentaren, annars är det bara jag som ser den) under detta inlägg så att en ny potentiell vän kan mejla. Eller mejla någon som kommenterar! Inget att förlora.

 

Det går också bra att kontakta någon som skrivit i ett gammalt hitta-vänner inlägg:

 

Första inlägget.

Andra inlägget.

Tredje inlägget.

 

Lycka till!!! <3

 

0

Kommentarer (94)

 • Erika

  |

  HALMSTAD

  Nu ska jag vara riktigt strukturerad här och ge er en ”om mig”-lista:

  * 26 år
  * Bor i Halmstad (ifall rubriken inte gav en hint)
  * Sambo, inga barn
  * Jobbar med programmering (inte allt för nördig, men kanske lite ibland)
  * Fika, dricka vin/cider/öl/drinkar och snacka en massa strunt tycker jag är awesome, mysigt och alldeles alldeles underbart

  Fortsättning följer… Ifall du skickar ett mail till akire1.0@outlook.com

  🙂

  Svara

 • Stephanie

  |

  Hej ! Mitt namn är Stephanie och jag tar efter och gör en lista om mig !
  *21 år gammal i år
  *Jobbar som black jack croupier
  * Bor utanför Lund
  *Har pojkvän i malmö
  *studerar på distans
  *älskar allt som har med mat tex. luncha/fika and so on!
  *älskar även fotboll,hundar, shoppa,promenera,picnicks i solen(ja listan kan göras lång)

  mejla : stephaniebeckvid@gmail.com !

  Svara

 • Michelle

  |

  HELSINGBORG

  jag är en 23 årig tjej som är född, uppvuxen och bosatt i Helsingborg. Jobbar just nu men har planer på att plugga framåt hösten. Tycker både om att ta ett glas en helgkväll och sitta och snacka skit eller gå ut och dansa hela natten. Gillar även att köra runt i bilen och spela hög bra musik, shoppa, fika, se på bio, se skräckfilmer, gosa med vovvar, resa, åka på festivaler och sånt kul. Låter de nice så släng iväg ett mail till maabs93@outlook.com

  Svara

 • Hanna

  |

  LINKÖPING

  Hej!

  Jag är en 32-årig person som efter en himla massa år i Malmö är tillbaka i Linköping där jag växt upp.

  Dricker gärna öl och vin och pratar skit annars, just nu råkar jag vara lite gravid och gör därför inte det. Pratar dock fortfarande mycket skit!

  Så – vill man hänga med en blomstergalen, rätt smart, hyfsat kul, lite lagom cynisk socialarbetare så skriv till hanna.lennartsson@gmail.com

  Svara

 • Erika

  |

  MALMÖ!:)

  Jag är 26 och kommer från Norrland men har flyttat till bästa, kära, finaste Malmö för att plugga i Lund!
  Älskar att resa och har bott mycket utomlands – tar gärna emot alla restips ni har!:)

  Vill hitta fler vänner att ta en fika med eller en drink eller träna eller nästan vad som helst, jag är öppen för förslag och vill göra mer saker på vardagar, (och helger förstås)!

  Det är bara att skriva så styr vi upp något!:)
  Erika_sandell@hotmail.com är min mail:)

  Svara

 • Jackie

  |

  Sundsvall

  Hej Jackie heter jag.

  Bor i Sundsvall, rätt nyinflyttad.
  Jag är snart 25 år.
  Pluggar till gymnsielärare i historia på distans.
  Tycker om att fika, ta en drink, sitta o snacka om allt möjligt m.m.

  Hoppas finna nån ny vän.

  Jackie_Jacobsson@hotmail.com

  Svara

 • Kristin

  |

  Örebro!

  Är 26 år, pluggar till läkarsekreterare. Gillar promenader, läsa, dricka kaffe (eller vin) och äta!

  Man fastnar lätt i gamla rutiner och jag skulle så gärna lära känna nya kompisar att ta en lång promenad eller dricka en kaffe i vårsolen tillsammans med.

  Hoppas det finns andra örebroare med samma önskan!

  Kristin_a90@hotmail.com

  Svara

 • Louise

  |

  SKELLEFTEÅ

  Jag är en snart 21-årig brud som bor en mil utanför Skellefteå. Hundmänniska och jobbar inom hemtjänsten och extraknäcker på Leo’s Lekland. Är nykterist men går gärna ut och fikar eller hittar på någonting annat nyktert. Men om du skulle vilja ta ”ett glas vin till maten” är det helt okej för mig! Jag är kristen, men det märks inte om man inte vet om det då jag inte pratar om det om inte den jag umgås med vill att jag ska göra det. Ptja, vad mer ska jag säga? Låter det intressant eller undrar du över någonting så får du gärna skicka iväg ett mail till lollo.u@hotmail.com 🙂

  Svara

 • Sofia

  |

  GÖTEBORG

  Sofia, 26 år, bor i Göteborgs innerstad. Nygift florist som väntar första barnet i slutet av sommaren.

  Matglad och pratglad. Eftersom jag inte har så många gravida vänner i stan söker jag någon som kanske är pepp på gravidyoga/vattengympa eller bara häng.

  Älskar att röja i planteringslådorna, slappa, sjunga kör, åka på utflykter – gärna för att loppisfynda.

  Vi hörs om du vill! Mejla mig på sofiasporre@me.com 🙂

  Svara

 • Frida

  |

  MALMÖ!
  Hej. Är en tjej på snart 22år som bor i Malmö. Jag arbetar heltid, tränar thaiboxningen och hänger med vänner på fritiden’!
  Är väldigt spontan och hittar gärna på saker. Allt från fika,festa, träna eller bara hänga. Hör av er!

  Fridaflamholc@gmail.com

  Svara

 • Caroline

  |

  NÄSSJÖ/JÖNKÖPING (med omnejd)

  Jag är 26 år och helt nyinflyttad till Nässjö. Bor med min man och vårt barn (11 månader gammal) och jobbar i Jönköping. Tycker om att promenera, snacka, fika och att sitta i solen med ett glas vin på sommaren. Roligt om du har barn i typ samma ålder, men det är inget måste. Jag nås på caroline.leimola@gmail.com.

  Svara

 • Caroline

  |

  Uppsala

  Caroline, snart 26 år gammal och jobbar inom ekonomi. Bor ihop med min pojkvän som är anledningen till att jag hamnat här. Vore kul att lära känna några nya härliga tjejer för vinkvällar, ta en fika i solen, träning eller annat kul! Gillar annars att träna, rida, resa och lyssna på poddar.

  enilorac.1991@gmail.com

  Svara

 • Ewelina

  |

  UPPSALA

  ~ 24årig ”pensionär” i en ung kropp. Trivs i min villa (några mil utanför Uppsala) som jag och min sambo renoverat från grunden. Inredning, trädgård står därför högt upp på intresselistan tillsammans med bakning och matlagning. I övrigt kollar jag gärna serier, går promenader, planerar resor eller tar något glas vin med gott sällskap. Har tidigare tyckt om festival, festande m.m. men känner mig nu ganska klar med det. Ser mig därför som en pensionär i en ung kropp, som hellre pratar sticklingar på pelargoner än hur mycket man spydde på krogtoaletten i helgen (även fast det också är väldigt roligt att höra på haha!)

  Eweluna@hotmail.com

  Svara

 • Erika

  |

  VÄXJÖ

  Hej!

  Erika heter jag. Är 27 år gammal gymnasielärare i svenska och religion (drömyrket för er som funderar).

  Är inte ett dugg nyinflyttad men nyligen utexaminerad och känner bara campusmänniskor. Vad gör ”vuxna” i Växjö med omnejd för att ha kul och trevligt? Jag själv tycker om mat, fikor, vin, dans, film och böcker. Är beroende av saltlakrits och coca Cola zero.

  Erika@angelsmark.se

  Svara

  • Lisa

   |

   Hej Erika! Jag bor i Växjö, teleborg!
   22år och bara älskar mat! Fika ( älskar att baka) film och serier är det bästa som finns typ med ett glas Cola!
   Hör gärna av dig om du vill! ^^
   Lisa

   Svara

 • Ella

  |

  GJØVIK / NORGE

  Chansar och hoppas det kanske finns några Gjövik eller Norge-bor här 🙂
  26 år och är relativt nyinflyttad. Söker jobb för fullt. Tycker om att göra det mesta med rätt sällskap 😀
  Elagoett@hotmail.com
  Skriv gärna

  Svara

 • Emelie

  |

  GÄVLE

  Nyinflyttad pga jobb och letar efter nya vänner!
  × 26 år
  × Utbildad civilingenjör
  × Singel
  × Tycker om att träna (försöker komma igång att springa nu i vårvädret) men också att ta ett glas vin i gott sällskap. Hittar gärna på saker men uppskattar också en kväll i soffan med god mat och prat.

  Hör av dig om du vill ses!
  emeliie.s@hotmail.com

  Svara

  • Johanna

   |

   Hej! Också 26 år och relativt ny i Gävle. Sitter på jobbet nu men kan mejla dig senare ikväll. /Johanna

   Svara

   • Clara

    |

    Hej tjejer!

    Har mejlat Emelie men inte dig Johanna. 🙂

    Ska vi hitta på något hela gänget? Alltså dvs vi tre från Gävle som jag har hittat i kommentarsfältet 😉

    Kanske ta ett glas vin tex 😀

    Svara

    • Julia

     |

     Åh vilken bra idé! Jag bor också i Gävle och hakar gärna på 🙂

     Svara

 • kimberley

  |

  Örebro
  Hej
  Är en tjej på 27 år som bott i örebro sen 2011 men är ursprungligen från skåne =)
  Jag söker nya vänner att ta en fika med , ha en vinkväll och bara allmänt prata om allt möjligt
  För tillfället sjukskriven så därför blir det mycket ensamtid att fördriva
  Skulle beskriva mig själv som omtänksam , envis och ärlig
  hittar gärna på något
  min mail är kimzaaan@hotmail.com

  Svara

 • Emelie

  |

  GÖTEBORG

  Hej!
  Jag är 28-år, jobbar som redovisningsekonom och bor i Göteborg med min sambo. Gillar att laga mat, pröva nya restauranger, läsa böcker, resa, vara ute i naturen mm. Vore kul att hitta någon ny vän att hitta på lite spontana grejer med, allt från en AW mitt i veckan till en resa någonstans. 🙂

  emeliefallman@gmail.com

  Svara

 • Jenni

  |

  STOCKHOLM!

  Hej!

  Jag är ganska ny i stan och skulle gärna lära känna lite nytt folk att hänga med på barer/nattklubb, caféer, gym, museum eller var som!

  Är 29 år och pluggar just nu. Gillar att träna, gå på museum/musikaler mm, resa, fika, äta ute och lite allt möjligt annat 🙂

  Jennib@live.se

  Svara

 • Linda Monroe

  |

  SKÖVDE

  Hej därute! Jag har försökt mig på detta ett flertal gånger, och sist hittade jag faktiskt en vän, men hon har tyvärr flyttat iväg till Malmö väldigt nyligen. Så jag ger det ett försök igen, för det funkar ju upenbarligen, haha! Bor i centrala Skövde, är för tillfället sjukskriven p.g.a utbrändhet så jag går bara och skrotar hemma hela dagarna. När jag väl träffar någon kompis så brukar vi gå på bio, fika, äta lunch och dra på stan, någon gång har vi varit och simmat på badhuset inne i stan. Jag gillar även att baka mycket!

  Min mejl är linda.jensen.91@hotmail.com, hör gärna av er!

  Svara

 • Ebba

  |

  Hej!

  Jag är 22-årig student och bor i Stockholm. Älskar träning, bakning, natur och friluftsliv! Är för det mesta glad och tackar inte nej till att fika 🙂

  //Ebba

  ebbssons.epost@gmail.com

  Svara

 • Nina

  |

  GÖTEBORG

  Hejsan!
  Jag är 25 och flyttade precis till Göteborg efter en längre tur i Bergen. Jag skulle vilja träffa några nya sköningar som vill dricka vin och snacka skit eller hitta på något kul. Jag är glad och tycker nya saker är kul. Därför har jag inte direkt någon hobby att berätta om, jag gör allt! 🙂

  Skriv mer än gärna till mig nina.v.privat@sealstrap.se

  Svara

 • Ebba

  |

  LUND

  Hej!
  Jag är 21 år och flyttade till Lund för att börja plugga mänskliga rättigheter. Nu är jag inne på mitt tredje år och känner att jag fortfarande inte har hittat några nära vänner i Lund så vill verkligen hitta lite mer folk att umgås med. Fika, dricka vin, gå på promenader, det spelar ingen större roll vad vi gör – jag tycker det mesta är kul!
  Annars tycker jag även om harry potter, läsning, serier, volleyboll. Så de ämnena pratar jag mer än gärna om.

  Hör gärna av er till ebba.tingelholm@hotmail.com

  Svara

 • Bella

  |

  SUNDSVALL

  Hej!
  Gör som vissa andra och skriver en lista om mig 🙂

  *bor i Sundsvall

  *är 29 år

  *gift & bor i ett litet hus

  *jobbar inom vården

  *har en katt

  *vill träna men är lat på att komma iväg ensam

  *dricker sjuka mängder te

  *dricker inte alkohol men gillar att dansa och har inget emot att vara på en krog eller att andra dricker, bara jag slipper tjat att jag måste dricka:p

  *gillar trädgård, inredning, shopping, gå på loppis, fika, prata, promenader,dansa/träna, se film, hår och hårstyling, musik,konserter,konst,teater, måla/göra om möbler, läsa böcker och mycket annat 🙂

  *många av mina vänner har flyttat pga gift sig/fått jobb i södra Sverige osv så nån eller några nya kompisar vore kul :)!

  Svara

  • Emelie 22, mamma till Lilly

   |

   Du beskrev typ mitt liv! Bor i Ånge i en trea med min sambo och min dotter som blir två år i augusti, gillar samma saker som du och relaterar sjuuuukt mycket till alkoholpunkten 🙂 Har glidit ifrån de flesta vänner här då dom är kvar i feststadiet och jag har ”vuxit upp” snabbare typ. Är i stan en del så vill du träffas och fika eller bara strosa runt på Birsta eller nånting vore det superkul! 🙂 /Emelie

   http://nouw.com/eamh/

   Svara

   • Jackie

    |

    Hej hej vad roligt med lite fler norrlänningar, söker också nya vänner, är precis som er/dig vänner har flyttat från staden, dricker inte 🙂
    Skulle vara kul o träffa lite nytt folk!

    Svara

 • Rebecka

  |

  Ängelholm/ Helsingborg

  Hej på er! Jag blir 23 år och jobbar som sjuksköterska. Har bott i Norrköping i ett par år men längtar nu tillbaks till Skåne och fått jobb i Ängelholm. Älskar allt som har med mat att göra, att laga middagar och att äta ute. Älskar också att hänga med vänner och vara social, vin- eller drinkkvällar, mysa med djur och att resa till vackra platser och massa andra saker.

  Skulle vara så kul att träffa nya människor och ta en promenad, fika eller ett glas rosé i solen i sommar eller göra vad som helst!
  Är lite rädd att sitta ensam i sommar när jag flyttar så långt från alla vänner jag brukar hänga med (hehe), så tveka inte på att skicka iväg ett mejl till rebecka_frej@hotmail.com.
  Kram på er!

  Svara

 • Josefin

  |

  Väldigt rolig och bra idé med såna här hitta vänner inlägg. Skulle dock också vara roligt att höra hur det gått för folk, alltså om dem som hittat vänner här igenom och deras berättelse. Tänkte som ett inlägg där alla som hittat vänner här kan berätta om det 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja, det vore så kul! Det ska jag efterfråga 🙂

   Svara

 • Anna

  |

  RONNEBY

  Hej! är en 22 årig tjej som bor i Ronneby. Har nyligen flyttat tillbaka hit efter att ha bott i Växjö 3 år och har inga tjejkompisar kvar här. Jag pluggar till lågstadielärare och är färdig om ett år. På min fritid tycker jag om att gå på bio, fika, gå promenader och annat mys 🙂 hoppas någon vill träffas!

  anniiisshh@live.se

  Svara

 • Therese

  |

  Sollefteå

  Hej! Jag heter Therese och är 23 år gammal. Jag tar snart min examen och flyttar därför till ny ort om en månad pga jobb. Känner i princip ingen så tänker att det här är värt ett försök Bor med min sambo och vår son på 2 år. Gillar att träna (yoga och Bodypump är favoriter, kmr vägra spinning). Går också gärna på loppisar, äter, tittar på dåliga serier i soffan & hänger utomhus (sällskap i trista lekparker är stort plus). Hoppas vi hörs!

  therese.angman@hotmail.com

  Svara

 • Victoria

  |

  GÖTEBORG
  – 27 år (blir 28)
  – Bor med sambo och två barn (3,5 år och 10 mnd) i skärgården.
  – Har pluggat till hudterapeut och undersköterska, men vill nog bli kurator när jag blir stor. Funderar därför på socionomprogrammet framöver.
  – Gillar avslappnat häng typ dricka kaffe eller öl och prata. Är sämst på att träna, men kan väl ställa upp om Du vill det 😉

  Har varit mammaledig länge nu och behöver rastas lite, kanske fika, gå på krogen, åka till simhallen.. Tja, vad som!

  Victoria.flack@live.se

  Svara

 • Emilia

  |

  LUND
  Hej! 24-årig psykologinörd här! Pluggar i Malmö, bor i Lund och jobbar i Helsingborg. Behöver jag säga att jag relaterar till Egoinas pendlarbekymmer? Jag tycker om att träffa nya människor, så hör gärna av dig så kan vi snacka mer. /Emilia
  Emilianivestam@hotmail.com

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahaha oh shit. Fy för den pendlingen! 🙂

   Svara

  • Johanna

   |

   STOCKHOLM

   Johanna heter jag är 21 år och relativt nyinflyttad. Jag söker härliga vänner som man kan fika med, promenera, sitta på uteserveringar, dansa hela natten långa och ja allt sånt mysigt.

   Skulle vara så nice att hitta riktigt härliga tjejkompisar.

   johanna_karlsson6@hotmail.com

   Svara

  • Emma

   |

   Alltså detta är det konstigaste: Skulle precis maila dig när jag såg ditt efternamn och insåg att våra mammor känner varandra! Eller min mamma är kompis med Martina och sen med Annika via henne. Sjukt ändå!

   Svara

 • Jenny

  |

  GÄVLE

  Jag är 28 år, bor i Gävle där jag jobbar. Tycker om att resa, fika, shoppa. Har glidit ifrån mina gamla kompisar och söker nya.

  Jennizy@hotmail.com

  Svara

 • Ida

  |

  Hallåj!

  Blivande 27 åring från Umeå här. Ursprungligen från Kiruna men bott i Umeå i ca 2,5år. Trivs bra här men finner det för jäkla knepigt att skaffa nya vänner. Vet inte riktigt vad man ska skriva för att verka intressant men..
  Ganska lättsam av mig, allt från en pratstund hemmavid eller en natt ute på stan i goa vänners sällskap funkar.

  Mail: blombergsida@gmail.com

  Svara

 • Josefin

  |

  Hej på er! Vilken kul idé!

  Josefin heter jag, en 22-årig finlandssvenska. Flyttar till Stockholm nu i sommar för att jobba bland kaffesorter. Tackar gärna ja till diskussioner, träningssällskap, vinskratt eller filmanalyser. Jag förundras av det mesta och älskar äventyr. Sätter alltför mycket pengar på resor och godsaker, så det är som det ska!

  Ha det fint alla!
  jossan_fi@hotmail.com

  Svara

 • Desirée

  |

  UPPSALA

  Är 19 år och har precis flyttat till Uppsala och är därför i desperat behov av nya vänner. Jag är en väldigt ocool och opretentiös lantis som just nu jobbar som förskolevikarie men tänker plugga freds- och utvecklingsstudier i höst p.g.a. en naiv dröm om att göra världen lite bättre. Vill träffa allt från personer man kan dansa hela natten och hitta på äventyr med till personer som man kan spendera timmar med på ett kafé och diskutera litteratur, resor och annat spännande. Någon som tycker om båda dom sakerna skulle vara perfekt men jag är öppen för allt. Har ett milt sockerberoende så säger aldrig nej till en fika.

  desiree.wedin@gmail.com eller Desirée Wedin på facebook

  Svara

 • Robert

  |

  Sååå bra initiativ. 🙂

  Svara

 • julia

  |

  Alingsås

  Hej jag heter Julia och jag är snart 23 år. Jag bor i Alingsås vilket ligger ungefär 30 min från Göteborg men i framtiden har jag planer på att flytta till Göteborg Jag börjar inom kort att jobba på Volvo Cars ute i Torslanda och ska jobba som truckförare på dagtid. I höstas tröttnade jag på ett kallt sverige och drog till hawaii i tre månader för att sola, bada och plugga engelska på Ef honolulu. Jag älskar att resa och upptäcka världen men även umgås och träffa nya vänner på hemmaplan 🙂 Jag söker härliga tjejer att umgås med över fika, lunch, mysiga hemmakvällar men även utekvällar på ett (eller flera)glas vin. Jag gör gärna spontana saker och tackar ja till det mesta, skulle vara roligt att träffa goa människor.

  Hör gärna av er :))
  juliafahlstedt@hotmail.com

  Svara

 • Emma

  |

  LONDON

  Hej hej,

  Emma heter jag. är 22 år gammal och bor i London. Hade varit roligt att träffa fler svenskar som är här 😀

  Jag pluggar till psykolog, gillar att fika och äta mat i mängder 😉

  emma__sjoblom@hotmail.com (OBS två understreck för att göra det mer komplicerat…)

  Svara

 • Josefine

  |

  BRÅLANDA/VÄNERSBORG

  Hej! Josefine heter jag och är 26 år (fyller 27 till hösten). Bor på landet utanför Brålanda med blivande man och vår dotter på snart 2 år. Jag är socionom och jobbar i Trollhättan inom socialtjänsten. Jag är en lugn person som älskar härliga samtal, promenader och go-fika 🙂

  Söker en ny vän för en förhoppningsvis livslång Vänskap!:)

  Kontakta mig på josefine_90@msn.com.

  Svara

 • Alexandra

  |

  ESLÖV

  Hej! Jag heter Alexandra och är 25 år. Är just nu mammaledig med min dotter som är tre månader. Hade varit kul och hittat något att fika med, ta promenader och umgås med som kanske också är ledig mycket under veckor:

  Är gift med ett barn och en katt. En lättsam och glad person som gärna skulle vilja lära känna någon ny.

  pernhultalexandra@gmail.com

  Svara

  • Emelie

   |

   Hej!
   Kul med någon så nära mig. Emelie heter jag och bor i Hörby. Har bott i Eslöv hela mitt liv men flytta till Hörby för två år sen.
   Jag är 23år och väntar mitt första barn i Juni!
   Är också hemma hela dagarna nu och framöver eftersom jag gått på Graviditetspenning nu 🙂

   Hade varit superkul att träffa någon ny!

   Svara

 • Mariam

  |

  ÖREBRO!

  Snart 21 år gammal juriststudent. Flyttade till Örebro i somras för studier, är ursprungligen från en liten stad på västkusten. Tycker bland annat om att shoppa, fika, laga mat, gå promenader och hänga på gymmet. Är både en party – och myskvällstjej. Vore otroligt roligt att träffa någon eller några sköna personer att lära känna och hänga med.

  Hör jättegärna av er på mail mariam___8@hotmail.com/ instagram mmariamghazaryan.

  Kram!

  Svara

 • enmiljonintryck

  |

  En tjej med HSP-personlighet. Har precis börjat blogga och försöker få insikt om mina egna tankar. Försöker leva efter attraktionslagen 🙂

  Svara

 • Angelique

  |

  STOCKHOLM

  Hej!
  Mitt namn är Angelique och jag är en 27-årig student.
  Min stora passion i livet är att resa och det är något jag gör så ofta jag har tid och råd. Till vardags gillar jag att träna, laga mat och gå och fika 🙂

  anglaliq@hotmail.se

  Svara

  • anna

   |

   Har skrivit till dej

   Svara

 • josefine

  |

  MALMÖ

  Jag är en 26 årig tjej som bor i Malmö. Har en 10 månader son som snart ska börja förskolan och då har jag tid att träffa vänner. Dock så försvann mina vänner när jag blev gravid men jag ser inte de som ett problem att ha ett barn!

  Jag tycker om att fika, gå på stan, bara umgås Egentligen!
  Min mail: jossanmalmqvist@gmail.com

  Ha De fint!

  Svara

 • Sara

  |

  STOCKHOLM

  Hej!
  Jag heter Sara, är 22 år och pluggar i Stockholm.

  Nytt folk att hänga med är ju alltid kul, så jag tänkte skriva några rader om mig så får ni höra av er om ni vill!

  Jag älskar att fika, läsa böcker och plöja serier. Spenderar gärna så mycket tid som möjligt utomhus nu när det börjar bli varmare, vare sig det är en promenad genom stan, picknick, långfika i solen eller en upptäcktsfärd i skogen.

  Jag gillar att baka, spela sällskapsspel och bada utomhus (spelar ingen roll att det bara är april!).

  Jag dricker inte alkohol men dansar mer än gärna med kompisarna halva natten ändå.

  Svårt att beskriva sig själv, haha, men släng gärna iväg ett mejl så får ni veta mer!

  Kram Sara

  Mejl: sarasthlm94@gmail.com

  Svara

 • Karro

  |

  MALMÖ

  Hallå!
  Nyinflyttad Malmöbo som pluggar grafisk design på Malmö Högskola. Är 21 år gammal och känner väl att mina fritidsintressen är väldigt lika andras här, att träna är oerhört roligt och mat är ju bland det bästa som finns i livet 🙂 Även film, filmkvällar är något oerhört roligt, men kan va minst lika kul att dra ut nån kväll (även om en hembakad kladdkaka till världens bästa film (eller en chick flick) är svårt att slå!)

  Vore kul att träffa någon, skriv gärna till: karrosj95@gmail.com om ni känner er träffade vetja 🙂

  Har’e gött!

  Svara

 • Magdalena

  |

  Småland-Nässjö

  Hej! Här har vi en glad 24 åring med lite för många manliga vänner. Har tröttnat på att alltid vara ensam bland alla tuppar.
  På dagtid hittar man mig på en mellanstadieskola där jag jobbar som resurslärare. Övrig tid ägnas åt integrstipnsarbete,kyrka och vänner.
  Maila gärna: mittie_@Hotmail.com

  Svara

 • Allis

  |

  Helsingborg!

  Hallihallå! Nyinflyttad till Helsingborg och söker någon att hänga med här då de flesta av mina vänner bor i Lund, Malmö och Ystad.

  Jag pluggar till eventkoordinator (vad jag ska göra när jag blir stor är det ingen som vet).

  Sushi är det bästa att äta och ett glas vin på en uteservering när våren börjar komma är det inget som slår.

  Har ett stort intresse för allas lika rätt, feminism och mänskliga rättigheter överlag.

  Jag en go o gla´ brud med en ADD-diagnos som älskar serier och Harry Potter!

  Skriv gärna om ni vill! 🙂
  allis.larsson94@gmail.com

  Svara

 • Mimmi

  |

  KRISTIANSTAD

  Snart 24-åring som gillar att dricka vin/kaffe/te (beroende på humör), läsa, pyssla, titta på serier och resa. Hör av dig om du vill ses och hänga! Nya kompisar är alltid kul! 🙂

  mimmily[at]msn.com

  Svara

 • Madeleine

  |

  GÖTEBORG

  Madeleine, 32, Björkö.

  Mamma till tvillingar på 8 månader samt franska Bulldogen Lennart.

  Kul med nya bekantskaper.

  thorson.madeleine@gmail.com

  Svara

 • Ellen

  |

  KAPSTADEN. SYDAFRIKA

  Helloj och hej!

  Jag ska flytta till Kapstaden ett år från i juli i sommar med min man som är från Kapstaden. Finns det möjligtvis någon som bor eller ska vara en period i Kapstaden mellan juli och maj nästa år, så får ni gärna maila mig!! Jag känner knappt någon där än, så nya vänner vore super 🙂

  Min mail: nora_eklann@live.se

  Svara

  • Ellen

   |

   Kan lägga till att jag är 34 år gammal, en av de äldsta här verkar det som 🙂

   Svara

 • Sofia

  |

  STOCKHOLM

  Jag heter Sofia och är 25 år gammal. Gör väl en tjusig punktlista som alla andra:

  * Pluggar svenska och kommunikation vid Stockholms universitet.
  * Är språk-, film- och psykologinörd.
  * Kollar gärna på skräckfilm ensam i mörkret eller läser/kollar dokumentärer om seriemördare.
  * Älskar hundar så om du har en söt hund vill jag umgås med den.
  * Sitter gärna på uteserveringar och äter, fikar, dricker drinkar.
  * Är singel och barnfri.
  * Svär mycket och säger ofta rätt hemska saker, men det är bara min mörka humor. Jag är trevlig innerst inne. 🙂

  Vet inte riktigt vad jag ska skriva, men vill man veta lite mer om mig så kan man kolla min blogg phreakshow.blogg.se eller min Instagram sofiareumert. Annars är det bara att maila! sofia_reumert@hotmail.com

  Svara

 • Citrin

  |

  LUND/MALMÖ

  Jag är 29 år och bor i Lund. Har ett stort intresse för andlighet och spirituella ting, alltså meditation, tarotkort, orakelkort, mindfulness, Månen, kristaller, healing och liknande. Hade varit så kul att träffa någon som också är intresserad av sådant, då alla mina vänner är typ ”logiska” ingenjörer… 😉 Tycker inte ålder spelar så stor roll, och kanske är du helt ny till dessa ämnen, men det är helt okej, vore ändå skoj att snacka sånt med någon annan. Min mejl är mystictarotgirl@gmail.com Kram!

  Svara

 • Hanna

  |

  ÖREBRO.

  Hej! :))
  Hanna heter jag, 25 år. Jobbar som sjuksköterska, studerar till ambulanssjuksköterska. Bor i Örebro tillsammans med min sambo & våra två katter, är ursprungligen från Falun.
  Jag tycker om att hitta på saker Gillar bland annat att laga mat/baka, äta mat, promenera, titta på film, shoppa, gå på loppisar & ta ett glas vin då & då.
  Alltid roligt att träffa nya vänner – Hör gärna av dig!

  Hanna Hanses – Facebook.
  Hannahanses – Instagram.
  Haannahanses@hotmail.com

  Svara

  • Malin

   |

   Hej!
   Malin heter jag, är 23 år och bor också i Örebro, men är ursprungligen från Jönköping. Just nu pluggar jag termin 2 till sjuksköterska. När jag inte pluggar försöker jag hinna umgås med vänner och laga mat, tar gärna ett glas vin eller två, men tycker alltid det är kul att hitta på det mesta! Så om du har lust att ta en fika eller nåt nån dag, hade det vart kul 🙂

   m_andersson@outlook.com

   Svara

 • Julia

  |

  MALMÖ

  Är en tjej på 22 år (snart 23) som tar examen i sommar samt jobbar i butik. Älskar mat, sitta på en uteservering med ett glas vin eller en öl, kaffe på ett trevligt fik, att bara hänga och hästar! Föredrar vinkvällar, hänga på en bar eller sällskapsspelkvällar framför nattklubben.

  Alltid kul att träffa nytt folk så skriv om ni vill: juliabuzancic@gmail.com! 🙂

  Svara

 • Sara

  |

  LUND/MALMÖ

  Hej,

  Sara heter jag, är 27 år gammal, bor i Lund och jobbar med IT på Granngården. Jag har inte jättemånga vänner och skulle jättegärna vilja utvidga min umgängeskrets med nya vänner! Jag gillar att hitta på lite av all möjligt, allt mellan inne- och utekvällar. Är en sån person som gärna sitter hemma med chips och dippa och en bra film/serie men som samtidigt inte tackar nej till en galen kväll ute i vimlet! Annars är jag intresserad av ridsport (gammal hästtjej), spela spel, träning, fika, böcker m.m. Går inte riktigt att nämna allt 🙂

  Tycker ni det låter intressant får ni gärna hör av er! Ni kan nå mig på: sara.janbris@gmail.com.

  Svara

 • Maria

  |

  LUND

  Mitt namn är Maria och är 32 år, lite högre än genomsnittet om man ser till kommentarerna

  Då min pojkvän bor i Lund och jag hänger där hyfsat ofta skulle jag vilja lära känna lite folk som är i Lund.
  Jobbar i Malmö inom finans. Är mycket trevlig och rolig om jag får säga det själv.
  Söker folk att ta ett glas vin med, laga mat, promenera, shoppa, ja lite allt möjligt.
  Gillar inredning, hänga med folk, mat, ridning och hästar är ett stort intresse, resor mm.

  Så skulle du vilja ta ett glas vin med mig på en uteservering någon dag så hör av dig

  maria.nothdurft@gmail.com

  Svara

 • Malin

  |

  ESKILSTUNA

  Hej! 🙂 Malin heter jag, bor i Eskilstuna, är 21 år och pluggar beteendevetenskap på högskola. På fritiden gillar bland annat att fotografera och se serier!
  Jag lär gärna känna nya personer och förhoppningsvis få fler vänner i närheten som gillar att fika, se serier eller kanske diskutera feminism?

  Skriv till mallemusic@hotmail.com 😀

  Svara

 • Martina

  |

  ZUG, SCHWEIZ

  Hej,

  27 år och har bott i Schweiz i ca 2 år, världens bästa plats! Har tidigare bott i Stockholm men uppväxt ca 1 timme norr om. Om det mot förmodan skulle finnas någon annan här i Zug/Luzern/Zurich trakten som skulle vilja komma i kontakt vore det kul och ses för t.ex. fika/utgång/träning.

  Skriv till martina@hallback.eu

  Svara

 • Sara

  |

  ÅLAND

  26-årig tjej från Åland som älskar böcker, långa promenader, resor, djur & natur och djupa diskussioner om allt och ingenting.

  sara.backsbacka@gmail.com

  Svara

 • Julija

  |

  Hej! Julija heter jag, 28 år, och bor i Helsingborg med sambo, hund och min lilla dotter som blir 3 i sommar. Är långtidssjukskriven pga ms och hemma hela dagarna. Behöver en ny vän i mitt liv.
  Tveka inte att maila:
  Popovic.julija@hotmail.com

  Svara

 • Sofie

  |

  STENUNGSUND

  Hej! Jag heter Sofie, är 25 år och är just nu föräldraledig med min dotter som är 2,5 månad! Skulle gärna hitta någon att umgås med under föräldraledigheten Det behöver ju inte vara så avancerat utan promenader och fikor räcker för mig!

  s.kristensson@live.se

  Svara

 • Lovisa

  |

  STOCKHOLM

  Hej!

  Jag är en 22-årig tjej som bott i Stockholm i snart 3 år. Kommer ursprungligen från Dalarna men flyttade hit med min kille för plugg. Studerar vid Stockholms universitet och jobbar mest, men utöver det tycker jag mycket om att gå ut och käka middag, ta promenader, fika (!) och hänga med en 10 månaders labrador som jag har äran att ta hand om tills den blir ett år gammal och därefter kommer utbildas till assistanshund. Misstänker att mitt liv blir lite tomt när vovven flyttar och behöver kanske en drös vänner tills dess! Tveka inte att höra av dig.

  lovisalinnea@msn.com

  Svara

  • anna

   |

   Hej

   Skulle vara roligt att höra av mej till dej

   Svara

 • Emma

  |

  Hej!

  München

  Lite långsökt, men värt ett försök! Jag är en 24årig tjej som bor i München sen förra sommaren. Just nu jobbar jag med marknadsföring och ehandel och trivs bra. Jag flyttade hit för kärlekens skull och jag trivs väldigt bra, men jag saknar nära vänner här och längtar efter roliga tjejer att hänga på stan med, fika, shoppa, myskvällar och annat kul! Så bor du i München eller i närheten släng iväg ett mejl så kan vi vill träffas! Min mejl är: emmis_93@hotmail.com

  Svara

 • Carro

  |

  OXIE / Malmö, södra Skåne typ.

  Hallå!
  Jag hatar att shoppa kläder, fika på café och gymma.
  Jag svär alldeles för ofta och är så pass ironisk att jag knappt förstår mig själv ibland.
  Natur, djur, hästar(är inte det ett djur?), musik, film, måla, äta, skratta och inredning är några saker jag älskar.

  Inte övertygad än? Fortsätt läsa.

  Jag är 22 år och bor fortfarande hemma hos päronen, Living the dream typ. Jag pluggar just nu till målare o jag älskar’t!
  Har en kille sen 8 år tillbaks som jag önskar flytta ihop med så fort ekonmin min blir stabil.
  Mina bästa vänner är för tillfället fyrbenta och håriga. En hund och en häst.

  Så jag önskar därför att finna någon som jag kan snacka och hitta på något med som inte går på fyra ben eller är klädd i päls. Eller ja, det kvittar väl egentligen, bara du gillar att skratta och tar inte allt på största blodiga allvar så kan vi nog komma bra överens.

  Låter detta inte allt för dumt så kan du ju höra av dig till: corlan@live.se. Eller på min instagram @corlan

  Allt gott! /Caroline

  Svara

 • Ellen

  |

  STOCKHOLM/SÖDERORT

  Hej! Jag är en 23-årig tjej som bor tillsammans med min sambo i söderort.

  Både jag och min sambo skulle gärna hitta lite nya vänner i området 🙂 Han är lika gammal som jag, tycker om att både titta på och utöva sport, laga mat och umgås med familj & vänner.

  Utöver mitt jobb (som tar mycket av min tid) tycker jag om spontana och ospontana middagar och fikastunder, umgås med vänner & familj, shoppa, utekvällar och att promenera i fint väder! Träning tycker jag också om men det har tyvärr hamnat lite i skymundan.

  Om detta resulterar i ”egna” vänner, gemensamma vänner eller ett par att umgås med spelar ingen roll! 🙂
  jagheterellen_@hotmail.com

  Svara

 • Elin

  |

  LUND

  Hejhej!
  Elin här! Är en 20årig student som pluggar mitt första år som civilingenjör i lund, vilket är supernice, men saknar ett gäng självklara, nära vänner. Ni vet, personer man både kan hitta på småäventyr och hänga kravlöst med.
  Mina tre good to är musik (orkesterspel, Håkan, och en massamassa annat), böcker ( helst YA och fantasy/dystopier) och naturen. Älskar naturen och promenader, drömmen vore att träffa någon som vill promenera i vårsolen och kanske åka på någon utflykt runt om i skåne. Eller så kan vi fika och snacka om hur vilsna vi känner oss i livet, eller dricka lite vin och kanske dansa tills benen värker, eller bara hänga och käka chips. Jag vet inte. Men tror du vi skulle kunna ha minsta lilla kul tillsammans, hör av dig!
  elinjoh96@gmail.com

  Svara

 • Linda

  |

  HELSINGBORG!

  36 år gammal (fyller 37 i sommar), bor i Helsingborg men kommer från Kalmar. Jobbar som medicinsk sekreterare på lasarettet här i Helsingborg. Är en lugn person som föredrar hemmakvällar framför utekvällar. Vill hitta en vän för fika, bio och tjejsnack. Känner mig lite ensam ibland då jag inte har ett umgänge förutom min make och jag vill ha egna vänner att hitta på roligheter med!

  /Linda

  linda.ekstrand@gmail.com

  Svara

 • Maria

  |

  Jag är 40 o vill hitta mer väninnor. Bor i förort till Stockholm. Gillar naturen och katter. Reser gärna både utomlands och till Åland. Kul o festa ibland o ta ett glas vin. Gillar bio o promenader o vill gärna röra på mej mer. Är inte lesbisk. Är som person pålitlig och snäll o har humor. Gillar o fika o kan även diskutera på lite djupare plan. kram. Mia253@spray.se.

  Svara

 • Clara

  |

  GÄVLE

  Hej alla!

  Jag vill ha fler tjejkompisar, har bott i Gävle en kortare tid och skulle gärna känna fler i min ålder. På mitt jobb är det mest äldre som jobbar vilket är lite trist i längden. Jag är 25 och vill ha kul på fritiden då mitt jobb är rätt seriöst. 😛

  Intresserad av samhälle, psykologi, hälsa, resor, matlagning… och älskar att diskutera dessa ämnen. Vända vrida och analysera är min grej. 😉

  Som person är jag tjejig, öppen, social.

  Du får gärna skriva till mig på mejlen 😀

  Mvh Clara
  Clarasimonsson@hotmail.com

  Svara

 • Ida

  |

  LANDSKRONA

  Halloj!
  Ida här, 22årig tjej (23 i sommar). Bor i Landskrona med min lilla hund. Som person är jag väldigt glad, social och rolig skulle jag vilja påstå Har jäkla mycket humor!

  Gillar att shoppa, gå promenader och bara snacka skit, dricka öl (vin funkar också) på uteserveringar nu när vädret tillåter. Tackar inte nej till en vild utekväll men de blir ju även lite fredagsmys i soffan med chips och dippa!

  Att resa, festivaler och allmänt häng med vänner är sånt jag önskar de fanns mer av i livet.

  Känner du igen dig själv eller bara känner att vi skulle kunna ha skoj tillsammans, släng iväg ett mail – idasundqvist_@hotmail.com

  Svara

 • Therése

  |

  JÖNKÖPING

  Hej!

  Jag har bott i Jönköping ett halvår ungefär och skulle gärna vilja träffa lite nya människor här. Det hade varit supertrevligt att träffas på en fika, promenad, ett glas vin eller någon annan trevlig aktivitet.

  Jag är 25 år fyllda, nyligen avslutat universitetsstudier och börjat jobba. Jag tycker om att träna, framförallt att springa och yoga. Gillar också mycket att läsa och se på serier (såklart).

  Hör gärna av dig till mig på: Therese.olofsson@outlook.com

  Svara

 • Hayley

  |

  FALUN.

  Tja,

  Känner att jag inte har mycket att förlora på att prova att hitta vänner via denna underbara blogg! Provar man aldrig vet man ju inte heller.

  Nybliven 30 åring, bor i Falun med min vovve och noll vänner. Försökt att typ träffa vänner via hundgårdar osv men inte riktigt lyckats. Är nog inte så bra på det här.

  Jag gillar att hänga, dricka lite vin, tjöta och ha det trevligt. Inte riktigt haft några sådana vänner sedan jag flyttade från Göteborg för ett antal år sedan. Förlorade alla, fastän man sa att man skulle hålla kontakt.

  Så känner sig någon manad att höra av sig, please do! Jag är schysst! 😉 Gillar att göra annat än att dricka vin med, försökte bara hålla det kort! xD

  irrblosset87@gmail.com

  Svara

 • Hanna

  |

  GÖTEBORG

  Hej!
  – 23 år.
  – Studerar på socionomprogrammet i Göteborg.
  – Kommer från Höganäs/Ängelholm, Skåne.
  – Jobbat i Oslo i nästan tre år innan jag flyttade till Göteborg, har bott här i cirka 1,5 år nu med min sambo.
  – Gillar mat (både att laga och äta), sol, att gå promenader, fika, dansa, mysa, dricka vin, prata bort en hel kväll och att träffa nya människor!

  Hör gärna av dig på mail – hanna_annah_@hotmail.com

  Svara

 • Emma

  |

  VARBERG
  Ciao! Emma heter jag, 26år bor i Varberg sen ett år tillbaka. Lite kort om mig.
  -sambo inga barn
  -jobbar som florist
  -gillar resa,shoppa,jobba, dricka kaffe och snacka skit. Hänger även en del på gymmet.
  Skriver väll mest här för jag inte bott i Varberg så länge och hade varit kul att lära känna några att shoppa, snacka skit och dricka kaffe med
  Mejla mig på emmahasselvind@gmail.com

  Svara

 • Emma

  |

  ÖREBRO

  Hej! Jag heter Emma och är 21 år gammal.
  * Bor i Örebro och studerar kriminologi.
  * Jobbar extra på ett äldreboende.
  * Bor tillsammans med sambon.
  * Intressen är: Mat, katter, film/serier, dricka drinkar/vin, fika, promenader och mycket mer.

  Skulle vilja hitta lite nya vänner att hänga med här i Örebro som jag kan dricka vin med, ha filmkväll, promenera eller fika med.

  Hör gärna av er!
  Facebook: Emma Thurén.
  Instagram: emmathuren.
  Mail: emmathuren@hotmail.com

  Svara

 • Sandra

  |

  FALUN

  * 20 år
  * Bor på bondgård
  * Bor med mina föräldrar än så länge
  * Jobbar som murarassistent och i klädbutik
  * På fritiden går jag på gym, äter god mat, festar, är hos pojkvännen i Malung, kollar på trav osv.

  Om jag låter intressant kan ni nå mig på sandranykvist1@hotmail.cm eller kolla in min insta @sandrank_

  Svara

 • Josefin

  |

  MALMÖ 🙂

  Heej 🙂 Är 27år, som gärna utvidgar umgängeskretsen. Älskar att resa och se nya ställen, tackar aldrig nej till ett glas vin eller en fika. Annars så har jag intresse för träning
  Hör av er om ni vill hitta på något 🙂

  Mail: jossen1989@hotmail.com

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv