Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Helgen i 6 bilder

Titta mig i lördags. Piffig med blingiga örhängen och grejer. Var skulle jag tro?

 

Till Fria bad för att äta musslor! Gah! Har längtat i månader efter moules frites-säsongen. Finns det något godare?

 

Blev en drink med grapefrukt och ananas också. Kunde nästan låtsas att det var sommar i luften.

 

Sen cyklade jag hem igen och började se Formel 1-dokumentären på Netflix med F. Vi åt passande godis till.

Har sett 4 avsnitt och tycker det är sjukt spännande hittills måste jag erkänna. Tänk om jag blir hooked på Formel 1 nu? Otippat det hade varit.

 

Idag har vi köpt en ny soffa! WOHO! Fanns bara en kvar, så det var en svettig bilresa till Ikea. Men vi hann få tag i den.

Bilder kommer. Just nu står soffan i delar och bäddsoffan vi haft så länge är ute på Blocket. Här är annonsen btw, har fått så många frågor om den.

 

Var helt slut efter att ha burit upp alla paket soffan kom i, packat upp allt och slängt alla kartonger. Sjukt att EN soffa är så mycket jobb. Sov en stund och F fixade pasta. Han gjorde Tiktok-pastan men fick till den sååå mycket godare än jag lyckades. Hemligheten heter ”kryddor” tydligen. Haha, ja där ser man. Och rostade pinjenötter!

Det var min helg i korta drag. Nu: Mer Formel 1!

124 gillar

Kommentarer (18)

 • Linnéa

  |

  Har också blivit besatt av F1 sedan jag träffade min sambo! Förstod inte alls innan hur man kunde tycka det var underhållande att titta på BILAR? Men det är något med stämningen runt, förarnas relation och att det är som ett helt eget community. Tur att man blir äldre och finner nya intressen ☺️

  Svara

 • Sarah

  |

  Åå, måste se den! 😃
  Följer F1 noggrant men har inte sett dokumentären. Känns som jag har missat något 😅

  Svara

 • Emmy

  |

  Hej!
  Så fin du är😍
  Dina tallrikar, de är ju magiska! Tycker du de är tunga? Jag letar ny servis men tycker alla väger så himla mycket. Vill ha lätta men ändå fina och inte tråkigt vita.

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack 😀 Ja, jag tycker de är tunga tyvärr. Skulle inte rekommendera av den anledningen 🙂

   Svara

 • Sofia

  |

  Men vaaaart är vitvinssåsen till musslorna? Det är ju det godaste 😍

  Svara

  • Egoina

   |

   I botten! 🙂

   Svara

 • Andrea

  |

  Min pojkvän fick mig att kolla på ”drive to survive” och blev helt fast i F1 och kollat varje lopp sen i höstas 😂 kan tillägga att vi båda har köpt mclaren merch 🙄🙊

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahaha omg <3

   Svara

 • Krista / Miss Macaronia

  |

  Åh den där drinken lät ju supergod. Har iofs nån besatthet av grapefrukt just nu, blev så glad när jag hittade ett läppbalsam med grapefruktsmak så jag kan ha smaken på mig hela tiden 😍😬

  Svara

 • Hanna

  |

  Det var att min sambo tvingade mig att se drive to survive som gjorde att jag nu är helt hooked på F1. Jag har yttrat meningar som; ”kan inte ses idag, det är race” och ”måste gå och handla nu så jag hinner hem innan racet”. När man sett drive to survive blev det mycket mer spännande att se racen!

  Svara

 • Caroline

  |

  Jag kommer aldrig att förstå kombon musslor och pommes. 🙈

  Svara

 • Robert

  |

  Smarrigt! Får väl ge örhängena ett godkänt den här gången också. 😉

  Svara

 • Malin

  |

  Här är en till som blev hooked på F1 efter att ha sträcktittat på Drive to Survive under karantän förra våren. Min sambo var ju inte sen på att snappa upp på det så nu kollar vi alla race vi kan tillsammans. Har också slagit vad med varandra om vem i varje stall som kommer köra bäst den här säsongen. Så kul!

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha så kul! Finns kanske hopp för mig ändå 😄

   Svara

 • Josefine

  |

  Jag fastade för F1 efter att ha sett första säsongen av Drive to Survive 🙈 Så numera är racehelger heliga hos oss och jag drömmer om att få åka och se race på plats när covid är över 🤩 Samma hände en av mina tjejkompisar, så vem vet..snart kanske du också fastnar för sporten 😁

  Svara

  • Egoina

   |

   😍😂👏🏼

   Svara

 • Linnea

  |

  Du har ju redan fått höra det en massa gånger, men dina ögon är ju helt otroliga! Som safirer!

  Svara

  • Egoina

   |

   Men tack så snällt <3

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv