Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Nytt i badrummet

Woho! Jag har en ny badrumsspegel!

 

För att friska upp minnet såg den gamla ut såhär. Scrolla ner för att byta.

 

Tada!

 

Det blev så bra tycker jag. Är supernöjd! Köpte den på Hornbach. Länk här!

 

Dessutom är det mycket bättre selfieljus. Bara en sån grej.

 

Enda negativa är att LED-ljuset runt om gör så att det ser ut som att man har fyrkantiga pupiller. Sa det till mamma, men råkade säga ”runda” och hon svarade att ”ja, men Regina…det är liksom meningen att dina pupiller ska vara runda” : ))

 

Har även en ny duschhylla. Vår förra rostade och såg hemsk ut efter några månader. Vi lät den få stå kvar lite för länge och fogarna blev gula av rost. Sjukt svårt att få bort.

Nu har vi en ny i plast! Dock med metallrör… Men hoppas denna håller bättre. Här hittar ni den (annonslänk). Blev mycket nöjd, gillar att den är mer diskret än den förra som var i silver. Den är så smart eftersom man inte behöver borra, man fäster den mellan taket och golvet (men obs, mät takhöjden innan, vi fick såga lite för att den skulle passa).

Det var två nya grejer i mitt badrum! Mycket nöjd 😌

Ett annat inlägg om mitt badrum: En titt i mitt badrum

92 gillar

Kommentarer (21)

 • Kattis

  |

  Jag har också en sån där duschhylla från jotex. Exakt samma, fast i svart. Och… min har bara tre hyllplan 🤔 har jag slängt ett? Fick jag bara med tre? Märkte jag inte det isåfall? Känner mig mycket förvirrad nu. Haha. Hade gärna haft ett hyllplan till 😅

  Svara

  • Egoina

   |

   Så märkligt 😂

   Svara

 • Lina

  |

  Vad snyggt det blev! Blev lite sugen på den där duschhyllan också.

  Svara

 • Robert

  |

  Jättesnyggt!

  Svara

 • Linn

  |

  Snygg lampa/spegel!

  Jag har haft exakt en sån hylla från jotex och den rostade längst ned mot klinkern… bara en heads up!

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh nej! Menar du vid fästet vid foten? Undrar om man kan sätta något där för för att undvika 🤔 Typ silikon? Ska fråga min handyman när han kommer hem haha 😁

   Svara

   • Linn

    |

    Ja precis! Där rostade vår och fick skrubba klinker i en evighet tills det gick bort någorlunda! Så prova sätt något där! 😊

    Svara

 • Jessica

  |

  Du har säkert testat, men kolla in ekotipset på instagram och prova bikarbonatspasta och mirakelspray till det du inte får bort i duschen. Har gjort susen hemma hos oss 😁

  Svara

  • Egoina

   |

   Ska testa!! Läste ättika + diskmedel + vatten. Men kanske bikarbonat är grejen!

   Svara

   • Jessica

    |

    Båda delarna kör jag 😁 först bikarbonatspasta, sen spraya med ättiksblandningen (=mirakelspray). Fram med tandborste och börja skrubba, känns i armarna, men bra blir det. Håller på att städa lägenheten inför fotografering/visning, det är kul så bra resultat det blir med så lite ansträngning. (Oj som jag har tänkt på min skrift bara för jag skriver till dig, ursäkta inkorrekt svenska 😂)

    Svara

    • Egoina

     |

     Haha, jag får testa! Nej, men gud tänk inte på det. Förstår precis vad som menas även om det skulle vara lite inkorrekt svenska eller så 🙂

     Svara

 • Johanna

  |

  Jag har den hyllan som du hade förut, fast i guld, och då syns inte rosten lika bra!
  Den passade perfekt i vårt gamla badrum, men när vi flyttade så var det högre i bak i vårt nya badrum, så jag fick offra en burk med kropps-scrub som står på golvet under hyllan för att hålla den uppe 😂

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha kreativt!

   Svara

 • Mia

  |

  Vad fint det blev. Mycket bättre. Kul.

  Svara

 • H

  |

  Anlitade ni någon elektriker för att byta spegel och lampa i badrummet? Vill nämligen byta lampa i badrummet då den vi har lyser upp för dåligt. Men i och med att man egentligen inte får byta armaturer själv i badrummet, om man inte är behörig, har jag tvekat lite. Jag är varken behörig eller känner att jag kan elgrejer haha. Känns dock dyrt att anlita en elektriker för en lampa som egenligen fungerar.
  Om ni inte gjorde det själva, var det dyrt, krångligt? Annars kan du bortse från min fråga. Väldigt snyggt blev det oavsett 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Måste man? Varför då? Den kopplas ju in som vilken annan lampa som helst? Nej, det var inte krångligt 😊 Dock viktigt att stänga av strömmen helt när man sysslar med sånt, som alltid.

   Svara

   • H

    |

    Ja egentligen måste man det. Enligt Elskyddsverket får inga elinstallationer ske i våtutrymme om du inte är behörig. Detta eftersom risken är extra hög i en miljö där det finns fukt och många jordade föremål. Och byte, installation eller bortkoppling av fast elarmatur anses vara en elinstallation. Men det verkar ju inte så krångligt egentligen som du säger, men är samtidigt inte utbildad elektriker så tvekar lite :/

    Svara

 • Hanna

  |

  Undrade samma sak som H, men trodde först ni borrat i kaklet och bytt hela spegeln också. Men ser nu att ni ”bara” bytt belysning. Blev sjukt snyggt 😃 Hur satt den gamla lampan fast ovanför spegeln? Kan inte se några hål? Var den klistrad? 🤔 Sjukt okunnig på området. Blev otroligt snyggt hos er! Önskar jag hade försökt mig på något liknande i min lägenhet jag nyss sålde. Var sjukt dålig belysning där och hade önskat något liknande (även när jag själv bodde där och inte enbart inför försäljningen). 😅

  Svara

  • Egoina

   |

   Vi har bytt hela. Den nya spegeln är större. Den täcker alltså där gamla lampan satt. Vilket var nödvändigt då belysningen behövde hamna inuti spegeln 😊

   Svara

 • Gladi

  |

  Vad snyggt det blev! Blev lite sugen på den där duschhyllan också.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv