Follow my blog with Bloglovin

En titt i mitt badrum

Innehåller annonslänkar.

Kom! Vi går in!

 

Nu ska vi besöka mitt favoritrum i hela lägenheten: nämligen badrummet.

 

Till vänster när man kommer in finns vask, tvättmaskin och torktumlare med en bänk ovanpå och överskåp. Älskar bänken. Den är perfekt till att vika tvätt på, eller duka upp en buffé med smink på när det vankas fest.

 

På bänken står det handtvål och handkräm som jag köpt på Bluebox. Jag gillar dem och var övertygad om att de skulle sälja som smör när vi beställde in dem, men de rörde sig väldigt långsamt. Ibland har man fel, haha. Vasen är från Lagerhaus och marmorfatet är från Åhléns.

 

Bredvid tvålen står linnevatten från Washologi som jag älskar. Jag använder detta mellan tvättar, när jag stryker, eller för att motverka elektricitet. När man sprayar doftar det nytvättat ?

 

Sen har jag även en liten förvaringsburk från Åhléns, mitt favoritdoftljus från Normal och en korg från H&M. Kan varmt (hehe) rekommendera ljuset btw. Kostar 40 kronor och doftar jättegott!

 

Vi rör oss vidare i rummet. Här är en tvättkorg från Söstrene Grene. Ni minns kanske att jag var på jakt efter en tvättkorg som såg ut såhär. Till slut hittade jag!

Eller jag och jag. Det var faktiskt min personliga shopper Caroline som hittade och även bar den hem till mig(!). Haha om någon läser denna blogg för första gången nu kommer de tro att jag på riktigt har en personlig shopper. Aja. Låt dem. I alla fall. Älskar min tvättkorg. Det är dock lite knepigt att se till att den inte blir fuktig när jag duschar. Funderar på att ställa den på något för att skydda bottnen. Men det är värt att ha den i badrummet. Tänkte först ha den i sovrummet, men det är ju i badrummet vi främst klär av oss och även där tvättmaskinen finns.

 

Okej. Längsta tvättkorgsutläggningen någonsin kanske. Moving on till den här. Vår badrumshylla! Den är kanske inte det vackraste som finns, men SOM jag älskar den. Det bästa är att jag inte behövde borra eller någonting. Man fäster den med en reglerbar pinne mellan golv och tak. Så smart! Köpte den på Jotex.

 

Tidigare hade vi alla duschprodukter i korgar på golvet, så skönt att få upp dem på en hylla. Jag har inte provat att sätta väldigt tunga saker på den än, men har ändå en del i hyllorna och den har inte rubbats en centimeter. Så nöjd!

 

Vid sidan om duschen står ett högt skåp med spegel på. Att det är så mycket förvaring (och två speglar!) är kanske det bästa med mitt badrum.

Slutligen kan vi kika på mina handdukar också. Älskar denna modell från H&M och har den i flera färger, här i petrol. Gillar när handdukar är lite strävare.

 

Japp, det var det! Annat som synts på bilderna som jag inte nämnt är badrumsmatta från Rusta, papperskorg från Ikea, doftpinnar från Klinta och tvålpump från H&M.

 

Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa i ordning mig. Ska åka till Malmö för att hänga med Ida! Vi ska gå på event och sen ska vi dricka vin och äta cheesecake ✌?✨

 

107 gillar

Kommentarer (34)

  • Egoina

   |

   Tack! ? Och tack för tipset, jag ska spana in!

   Svara

 • Nathalie

  |

  Gud så fint! I mitt badrum ser ut som att en bomb har slagit ner och då är det ändå en underdrift ? *note to self att försöka städa*
  Kram ❤️

  Svara

  • Egoina

   |

   Det är inte alltid så städat hemma hos mig ??

   Svara

 • Annika

  |

  Vad kul att se mer av ditt badrum, det är verkligen fint därinne! Blev väldigt sugen på hyllan ni har i duschen, vi har allt på golvet nu vilket inte är så fint. Alla hyllor med sugproppar bara ramlar ner? Kanske något sånt här kan funka till tvättkorgen? https://www.rusta.com/se/blomvagn-p622512560101.aspx , om den är lagom i storlek så den inte syns så bra alltså?‍♀️ I alla fall, trevligt inlägg!

  Svara

  • Egoina

   |

   Jaa, jag har provat sådana med sugproppar också. Värdelöst! Åh tack för tipset ??

   Svara

 • MY

  |

  Ha ha, tänkte redan vid första bilden, blir inte tvättkorgen blöt där? Och det blev den ju så klart. Antar att det visar att jag är gammal och har erfarenhet från möblering av många badrum :-). Du har inte funderat på att ställa tvättkorgen vid handfatet istället? Där är den mer skyddad från duschen och närmare tvättmaskinen. Optimalt till höger under handfatet så den syns när man kommer in och döljer den inte jätte snygga sidan av tvättmaskinen men om den inte får plats där borde den få plats till vänster om handfatet.

  Svara

 • Emma

  |

  Wow så fint!!! Är avis på allt utrymme du har, jag har inte ens plats med ett skåp eller tvättmaskin pgr alla väggar är upptagna med element, fönster eller badkar… Har alla prylar i en råskog vagn ??

  Svara

 • Eme

  |

  Jättefint! Men vart är det avlånga skåpet med spegel på ifrån? 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Vet inte! Stod här när jag flyttade in. Men gissar på Ikea ?

   Svara

 • Lisa

  |

  Jag avskyr så genomskinliga duschar men du har det himla mysigt!

  Svara

 • Elin

  |

  Visste inte att det var så intressant att läsa om någons badrum! Men jag vart helt fast? Älskar sträva handdukar och behöver nya så ska genast beställa! :))

  Svara

  • Egoina

   |

   ???

   Svara

 • Stina

  |

  Som dem skönhetsjunkie jag är scrollade jag förhoppningsfullt neråt för en genomgång av alla produkter i ditt badrum, det kanske kan bli en uppföljning? ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja bra idé ???

   Svara

 • anonym

  |

  Vill ha jättemjuka handdukar. Rosa och fluffiga. Gillar korgar mer och mer. Dom kan man ha i alla rum och till olika användningar.

  Svara

 • ab

  |

  Har ni bestämda produktkategorier för de olika hyllplanen i duschen eller är det random (kan inte identifiera alla)?

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha ja! Högst upp är F’s. Sen kommer tvål till kroppen (för båda). De andra två är mina ???

   Svara

 • Lovisa

  |

  Ett tips är annars att köpa en annan släplist till duschväggarna som har lite bredare ”kant” 🙂 så att det inte ”studsar” ut vatten

  Svara

  • Egoina

   |

   Smart!! ??

   Svara

 • Emelie Ekstrand

  |

  Gud vad fint! ?
  Och vill bara tala om att du är inte bra för min plånbok, har precis beställt hörnhyllan i guld! ? Smidigt och oerhört snyggt! Jag flyttade till min nya lägenhet för någon månad sedan och är galen över att behöva ställa mina saker på golvet. Du är en räddare i nöden ?

  Svara

  • Egoina

   |

   ??

   Svara

 • Robert

  |

  Inga selfies i badrummet stod det, haha? Sen kom en ändå på slutet? 😉 Hoppas ni fick en bra dag. 😛

  Svara

  • Egoina

   |

   ??

   Svara

 • Anna

  |

  Vill bo i ditt badrum!’

  Svara

 • Sofie

  |

  Funkar den där sprayen till tvätten? Har slutat använda sköljmedel sedan länge men HATAR känslan av elektriskt tyg mot kroppen! ?

  Svara

 • L

  |

  Superknäpp fråga I know men produkterna från Rituals, vilka produkter är det du har och hur höga är de? I centimeter och hur många ml flaskan är på ? Har tänkt beställa på nätet men de ska stå på en specifik hylla så får inte vara för höga.

  Svara

 • BB

  |

  Nu behöver jag dina tips igen! Du hade så bra tips om Helsingborg och denna gången går resan till malmö och köpenhamn. Har du bra tips på restauranger och bra barer i båda städerna (vi gillar mer pub än barer där folk shotar och dansar på borden)
  Och är de smidigt att ta tåget över till köpenhamn? Egentligen borde du skriva ett helt inlägg om semestertips med helsingborg-helsingör och malmö-köpenhamn, är ju perfekta weekendresor 😀

  Svara

  • Josefin

   |

   Llama i Köpenhamn är ett hett tips! Men glöm inte att boka bord och ta det gärna lite senare. Ingen pub men rekommenderar detta stället till alla som vill ha kph-tips ☺️ från Malmö c-Köpenhamn H (centrum) tar det ca 40 min och du behöver inte byta tåg heller!

   Svara

 • Eva

  |

  Hej
  Åkte direkt till Åhlens på Väla o köpte linnevatten. Visste inte vilken doft jag skulle välja så köpte mindre flaskor i fyrapack. Alla fyra doftade Såå gott.
  Tack för tips!!!

  Svara

 • Emelie

  |

  Konstig fråga, men vet du vart den där ”saken” under handfatet kommer ifrån. Alltså den som döljer rören som går upp till handfatet. Eller den kanske är inbyggd? Jag har sjäv ett tråkigt handfat utan något under och är på jakt efter något liknande det du har. Får tyvärr inte plats med skåp eller liknande under..

  Svara

  • Egoina

   |

   Tyvärr inte. Det var så när jag flyttade in ?

   Svara

 • Linda M

  |

  Suttit i snart 2 timmar och googlat runt efter bänk med ben att ha över tvättmaskin. Ramlade in på din fina sida! Ditt badrum är drömmen ? Snälla säg att du minns vart bänkem över tvättmaskinen är köpt? Hoppas det kommer ett mail om du svarar ifall jag irrar bort mig i googlandet och inte hittar tillbaka igen ? Härligt att iallafall se att det finns hopp!
  Ha det gött!

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack så mycket! ? Tyvärr vet jag inte, men gissar att det är en vanlig skiva som man satt ben på. Som ett skrivbord typ. Fast vattentåligt såklart ☺️ lycka till!

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv