Follow my blog with Bloglovin

5 år

I lördags firade vi fem år tillsammans!

Eller egentligen inte just i lördags. Vi har inte ett riktigt datum. Men i oktober 2015 träffades vi. Fem år. FEM ÅR! Det är den längsta relationen jag varit i.

F brukar jämföra saker med sin utbildning tidsmässigt. Det är hans hållpunkt över saker som hänt i hans liv och det han utgår ifrån när han tänker tillbaka. Det blev så konstigt för honom när jag sa att vi nu varit ihop längre än hans utbildning. Haha. Vi har masterexamen i förhållande! Några omtentor, men A for effort.

 

Lördagen blev kanske inte riktigt som vi tänkt då läget är som det är. Men vad gör det om hundra år. Förmiddagen: jag var på pysselhumör, medan F såg på Formel 1 gav jag mig på projekt twisted candles.

 

Vilket gick jättebra. Haha.

Innan ni skriver det: jag veeet att det måste vara paraffinljus. Jag visste det redan innan jag testade. Men kunde inte läsa någonstans om mina ljus var av paraffin eller inte, så jag bestämde mig för att chansa.

 

Ny trend: skalade ljus.

 

Vi köpte kaffe och gick på promenad.

 

Såg denna bakelse till kyrka.

 

Sen gick vi hem och gjorde oss fina. Tog på mig glittrig klänning. Man får ju försöka!!

 

För att äta pizza, dricka drink och sen en helkväll med vin, popcorn, yatzy och ticket to ride.

 

Vill ni veta en sjuk grej? Jag fick yatzy i tvåor på mitt första slag! Öppnade spelet i lördags och det är alltså första slaget någonsin.

Nu blir det sjukare: exakt samma grej hände i somras när vi spelade Hannahs nyköpta yatzy. Fick yatzy i tvåor(!) första omgången. Vad är oddsen?

 

Mysig dag! <3

Då kör vi fem år till!

227 gillar

Kommentarer (19)

 • Krista / Miss Macaronia

  |

  Grattis! 💕
  Verkligen galet med 2:orna. F med sin utbildning kanske kan räkna ut den exakta oddsen. Men nästan så man får börja tro på spöken, kanske nåt medium kan tala om utifall du haft nån släkting som gillar 2:or.

  Svara

 • Sandra

  |

  Grattis till er! Vad fint att ni klädde upp er trots att ni ”bara” skulle vara hemma. Sånt ska man göra i dessa tider för att bli på bättre humör!

  Svara

 • Robert

  |

  Både formel 1 och klockan kom med där. Ett F-inlägg med andra ord. 😉

  Svara

 • Johanna

  |

  Läs gärna på om paraffin innan du köper på dig massa paraffinljus… har i vetenskapliga studier bla jämförts med passiv rökning pga de ämnen som frigörs vid eldning av ljusen

  Svara

 • Ida

  |

  Jag blev helt förvirrad och började undra om jag befann mig i “Måndag hela veckan”.
  Du skrev exakt samma rader för bara några dagar sen. Drömmer jag! tänkte jag 🙂

  “F brukar jämföra allt med sin utbildning tidsmässigt. Det är liksom hans hållpunkt över saker som hänt i hans liv. Det blev så konstigt för honom när jag sa att nu har vi varit ihop längre än hans utbildning. Vi har masterexamen i förhållande! Några omtentor, men A for effort.”

  Svara

  • Egoina

   |

   Hehe ja, det stämmer. Skrev ungefär samma i ett inlägg för typ en vecka sedan som jag raderade 🙂

   Svara

 • Martina

  |

  Tror oddsen för att få Yatzy med just tvåor är 1 på 7776 🙂

  Svara

 • Clara

  |

  Alltid stöt mig på folk som gör slut/blir tillsammans igen men räknar ändå från att de blev tillsammans första gången. Eh, nej. Hahah man får ju räkna från senaste gången ni blev tillsammans, vilket inte alls borde vara 5 år. Hade en kompis som blev tillsammans med sin kille strax innan mig och min numera man. Dom gjorde slut/blev tillsammans 5-10 ggr, men säger att dom varit tillsammans från första, stör mig varje år de lägger ut på instagram att det ä deras årsdag.

  Svara

  • Egoina

   |

   Men lol, låt folk göra som de vill? Är väl inget att störa sig på. Vad gör det någon?

   För egen del hade det varit märkligt att “räkna om”. Vi har ju aldrig varit ifrån varandra. Det var aldrig slut-slut. Men tack ändå för din trevliga kommentar på inlägget om vår årsdag. Ha en fin helg 🙂

   Svara

   • Malin

    |

    Åh vilken trött kommentar. Bra svarat av dig och stort grattis till era fem år ❤️

    Svara

  • Martina

   |

   Haha, varför bryr du dig? Är det en tävling? Viktigt för dig att alla vet att du och din man har ett bättre förhållande än din fd kompis?
   Om man är ihop ett år, gör slut, låter det gå tio år, träffas igen och är ihop ett år, då kan jag hålla med om att det vore tokigt att fira 12-årsdag men å andra sidan, inget hindrar väl att man firar att man träffades för 12 år sen?
   Kriser kan alla ha, desto större anledning att fira kärleken!

   Svara

  • Lisa

   |

   Lol! Detta är ju såklart en helt absurd kommentar, men om man nu ska va sån borde man ju fortfarande räkna all tid. Men så får man väl subtrahera paustiden, så om ni haft totalt 3 månader paus under ett 3 års förhållande så blir det 2 år och 9 månader då!

   Eller så inser man att det faktiskt inte är någon tävling och man därför kan räkna hur man vill!

   Svara

  • Anna

   |

   Haha men sjukaste saken att störa sig på. Tävlar du i relationslängd eller vad är det frågan om?

   Om det nu är så jävla jobbigt får du väl tänka att de har haft en kärlekshistoria sen de blev tillsammans första gången och att det är kärlekshistorian som blivit 5 år.

   Svara

  • Clara

   |

   Några dar sen att svara, säkert ingen som ser men i alla fall 🙂 Ni feltolkar mig kommentar som jätteotrevlig vilket inte var fallet. Läs den igen med lite mer god känsla. Kan ta ett exempel “Eh nej, haha man får…” den är verkligen sagd ironisk/humoristisk fan va svårt att förklara. Eller kanske jag som är otydlig i skrift. Ni tolkar också det bokstavligt att jag skulle gå och störa mig jämt och ständigt som om jag inte gör något annat haha. Regina, du borde väl ändå fatta, tänker på inläggen om kollektivtrafiken som är spot on. Men jag hade missuppfattat er situation då, jag trodde det var “slutslut” då kan ja hålla med om att man kan fortsätta räkna på 😉 Mina kompisar däremot var på och av som sagt 10-15 gånger under ca 3-4 år (båda var med andra under dessa “slut-perioder” också). Då kan jag tycka att man får räkna från att man blev ihop igen som ett nytt startdatum. Men tydligen helt sjukt tänkt av mig 😉 Att man får göra (räkna) som man vill håller jag uppenbarligen inte med om. Klart man inte får hehe (regelmänniska här vettu). Såklart ingen tävling mellan mig & mannen och andra par (kommer ju liksom alltid finnas dom som varit tillsammans länge så känns ovärt att tävla i det). Vet inte om förklaring förklarar eller om jag bara upprör mer, hur som jag hade en trevlig helg, ni få ha en trevlig vecka!

   Svara

  • A

   |

   Clara! Känns som du är en tävlingsmänniska…och en dålig förlorare. På vilket sätt påverkar det dig, egentligen, om dina vänner säger att de varit tillsammans i 2, 5, 10 eller 20 år???

   Svara

   • Clara

    |

    Det påverkar mig ingenting. Bara något som stör TILLFÄLLIGT I UNGEFÄR 5 SEKUNDER SOM DET TAR ATT LÄSA EN INSTAGRAMPOST. Herregud, jag ger upp.

    Svara

 • Sara

  |

  Grattis på 5-årsdagen! Så fint ni gjort <3

  Svara

 • Jennie

  |

  Var finns den fina lilla kyrkan eller kapellet?! 😍

  Svara

 • Jennie

  |

  Var finns den fina kyrkan/kapellet? 😍

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv