Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Slutet för bloggandet

Fick en fråga:

Det är ju många som lägger ner sina bloggar nu pga olika anledningar, och det pratas om att det är slutet för bloggandet. Vore intressant att höra hur dina tankar går kring det, både generellt och vad det innebär för din egen del. 🙂

Jag har tänkt mycket på detta på sistone. Inte bara för att många stora bloggar lagt ner, men på grund av Corona. Jag har knappt haft någon inkomst alls på bloggen sedan mars och även om jag ju såklart inte bara gör detta för pengarna känns det på många sätt som slutet. Har tänkt att om inte ekonomin återhämtar sig snart blir detta dödsstöten för bloggandet. Det är ju inte många kvar som har bloggen som sin primära inkomstkälla och när den inte är det längre kommer de behöva söka sig åt annat håll.

Jag skrev inlägget Då kommer bloggdöden för två år sedan och håller fortfarande med mina resonemang som jag hade då. Jag har tänkt att det skulle vara att folk slutar läsa bloggar som blir slutet på bloggandet. Inga läsare = ingen anledning att skriva. Men kanske är det ändå också tvärtom. När influencers som försörjt sig på blogg inte tjänar pengar på sitt bloggande längre, eller tjänar betydligt mer på annat, finns det ingen morot som driver. Bloggandet kommer oundvikligen minska.

Ni kanske tänker att det är bra för min del att bloggar försvinner, ”då blir det fler läsare till de få som är kvar”. Men det funkar inte riktigt så tror jag. Det är positivt för mig att andra bloggar. Det håller fenomenet vid liv. En person är benägen att läsa flera bloggar och min blogg blir en del av vanan och en i mängden. Hade man bara följt ETT konto på Instagram exempelvis hade man inte varit så angelägen om att gå in, eller det hade åtminstone satt mycket större krav på den enda kontot man följer.

Mina tankar är att ja, det är nog början på slutet. Åtminstone slutet på den eran som varit och bloggande as we know it. Som jag skrev i mitt gamla inlägg:

Vi som tycker om bloggar kommer att fortsätta läsa bloggar. Det jag tror dock, om jag ska spekulera, är att det inte kommer växa nämnvärt framöver. För tio år sedan skulle alla ha en blogg, det var lätt att bli en stjärna, att få många läsare och det växte hela tiden. Men så är det inte nu. Min statistik har varit helt jämn i flera år nu. Den går inte upp längre (förutom vid särskilda situationer), men den går inte heller ner. De som vill läsa här gör det helt enkelt.

Det är nog sant. Men i takt med att bloggarna blir färre och uppdateringarna på de bloggar som finns blir färre dör det ut. Och den ekonomiska krisen gör inte saken bättre.

Men inte än. Vi får inte glömma bort hur stort det fortfarande är. Jag har 500.000 unika sidvisningar varje månad (400.000 sessioner och 60.000 användare). Det är jättemånga!

Fick även frågan vad det här innebär för egen del. Inte så mycket än så länge, mer än att jag har svårt att motivera att lägga så mycket tid på bloggen när jag inte tjänar något på den. Förutom det uppenbara då – ett inkomstbortfall. Men i dagens läge har jag inga tankar på att lägga ner bloggen eller liknande.

Det kan även fortfarande vända, även om jag inte tror det. Jag håller tummarna stenhårt för att flera börjar blogga, färre slutar och att vi alla som läser bloggar fortsätter med det.

Tipsa gärna om er favoritblogg här bland kommentarerna!

 

211 gillar

Kommentarer (81)

 • sara

  |

  Alltsa jag tycker det ar SA trakigt att folk lagger ner sina bloggar. Jag tycker verkligen inte om att titta pa youtube och det kanns som att jag tappar gamla vanner nar de gar over till bara rorligt material, haha!

  Svara

  • Lovisa

   |

   Håller med! En blogg kan man liksom läsa var som helst, mkt svårare att sätta sig och titta på en Youtube video. Ofta läser jag bloggar när jag gör annat också, tittar på en serie t.ex. och det funkar ju inte när allt ska vara ljudligt direkt. Älska text!

   Svara

 • =)

  |

  Skönt att höra att du inte har planer på att lägga ner. <3 Det är så sorgligt att bloggandet så tydligt bara varit en språngbräda till kändisskap och pengar framför att folk genuint har älskat det. Vi som verkligen uppskattar att skriva, och läsa, är färre än klicken "se mig, hör mig!" vilket man ju märker nu, när snabbare medier finns att tillgå. Tack för att du fortsätter uppdatera trots att det inte ger speciellt mycket till inkomst längre. Vi gillar ju dig! Hade fortfarande velat ha en youtubekanal med dig (hallå, all din matlagning!!) men så länge du hänger kvar här är man ju nöjd.

  Svara

  • Egoina

   |

   ❤️

   Svara

 • Terese

  |

  Jag läser bara din, för den har hållit kvaliteten heeeela tiden! Så bra skrivet, omväxlande innehåll, och bästa kommentarsfältet!

  Svara

  • Egoina

   |

   ❤️

   Svara

  • Daniela

   |

   Jag med! 😄

   Svara

   • Julia

    |

    Samma här!

    Svara

    • Julia

     |

     Eller nej nu ljuger jag. Läser även bloggbevakniningen

     Svara

     • M

      |

      Samma här, denna och bloggbevakning.

     • Pim

      |

      Hänger också bara här och på Bloggbevakning dagligen. Har hängt med hos Egoina i många år så vore trist om det tog slut <3

  • Öz

   |

   Jag med !

   Svara

  • Josefin

   |

   Samma här!

   Svara

 • Julia

  |

  Avskyr att bloggdöden närmar sig:( Jag älskar att läsa + se bilder och avskyr youtube – också mycket för att det typ ska klippas så ”roligt” och kastas in effekter etc. Eftersom att nästan att flyttas dit så tvingas även jag dit. De som fortfarande bloggar gör det i alla fall njutbart att vistas på internet! Tipsar om Forni, Ellinor Löfgren och Andrea Hedenstedt!

  Svara

 • Maria

  |

  Men varför tjänar du inget på din blogg? Fattar inte?

  Svara

  • Micki

   |

   Antagligen på grund av uteblivna samarbeten, mycket har pausats eller skjutits på framtiden.

   Svara

  • Krista / Miss Macaronia

   |

   Kanske för att det gått överlag dåligt för företag pga corona, ingen är ute och shoppar plus att folk är permitterade och har mindre pengar över, då satsar företagen inte på marknadsföring och influencer marketing. Gissar bara alltså men tror det är det.

   Svara

  • Anna

   |

   Jag skulle gissa att antalet samarbeten gått ner. Många marknadsavdelningar (den jag jobbar på inkluderad) har dragit ner eller helt in på sin marknadsbudget, så även påbörjade kampanjer/samarbeten avslutas. Och för Reginas del innebär ju det att hon inte kan fakturera i samma omfattning längre. Inga samarbeten/reklaminlägg som görs innebär helt enkelt inga pengar in.

   Svara

 • Sara

  |

  Jag är glad så länge du fortsätter! ❤️ Just nu läser jag bara dig och spiderchick men tar gärna emot tips. Du kanske redan har gjort det, men annars vore det kul med ett inlägg med dina favoritbloggar 😊

  Svara

 • Heidi

  |

  För några år sen läste jag många. Nu är det bara din och Spiderchick som jag läser dagligen. Det brukar också bli något besök i veckan hos bloggbevakning. 🙈

  Svara

 • Robert

  |

  Givetvis är detta min favoritblogg, speciellt som din mamma inte bloggar längre. 😉

  Svara

  • Kari

   |

   Håller fullständigt med. 😂😉

   Svara

   • Robert

    |

    😂

    Svara

 • Johanna

  |

  Din och knivlisas blogg har jag följt i snart 10 år. Spiderchick läser jag lite sporadiskt, liksom hejhejvardag. Gemensamt för er alla är att ni känns genuina och blandar kloka tankar med vardaglig humor.

  Svara

 • Sara

  |

  Jag ÄLSKAR bloggar och har läst bloggar sen stenåldern hehe. Youtube är inte alls lika intressant och det passar inte alltid att se på youtube tycker jag. Älskar din blogg, alltid bra och genomtänkta inlägg som iallafall fångar mitt intresse! Som en vän ❤️ Tusen tack för att du bloggar och förgyller mina dagar!

  Svara

 • Sara

  |

  Din blogg är min favorit, älskar att följa dig, allt du gör, hur du skriver m.m. Hoppas du fortsätter blogga många många år till!

  Jag läster din blogg, Sandra Beijer, flora Wiström och HanaPee

  Svara

 • Annie

  |

  Förutom att du tjänar en hacka så har din blogg också en himla fin annan anledning till att finnas kvar och det är att du gör många människor glada och trygga <3 Ja, jag blir faktiskt trygg och lite mindre ensam av att läsa din blogg. Men förstår också att det inte kan vara en primär anledning till att fortsätta. Favoritblogg utöver dig? http://www.Jennifersandstrom.se – fantastisk skribent! (och bloggbevakning.se men det vågar man knappt erkänna 😉

  Svara

 • Tuva

  |

  Jag läser bara din blogg samt Bloggbevakning. Förr läste jag Kissies, Kenzas, Stina-lees, Dessies, Paows osv osv. Men dom blev med tiden väldigt ointressanta. Började läsa Hugos för jag tyckte han gav en roligare syn på deras vardag än vad Paula gör, men så slutade han🤷‍♀️

  Svara

 • Reb

  |

  Läser bara din och bloggbevakning! Hade blivit så ledsen om du slutade blogga

  Svara

 • L

  |

  De bloggar jag läser (och typ alltid läst) är Din, Knivlisa och Foki. Förut alltid också Spiderchick, vet inte varför den inte blir läst av mig nu? Det måste jag ta tag i igen.

  Bloggar jag läst tidigare: backman,spiderchick, jävligt gott, happy happy fat girl, fredrik zäll, säkert någon annan veggoblogg också som jag glömt.

  Svara

 • Anna

  |

  Nu är det bara 4 bloggar jag läser regelbundet:
  Din, Bloggbevakning, Spiderchick och Knivlisa.
  Förr läste jag säkert 10+ bloggar, men dessa fortsätter hålla hög kvalitet år efter år 😊

  Svara

 • Signe

  |

  Blev lite ledsen först, innan jag insåg att detta inte var ett inlägg för att berätta att du skulle sluta hehe. Vad sjukt det hade varit! Jag har följt dig sen 2008, älskat din blogg ända sen start. Känns som att du varit som en storasyster jag fått beundra under min tonår <3 var bara 11 år när jag började läsa hos dig. 🥰

  Svara

  • Egoina

   |

   ❤️

   Svara

 • Krista / Miss Macaronia

  |

  Läser alla möjliga, mest mat (Matplatsen, Jennys matblogg, Linneas skafferi) eller personliga (Sandra Beijer, Petra Tungården, Linn Herbertsson, Forni). Älskar läsa bloggar ☺️💕
  Tror ändå på bloggar och fortsatt framgång för marknadsföring på bloggar, därmed det ekonomiska incitamentet att ha en blogg. Så länge det är genuint och äkta. Tror också på mer nischade bloggar (typ en blogg bara om macaronbakning 😊), då blir det lättare att lokalisera det folk är intresserade av.

  Svara

 • Rebecca

  |

  Åh, vilken fin bild på dig!

  Svara

 • Jenn

  |

  Snälla börja med YouTube ❤️

  Svara

 • Gnällis karamellis

  |

  Jag tror även att vissa som hoppade på det stora bloggtåget egentligen inte har något skrivintresse, eller känner att de har något superciktigt att förmedla. Det var kanske mest ett kul sätt att synas och tjäna hyfsat lätta pengar. Idag kräver läsare mer av bloggarna och om man då fortfarande inte känner att man tycker det är kul att skriva är det nog lätt att gå över till endast Instagram eller Youtube.
  Är min lilla teori.

  Svara

 • Sara Bäckström

  |

  Din och PT-Fias bloggar är de jag läser! Toppen bra bloggar på helt olika sätt men ändå ungefär samma (vettiga) grundläggande värderingar som lyser igenom.

  Svara

 • Sara Bäckström

  |

  Och glömde: Camilla Hamids (my kitchen stories).. läser den så fort jag behöver bak-inspo! 😀

  Svara

 • Therese

  |

  Din blogg är den enda jag läser 😅

  Svara

 • Olivia

  |

  Har följt dig i säkert 10 år (helt sjukt ju!) 🙂
  Läser följande bloggar: Malin Wollin, UnderbaraClara, Hanapee, Knivlisa

  Asbra allihop!

  Svara

 • Inne hos Ina

  |

  Jag älskar också bloggar och följer ett gäng, men din är en av mina favoriter <3
  Som många andra gillar jag också Spiderchick, men följer tvillingarna Lagergren, Johanna Kajson och Underbara Clara med nöje också. Skrev en lista på alla bloggar jag följer för drygt en månad sen, här är den om någon letar fler bloggar: https://innehosina.com/2020/05/09/alla-bloggar-jag-foljer/ 🙂

  Svara

 • J

  |

  Jag har läst din, Sandra Beijer och Flora Wiström i massor av år. Det är bara era jag läst varje dag.

  Svara

 • Lisa

  |

  De flesta av mina favoritbloggar har lagt ner (förutom din då!). Endast recovering shopaholics är kvar. På grund av min bloggabstinens har jag börjat läsa Sandra Beijer och Flora Wiström nu, men även om de är bra bloggar, så är det inte vad jag helst vill läsa egentligen. Jag blir lite konsumtionshetsig när jag läser bloggar där allt är så coolt och hipster hela tiden så jag föredrar bloggar som specifikt handlar om något helt annat för det mesta.

  Svara

 • Cecilia

  |

  Jag läser bara din och Sandra beijers. Läste massor förr men så otroligt många slutade vara personliga i sina bloggar för några år sedan och det blev typ bara ”outfit of the day”. Men du och Sandra har alltid hållit samma kvalitet!

  Svara

  • Anna

   |

   Håller helt med dig<3 Egoina o Sandras är de enda större bloggarna jag gillar också. Finns en mindre blogg som är tre bloggar i en, Girlytalk , som jag gillar med, tre anonyma tjejer som skriver mycket tänkvärt och personligt . Riktar sig visserligen till en kke lite äldre målgrupp 35 + eller så .

   Har insett att jag bara mår dåligt och blir stressad av ytliga bloggar och även av Instagram. Instagram är så sjukt fånigt om man börjar analysera det. Hoppas i smyg att Instagram kommer dö ut ( även för mina döttrars skull vill gärna att de växer upp i en värld med mindre yta och mer innehåll. ) Tids nog kommer nog influensers utan något vettigt att säga att vara ett minne blott när folk tröttnar och börjar ifrågasätta. Har raderat hela Instagramappen och mår mycket bättre av att skriva personliga meddelanden till mina vänner eller träffa folk irl och leva mitt eget liv 😊 Men Egoinas och Sandras bloggar är feelgood så de läser jag gärna. Heja dig Egoina du har lyckats med något som faktiskt är svårare än man tror nämligen att ha en värdig ,inspirerande och intressant blogg som får andra att må bra! Kram!

   Svara

 • Line

  |

  Nej du får aldrig sluta😭

  Svara

 • Lina

  |

  Skulle kännas som man mister en vän om du slutar blogga, har ju följt dig sin urminnes tider typ 😅❣️

  Förutom din blogg så är det Moas (spindeltjejen) jag spanar in ibland 👏

  När jag tänker efter.. Så vore det nog sig jag skulle haka på om du valde att sluta blogga och börja med Youtube. Orkar liksom inte med vloggar egentligen. Som en gammal tant, det var bättre förr när alla bloggade. Och när man använde MSN. Visst var det tider? 😂

  Svara

  • Egoina

   |

   Det var tider det 😂

   Svara

 • Ellen

  |

  Det där med att folk slutar kolla instagram om det bara finns en som instagrammar kan säkert stämma, men jag läser bara din blogg och vet inte vad jag skulle ta mig till om du slutar. Älskar din blogg och det känns lite som att få ett kinderägg när jag ser att det kommit ett nytt inlägg! Snälla gulle sluta aldrig!

  Svara

  • Egoina

   |

   ❤️

   Svara

 • Ebba

  |

  Sluta aldrig blogga du är så oerhört bra på att skriva. Kommer ihåg att jag läste alla dina krönikor i veckorevyn, du är samtidigt så är du så jordnära som många influencers inte är.

  Svara

 • Alma

  |

  Läser endast din och paulas.me , så genuina båda två. Alla andra man läst har ju lagt ner.. Hoppas och önskar att ni aldrig slutar blogga 🙌❤️

  Svara

 • Patrik

  |

  Tror inte helt på en bloggdöd utan snarare en större förändring där man endera anpassar sig till den nya verkligheten eller försvinner. Läsare finns ju uppenbarligen och när det gäller ekonomi och samarbeten så är det en korrigering/förändring. Om inte samma företag som tidigare söker samarbeten så lär nya företag inom andra områden möta konkurrensen och nå ut på ett eller annat sätt. Och bloggar är ju riktigt bra för just det som internet ser ut och fungerar idag. Är ju näst intill omöjligt att söka och hitta något på fb tex. Det är ”bara” normala sökmotorer som levererar riktigt bra sökresultat. Och där är ju bloggarna sen inblandade 💪🏻

  Svara

 • Jenny

  |

  Följer spiderchick, knivlisa och Sandra Beijer. Är nog den rankningen de kommer i med. Går då och då in på trendenser med och paula rosas. Följt dig sen webbkamera-bildernas tid.

  Svara

 • Sofie

  |

  Har slutat läsa bloggar .. Förrutom din 🙂 .. och ibland spiderchick

  Svara

 • Sabina

  |

  Jag älskar att läsa bloggar! Framförallt din, Spiderchick, Underbara Clara och Sandra Beijer! Jag älskar youtube också men jag tycker om att få läsa text och scrolla bilder. Jag tycker det är svårt att börja läsa nya bloggar, även fast de funnits länge. Er som jag följt i snart 10 år känns som mina vänner, haha, jag är intresserad av ert liv. Om jag försöker spana in typ Kenzas, Fornis eller annan blogg jag aldrig läst känns de som främlingar jag inte orkar engagera mig i :’D

  Svara

 • Marie

  |

  Åh om du skulle sluta så skulle det kännas som att förlora en vän!

  Läser endast din & en till blogg. Har följt dig i fleeeeeera år. Tack för att du är du! Delar med dig, lättsam & rolig. Du är bäst!

  Svara

 • M

  |

  Aa men jag tipsar väl om den enda blogg jag läser: egoinas.se (höhö)
  Nä men läser typ aldrig bloggar. Är här inne regelbundet och ibland orkar jag även klicka mig in på Margaux Dietz blogg. Läste Hugo rosas förut men den är ju död 😆☹️

  Svara

 • Agnes

  |

  Läser din, hanapee, spiderchick, knivslisa & Sandra Beijer 😁

  Svara

 • Katharina

  |

  Din
  Spiderchick
  Fina lyan
  Fokis

  Svara

 • Sanna

  |

  Jag läste bara din och kenzas, så just nu är det bara din. Det är ju en vana och som en extra vän så skulle vara så konstigt om du med slutade.

  Svara

 • Ellen

  |

  Jag hoppas verkligen inte bloggandet dör ut, jag kollar knappt på youtube och instagram. Bloggar är ett mycket mer tillgängligt och intressant format för mig!

  Förutom din så läser jag följande bloggar hyfsat regelbundet: underbaraclaras, sandra beijers, prick.se, elsa billgren, sofia wood, tramsfrans, bloggbevakning, Hejhejvardag, Flora Wikström, Rockfotoemma, Emma Sundh, Ebba von Sydow, Mansbarnet, Forni och Margaux. Säkert några till jag glömt:)

  Svara

  • Ellen

   |

   Just det, glömde ju hannapee, kakan och den kassa drottningen!!

   Svara

 • Didi

  |

  Läser bland annat din och Isabella Löwengrips samt Paulas. några andra ströläser jag. Jag älskar att läsa bloggar!! Och att blogga.
  Hoppas verkligen inte att det här är bloggdöden, mina samarbeten fortsätter, lite mindre men ändå finns de kvar.
  Trevlig midsommarhelg och lycka till med bloggen, hoppas inte du slutar!!

  Svara

 • Mila

  |

  Jag läser din, Bloggbev, Sandra Beijer och Annawii. Tycker om mysiga bloggar där inte allt kretsar kring förstorade läppar och dyra väskor. Eller för mycket bebisprat, det är inte min grej… Bloggbev är mest ett guilty pleasure. 😉

  Har följt dig så grymt länge och ibland fått känslan av att vi känner varandra haha 😛 Alltså, på ett icke-creepy sätt nu… Tror du någon träffade My från lilija-bloggen, och henne känner jag. Dessutom umgicks jag lite med Carolines man för 100 år sedan (har också varit i deras stuga vid Örkelljunga hehe). Så ja, hade lätt kunnat hälsa på dig på stan och sedan komma på ”men åh hon vet ju inte vem jag är!”… Känns alltid tryggt och härligt att komma in och läsa här. 🙂

  Svara

 • Helena

  |

  Gud fick panik, trodde du skulle sluta blogga. 🥺

  Svara

 • Amanda

  |

  Hej! Jag läser bara din blogg och skulle sakna den SÅ mycket om du stängde ner! Du skriver på ett så otroligt härligt sett. Har förut läst en massa bloggar men har tappat intresset för alla förutom din. Kommer aldrig tröttna på denna blogg 😅

  Svara

 • Amanda Gustavsson

  |

  Vill verkligen tipsa om min stora favorit (förutom din blogg som jag följt sen folk skickade in bilder på sina lår) vilken är Vanja Wikström. Känns som en peppig urmysig kompis! ❤️❤️❤️

  Svara

 • Läsare

  |

  Läser din, Underbaraclara, Bloggbevakning, Bffellen (finlandssvensk, rekommenderar starkt), några andra mindre, Lineriet (från Sverige men bor nu i Fin). Sluta aldrig blogga! 🙂

  Svara

 • Lisa

  |

  Jag läser:
  – Din blogg
  – Claras – underbaraclaras.se
  – Och nu har jag även fastnat för Elsas – elsa.elle.se

  Ni alla skriver så bra! Om än på lite olika sätt, fast ändå lika. Ibland söker jag mig till andra bloggar bara för att se om det finns något som lockar och som kan hålla mig kvar där ett tag.

  Svara

 • Bella

  |

  Skönt att höra att du inte har några tankar på att sluta blogga! Blir glad varje gång det finns ett nytt inlägg att läsa. Måste bara tipsa om en annan grej som jag såg och kom då att tänka på dig. På matsmart.se verkar de ha en del norska grejer just nu. Bland annat kvikk lunsj för 5 kr st 🙂

  Svara

 • N

  |

  Läser bara din blogg. Den har blivit en slags trygghet för mig. Får liksom värme av att klicka mig in här en ensam kväll. Det hade helt ärligt tagit hårt om du också la ner bloggen. Älskar sättet du uttrycker dig på i text. Håller inte alltid med i alla åsikter men du är väldigt vettig och det är alltid intressant att läsa om just din synvinkel på saker o ting.
  Hoppas du blir kvar länge till. Kram

  Svara

 • Sandra

  |

  Vill bara nämna att du är faktiskt den enda bloggen jag läser. Kan gå in ibland på andra när de länkar på Instagram men din är den enda jag går in aktivt på. Älskar att läsa din blogg och blir aldrig uttråkad!!😍

  Svara

 • Sofi

  |

  Jag älskar att läsa din blogg, lätt min favorit!! Men annars läser jag dagligen- bloggbevakning, angelica lagergren, Jessica lagergren, spiderchick, knivlisas, gabriellajoss, mybabydolls, och vissa matbloggar lite mer sporadiskt!
  Hoppas bloggandet ändå håller i sig lite till, gillar verkligen att följa folks liv i textform. Det ger mer än i bara bildform som på Instagram

  Svara

 • Malin

  |

  Tror att alla som har bloggar måste anstränga sig mer för att överleva. Ha något att säga på riktigt och inte bara mina bilder i veckan, min lista, etc. Så tråkigt! Underbara Clara kommer överleva, det är en riktigt genuin blogg.

  Svara

 • Linda

  |

  Min favoritblogg: din! Även den enda jag faktiskt läser och enda jag läst i säkert ett halvår/år snart ♥️

  Svara

 • Johanna

  |

  Jag kan klara mig utan många bloggar, men gärna inte utan din! Fortsätt gärna!

  Svara

 • Cecilia

  |

  Det är din blogg jag går in på fortfarande. har dock avtagit endel med, händer ungefär 1 gång i veckan nu. Aina Lesses blogg läste jag och skulle nog säkert fortsatt om de inte vore för att hon la ner för några år sedan. Läser bloggbevakning 1gång i mån kanske, vilket jag då gör på datorn och har uppe sidan i några dagar tills jag plöjt igenom allt jag ”missat” hehe.
  Förut läste man ju bloggar varje dag, och hade en lista och ordning i huvudet på vilken blogg man besökte, en checklista för dagen liksom haha. Listan har ju ändrats genom åren men nu är det alltså du som ligger kvar i bokmärket.
  Du var inte en av dem första jag började läsa utan kom kanske ngt år senare, men fastnade direkt när jag hamnade inne på din ”tas med en nypa salt(?)”.
  Du var något annat än den yta som jag hade snöat in mig på hos dem andra bloggarna, där man i princip följde för drama, du provokativ på ett kul sätt, de räckte att du bara delade med dig av dig själv och tankar, skämt.
  Du hade kunnat vara tjejen i ens parallelklass, vilket var fängslande och coolt i sin enkelhet. Sen har man växt med dig och vidgat sina intressen och mörka känslor osv, att kunna växa ”jämte” någon och känna att man fortfarande vill ta del av dens vardag, det är fan fint!
  Tack för en fin, rolig och relaterbar resa som vi får följa med på så länge du har viljan kvar<3 Du har fyllt en oerhört välbehövlig plats i bloggvärlden i alla år!!!!

  Svara

 • Lu

  |

  Bloggbevakning, mybabydolls, knivlisa, trettonbarnsmamman, Elaine Eksvärd, tiingeling, polyfamiljen, Jessica lagergren, Angelica Lagergren.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv