Follow my blog with Bloglovin

Snabblagad fisktacos

 

Här kommer dagens middagstips från mig till er! Eller egentligen från min kollega Stina till er. Jag frågade henne igår om förslag på vad jag skulle äta och hon föreslog fisktacos med fiskpinnar. Alltså hur briljant? Varför har jag inte tänkt på det?

 

 

Det jobbiga med fisktacos är ju just att panera fisken och det är inget man orkar hålla på med en vardag när man vill att det ska gå fort. Men man kan ju köpa färdigpanerad fisk i frysdisken och bara skicka in i ugnen!

 

 

Det fick bli gårdagens middag! Jag köpte panerad torsk som jag åt i tortillabröd tillsammans med sallad, snabbsalsa, mango, koriander och chilimajo.

Rekommenderas! ???‍?

 

95 gillar

Kommentarer (14)

 • Robert

  |

  Smarrigt! 😉 Tror jag. Aldrig testat, men fisk är ju kanongott ibland. 😛

  Svara

 • Felicia

  |

  Ingen tacokrydda?

  Svara

 • Julia

  |

  Brukar göra samma sak!! Goda tillbehör är tortillabröd, sallad/gurka/tomat blandat, Rydbergs sourcreme-dressing och picklad rödlök! Salt, krispigt och sött på samma gång ?

  Svara

  • Egoina

   |

   ?

   Svara

 • sara

  |

  Jag brukar bara kora Swai fisk med ett paket taco krydda och lite jalapeno och in i ugnen, 20 min sa ar det klart!

  Svara

 • milla

  |

  Åh! Kan du inte lägga upp steg för steg hur du gör, blandar, ingredienser osv? <3

  Svara

 • Johanna

  |

  Läste ”snabblagad frukost” och tyckte att det var en väldigt märklig frukost ???

  Svara

  • Egoina

   |

   Hade iofs gärna ätit det till frukost ?

   Svara

 • Lina

  |

  Mitt guilty pleasure är verkligen färdigpanerad fisk från frysdisken. Med en mamma som lagat exakt all mat från grunden så känner jag mig ORIMLIGT skyldig när jag steker dem. ÄR. SÅ. GOTT.

  Svara

 • Lina

  |

  Vi kör fish-taco utan panering (bäst!!). Laxfiléer eller valfri vit fisk, chilipulver, paprikakrydda och spiskummin, in i ugnen tills fisken är klar. Ät med sriracha-mayo, stekta majskorn med chiliflakes och mangosalsa (mango, gurka, lime, chiliflakes och koriander) + extra koriander och tomat för de som vill. Äter det minst en gång i veckan, MUMS!

  Svara

 • Lovlilett

  |

  Jag gör fisktacos utan panering, svingott. Köper frysta fisktärningar (best thing ever) som jag öser en marinad på soja, lime, koriander, honung och vitlök på. Steker sedan, vips klart.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv