Follow my blog with Bloglovin

Hänga-i-fönstret-tiden

Och där kom solen och värmen tillbaka! Så härligt det har varit idag! Sara hade ett ärende i Helsingborg, så jag träffade henne och Lina + kids på lunch. Vi satt på uteservering omringade av folk i antingen kort klänning, eller dunjacka. Så lustigt när det blir varmt och folk inte vet vad tusan de ska ha på sig.

Sen åkte de hem och jag har varit på jakt efter saker till mina hyllor. Vill gärna hitta speciella tavlor, böcker, posters, tryck eller annat att rama in på loppisar, och blanda med ”nya”. Men det är enklare sagt än gjort. Har en grej om att det måste symbolisera oss också. Motiv från Frankrike är okej exempelvis, men inte typ New York då vi inte har en koppling dit. Är det överkurs att tänka så?

 

 

Köpte med mig melon hem och sen har jag hängt i fönstret och jobbat. Hänga-i-fönstret-tiden är här! Vi utan balkong gör vad vi kan.

 

86 gillar

Kommentarer (13)

 • Bella

  |

  Får lite höjdskräck av dina fönsterbilder?men förstår ju att du vill ha det gött i solen

  Svara

 • Magda

  |

  Åh vad underbart det där ser ut ?!
  För några år sedan bodde jag också med ett tak sådär. Jag och min kompis brukade klättra ut på taket och fika, läsa, spela kort, jag satt till och med och spelade gitarr där ibland. Ibland tog vi med kompisar ut och kallade det för vår takterrass ? haha vad ska man göra utan balkong!

  Önskar dig en fin kväll ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Detsamma ??

   Svara

 • Alex

  |

  Förstår helt det med att tavlorna på något sätt ska vara kopplade till er, tänker precis likadant! Jag beställde en simpel poster med kordinaterna för där jag träffade sambon, den blev en gullig liten detalj på vår tavelvägg. Tipstips!

  Svara

 • Robert

  |

  Tänkte först att nån har glömt melon utanför ditt fönster men nu inser jag hur det hänger ihop. Smarrigt! 😉 Mvh /Kanske inte så jag tänkte men det blev en ”roligare” kommentar.

  Svara

  • Egoina

   |

   Kanske fåglarna ?

   Svara

   • Robert

    |

    Möjligt. ?

    Svara

 • K

  |

  Jag har som mål att tavlorna/dekoration ska ge mig en känsla av nåt. Hade en NYC-tavla uppe ett tag för den gav mig min reslust tillbaka. Sen åkte jag till NYC och behöver inte längre ha den uppe ? Men förstår din känsla av att vilja ha en personlig relation till inredningen.

  Svara

 • Lisa

  |

  Åh, påminner mig om en händelse när jag var ung i Göteborg.. hade precis flyttat hemifrån och en dag ringde min kompis och frågade om jag ville komma hem till Johan, där satt de nämligen och“ drack Öl på hans nya balkong „ . Sagt och gjort. Visade sig vara nån byggställning eftersom de renoverade, man fick klättra ut genom fönstret. Ingen starköl hade vi heller, så vi blandade lättöl med vodka. ??Men jag Glömmer aldrig den kvällen, när vi satt där i kvällssolen och pratade med utsikt över hela Göteborg… ❤️/redan 15 år sen!!

  Svara

  • Egoina

   |

   Jag tycker att fen fungerar! Dock endast på mörka hår.

   Svara

 • ida

  |

  Köp/Skapa det du tycker är snyggt.
  Att ständigt leta efter symbolik blir bara stressande.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv