Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Tiden läker alla sår

 

Här kommer den nu, min sista krönika i Veckorevyn! (Här har jag skrivit om att Veckorevyn lägger ner). Lite vemodigt såklart, men är mycket stolt över att ha varit krönikör i 8 år. Tack till er som läst och tack till Veckorevyn som hjälpte mig att uppfylla mitt tonåriga jags absolut största dröm <3

Min sista krönika handlar om att stöta på någon från förr. Hoppas ni gillar!

 

120 gillar

Kommentarer (19)

 • Annie

  |

  Jag ryser, så mycket igenkänning och känslor som triggades igång. Vackert! Du är en så vacker person som lyckas frambringa sånt med dina texter. Kram och ha en fin dag! <33

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack snälla <3

   Svara

 • Mila

  |

  Känner igen detta… Jag och mitt ex separerade 2015. Först var allt frid och fröjd, vi ville båda göra slut, men han träffade snabbt en tjej som han hyllade till skyarna och det fick mig att må så jäkla kasst. Kände mig utbytt mot ”något bättre” och blev bitter och arg. Han nästan tvingade mig att fortsätta vara hans vän, trots att jag flera gånger sa att det gör för ont i mig. Till slut valde jag att prioritera mig själv och blockerade hans telefonnummer, tog bort från FB m.m… Bitterheten fanns kvar länge men för något halvår sedan såg jag dem hand i hand och kände BARA ”Vad roligt att han ser ut att må bra!” och det var som om en sten föll ner från axlarna. 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Sååå skönt när man äntligen känner så <3

   Svara

 • Maja

  |

  Har aldrig kommenterat innan men ville bara säga att jag tycker att du skriver så bra! Man bli verkligen tagen av dina ord, det träffar en rakt i hjärtat och är så målande att man direkt får upp en bild i huvudet av situationen du skriver om. Verkligen jättebra!

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack snälla vad glad jag blir! <3

   Svara

 • S

  |

  Så fin krönika! <3 Tänker/tror du inte att han smygläst din blogg och har hållit koll i smyg? Tänker att "man" (ok, jag iaf…) vill blocka överallt och typ gå under jorden för vill inte att han ska ha möjlighet o "veta allt" men svårt för er influencers ju :p

  Svara

 • Robert

  |

  Så sant(ibland) och fint skrivet. 🙂

  Svara

 • T

  |

  Såå bra krönika!
  Är den gammal förresten? Känner igen den så mycket!

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack! Ja, den är några månader gammal 🙂 Har dock skrivit en liknande en gång för några år sedan. Kan hända att du tänker på den 🙂

   Svara

 • A

  |

  Hej! Förlåt för ett helt orelaterat inlägg MEN jag har precis fått intervju på ett ställe utanför Helsingborg = börjat tänka på ett eventuellt liv i Helsingborg kanske… Vet inte vad jag ska fråga utom typ HUR ÄR DET DÄR? Jag känner ingen i Helsingborg men har inte heller enormt socialt behov, har dock inte heller en uppfattning om Helsingborg och vill veta om jag skulle trivas där?! Vet alltså inte vad jag vill ha sagt utom typ, du trivs väl där? Det är härligt? Ja? Tack på förhand ???

  Svara

 • Jhs

  |

  Alltså åh så fint. Det är lustigt, när man mår bra och gått vidare är de nästan obegripligt att de en gång gjort så ont att man mår fysiskt illa av hjärtesorg..

  Svara

  • Egoina

   |

   <3

   Svara

 • Amanda

  |

  Du borde publicera alla dina krönikor i en bok!

  Svara

 • My

  |

  Så himla fin text, tack Regina ❤️ Speciellt: ”Ingen av oss vill vinna”. Så träffsäkert och så sant.

  Hoppas att jag och mitt ex kommer till den punkten någongång.

  Svara

 • Julia

  |

  Alltså åååh finaste Regina. Den här krönika är bland de bösta jag har läst. Jag och mitt ex gjorde slut i julas. Det slutade så illa och jag hoppas innerligt om några år att vi kan säga så här. Vet inte varför, men jag får en känsla av att denna handlar om David(du behöver själkvart inte säga) är så tacksam att jag kan se upp till dig! Du är verkligen en inspiration ❤️

  Svara

 • Lovisa

  |

  Önskar jag kunde säga igenkänning men jag var såååå mycket mer petty när jag träffade mitt ex. Dock gav han mig klamydia efter en otrohet (så jag upptäckte det) så kanske det var okej. Men skäms lite nu för tog inte the high road precis…

  Svara

  • Egoina

   |

   Nä men hallå vilket as!!! Ta inte the high road!

   Svara

 • Elina

  |

  Wow. Den här berörde mig verkligen, sitter här med tårar i ögonen. Så träffsäkert. Fint men sorgligt (för en som ej kommit över sitt ex….). Kram!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv