Valentines

F ringde mig nyss och frågade om jag kunde vara redo att gå om en timme. “Öhh vardå?”, frågade jag. “Det är en överraskning”, svarade han.

Så kan det gå om man kommunicerar uselt, för här har jag nämligen stressat halva dagen med att överraska honom med middag, efterrätt, vin och hela paketet.

Men det löser sig, middagen kan vi äta imorgon istället och vad gäller desserten kan jag säga lite sexigt när vi ätit upp maten att *det väntar dessert där hemma* (och han kommer bli SÅ besviken när han kommer hem och inser att det faktiskt finns efterrätt på riktigt, hehe). Typ som på vår andra dejt.

 

Han sa att jag skulle vara redo att gå klockan 19.10 och att jag inte behöver ha på mig något speciellt men “i alla fall inte träningskläder”. Himla tur att jag fotat samarbete idag och därför är assnygg plus att jag har eyeliner ON POINT.

Happy valentines alla! <3 Och ni som vill förstöra dagen och leka viktiga och speciella genom att skrika ut för hela världen hur töööntigt det är och att ni *minsann inte ska fira* kan väl gömma er under en sten. Låt oss få ha det här. Ja, man kan visa uppskattning varje dag och ja, man kan köpa choklad varje dag och ja, det är en kommersiell bluff. VI VET DET. Men en dag tillägnad något bra är väl för tusan en bra dag. Låt oss leva.

 

223 gillar

Comments (31)

 • Mikaela

  |

  Jag och min man var precis sådär när vi träffades “äh man kan väl visa uppskattning vilken annan dag som helst, blablabla..”. Efter nästan 8 år och nu två barn senare är vi så JÄVLA tacksamma för dagar som denna. För annars blir det liksom inte av. Lika bra att passa på 🙂 Och vad är det värsta som kan hända? Att man varit glad i onödan? Går det ens?!?

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha! Sa det till F igår att det är tur för många att det faktiskt finns en dag i almanackan tillägnad romantik så att man kan få bli lite uppvaktad. Finns ju (tyvärr) många som blir bekväma med åren osv, och i er situation förstår jag verkligen att man “behöver” en sån dag för att komma till skott. Men hur som helst, det värsta som kan hända är ju att man blir glad precis som du skriver. Haha. Kram! <3

   Reply

 • Sara

  |

  Jag o min karl blev tillsammans på alla hjärtans dag (inte så cheesy som det låter, han visste inte att det var den dagen o undrade varför det var så jäkla mycket folk på resturangen… :P) så vi firar dubbelt! Haha! Tio år i år och två barn senare…så hann vi med en semla och en puss idag. Heh.

  Reply

 • Citrin

  |

  Haha TACK!! Min sambo är inte ett dugg romantisk, är bara ärlig här, men just alla hjärtans dag så brukar han faktiskt bjuda ut mig och köpa blommor! Och det är så jäkla mysigt!! 🙂 Förstår inte varför det provocerar folk när mors dag, fars dag m.m. är helt okej trots att många har dålig relation med föräldrar eller döda föräldrar o.s.v… Men vissa letar anledningar att bli upprörda. 😉
  Hoppas ni får en härlig kväll!!

  Reply

 • Ella d.ä.

  |

  Hade jag läst den här texten i morse hade jag blivit sjuuuukt provocerad. Är skild, men har nu dejtat en kille nån månad. Han prioriterade sin sport framför mig och alla hjärtans-firande, vilket egentligen är mer än okej. Är det något som händer en gång om året och man har chans att uppleva det live ska man göra det! Meeen …jag då? När jag äntligen kom hem efter en superkass dag på jobbet stod en blombukett utanför min dörr. Inte lämnad av något bud, utan han hade själv åkt förbi och lämnat den, och hoppats att jag skulle hunnit hem innan han drog. (Och jag jobbade över, eftersom han ändå skulle åka bort…) Så när jag läste din text gjorde jag det med rosa glasögon och säger bara YES!

  Reply

  • Egoina

   |

   Åh 💜

   Reply

 • Sara

  |

  Ha en bra alla hjärtans! Hoppas efterrätten smakar sedan 🤤😉

  Reply

 • Linda

  |

  Heja!!! Fira det som firas kan!!! Så trött på alla pessimister. Självklart älskar jag mig bubbis alla dagar i veckan men lite extra kärlek en dag om året är väl inte så farligt?! ❤️🤗😍

  Reply

 • Robert

  |

  Ser bra ut vad jag kan se. 😉

  Reply

 • Hanna

  |

  Jag är en sån där som tycker att det är fånigt. Men stoppar inte er som gillar det! Håller med, låt folk göra det dom vill. Fira eller Inte fira 🙂

  Reply

 • Mathilda

  |

  Ditt hår! Så himla awesome! 😀

  Reply

  • Egoina

   |

   😘

   Reply

 • Elin

  |

  Haha, absolut älskar avslutet på detta inlägg 😂 Låt oss leva, indeed!

  Reply

  • Marie

   |

   Samma här…fick lite gåshud. Så mycket power i orden. Låt oss alla leva , som vi vill och som vi är ⭐️⭐️⭐️

   Reply

 • Jag

  |

  Min man är väldigt romantisk alla dagar. Idag jobbade han dock till 20 och jag ligger hemma med feber och brutal mensvärk. Till middag åt vi färdiga köttbullar 😛
  #romance
  #couplegoals

  Reply

 • Natta

  |

  Dessutom behöver det ju inte handla om romantisk kärlek utan man kan ju lika gärna fira med sin familj. Jag är själv 22 år och inte särskilt stressad över att vara singel. ”Firade” men min mamma och syster – fika på Espresso House och lite kvalitetstid med varandra. Härligt det också! Viktigt att inte ta familjen för givet!

  Reply

  • Lisa

   |

   Samma här! Kärleken till en partner struntar jag totalt i. Är singel och uppvaktade min familj. Kändes fantastiskt!

   Reply

 • Emma

  |

  Aldrig fattat den grejen med att tycka illa om Alla hjärtans pga ”jippo”. Det är ju en dag att fira kärlek? All kärlek. Fira den med kärlek till din partner, till dina vänner, till din familj osv. Det är en EXTRA dag att fira.

  Behöver inte vara stort, men det kan vara något iaf.

  En av mina vänner har alltid firat med att bjuda hem sina tjejkompisar, trots att hon alltid haft pojkvän, pga vänskap är alltid värt att fira och den kärleken är till så många fler än bara hennes kille.

  Reply

 • Rebecca

  |

  Jag är en av pessimisterna men det är ju för att jag är bitter 🙁 Blir jätteledsen av att se alla andras partners anstränga sig och köpa blommor, bjuda ut på dejt eller göra nånting i den stilen. Min kille skulle aldrig göra nåt sånt, vi har varit tillsammans i fyra år nu och jag har fått blommor noll gånger, vissa födelsedagar och jular får jag ingen present/julklapp pga att han inte har pengar (han har alkoholpromlematik samt röker mycket så de flesta pengarna går dit). Och ärligt talat känns mitt liv som skit på alla hjärtans dag. Men jag försöker hålla det för mig själv och inte hata utåt på alla Valentines-postare på sociala medier. Men kände att det behövdes lite representation från the evil side här i kommentarsfältet :’)

  Reply

  • Egoina

   |

   ❤️

   Reply

  • Filippa

   |

   Rebecca =( Du förtjänar någon som uppvaktar dig för att han tycker du är fantastisk och värd att lägga pengarna på <3

   Reply

 • Sandra

  |

  Även om jag inte är någon storfirarare av saker pga ointresserad partner, så tycker jag om alla såna här tillfällen som ger människor en kort andepaus i denna stressade värld, en paus att se sig om och se sina när o kära och uppmärksamma de på det sätt som man själv vill.

  Reply

 • Frida

  |

  Helt utanför ämnet för hela inlägget, men jag lärde mig en grej för ett tag sen som jag uppskattade väldigt mycket. Så jag tänkte att jag skulle dela med mig till en fellow eyelinertjej! Om du lägger en så kallad fransmarkering på övre vattenlinjen/mellan fransarna så slipper man den vita linjen som blir och eyelinern ser mer enhetlig ut eller vad man ska säga. Det blir superfint! Jag har provat att göra med min vanliga eyeliner och det funkar fint, men har läst att andra använder svart ögonskugga. Prova för att se hur du gillar det 😊

  Reply

  • Egoina

   |

   Tycker det är så krångligt, så jag har slutat göra det 😩 Men ska prova med ögonskugga istället 👌🏼😘

   Reply

   • Frida

    |

    Ja, det är lite krångligt innan man får till tekniken! 😅 Jag vet att jag har sett att andra har provat med vattenfast kajal också. Lycka till 😁

    Reply

    • Denice

     |

     Jag tar en sned borste,en liiiten, typ brynborste, så duttar jag den i mascaran och duttar längs övre fransraden/vattenlinjen. De tar ca 5 sek och gör underverk för oss med ljusa fransar, eyeliner or no eyeliner

     Reply

     • Egoina

      |

      👌🏼

 • Ulrica

  |

  Eeeh, har ju inget med usel kommunikation att göra, ni både ville ju överraska den andra! ❤️ Ni har för bra pokerface båda två helt enkelt! Hoppas ni hade mysigt!!

  Reply

 • Sophie

  |

  Men vadå kommunicerat uselt, om det är en överraskning är det väl inget man ska kommunicera innan.. 😉 Men gulligt att ni båda tänkt överraska varandra, hoppas ni fick en mysig kväll!

  Reply

 • Pernilla

  |

  Men JAAAAA! Håller så med dig, blir så lack när människor ska förstöra dagen o ba “jag visar kärlek alla dagar om året istället”. Men gör du verkligen det!???? Varför klanka ner på en dag som är till för kärlek! Man kan aldrig få för lite kärlek! Och det är SÅ bra med en påminnelse för så många att visa lite extra kärlek åtminstone en dag i året! 👌🏼

  Reply

  • Eva

   |

   Men……vad var Fs överraskning??

   Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv