Follow my blog with Bloglovin

9 tankar om Idol

Ni gillade mitt förra inlägg, så vi kör på! 9 tankar om Idol såhär långt:

 

?? Jäklar i det vad Kadiatou har steppat upp. Hon är MAGISK. Hon har gått från att vara okej till att vara min absoluta favorit.

?? Att Ki var oförmögen att kunna ta någon som helst situation seriöst var bara plågsamt att se. Eller. Det är faktiskt taskigt sagt av mig för jag antar att han använder humor som en försvarsmekanism. Jag tycker att det är helt okej att göra det och gör det ofta själv, men i det här fallet blev det bara för mycket och jag blev irriterad istället.

?? Guuuud minns ni när William uppträdde med If I could turn back time (när det var tema ”diva”)? Jag satt i soffan och blev SÅ generad och fick påminna mig själv om att människan precis gått ut nian. Haha. Där snackar vi flirtaction.

 

 

?? Och på tal om William så är det han det går flest kärleksrykten om. Har läst att han både ska haft en fling med Amber och med Kadiatou. Säkert bara rykten men hmmm. F tyckte att jag var ytterst supertöntig som googlat på detta btw.

?? JAG ÄLSKAR KISHTI. Vi är tamigtusan soulmates hon och jag. Hon tänker också med känslor precis som jag och hennes känslor sitter också alltid utanpå. Älskar det. Min favorit!

 

 

?? Sist skrev jag ju att jag tycker att Anders Bagges personlighet, eller kanske image rättare sagt, blivit förändrad och jag tycker nog fortfarande det. Han har gått från att vara den ”snälla” till vassare och nästan lite dryg. Men som jag skrev då så får han gärna vara det för all del, men nu är det snarare Alexander som är mysklumpen. Eller hur?

 

 

?? Och på tal om honom måste jag berömma hans klädstil. Känns som att han liksom klär sig i det han tycker är fint och inte det som är norm. Kanske lätt när man är känd och dessutom jobbar inom musik i och för sig. Men hoppas att unga killar ser och mår bra. Hittade en intervju om det här <3

?? Sebastian!! Hur mycket tycker man inte om honom? Han är så himla härlig och rolig. 50 spänn på att han leder allsång på Skansen inom 5 år. Någon som bettar emot?

 

 

??Och slutligen måste jag ändå nämna det tråkiga i att de tre första som fick lämna tävlingen var tjejer med attityd och självförtroende. Det är ingen slump att det är så och det är så himla tråkigt. Orkar inte skriva mer om det. Men kan vi snälla vara medvetna om det här och försöka förändra? Tack puss och hej.

Några tankar om Idol såhär långt.

 

68 gillar

Kommentarer (17)

 • I

  |

  Fast man kan inte rösta på någon bara för den har självförtroende och attityd. Jag tycker tex ambers attityd kändes väldigt falsk, speciellt när man tittar på hennes första audition. Hon gjorde inget snällt intryck, känns som hon försökte skapa sig en roll. Men som sagt, man ska rösta på sin favorit och de som åkt ut var väl inte tillräckligt stora favoriter. Har du själv ringt in och röstat på alla tjejer som åkt ut ?

  Svara

 • Robert

  |

  Ytterligare ett program jag inte kollar på. 😉 😛

  Svara

 • Hanna

  |

  Hej Regina! Du verkar så vettig så tänker höra om dina tankar kring feminism och att vara i ett hetero- förhållande, något som jag själv funderat mycket kring.
  Har de killar du träffat varit insatta i hur en kvinnas roll i samhället ser ut eller är det något du behövt ”lära ut”. Jag känner ibland att feministen inom mig stretar emot i mitt nuvarande förhållande. Ett exempel är att jag väldigt sällan rakar benen och min pojkvän en gång undrade om jag kunde raka dem ”för hans skull någon gång” vilket fick mig att koka men han såg inte problematiken i det hela.. Samtidigt är de klassiskt uppdelade sysslorna väldigt jämlikt delat, där snarare han sköter om hushållssysslorna mer än jag gör (många i min närhet som har problem med sin partner).
  Långt formulerat här nu, hoppas detta makes sense på något vis!
  Fortsätt sprida härlig energi och kloka tankar!

  Svara

 • Sara

  |

  Men asså! Alexander, finns det någon störigare person på denna planet? NEJ. Har lust att bojkotta idol på grund av honom. Blir så irriterad bara av att se honom. Riktigt dryg, uppmärksamhets sökande person. Han vill alltid vara i spotlight ju? Nej snälla sparka honom till nästa idol år.
  Snälla säg att någon håller med?! Haha

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha Gud så upplever inte jag det ? Ser inte alls det du ser ?

   Svara

  • F

   |

   Håller med. Har knappt följt Idol i år, förutom programmen när det var audition. Han likaså Gina känns så konstlade.

   Svara

   • Amanda

    |

    Gina förstör hela programmet! Stör mig så mycket på henne!

    Svara

   • Sara

    |

    Men tack! Eller hur, sjukt jobbiga människor. Men Alex tar priset. Blir irriterad av att bara tänka på honom ?‍♀️?

    Svara

  • Pernilla

   |

   Jag håller med om att Alexander är störig men på grund av att han lägger såå konstiga kommentarer ibland? Men mest stör jag mig på Bagge som har blivit världens surgubbe och sitter och gör så konstiga miner varje gång kameran filmar honom haha, han lever i sin egen värld. Kishti är så positiv och härlig iallafall! ???

   Svara

   • Egoina

    |

    Haha jaaa vad är grejen med alla miner ?

    Svara

 • Louise

  |

  Själv röstar jag på den person som jag tycker gör bäst ifrån sig. Kille eller tjej har ingen betydelse och hittills tycker jag att rätt personer har fått lämna.

  Svara

 • Tove

  |

  Hej! Undrade bara om du vet varför tomma inlägg ofta dyker upp i min feed och i dina rekommenderade inlägg? Typ nu senast om ”lyster utan att vara blank” men även ett inlägg ”Jag har börjat med menskopp”. Alltså båda låter ju väldigt intressanta så trist att komma till en tom sida 🙁

  Svara

  • Egoina

   |

   Va? Förstår inte. I vilken feed? Förstår inte heller varför inläggen är tomma ? Så konstigt!

   Svara

   • Tove

    |

    Alltså med min feed så menar jag RSS, där alla nya inlägg dyker upp i en lista med länk. Klickar på länken = tom sida. Sen rekommenderade inlägg så menar jag de inlägg man ser med en liten bild längst ner på din blogg, samma sak händer där. Men inläggen finns alltså uppe? Gud vad konstigt, kanske är det min webläsare då, ska testa en annan och se om det funkar.

    Svara

   • Tove

    |

    Nämen ok! Testade med Chrome nu och då dök inläggen upp som med posten. Bra ändå, nu kan jag läsa om menskoppar haha. Får skylla mig själv för att jag vägrat att helt lämna min gamla firefox bakom mig när världen har gått vidare 🙂 Tack för att du svarade!

    Svara

    • Egoina

     |

     Men så konstigt ändå! Får ta detta vidare, tack för att du säger till ?

     Svara

 • emma

  |

  Jag upplever att PÄR är den som förändrats mest alltså – så himla elak i kombination med Gina och inte alls lika ”spontant härlig” som förut. Säga säg att någon annan reagerat på hur annorlunda han är som programledare, pliiiiiis

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv