Follow my blog with Bloglovin

Hejdå till gamla lägenheten

 

Hej allihop! Hoppas att ni har en fin söndag!

Här ligger jag i en hög kuddar och samlar energi. Jobbigaste helgen på länge. Vi ska lämna över gamla lägenheten den 2 maj och har alltså en del att stå i. Igår flyttade vi F´s grejer till hans nya lägenhet, spacklade alla hål och målade en vägg som haft vinfläckar på sig sedan januari 2016 (bevis). Jag hade även en del grejer kvar som skulle slängas, samt gamla kartonger och skit som vi samlat på oss. För att inte tala om kylskåpet som vi rensade… Så många konstiga burkar där inne som jag ej vet vad innehöll. Vi ska ta frysen idag. Ser. Inte. Fram. Emot. Det.

Ska snart tillbaka och fortsätta. Är inte särskilt pepp, men ser i alla fall mållinjen nu. Imorgon kommer en städfirma som ska flyttstäda den och sen är det byebye och jag kan lägga fullt fokus på min lägenhet igen. Nära framtidsplaner för den, eftersom jag nu ändå håller på att babbla, är:

 

Leverans av stolar och soffbord på onsdag

Göra två dörröpppningar bredare

Lägga nytt golv

Googla fram och beställa elementskydd

 

Ska bli KUL. Men ett steg i taget. Nu ska jag fortsätta!

 

98 gillar

Kommentarer (15)

 • Kajsa

  |

  Skönt att få det gjort kan jag tänka mig! Förstår om du inte vill svara, men är du och F fortfarande tillsammans men ska vara särbos istället? Jag har inte riktigt förstått om ni har gjort slut eller inte. Känner mig lite förvirrad. Ha det fint!

  Svara

  • Egoina

   |

   Är lika förvirrad ??

   Svara

   • Em

    |

    Usch, måste vara jobbigt :/

    Svara

   • Helen

    |

    Varför är du förvirrad
    Skriv gärna något om det så kan du få stöd ☺

    Svara

   • Anna

    |

    Jobbigt att vara förvirrad. Mitt bästa (relations)tips är; känns det bra så är det bra!
    Så om det känns bra – kör på bara! Fundera inte så mycket utan njut av det.
    Känns det inte bra – ja… fundera på vad som inte är bra o försök göra det bra?
    Ehh ja… så, ja.., ett oombett tips fick du där ?

    Svara

 • Robert

  |

  Lycka till! 😉

  Svara

 • anonym

  |

  Blir kul att få följa din inredning i nya lyan. Lycka till och kram.

  Svara

 • Sara Karlsson

  |

  Dum fråga kanske men vad är elementakydd? orkar inte googla

  Svara

  • Johanna

   |

   Som en trälåda över elementet ungefär. Så att det ska se finare ut. Tror inte att det finns någon praktisk anledning, förutom att man kanske får en liten yta att ställa småprylar på.

   Svara

  • Lisa

   |

   Det är för att “dölja” elementet. Det är i samma storlek som ett element eller lite större och så placerar man det över elementet/n och så får jag genast fina möbelarrangemang men inga synliga element!

   Svara

 • Nilla

  |

  Shit flytta alltså.. haha avskyr det! Lycka till nu med det sista. Hejja dig ❤️☺️

  Svara

 • Anna-Maria

  |

  Åh, jag har precis flyttat och lämnat gammal lägenhet också. Så himla mycket att fixa med men såå skönt när det är klart sen! Hoppas det gått bra idag. 🙂

  Svara

 • R

  |

  Har också spenderat eftermiddagen idag i min gamla lägenhet. Hämtat sista grejerna, kört lite gamla möbler till min bror som snart ska flytta hemifrån själv, kört tillbaka kartonger vi lånat av svärisarna… Och fy tusan vad segt. Flyttfixet var kul när målet var att bo i det nya, nu är målet bara att städa ut den gamla och det är verkligen pisstråkigt. Och då har jag inte dessutom en separation med i leken. Förstår att dagen är seg, men på onsdag är det garanterat klart!

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh fy vad segt. Kämpa på! Snart är det över <3

   Svara

 • Tilda

  |

  Vi söker också elementskydd. Har dock insett att de kommer att ruinera oss… hur kan kan de gå på så mycket pengar??! Har snöat in mig på k – rautas, men ska ändå vara massa olika delar och det skulle gå på fleera fleeera tusen… fy

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv