Follow my blog with Bloglovin

Lördagens spänning

Jag är så uttråkad och trött på samma gång idag. Hade velat göra något, men sitter bara här. Aja.

 

 

Det skrev jag. Sen gick jag ut i köket, råkade tappa vinglas och spilla rödvin överallt, upp på tapeterna och allt. Så lördagen blev visst storstädning, letande efter glasskärvor och framtida planering att måla om väggen i köket pga fläckarna inte går bort. Där fick jag för att jag skrev att jag var uttråkad.

 

IMG_7034

IMG_7033

Åkte förresten cabbe mitt i vintern idag. Såg ju inte alls konstigt ut.

 

1 gillar

Spåra från din sida.

Kommentarer (20)

 • Sara

  |

  Testa att borsta på lite potatismjöl på fläcken. Har hört att det ska fungera. Men även hört att man ska dutta vitt vin på rödvinsfläck direkt när olyckan är framme. Vet inte om något utav detta stämmer dock

  Svara

 • L

  |

  Ahh, stackars 🙁 Jag är också dödsuttråkad idag… Varit ledig en längre period nu och samtidigt som det har varit skönt så börjar jag bli väldigt rastlös nu. Håller mig borta från vinet dock.

  Svara

 • Maja

  |

  Här ska du få höra något roligt istället. Häromdagen drömde jag att jag gick in i din butik “Regina <3". Denna butik skulle ha allt som du gillar.. Men alltså det var BARA godis? Massa lakrits och en hel del olika klubbor.
  Av någon anledning skulle du ge dig in på att skapa en ny ätbar lotion att sälja i din butik och höll därför en tävling om bästa smaken/lukten. Det var ett lag som föreslog Cookies and Cream vilket jag tyckte lät tråkigt och förutsägbart, så jag föreslog Banana Split. Drömmen förtäljer inte vem som vann. Nåååå??????

  Svara

  • Egoina

   |

   HAHAHAHAH dör

   Svara

   • Maja

    |

    Men vaddå “dör” du måste ju svara! Tänker fortfarande på det 🙁
    Banana split eller Cookies and Cream?

    Svara

    • Egoina

     |

     Banana split LÄTT! 😀

     Svara

 • Linda

  |

  Alltså Blö, i feel you. Sitter hemma i soffan just nu och vill bara skaka på rumpan på stan (hbg) men inte en jävel pallar joina. HATAR när det händer, när man väl hittar en lucka på en helg (jobbar varje helg men har turen att börja 16 imorgon, win på den) och ingen pallar? Tråkfisar. Inte win på den.

  Ska vi gå ut och göra stan? Ja?

  Svara

  • Egoina

   |

   Jaaa nästa gång!

   Svara

 • Paula

  |

  Prova ta lite klorin på en bomullsrondell och försiktigt dutta på fläckarna, det kan göra att dom bleknar! Funkade fint på blåbärsfläckar på tapet. 🙂

  Svara

 • Emilie

  |

  Regina, du har skrivit någon gång om att du inte gillar adblock och liknande. Jag läser oftast din blogg i bloglovin appen och undrar om det påverkar dig på samma sätt som om jag skulle använda adblock?

  Svara

  • Egoina

   |

   Ingen aning faktiskt. Det tråkiga är ju om det inte räknas som en sidvisning bara :/

   Svara

 • Josefine

  |

  Jag behöver verkligen ett gott råd just nu, och jag tänkte att din blogg helt säkert kan ge mig det! Både du och alla andra läsare har jämt så fina svar till de som kommenterar och är i samma sits som mig.

  Det är så att jag lärde känna en kille i somras, och det slutade med att vi hamnade hemma hos honom efter en fest. Vad som hände där kan nog de flesta räkna ut, hehe. Efter det fortsatte vi prata, men jag dissade ALLA hans fortsatta försök till att få med mig hem till honom efter fester under hela sommaren. Det slutade med att jag ändå började följa med honom på efterfester nu under hösten, och vi hade alltid roligt trots att det bara var jag och han. Då pratade vi bara hela nätterna, utan att göra något som helst annat. Vi bara pratade i flera timmar och det var hur mysigt som helst. Det var då jag började inse att jag faktiskt är intresserad av honom.

  Nu har det gått över ett halvår, och vi pratar fortfarande i princip varje dag. Det är inte alls flörtigt, utan vi bara pratar som bra vänner, oftast blir det att vi Snapchatar hela dagarna, några få gånger har han ringt och andra gånger har vi skrivit sms. Vi har aldrig liksom träffats på riktigt, utan bara efter fest. Nu har han däremot slutat höra av sig efter fester för att fråga vad jag gör, och ikväll tror jag att han gick hem med en annan tjej. Vad borde jag göra? Strunta i honom helt eller faktiskt visa tydligt intresse eftersom att han kanske tror att jag inte är intresserad med tanke på hur jag var i somras, när han visade intresse och jag gjorde helt tvärtom?

  Nu blev det långt och krångligt, men hoppas någon förstår vad jag menar! Jag är verkligen kluven i hur jag ska göra. Kram! (PS. Han är 25, så han borde ju ändå kunna ta initiativ själv. Men han kanske är rädd att bli dissad igen?)

  Svara

  • Linnea

   |

   Om du verkligen känner att du gillar honom borde du testa. Visst risken finns att du blir dissad/sårad. Men heller veta nu än lägga ner mer tid på att undra och tänka på hur det kanske kan bli.

   Känner du dock att du kan släppa det och gå vidare så gör det. Innerst inne så tror jag att du vet vad du vill göra.
   <3
   Lycka till!

   Svara

 • Cecilia

  |

  Såg bilden på snapchat, det var verkligen mycket vin på väggen.. 🙁 Avundas dig inte!

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha eller hur!!! Helt sjukt.

   Svara

 • Göteborgsmamman

  |

  Hej vackra du <3
  Idag har jag lyckats helt otroligt bra med min chiapudding – du hittar receptet på bloggen <3
  Tusen kramar och ha en fin dag!

  Svara

 • Emelie

  |

  Kan du inte lägga upp hur du sminkar dig/ eller vilka sminkprodukter du använder till vardags/ fest

  Svara

 • Veronica

  |

  Hej!

  Jag har råkat spilla rödvin på mina vita tapeter två (!) gånger och trodde aldrig att det skulle gå bort efter att det torkat in. Men så hade jag lite klorin på en bomullstuss och tryckte mot väggen och vipps var alla fläckar borta.
  Såg lite flottigt och konstigt ut direkt när jag hade på det men 15-20min senare var det som att ingenting hade hänt! Prova!

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack för tips! 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv