Follow my blog with Bloglovin

Onsdag och torsdag genom min telefon

Onsdagen startade såhär. Jag satt på golvet här i min egenbyggda poddstudio. Märk väl mikrofonens underlag som alltså är en päronsplit-kartong. Hehe. Poddade med Moa och tappade känseln i benen om vartannat, men vad gör man inte. Handen upp den som blir lite nervös över mitt “bord” med en kopp kaffe på btw?

 

Sen jobbade jag några timmar och när det var dags för lunch styrde jag upp det här. Första gången jag använde ugnen sedan jag flyttade in.

 

Det blev pestolax med ugnsrostad potatis. Mitt lunchsällskap var How to get away with murder. Ny favoritserie!

 

Jag jobbade några timmar igen och plötsligt hörde jag konstiga ljud från taket. Hade tydligen fått besök! Har ni sett så knäppt duvor går förresten? På tredje steget hoppar de. Som en liten dans. Väldigt mysigt med husdjur i alla fall. Attans att det står i stadgarna att jag inte får mata fåglar, annars hade jag haft värsta fågelparadiset utanför mitt fönster. Men hade nog ångrat mig när mindre söta fåglar och x antal kilo fågelbajs började uppenbara sig dock…eh.

 

När jag var klar för dagen mötte jag upp Emelina för en AW! Vi satte oss på en uteservering och drack vin.

 

Tydligen var det rea på vinet (??) så vi tog såklart en flaska istället för ett glas. Så sjukt med rea på vin? Klagar inte alltså, men ändå.

 

Såhär såg jag ut. Glad för AW och vin.

 

Sedan åt vi en bit mat, pendlade mellan att sitta ute och inne på grund av plötsliga hagelstormar och vid 23.00 var jag hemma igen. Bra avslut på en onsdag.

 

Vi spolar fram till min torsdag. Jobbade på förmiddagen och sen åkte jag till frisören. Hunden Louie höll mig sällskap.

 

När håret var klart bjöd jag in mig hos mamma på middag. Och inte vilken middag som helst. Kolla vad gott! Mamma hade rivet citronskal i salladen och det tipset tar jag med mig. Fräscht och gott.

 

Sedan skulle mamma köra mig till tåget, men plötsligt fick vi feeling och åkte till Rusta istället!

 

Och där gick jag bärsärk. Rusta! Vilket magiskt ställe? Fyndade så mycket bra: sammetsgalgar, tofflor, kuddfodral, tallrikar, tvål, matlådor, ljushållare, förvaringskorgar, underlägg och quinoachips. Mest glad över galgarna. 25 stycken för 99 kronor!! Fatta att jag tänkte köpa exakt likadana på Åhléns för fem gånger så mycket. Åkte hem med min påse och var sådär shopping-adrenalinig. Nu jäklar ska min garderob komma i ordning!

Det var min onsdag och torsdag. Och nu är det fredag. Det bara keeps getting bättre!

 

107 gillar

Kommentarer (16)

 • Kajsa

  |

  Hehe men man blir ju nyfiken på vart du skulle ha åkt med tåget, hoppade du helt över tågtrippen? 🙂 Låter himla mysigt med mammadag. <3

  Svara

  • Egoina

   |

   Kanske var otydlig, men jag bor i Helsingborg och mamma i Landskrona så jag åker alltså tåg hem 🙂

   Svara

 • K

  |

  Har också börjat kolla på how to get away with a murder och är också besatt!! Stör mig dock på den extremt överdrivna bilden av juristprogrammet haha. När de fick ställa sig upp en och en och tävla mot varandra haha.

  Svara

  • ab

   |

   Kanske snarare amerikanskt än overdrivet? Blir mer kompetitivt mellan studenterna i prestigeutbildningar där man rankas utifrån sifferbetyg än där det bara är ett antal betygsnivåer eller till och med endast G eller U.

   Svara

 • Robert

  |

  Haha, härligt inlägg. Kan tycka att det låter som en kanon-AW att sitta och snacka med en enskild person eller liknande istället för att ett helt jobbgäng skall på AW. Mvh /Introvert

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja, det kan vara skönt! Känner också så ibland ?

   Svara

 • Josefin

  |

  Åh musslor och vin på hampan, fasen det saknar jag! Haha
  De har väldigt bra lunch där btw. Med deras klippkort blev det typ 60 kr gången. Maken var stammis där tills vi flyttade?

  Svara

  • Egoina

   |

   Oj! Verkligen prisvärt! Åt deras ”dagens” som kostade 90 kronor. Sjukt prisvärt det med 🙂

   Svara

   • Josefin

    |

    Jag var tvungen att kolla, nu kostar ett 10-kort 800 kr (650 innan) de har höjt rejält på drygt ett år! Det var dagens jag menade?

    Svara

 • Jennie

  |

  Jag brukar mata fåglarna från min balkong trots att det står i våra stadgar också att man inte får göra det haha.. känner mig som en snäll men lite busig tant när jag gör det. MEN igår på nyhetsmorgon sa de faktiskt att det fanns en korrelation mellan lycka/välbefinnande och antal fåglar i närheten av ens hem. Fågelkvitter är lite av ett lyckopiller alltså (fritt tolkat ?) Så mata på du tycker jag!

  Svara

  • Egoina

   |

   ??

   Svara

 • Johanna

  |

  Älskar rusta!! Så visa gärna snart vad du köpte 😀

  Svara

 • Anna

  |

  Det är olagligt att rea ut alkohol, dom kan bli av med serveringstillståndet om dom gör det. Bra att du skrev ut det 🙂

  Svara

 • Linnéa

  |

  Haha, vi gjorde exakt samma grej denna vecka! Jag hade redan sammetsgalgar som jag haft länge och ville ha fler, och såg förra helgen att Åhlens hade såna som jag letade efter i rätt färg men tyckte det var för dyrt. Googlade efter billigare och Rusta kom upp och hade exakt likadana för en tiondel av priset. Kaching!

  Och allt godis och grejer de har på Rusta… Lätt min nya favoritaffär!

  Svara

 • Elin

  |

  Jag har bott i Australien sedan fyra år tillbaka och här är det helt andra alkohollagar. Finns små bottle shops med drive thru på dom flesta pubarna, och sen dom stora butikerna såklart. Finns alltid rea-lådor framme med vin osv och mycket kampanjer med köp 3 betala för 2 osv. Helt galet?

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv