Follow my blog with Bloglovin

En lista om våren

 

Hur såg ditt liv ut förra våren?

– Jag mådde så himla dåligt förra våren. Nu när jag tänker tillbaka känns det som att det enda jag gjorde var att promenera. Vilket nog inte är så långt från sanningen. Jag minns att jag läste det om mig själv i skvallerbloggar, att ”Egoinas blogg är så tråkig för hon skriver ju bara om sina promenader”. HAHA. Jag försökte laga mig själv efter att ha jobbat lite för mycket under lite för lång tid och efter utomkvedshavandeskapet som tog hårt på mitt förhållande av olika anledningar. Men under våren började det ändå ljusna. Jag sade upp mig och satsade på mig själv. Det tog ett tag innan jag fick ihop vardagen på ett sätt som jag trivdes med, men när jag fick det ökade min livskvalité avsevärt.

 

 

Har våren börjat som du tänkt dig?

– Ja, jo, men det tror jag väl. Vet inte om jag tänkt mig något. Det enda jag är besviken på är att det fortfarande är så himla kallt. Det känns som att alla årstider liksom skjuts fram hela tiden. Eller är det bara jag?

 

Hur hoppas du att våren blir i år?

– Jag hoppas på kan-gå-utan-jacka-väder, vindstilla och mer sol än regn. Jag hoppas även på att olika saker ”trillar på plats” i mitt liv både vad gäller vad jag egentligen vill göra i framtiden och mitt kärleksliv. Men det får ta den tiden det tar. Har en liten livskris, fast på ett bra sätt.

 

Vad är dina planer för våren?

– Flyttaaaaa wioooo. Ska inreda, pynta och njuta. ÄNTLIGEN.

 

 

Vad är det bästa med våren?

– ALLT. Det är den bästa årstiden. Världen tinar upp, saker väcks till liv, det är ljusare och det är varken för kallt eller för varmt.

 

Vad är ditt vårplagg nummer ett?

– Jag har ju suktat efter en rosa kappa länge och förra året slog jag slag i saken. Men annars är mina favvo-vårplagg tunna snygga jackor i olika modeller, sneakers och solglasögon.

 

 

 

Bästa vårstället?

– Var som helst så länge det är en uteservering och det finns bubbel. Picknick låter alltid så mysigt i teorin, men det är ju aldrig det? Kladdigt och obekvämt.

 

Vad ska du köpa inför våren?

– Hmm. Inget tror jag? Kanske ett par nya solglasögon och nya skor. Har sett ett par sneakers-aktiga skor som jag kärat ner mig i.

 

 

 

Vad kommer du att äta i vår?

– Mat : ))) Nä men ser ytterst mycket fram till nektarin-säsongen. Min favoritfrukt efter mango! Och att prova nya GB-glassar såklart. Och grillat! Visst är det väl nu snart man börjar grilla? Måste bjuda hem mig själv till någon med grill.

 

 

Vad är det första våriga du ska göra?

– Sitta på uteservering, ha skor utan strumpor, slinga håret och hitta på något supersent en vardag bara för att det fortfarande är ljust ute.

 

Vad ser du fram emot mest?

– Alla färger! Körsbärsträden blommar, rapsfälten blir gula, gröna träd och blommor överallt. Vem blir inte glad av färg liksom. Längtar.

 

 

 

Har du redan några sommarplaner?

– Haha nä. Vet ju för tusan inte ens vad jag ska göra om två veckor liksom. Chilla.

 

Vårlista 2017.

 

98 gillar

Kommentarer (17)

 • Fröken K

  |

  Jag blir helt glad av att se dig och F ihop igen. Fasen va löjligt va!? ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Så gulligt <3

   Svara

 • Ninis

  |

  Åh vilka härliga våriga/somriga bilder!

  Svara

 • Robert

  |

  Ja, det är härligt. Bara värmen börjar komma så… 😉

  Svara

 • Sandra

  |

  Visst är det störigt att få såna frågor om vad man har för planer typ om triljoner år? Eller när folk automatisk antar att man ska åka utomlands: ”vart ska du åka på semestern?” Om man svarar att man inte ska nånstans får man standardreaktionen: ”jaha, oh ok” typ som man är helt bakom i huvet? Älskar att resa men ibland är det fan livet att ta det lugnt på hemmaplan och bara chilla också, verkligen släppa carpe-diem stressen! Eller är det bara jag? Haha.

  Svara

 • Elsie

  |

  Prova att grilla nektarin, blir så himla gott tillbehör till grillat kött. Mums!

  Svara

 • Roxanna

  |

  Reginaaa! När ska vi fika?! ? I need a friend haha! Lät inte alls desperat ?

  Svara

 • Sara

  |

  Vilka fina bilder!

  Svara

 • Jesisca

  |

  Ååååh va härliga vårbilder! Nu längtar jag ännu mer till varmare tider 😀

  Svara

 • Anonym

  |

  Jag blev också glad att höra om dig och F. Tänkte direkt när du var tydlig om att du köpte lgh själv och anade att hemmalivet ändå var soft, att ni kanske skulle bli särbo. Saker skaver, ändras med tiden, kompromisser, gråzoner, allt är aldrig svart/vitt osv ( ..jag 15-år tillsammans..för mig är det så värt allt tjafs.).
  Tänker att offentlig blogg – jobbigt att behöva definiera sig och sitt förhållande.. Ni gör ju det ni känner är bäst och berättar så mycket ni vill <3

  Svara

 • Vanessa

  |

  Glajjorna! Varifrån är dina glajjor?
  Tappade/glömde mina solglasögon på ett flyg senvåren förra året. Gråter än.

  Svara

  • Egoina

   |

   Dom är från Le Specs! Älskar dom 🙂

   Svara

 • Madoo

  |

  Förlåt för ytlig kommentar, men vet du vad det rosa nagellacket är för märke och typ? Sååå fint.

  Svara

 • Elisabeth

  |

  Vart har du köpt solglasögonen? De liknar väldigt mycket dem som Audrey Hepburn har i ”Breakfast at Tiffany´s”, som jag velat ha typ för alltid, och dina är ju väldigt nära! 🙂

  Svara

 • Magdalena

  |

  Hej Egoina! Jag har läst din blogg i några år nu men tror aldrig jag har kommenterat förr? Vill egentligen bara peppa dig att fortsätta precis som du gör! Det är så härligt och befriande att läsa din blogg, att du vågar vara personlig och visa både en bloggig sida men också när livet inte är helt perfekt eller man vet vad man vill göra. Jag har själv perioder av ångest där jag tvivlar på mig själv, och tycker att mitt liv är misslyckat för att det inte är ”Perfekt”. Det är så härligt att läsa hur du tänker, och att du har ett härligt liv trots att man inte alltid är perfekt. Tack för en fin och peppig blogg!!

  Svara

 • Madoo

  |

  Jag kommenterade igår, men det verkar inte kommit fram. Minns du vart det ljuvliga nagellacket kommer ifrån? Så fint!

  Svara

  • Egoina

   |

   Det när jag håller mobilskalet? Det är Isadoras gellack, färgen heter typ Pretty Ballerina vill jag minnas 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv