Follow my blog with Bloglovin

En lista om våren

Hur såg ditt liv ut förra våren?

– Mitt liv var så himla bra förra våren. Jag var så kär i allt. Min kille, mitt jobb, att ha flyttat till Helsingborg. Dessutom så gjorde vi så mycket kul. Vi åkte bland annat till Frankrike, Tyskland och Norge. En vår med mycket händelser.

 

IMG_9552

image-87

 

Hur hoppas du att våren blir i år?

– Jag hoppas att jag kommer utnyttja min kommande flexibilitet till att ta hand om mig själv och läka både huvud och kropp. Jag vill också få kvalitetstid med alla fina människor som jag nästan inte hunnit med de senaste två åren. Sen tänker jag mig allmänt mycket promenader och glass i solen.

 

Hur hoppas du att ditt liv ser ut nästa vår?

– Kanske som en blandning mellan förra våren och så som jag hoppas att denna blir. Lika mycket som händer, men mindre stress.

 

image-30

image-91

 

Vad är det bästa med våren?

– Våren är min favorit temperaturmässigt. Man kan ha så fina kläder! Allt funkar ju. Vill du ha en snygg jacka – ha det. Vill du inte ha jacka – ha inte det. Det är inte för varmt för jeans, men ändå inte för kallt för klänning. Man kan ha på sig vad man vill!

 

Vad är ditt vårplagg nummer ett?

– Jag tycker fortfarande att det är så fint med ponchos. Och solglasögon såklart. Om det kan räknas som ett plagg.

 

image

 

Har du några särskilda vårprojekt på G?

– Jag har väldigt mycket på G vad gäller bloggen. Men kanske inget med just tema vår.

 

Vad önskar du dig i vår?

– Sol, att det knappt blåser, boka resor och att hitta den perfekta rosa kappan.

 

IMG_9838-1

image-73

 

Föredrar du hösten eller våren?

– Båda är bra på sitt sätt. Hösten är min nystartstid och jag tar tag i saker och känner att jag ”börjar om” (måste vara för att känslan av skolstart sitter kvar?). Våren är bra för att det är då jag känner att jag blir människa igen efter den långa sega vintern.

 

Vad ser du fram emot just nu?

– Ballerinaskor och att äta på uteservering för första gången. Exempelvis rökta räkor med aioli och dricka rosé till. Åh! Längtar!

 

IMG_9144 (1)

image-33

 

Tre saker som stoppar vårkänslorna?

– När man tittar ut och bara ”åh sol, vi går ut”, men så är det isigt kallt när man väl kommer ut.

Pollenallergi : ((

Och snö såklart.

 

Har du redan några sommarplaner?

– Nej. Inte en enda. Som ett oskrivet blad. Mvh/ klyschan.

 

0

Kommentarer (22)

 • Sara

  |

  Lindex säljer en rosa kappa

  Svara

 • N

  |

  Vart är dina solglasögon ifrån på bilderna ovan? Så snygga! (Och du med)!!

  Svara

 • Yasmine

  |

  Har aldrig ägt eller haft på mig en poncho men tkr också det e så fint! mitt problem är väl vad jag ska ha under den?!! Jag fryser så lätt nämligen.. any ideas?

  Svara

  • Egoina

   |

   Jaaa har samma problem. Jag brukar ha polotröjor 🙂

   Svara

 • emblas.se

  |

  Fy för pollenallergi. Om pollenallergi inte funnits så vore våren perfekt på alla sätt! <3

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh tack! Den var fin 🙂

   Svara

 • Caroline

  |

  Var har du köpt din poncho? 🙂

  Svara

 • Sofia

  |

  Älskar att du bor i Hbg och hoppas på en icke-blåsig vår haha. Jag är fortfarande nästan immun mot blåst fastän jag flyttade ifrån Hbg för 1,5 år sen. När andra tycker att det blåser mycket så rycker jag på axlarna och tänker att det kunde varit myyyycket värre haha.

  Men jag vill inte vara en party pooper. Klart du ska önska dig en blåsfri vår! 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha jag veeeet. Vad tror jag liksom 🙂

   Svara

  • Marias bokhylla

   |

   Hehe, det är ungefär som när jag har guidningar på Vadstena slott. Alla blir jätteförvånade över att det (i stort sett alltid) blåser, och jag kan bara titta på dem och svara: Platt Östergötland, och Vättern här bakom. Här blåser det. 🙂

   Svara

  • Egoina

   |

   Tack! Vad fin 🙂 Bara tänker att den kanske blir för lång.. :/

   Svara

 • Sara

  |

  Har du tänkt utveckla din blogg på något speciellt sätt när det blir ditt heltidsjobb? 🙂

  Svara

 • Jeanette

  |

  Vart har du köpt den jättefina blå kavajen med guldknappar? Supersnygg!!

  Svara

 • Lovisa

  |

  Alltså jag längtar såååå mycket tills Egoina goes full time blogger

  Svara

  • Egoina

   |

   Jag meeed <3 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv