Follow my blog with Bloglovin

Torsdagseftermiddag med mina favoriter

När jag var klar med det jag skulle göra idag åkte jag hem till Linda. Jag var ju där igår också, men eftersom Bella var hos sin pappa då var jag tvungen att komma tillbaka idag igen för att få lite Bella-tid.

 

En bra gäst kommer alltid med mat såklart! (Och fotar sig själv utanför grannarna…eh).

 

Bella-tajm!

 

Vi lekte med hennes matvaror, speciellt med osten. Det är favoriten. Eller förlåt, inte ost utan: ooooscht.

 

Och så provade vi alla skor i hallen.

 

När Linda nattade Bella fixade jag mat till oss. Linda frågade mig igår vad jag egentligen brukar äta när jag äter vegetariskt och mitt svar var ”ehhhh jag vet inte”. Det stod helt still. Det räcker tydligen att man är på semester en vecka, kommer bort från rutiner och bara äter ute och sen kommer man inte ens ihåg vad man brukar äta. Jag kunde inte komma på en enda rätt. Så idag, när jag fått tänka lite mer, bestämde jag mig för att introducera min favoritsnabblunch (hej långt ord) nämligen: halloumiwraps. Den blev väl godkänd som tur är. Meeen gillar man inte det är man faktiskt störd.

Det var min torsdagseftermiddag <3

 

41 gillar

Kommentarer (12)

 • Robert

  |

  Smarrigt! Även Bella såg ut att ha samlat på sig smarrigheter där i lådorna. 😉

  Svara

 • A

  |

  Jag har skapat en veggie-chatt i whatsapp med mina kompisar som ställde samma vad äter du som vegetarian-fråga och där skickar jag nu olika goda (!) recept jag gör. Uppskattat, säger dom iaf 🙂

  Svara

 • Malin

  |

  Jag testade att göra halloumiwraps med tropisk salsa i början av sommaren och herregud så gott det var! Så tack för tipset! ? Hade med mig det som lunch på jobbet och det slutade med att halva jobbet käkade halloumi wraps veckan därpå, haha!

  Svara

 • Nilla

  |

  Måste testas! Låter ju så gott ??

  Svara

 • emblas.se

  |

  Har gjort ”dina” wraps flera gånger, så sjukt gött!! <3

  Svara

 • Alice

  |

  Måste tacka för halloumiwraps-tipset! Har ätit det minst 1 gång i veckan sen jag testade det och det är ju så himla gott! Och vegetariskt! Och snabbt! Och enkelt! Min absoluta favoritsnabblunch med ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Kul att höra 😀

   Svara

 • Jennifer

  |

  Men mitt hjärta smälter ju när jag ser bilder på Bellis!!! <3

  Svara

  • Egoina

   |

   Jaaa 😀 <3 Sötaste Bellstor!

   Svara

 • Sofia

  |

  Kan du inte lägga upp recept på halloumiwrapsen? 😀

  Svara

  • Egoina

   |

   Det är länkat i inlägget 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv