Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Från hjärtat

Åh vad irriterad jag blev på er igår. Jag är fortfarande irriterad faktiskt. Men jag försöker tänka att det finns en anledning till varför ni tog illa upp och att ni inte medvetet sitter och försöker hitta fel och sprida negativ energi.

 

Jag tycker att detta är så jobbigt. I perioder bryr jag mig inte, men när jag tänker efter så vill jag ju verkligen aldrig någonsin såra någon eller trampa någon på tårna. Det har begränsat mig massor i mitt bloggande. I början skrev jag precis vad som helst i min blogg, allt var såklart uppenbart ironiskt (åtminstone i min värld), men ju mer besökare jag fick, desto mer ansvar kände jag att jag hade.

 

Idag är jag försiktig. Klart jag vet att någon kommer att reagera ibland när jag skämtar om Harry Potter (blink-blink) eller lägger upp en bild där min pojkvän tar stryptag på mig. Det händer att jag saknar den gamla Egoina, men samtidigt så bryr jag mig om er. Haha. Jag vet att det är hur knäppt som helst. För det kvittar ju verkligen vad jag skriver! Jag hade kunnat skriva en stenseriös blogg om hur man knyter skorna. Folk hade ändå tagit illa upp. De hade kanske inte knutit skorna som mig…de hade kanske inte haft fötter….de hade kanske inte haft råd med skor. Ja, det kvittar.

 

Så jag ska försöka att inte bry mig längre. Jag drar gränsen lite längre ner än min egen gräns för er skull, men alla de där osynliga gränserna och gråzoner kommer jag inte bry mig om längre. Haters gonna hate. Jag hatar uttrycket, men det är så sant. Ska man ta hänsyn till alla kan man lika gärna skita i det.

 

Krönika jag skrivit som är inne på samma ämne hittas HÄR om någon är intresserad.

 

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (87)

 • malin

  |

  Kör egoina, bara köör!

  Svara

 • Helena

  |

  Du borde inte ens godkänna negativa kommentarer, ännu mindre elaka! Din blogg inspirerar och får folk att må bra, och här bör det bara finnas snälla människor! 🙂

  Svara

 • Nina

  |

  Som du sa, det finns då faaan folk för allt!!

  Skulle du skriva om att du skänkt 100 000 kr till Rädda barnen, skulle du fått kommentarer om att du skryter eller att du är snål för att du inte skänkte mer!

  Du är bra! <3

  Svara

 • Jessika

  |

  Rätt tänkt! Det är ju tyvärr så, att om man ska komma någonvart här i livet så GÅR det inte att vara älskad av alla, hur mycket man än försöker. Vi människor är för olika varandra för att det ska fungera. Låt bittra människor vara bittra, de lyssnar ju ändå inte när man försöker förklara sig för dem. Kram!

  Svara

 • Sofie

  |

  Har också tänkt på det där en hel del, och reagerat på hur lätt folk tar illa upp. Att vara stolt verkar vara något sjukt provocerande men jag kan inte riktigt förstå det fenomenet, själv tycker jag det är riktigt roligt att höra när någon kan vara nöjd och stolt över sig själv. Så fortsätt för guds skull att vara stolt över dig själv, du är ju den viktigaste personen i ditt liv så allt annat vore faktiskt ganska idiotiskt 🙂

  Svara

  • Tea

   |

   Så bra sagt, håller helt med! 🙂

   Svara

 • Line

  |

  Du är grym Egoina och som du skrev i inlägget över saker du tycker om hos dig själv så driver du en blogg som gör människor glada. Alltså gör DU människor glada. Jag blev inspirerad av det du skrev om dig själv, klart man ska vara stolt och nöjd, det är ju hur viktigt som helst! Jag älskar din blogg och jag tycker synd om de bittra människorna som inte inser detta eller de som lägger ned tid och energi på att vara elaka eller störa sig på andra. Make love, not war :))

  Svara

 • anna

  |

  ja köör egoina. önskar att folk skulle sluta bry sig så jävla mycket om ALLT. jag skulle älska att få läsa din blogg all in egoina-style!

  Svara

 • emma

  |

  You go girl! 🙂

  Svara

 • AntiJante!!

  |

  Även om det är svårt så skaka av dig alla bittra janteanhängare!! Fortsätt att vara stolt över dig, det gör du rätt i. Tänk om fler människor kunde och vågade vara mer stolta över sig och tacksamma för det dem har och det dem åstadkommit 🙂

  Svara

 • Kajsa

  |

  Som du säger, finns alltid personer som tar illa upp för något. Dock sätter många den ribban väldigt lågt, förstår inte hur vissa kan bli sura/sårade över tex om du nu inte gillar Harry Potter.

  Tänk på alla vi som stendiggar dig!
  Du känner inte mig något, men eftersom jag läser din blogg dagligen känns det som jag är med på ett litet hörn i ditt liv och du är helt klart en av de bästa sakerna jag får ta del av varje dag! 🙂

  …det där lät otroligt sorgligt, hej jag har inget liv! haha.

  Puss på dig Egoina!

  Svara

 • Hanna

  |

  Älskar när du skriver med ironi, tycker det är bland de roligaste som finns att läsa dessutom. Man trampar alltid någon på tårna, folk är känsliga. De får helt enkelt suck it up. Fortsätt att vara egoina, de står ju trots allt att vi ska läsa de med en nypa salt. Du är grym, glöm aldrig de.

  Svara

 • Malin

  |

  Det tycker jag du gör rätt i! Du är en fantastisk och inspirerande människa och jag tycker allt det du skrev visar hur stark och otroligt häftig du är! Du är grym, fortsätt så!

  Svara

 • Alex

  |

  Fina, fina Egoina. Skaka av dig skiten och fram med hakan. Jantelagen är tyvärr stort utbredd i Sverige och så fort man är stolt över något så är det alltid någon som ska trycka ner en. Tyvärr.

  Alltid är det någon som blir provocerad av någonting. Människor tänker inte längre än näsan räcker helt enkelt. Jag tycker i alla fall att du ska vara ORDENTLIGT stolt över dig själv och skita i vad andra säger. Du är duktig!

  Svara

 • Kim

  |

  Din blogg var mycket intressantare när den inte bara handlade om när du pluggar och vad du äter varje dag. Jag förstår din känsla av ansvar men samtidigt så driver du DIN blogg. Det är det som gör den intressant, för mig i alla fall. Att du skriver om vad du tycker och känner. Så jag tycker absolut att du inte ska behöva vara rädd för att trampa folk på tårna så fort du lägger upp ett inlägg.

  Svara

 • Josefine

  |

  Jag var sån förut. Försiktig med vad jag sa, skrev till människor. Ibland saknar jag filter och bara säger något och så oroar jag mig att någon tyckte det var dumt sagt eller att jag var jobbig. Men nu helt plötsligt har jag börjat bita tillbaka om någon säger något negativt eller försöker trycka ner mig. Har fått bitch stämpel pga det men samtidigt fått enorm respekt.
  I slutändan brukar jag köra på detta lilla citatet. ”You can’t please everyone so you got to please yourself”

  Svara

  • Linna

   |

   åå jag var med sån. och så pratar jag för mkt om allt och inget. men skitsamma. om jag vill säga vissa saker så gör jag. folk som orkar störa sig på det får väl göra det då.

   träffade en tjej på en fest för ett tag sen. vi hamnade att få rätt bra kntakt och jag berättade en grej som hänt i mitt liv och hon svarade : men vad modigt att du kan säga att det ÄR så istället för att låtsas att allt är bra.

   och det kändes så fint att höra! Jag menar bara för jag är 30 år betyder det inte att jag vet vad som är rätt och fel alla gånger – men jag vet vad jag gillar och jag tycker om och framför allt vadjag känner 🙂 livet är inte lätt.

   men de bra personerna finns där oavsett vilka fel eller brister man har!

   var ett bra uttryck tycker jag 🙂

   Svara

 • läsare

  |

  Vilket bra inlägg! Dels poängen men också den perfekta tonen, kändes verkligen som att ”tog ett snack med oss” som lärarna brukade säga 😀

  Svara

 • Amanda

  |

  Man tror också att man är bättre än andra för att man går en högskoleutbildning, eller ett jobb. Eller herregud, kombinationen – den kan verkligen göra människor arga.

  Det är inte lätt att strunta i, men man måste som ändå försöka att inte låta det påverka i oändlighet (vem blir lycklig då liksom?)

  Svara

 • Sanna

  |

  Klart du ska skriva det du själv känner för, det går inte att göra alla glada. That’s why i love you.
  Var inte seriös när jag skrev om harry potter for example. Så förlåt ifall du trodde det.

  Svara

 • Emma w

  |

  Jag förstår att du blev irriterad, t.om jag blev irriterad haha! Du är så stark som orkar ta dig igenom all denna idioti. Vad du än säger så kommer folk alltid ta illa upp, det är bara att skita i dem å köra på!

  Svara

 • A

  |

  snälla skit i när folk blir upprörda, bloggen blir så mycket roligare då

  Svara

 • Malla

  |

  Regina jag tror inte du förstår hur mycke glädje jag får av din blogg, älskar den & jag tror alltid att jag ser dej överallt 🙂 kör på !

  Svara

 • liz

  |

  Du är grym och jag tycker att du ska fortsätta med det du gör!
  Det kommer alltid finnas någon som hittar något att klaga på.
  Skulle du skriva om hur bra allting var skulle du ju få skit för det istället.
  Och som ett troget Harry Potter fan, måste jag säga att jag inte bryr mig om att inte alla gillar HP. Jag gillar inte fisk men jag kan väl fortfarande få skämta om det och kalla det kattmat?

  Svara

 • ellinor

  |

  egoinas.se är den enda bloggen jag följer för den är precis INTE som alla andra, det är sant som du säger, haters gonna hate, så fortsätt bara på ditt eget sätt! din blogg äger, får mig ett gott skratt varje dag 🙂

  Svara

 • Emma

  |

  Hahaha du får mig alltid att skratta, ”De kanske inte har fötter” hahaha. Du är så jävla grym, skit i haters! Kram! <3

  Svara

 • Karolina

  |

  Åh, jag tycker om dig så himla himla mycket. Önskar SÅ att jag hade dig som vän, och är typ ledsen för att det aldrig kommer bli så, haha. Du är cool, modig och duktig, och det känns så tråkigt att du ska behöva bli ledsen över klumpiga kommentarer från folk som är långt ifrån lika smarta som du! Du är skitbra!!!!

  Svara

 • Rebecca

  |

  Fan vad grymt Egoina! Ser fram emot kommande inlägg! Jag tycker då alltid att dina åsikter är kick-as-bäst! PUSS

  Svara

 • Emilia

  |

  Ta inte åt dig av vad alla idioter säger! Du borde vara stolt för allt det du skrev igår, och det hade jag också varit om det var jag. Det finns alltid personer som ska klanka ner på andra, det betyder bara att dom är sämre än dig. Stå på dig, du är bäst!

  Svara

 • Sara

  |

  Men hallååå det är ju DIN blogg! Folk som läser får väl göra som det står i headern; ta det med en nypa salt!
  Jag älskar dina inlägg och att du både vågar ta upp saker som folk inte skriver om (typ det du är stolt över, grymt bra!) och sånna skämtgrejer som alla störda bilder. HUMOR kallas det! Fortsätt som du gör, finns ju en anledning till att du fått massa läsare 😉

  Svara

  • Louise

   |

   Haha, så bra!

   Svara

 • Steff

  |

  Jag brukar inte kommentera, men blir så arg när jag ser att ännu en bloggare får en massa analfabeter som besökare.

  Personligen tyckte jag bilden där din kille stryper dig är originell och gullig, mest för att han gör en sådan KLOCKREN min 😀
  Vill säga åt dig att du borde sluta bry dig vad folk säger. För vem vet något om ditt liv bättre än du, dina vänner och din familj? Men hur lätt är det.

  Får väll säga Tack för en bra blogg istället för att motväga de negativa kommentarena på förra inlägget 😀

  Svara

 • Josefine

  |

  Jag undrar hur många tår South Park och Family Guy mm. trampar på varje dag, haha, skulle vi sluta göra det vi tycker om varje gång någon säger emot skulle det inte finnas så mycket roligt kvar i världen. Fortsätt skriv hur du vill, det är tråkigt för dom som inte smarta nog att förstå vad du skriver! PUSS<3

  Svara

 • Tilda

  |

  Wiiiee you goo girl! Gillar dom inte det du skriver får dom väll sluta läsa bloggen 😉

  Svara

 • Robert

  |

  Du har helt rätt. Man kan inte kontrollera andra människor ändå. 🙂

  Svara

 • Linnea

  |

  Jag tycker inte du borde ändra dina gränser mer, för vad du än skriver så kommer folk ändå att hitta något som de kan anmärka på. Man kan anmärka på varenda mening i hela världen och det kommer alltid att finnas människor som har orken till det och alltid tar allting så himla personligt/seriöst. Nä, Egoina. Skiiiit i dem! Keep on going! 🙂

  Svara

 • Lisa

  |

  Hej Egoina!
  Jag måste bara säga att äntligen! Har alltid gillat dig och följt dig sen burger king tiden. Men nu på senare tid så känner jag bara att denna blogg blivit så tråkig och alldaglig. Inte alls som den var innan med rolig fräckhet och humor som gick lite för långt. Hoppas verkligen du hittar tillbaka dit och blundar för alla jäkla haters som nödvändigtvis måste kommentera en massa strunt. Fattar inte varför de är här och läser och trycker ner det roliga och unika med denna blogg. Läs och debattera någon annanstans för jag vill läsa Egoinas ”lite för långt” skämt och ”ben som går ihop” inlägg! Punkt!
  Puss på dig!

  Svara

 • Josefine

  |

  Du får skriva vad du vill! Som sagt så är det alltid någon som kommer ta illa upp, så skriv bara vad du känner för att skriva. (:

  Svara

 • Louise

  |

  Jaa jag saknar gamla egoina!

  Svara

 • Annika

  |

  Din blogg har aldrig gett mig något annat än glädje och kärlek. All kärlek till dig, var stark och stå upp för dig och dina känslor. Det här är din blogg ocj därmed ditt utrymme! ♥

  Svara

 • Bea

  |

  Du verkar vara en sån sjukt fin person! Hoppas jag någon gång hittar en vän som dig.

  Svara

 • Lovisa

  |

  Vi är nog många som saknar gamla Egoina. Du fick inte många läsare genom att skriva politiskt korrekt och du ska verkligen inte behöva känna att du måste ta ansvar för humorlösa haters!

  Du är fantastisk!

  Svara

 • Frida

  |

  Jag tycker du har helt rätt och kör ditt eget race! Tråkigt nog finns det alltid folk som letar efter fel. Men som sagt tycker jag tycker du verkar som en hur härlig person som helst! Du gör mig alltid på glatt humör när jag klickar mig in på din blogg. DU ÄR BÄST!

  Svara

 • Isabell

  |

  Nu kanske du inte godkände alla kommentarer men när jag räknat kan jag se fyra ifrågasättande/negativa kommentarer av 73. Förstår att man tar åt sig när folk hakar upp sig på konstiga saker men tänk på hur liten procent som gjorde dig irriterad 🙁 Jag kommer ha massa studieskulder men det löser sig, har ett helt liv på mig att betala tillbaka. Försöker se det som en investering i min egen framtid 🙂 ska bli förskollärare, den bästa! Och då ska jag vara jävligt stolt 😉

  Svara

 • Moa

  |

  Jag älskar din blogg! Du är ärlig, dig själv och skitrolig medan du gör det! Man kan inte vara alla till lags, och varför ska du vara det? Det är din blogg, du får skriva vad du vill. Kan inte folk ta det, jamen då kan de gå in på en annan blogg. Folk läser ju av en anledning. Kör på som du gör! 🙂

  Svara

 • Hanna

  |

  Skit i vad alla negativa bitterf*ittor skriver! Det är DIN blogg och du har helt klart många som står bakom dig on man tittar på kommentarerna här! Du är bäst precis som du är!
  Och som många andra sagt, oavsett vad du skriver ett inlägg om kommer det alltid finnas någon som tar illa vid sig, inte förstår ironin eller blir provocerad. Man kan inte behaga alla!

  Svara

 • Linnea

  |

  Jag förstår inte varför de som är så negativa ska läsa bloggar överhuvudtaget. Man undrar ju om de inte har någonting annat för sig än att trycka ner folk på internet. De skulle troligen inte våga säga det face to face.

  Strunta i dem!

  Svara

 • Sara

  |

  Du äger! Alltid!

  Svara

 • Rebecc

  |

  Gött!
  Ingen idé att försöka tillfredsställa alla, det är omöjligt! Om man inte vill ha någon emot sig får man vara typ… osynlig. Eller något. Nä, men vad jag menar är att om man är älskad av folk måste man automatiskt ha haters, det är en lag :p

  Svara

 • Paulina

  |

  Hej Egoina!
  Trots att jag följt din blogg i flera år nu tror jag att detta är den första gången jag faktiskt kommenterar! Så från mitt hjärta vill jag bara säga såhär:
  Din blogg är bäst. Din blogg har alltid vart roligast, ärligast och mest personlig. Jag tycker verkligen det! Det är precis som du själv säger. Vad man än gör i livet är det alltid någon där som står med pinnar (eller basebollrack för den delen) och slår på en. Det är då man behöver sina sköldar och sitt crew. Vi, dina glada bloggläsare är ditt crew. Vi är många, det vet jag. Så strunt i alla haters och strunta i alla jävla surpuppor. Strunta i jantelag och linjer man inte ska korsa. Gör precis som du vill och skratta åt de där fjantarna som tar sig tid att orka bli upprörda över skitgrejer.

  Jag kommer fortsätta läsa din blogg tills du slutar blogga. Och då kommer jag ändå läsa den genom ditt gamla arkiv. Och skratta lika mycket för att du är så fruktansvärt rolig. Ännu mer kommer jag skratta åt de som inte förstår din och min humor.

  Cheers goding! xx

  Svara

 • Emma

  |

  Hej jag tycker du ska köra ditt eget race! Jag brukar inte kommentera och det är för att jag nästan alltid gillar det du skriver! Jag tror att de flesta som kommenterar älskar vanligtvis det du skriver och sen så reagerar de på något speciellt och uttrycker sin specifika åsikt! Alla är inte lika! hur tråkigt vore inte det! självklart tycker jag inte allt det du skriver är rätt osv och då kanske jag skriver något men om de är något så skrattar man eller så tänker man att det är härligt med många olika åsikter i världen.
  Jag förstår att du har ett ansvar men det är fortfarande alltid dina åsikter som räknas! Som t.ex. att du la ut kampanjen om att lägga upp bilder på sina lår, hur bra som helst! Och sen så började du träna. Som om det vore något dumt!? Nej såklart! Du vill bara ta hand om din kropp! Det är inte dubbelmoral!
  Jag vet inte riktigt om du blir rädd att tappa läsare eller bli uthängd i media som en dålig förebild, men jag förstår inte varför ni storbloggerskor slutar vara er själva. Vi som läste din blogg från början och uppskattar din humor finns fortfarande kvar!

  Svara

 • Hanna

  |

  Det är så sorgligt Egoina, att så många starka och självsäkra kvinnor som du (och jag med för den delen) tar till oss sån negativ respons istället för all den positiva feedback som du faktiskt dagligen får. Du får männsikor att må bra, hjälper dem att våga öppna sig för nya utmaningar, ger oss perspektiv på vad som är viktigt i livet och inte. Det är minsann inte dåligt att åstadkomma vid 23års ålder. I mina ögon är du den ENDA bloggaren jag kan relatera till, och det är därför jag gladeligen läser din blogg varje dag. Jag har lidit av ”duktighetssyndromet” enda sedan jag var liten – alla ska tycka att man är bra, det man säger är politiskt korrekt, man ska vara stolt över sig själv men absolut inte trampa nån på tårna. Men tyvärr har inte har inte alla ”goda” avsikter. Och till dom är det faktiskt tillåtet att säga; Fuck you, detta är min blogg, mitt liv!

  Svara

 • Matilda

  |

  Gogogo!! Skit i alla avundsjuka bitterfittor och va dig själv! Det är den egoina jag och många andra älskar! 🙂

  Svara

 • Maja

  |

  Blir alltid så ledsen varje gång du skriver ”blev så irriterad på er” osv, och tänker ”nämen gud vad har jag gjort?” Men sen kommer jag på att jag förhoppningsvis inte är en av dem du menar och då blir jag lugn igen! Haha, nej, men vi är faktiskt en stoor del som tycker om dig och att du är den du är – take it or leave it liksom! Så fokusera på oss! 😀

  Svara

  • egoina

   |

   Ja, det är dumt när det blir så. Som att jag generaliserar er. Menar inte så, haha. Uppskattar varenda en av er fina, som dig 😉 <3

   Svara

 • Emma

  |

  Foki hjälpte ju en skola med fattiga barn förra veckan och där var minsann en negativ kommentar om hur onödigt det var och att hon inte fattade hur Foki kunde slänga pengar på sånt. Ja det är helt sjukt att folk hittar fel precis ÖVERALLT. Bara kör ditt eget race och försök skita i bitterfittorna! 🙂 kram!

  Svara

 • Hörni

  |

  Det är bra, utgå från DIN gräns, det är ju din blogg. De som klagar kommer ändå alltid hitta något att klaga på, hur snäll du än är.
  Och du kan alltid ta bort kommentarer som du inte mår bra av.

  Svara

 • lilayoshi

  |

  Som någon på ett annat kommentarsfält skrev: Man kan inte ens skriva om synålar.. Alltid någon enögd individ som tar illa upp 😀 Sverige, de lättkränktas land. Själv kränks jag över hur lättkränkta så många verkar vara. Oschysst mot de som verkligen blir kränkt. Ordet tappar tyvärr innebörden.

  Svara

  • lilayoshi

   |

   BTW, gillar verkligen din blogg Egoina 🙂 Keep em coming.

   Svara

 • Bettan

  |

  Det här är ju jättelöjligt!
  Du har all rätt att vara stolt över dig själv och du verkar vara en fantastisk människa som inspirerar andra och ger oss så mycket varje dag i din blogg.
  Fortsätt vara stolt över dig själv för du är superbra!!

  Svara

 • Alice

  |

  *vissa av oss, inte alla! 🙂

  Svara

 • AK

  |

  Elaka jävlar finns överallt så skit i dem och kör på! Jag må kanske inte gilla alla inlägg men heyy thats life! Älskar dig i massor på de andra 99procents inläggen!

  Har ändå följd dig i över 3 år nu (kanske mer, minns den förra headern) och du är en fräsch bris i bloggvärlden fortfarande, precis på samma sätt som du var när du och din blogg med buller och brak tog min värld med storm!

  Tack för att du fortfarande kämpar på! 🙂

  Svara

 • Lady Dahmer | Postpatriarkal Feministfitta

  |

  SUG RÖV är mitt motto. Folk kommer, som du redan påpekat, alltid hitta nåt att störa sig på. Speciellt när man är offentlig som du är för då VILL folk hitta saker de kan hacka på. DEt får dem att må bättre.

  Jag har också anpassat mitt skrivande i takt med fler läsare (tro´t eller ej) men känner att jag ska fan inte behöva kompromissa bort hela min personlighet bara för att nån jävla gnällspik med pinne i röven inte har nåt bättre för sig än att bli kränkt över nåt jag skriver.

  Påminn dig själv om att anledningen till att just DIN blogg blev stor (för det är inte en slump) är för att du är du. Du är DU. Och det är DU som läsarna tycker om. För att du skriver som du gör. Glömmer du bort det så glömmer du bort essensen av det som är ”egoinas värld” och då kan du lika gärna lägga ner. 🙂

  Svara

 • Aurora

  |

  Hur du än bloggar så kommer folk att klaga. Blogga hur du vill och skit i dom andra. Kör på bara 🙂

  Svara

 • Emelie

  |

  För mig är det underligt hur folk orkar reta upp sig. Du menade ju inget illa att du inte tagit CSN-medel. Hur gött är det inte att slippa skuldsätta sig? Men för att kontrastera det så har jag CSN-medel för att försörja mig. Har hellre det än att bli försörjd än typ mina föräldrar eller någon annan. Just att säga detta kan också vara provocerande. Men jag vill klara mig själv. Och du klarar också dig själv – gneom att jobba 🙂 Jag har också jobbat så jag någon termin eller två sluppit ta medel överhuvudtaget, eller lite mindre.

  Svara

 • Zima

  |

  Människor runt om i lander går in på din blogg för att dom vill läsa om DIG och DITT liv. Du ska inte behöva censurera dig. 🙂

  Svara

 • Linnéa

  |

  Du är så himla rolig! Jag själv fattar typ inte att folk kan ta illa upp av vad du skriver/gör!? För jag verkar ha samma humor som du och sitter och småskrattar för mig själv när jag läser dina inlägg. You go girl!! 😀

  Svara

 • Louise

  |

  Det kommer ju alltid finnas folk som bara är ute efter att leta fel hos andra. Har läst din blogg i säkert tre år och du är nog den människa som verkar ha fötterna på jorden mest i bloggvärlden. Fortsätt skriv som du vill så ska du se att de som inte borde vara här ger sig av självmant. Lovar, the survival of the fittest fungerar!

  Hare gött, du är bäst!

  Svara

 • Malin

  |

  Äsch, alla vet att du är bäst! <3

  Svara

 • Maria

  |

  Men bara för att man ifrågasätter och inte håller med om allt så betyder ju inte det att man är negativ?? Jag är i alla fall ingen bitterfitta och jag tog din text som att det är fel att leva på andra och ta lån. Ungefär samma sak som att säga: jag är stolt över att jag är smal! Hur många hade inte tagit det som att det är fel att vara tjock? Men att du blir sur och ryter ifrån, det förstår jag inte. Alla tycker ju olika :/

  Svara

 • Maria

  |

  Näe, jag blir kränkt över att folk blir kränkta över bilden med stryptag, jag älskar ju strypsex, NI DÖMER MIG! Och jag blir kränkt över att ni blir kränkta över harry och twilight, min faster DOG NÄR HON SÅG TWILIGHT PÅ BIO!!!! Osv osv.. Chilla lite people, finns alltid något att bli kränkt av, gå in på aftonbladet istället. Läs lite Birro, (typ den mest lättkränkta människan på jorden), börja tänka längre än näsan räcker och skäms över ert beteende. Gogogo Egoina!

  Svara

 • Sanna

  |

  Precis som i vanliga livet finns det alltid folk som inte kommer förstå en, som man måste tippa på tå runt för att ens orka umgås med… och precis som i verkliga livet kommer det alltid finnas idioter. Du har självklart inte skrivit något stötande. Förstår inte vad dessa människor gör på din blogg?

  Svara

 • Sandra

  |

  Det är ju för dina ironiska inlägg, dina icke modebloggsaktiga bilder och det faktum att du visar upp mackor med leverpastej och bacon på som din blogg är bäst! Dessutom förstår jag inte varför inte folk bara kan stanna upp till inlägget om det du är stolt över och följa ditt råd, att göra en egen lista. Jag tror att den som hade tagit sig tiden att göra det hade fattat att era liv kanske är olika men att hen också har saker att vara stolt och glad över! Varför skulle de då vilja missunna dig det just du är stolt över? Nä, blää för haters, mer plats för ironi och ärlighet!

  Svara

 • Annica

  |

  Det är bara positivt att du har klarat dig utan sånt! Vilket jag tycker att du ska vara både stolt och glad över 🙂

  Svara

 • Sofie

  |

  Det är nog bara en liten del av dina läsare som sprider sån energi . Fan människor blir provocerade bara av att du finns, sådana haters kommer msn inte ifrån. Du sa det så bra; haters gonna hate. Du är skitbra, sådetså!

  Svara

 • sofie

  |

  Att vara stolt över sig själv är jättebra, jag brukar också skriva listor av det slaget för att påminna mig själv om att jag duger. Men jag gör det i min dagbok istället. Att skriva som du gjorde, på en blogg med många läsare, var lite tanklöst av dig. Samtidigt som du sitter och vältrar dig i stolthet sitter de läsare som går på bidrag och känner sig ännu mer misslyckade.
  Om de överreagerade? Ja, antagligen. Bidragstagare är en redan bespottad grupp – då är det lätt att bli känslosam, arg och ledsen. Men jag tycker att du bör förstå att folk inte kritiserade dig för att vara elaka utan för att de blev ledsna av att läsa det du skrev. Den kloka reaktionen från din sida hade varit att be om ursäkt, inte att bli defensiv.

  Svara

  • Everlasting

   |

   Jag blir så trött på att svenskar absolut inte får lov att vara stolta över sig själva och sina bedrifter! Eller jo, men man måste smussla undan stoltheten i en dagbok så att ingen ser. Kan folk inte ta en sådan lista som inspiration istället för en pik?

   Och man kan verkligen inte vara alla till lags, för då blir man så begränsad att bloggen tappar allt innehåll. Det är ju löjligt att tvinga fram en ursäkt varenda gång någon tar illa upp; vartannat inlägg blir ju då en ursäkt för det föregående inlägget, för nämn ett enda ämne som helt garanterat inte gör en enda av tusentals läsare upprörd.

   Nej, Egoina gör helt rätt i att försöka återgå till sina egna gränser istället för alla andras. Och du kan ju sluta försöka få henne att må dåligt för att hon är stolt över vad hon har åstadkommit.

   Jag är också stolt över henne. På alla punkterna.

   Svara

 • Erica

  |

  Kommer alltid finnas människor som vill kritisera och hakar upp sig på minsta detalj, skit fullständigt i dessa individer! Det är du som lever ditt liv och det är din blogg, man kan inte anpassa sig till alla (och det ska du inte). Tack för en mkt bra blogg!

  Svara

 • PrinsessaVanessa

  |

  Jag tycker inte du skall gränsa dej, skriv som du vill, det är ju DIN blogg. Och man behöver ju inte läsa den om man inte vill eller tycker att du skriver illa om nåt 😀 Jag älskar faktumet är att du är så ärlig!! Det kommer alltid att finnas Piss-Lisor som skall gnälla och klaga överallt. 😀 Om man tar illa upp för att någon inte gillar Harry Potter så kan man ju försöka ta sej i kragen och växa upp lite.
  Själv tycker jag att Harry Potter är en liten skitunge 😀

  DU ÄR BÄST! 😀

  Svara

 • lina

  |

  Du är bäst iallafall, jag lovar!

  Svara

 • Filosofen

  |

  Va dig själv, svårare än så är det inte. Framgångsrik, stolt, vacker och ”känd”, vad hade du räknat med? Finns alltid någon som kommer reagera på allt du skriver och gör, men vem bryr sig?

  ”Hatet är ett aktivt missnöje, avundsjukan ett passivt, därför bör man inte bli förvånad när avundsjukan så snabbt övergår i hat.”

  Du gör det bra E! Fortsätt så.

  Svara

 • Emeli

  |

  Ibland blir jag nästan rädd när jag läser kommentarer på bloggar. Människor måste ha väldigt tråkiga liv och ha hur mycket tid som helst! Hur orkar man sitta och skriva elaka kommentarer hela tider? Sorgligt! Men strunt i tråkiga kommentarer. Idag är det fredag, ta ett glas vin eller två 😉 kram!

  Svara

 • Lizette

  |

  Skriv precis vad DU tycker att du vill skriva om. Om folk har problem med det så måste de ju inte läsa det eller hur? Du är AWESOME och jag läser gärna det du faktiskt vill skriva om! 😀

  Svara

 • Anna

  |

  Tycker det är synd att du ska behöva begränsa dig, men förstår att du känner att du ”måste” göra det.

  Jag gillar att sätta musik på allt, Live your life – Rihanna feat. T.I. passar in här.. ”Got everybody watching what I do, come walk in my shoes, and see the way I’m living if you really want to..”

  Svara

 • love

  |

  KÖR EGOINA, DU ÄR SÅ BRA!

  Svara

 • TessieBessie

  |

  Lämnar sällan någon kommentar (Förlåt) Men shit Egoina, kan det bli ännu bättre menar du?! Faaen, vad kul!! Kör bara säger jag.. =D Jag väntar med spänning! Så se inga hinder, VI har isf ett val om VI vill läsa dina tankar, åsikter och störda funderingar.. Och jag vill läsa dem precis som de är, inte censurerade!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv