Haha! skrev om nästan exakt samma sak nyss fast Meeerci. Varför ska de ALLTID lägga i äckliga smaker som marzipan, kaffe, körsbärslikör? Fan. Vi vill ha nötterna! Mmmm.
Därför man ger bort de äckliga. Idag bjöd jag ”klasskamraterna” på ett år gamla läkerol. Vad gör man inte för att bli poppis liksom? 😉
okej, jag har läst din krönika och tänkte att jag skulle förklara vilka som kan skämta och vad och varför. fattar inte varför det är så jävla svårt för er att förstå, men jaja. när man tillhör viss grupp, en minioritet, religion, handkiapp eller vad det nu är. så erhåller man rätten att skäma om den. en jude kan till exempel skämta om judar, och en somalier kan skämta om somalier. samma prencip gäller det mesta, du egoina, kan till exempel skämta om att din mamma är töntig och pinsam (till exepmel) men skulle du tycka det var lika kul om någon annan skämtade om att din mamma var töntig eller säg tjock? inte lika kul va? desamma om sitt utseende, jag har till exempel små bröst, och kan gärna skämta om att jag ser ut som en kille. men om någon annan skulle börja skämta om mina små bröst skulle jag nog inte uppskatta. så enkelt är det, och jag har inga problem att det är så för jag har inget behov att dra skämt på andras bekostnad. vidare så är det ett jävla gnäll på att svenskar inte får säga blatte, men invandrare kan säga svenne. grejen är den att det är ”okej” att sparka uppåt. ALLA vet att det inte är en börda att vara svensk, medans det är tuffare att vara invandrare. och ditt norska arv egoina spelar ingen roll, för ALLA vet att i detta samhälle räknas du som svensk och ingen (iaf 99%) har fördomar mot norrmänn, på samma sätt som folk har fördomar mot iranier eller turkar. förstår ni nu då era miffon?
Dede är den finasde killen i bloggvärlden!
(Han kan inte ens längre ha bilder för alla tjejer är helt förälskad i han o stalkar honom till fotbollsmatcherna)
Otroligt VACKER kille med otroliga KÄRLEKSTEXTER!!!!!
Helt obeskrivlig!!!
Om du sparar de där bitarna länge nog – så kommer du till slut äta upp de av ren snålhet 🙂 funkar alltid för mig, haha… Om det inte finns annat gott hemma då.
jag brukar låta dom äckliga bitarna ligga i nån dag eller två tills jag blir extremt chokladsugen och inte har råd o köpa mer choklad, då brukar dom äckliga gå ner. Motvilligt, men dom går ner.
Problemet är lätt avhjälpt!
1. Skär loss botten på körsbärslikören.
2. Skölj chokladen med kallt vatten (tar man varmt så smälter den bara… tro mig, jag vet!)
3. Ät och njut av att du lurat Marabou!
Svar till Anna: Helt ärligt så håller jag inte med dig till fem öre. För att kunna ta saker & ting på allvar så måste man på ett plan kunna skämta om det också. För kan man inte det så blir det ännu mer särbehandlat därför att det inte är ”okej” att skämta om. Sen en sak till, normän borde väl va den grupp av icke svenskar i sverige som är mest utsatta? Norge skämt som är så himla poppis så nja som sagt håller inte med dig alls.
Jag avskyr också de bitarna! Jag brukar lägga dom längst inne i kylen till dess att min mamma kommer för att hälsa på – Hon slukar äckelbitarna direkt…
Fan asså jag hade fått nån flashig chokladask av en kompis som varit utomlands, så det var okända bitar. Dom flesta var goda, men jag lyckades spara en SKITÄCKLIG till sist. Och då hade jag alltså inget att ta bort smaken med sen :'(
Jag har en lösning på detta återkommande problem!
Man äter dom äckliga först,och sen dom goda, dåhar man den goda smaken kvar och den äckliga har försvunnit 🙂
jag brukar faktiskt ta och äta upp botten, den lossnar ganska lätt och sen kan man ta bort innehållet med papper eller skölja bort det med vatten. Voilà en smaskig choklad!
eftersom det inte GÅR att varken äta eller slänga likören så biter jag av bottnen och sköljer ur skalet, så bara chokladen är kvar… det går det också!:D
Heh… det finns ett ganska kul skämt…
Vad är likheten mellan en chokladask och en bar efter stängningsdags?
Det är bara spritfyllda äckel kvar i hörnen.
Men då har jag lösningen. Man biter av en ”hörna” sedan spolar man ur det äckliga under kranen och sedan har man bara kvar den goda chokladen! Man måste vara smart när man är sugen på något och allt man har hemma är likörchoklad.
santiagomunez
| #
jag måste instämma, dom på bilden är hemska 🙁
dom bitarna med nån likör i är går bort direkt, tex Körsbär i likör och Likörtryffel
Svara
santiagomunez
| #
Svar till santiagomunez:
ja asså att dom bitarna med likör i slängs direkt vid öppnande av asken 🙂
Svara
Kajsa
| #
Villket dilemma, du.. O.o
Svara
Nellan
| #
Tycker du ska gå förbi ett ålderdomshem och bjuda på chokladen. Gamlingar äter all äcklig choklad. Blääh!
Svara
ida
| #
Töm dom på innehåll och blanda en drink!
Svara
W A Z U P / ♥ kajalpoesi
| #
Jag är den sjuka jäveln =D och vet du vad, jag tänker inte ens på barnen i Afrika när jag gör det! ERKÄNN ATT JAG ÄR VÄRSTA BADASS!
Svara
rebecca_asman
| #
Känner igen mig i det problemet!
Svara
Isa
| #
Du får slicka på dem!
Svara
AMANDAFOTO
| #
Posta till mig så jag kan gå runt på stan ”kolla, jag har egoinas chokladbitar” xD
Svara
Sara
| #
dåligt av cloetta eller vem det är som gör alladinaskarna att ha så äckliga bitar medan de tar bort goda som tex frank nougat… !
Svara
Patrik
| #
Du kan ju truga i dig dem. Allt behöver inte vara gott…
Svara
Sune...the girl
| #
Jag är förkyld och känner inte smaken så skicka dom till mig 🙂
Svara
Robert
| #
Det är skillnad på choklad och choklad. De där kan man inte äta, ju. ;D
Svara
Millan
| #
Jag är typ den enda som gillar dom så skicka över dom hit 😉
Svara
sandra
| #
Själv brukar jag äta chokladen runt om. Biter av bottnen, tar bort den äckliga likörgrejen inuti och äter chokladen. Enda alternativet!
Svara
Sandra
| #
Svar till Sara:
Det är för i helvete Marabou som gör Aladin. Det borde vem som helst veta!
Svara
Isabella ♥
| #
jag brukar slänga dom äckliga i merci asken :
Svara
santiagomunez
| #
Svar till Sandra:
ja precis lol, Att Marabou gör alladin borde ju alla veta tycker man 🙂
Svara
anton
| #
Så sant!
Svara
Moa
| #
Vad pratar du om Egoina, de är ju jättegoda! :O
Svara
Amanda \'skandalism\'
| #
Dude. Du tuggar ju av ytterchoklad och slänger äckelkletet..
Svara
veronica
| #
haha klart man slänger om det är äckligt..
Svara
Alexandro
| #
SLUTA WHINA, OKEJ! ;D
Ät dom bara inte, du måste uju ha bättre saker att blogga om?
Svara
Doktor Glas
| #
Oooh! Det är ju de goda bitarna kvar juh! Gimme gimme gimme!
Svara
sakermanser
| #
hatar när det blir sådär..
Svara
tobys
| #
Ingen, man äter de iaf….
Svara
Ma
| #
BIT IHOP OCH ÄT!
Ibland får man offra sig, tyvärr.
Svara
Lisa
| #
Jag har en asbra lösning på ditt problem, iaf vad gäller körsbärslikören!
Bit upp alt. skär upp godisen, skölj ur under en kran med kallt vatten och ät chokladen!
Lätt som en plätt!
Svara
Nina
| #
Åh det är ju dom som är de godaste av alla. Ge mig! =D
Svara
Anni
| #
Körsbär i likör är min favvo!
Svara
Linda
| #
Haha det där känner jag igen, de där du har kvar är vidriga =P
Svara
adele
| #
haha gör som jag och försök ”skala” av den goda chokladen på utsidan, då känns det inte som lika mycket bortkastade pengar 😉
http://saganomadele.blogg.se
http://saganomadele.blogg.se
http://saganomadele.blogg.se
http://saganomadele.blogg.se
http://saganomadele.blogg.se
Svara
Athena
| #
Mina favoriter ju! 😀
Svara
Beornus
| #
Skämmes! De där är de bästa i hela asken! Åh, det vattnas i munnen 😀
Svara
Julia
| #
Men! Det där är ju de godaste bitarna i hela asken! Hos mig blir alltid höstnougaten, gräddnougaten och dendär fyrkantiga med solen kvar haha.
Svara
Saga
| #
Haha, jag äter upp alla ändå. Även de sista äckliga då xD
Svara
Gaymasen
| #
Haha! skrev om nästan exakt samma sak nyss fast Meeerci. Varför ska de ALLTID lägga i äckliga smaker som marzipan, kaffe, körsbärslikör? Fan. Vi vill ha nötterna! Mmmm.
Därför man ger bort de äckliga. Idag bjöd jag ”klasskamraterna” på ett år gamla läkerol. Vad gör man inte för att bli poppis liksom? 😉
Svara
Anna
| #
okej, jag har läst din krönika och tänkte att jag skulle förklara vilka som kan skämta och vad och varför. fattar inte varför det är så jävla svårt för er att förstå, men jaja. när man tillhör viss grupp, en minioritet, religion, handkiapp eller vad det nu är. så erhåller man rätten att skäma om den. en jude kan till exempel skämta om judar, och en somalier kan skämta om somalier. samma prencip gäller det mesta, du egoina, kan till exempel skämta om att din mamma är töntig och pinsam (till exepmel) men skulle du tycka det var lika kul om någon annan skämtade om att din mamma var töntig eller säg tjock? inte lika kul va? desamma om sitt utseende, jag har till exempel små bröst, och kan gärna skämta om att jag ser ut som en kille. men om någon annan skulle börja skämta om mina små bröst skulle jag nog inte uppskatta. så enkelt är det, och jag har inga problem att det är så för jag har inget behov att dra skämt på andras bekostnad. vidare så är det ett jävla gnäll på att svenskar inte får säga blatte, men invandrare kan säga svenne. grejen är den att det är ”okej” att sparka uppåt. ALLA vet att det inte är en börda att vara svensk, medans det är tuffare att vara invandrare. och ditt norska arv egoina spelar ingen roll, för ALLA vet att i detta samhälle räknas du som svensk och ingen (iaf 99%) har fördomar mot norrmänn, på samma sätt som folk har fördomar mot iranier eller turkar. förstår ni nu då era miffon?
Svara
Sanna
| #
Ge din pojkvän ett ultimatum; antingen äter han upp dom eller så sexstrejkar du i en månad!
Svara
Mirela
| #
Hej skitfin blogg har du grymt snygg!
Checka in DEDE! Han är helt obeskrivlig!
Dede är den finasde killen i bloggvärlden!
(Han kan inte ens längre ha bilder för alla tjejer är helt förälskad i han o stalkar honom till fotbollsmatcherna)
Otroligt VACKER kille med otroliga KÄRLEKSTEXTER!!!!!
Helt obeskrivlig!!!
http://www.dedeprivat.blogg.se
http://www.dedeprivat.blogg.se
Kika även in min nya modeblogg!
Mirela
http://www.mirelamode.blogg.se
Svara
minicandy
| #
varför känner jag igen mig så mkt ??? ;P
Svara
Malin Hedengren
| #
Mejla till mig 🙂
Svara
santiagomunez
| #
Svar till Mirela:
du får fan lägga av me din jävla reklam i Egoinas blogg.
har du inget bättre för dig liksom, get real
Svara
Annica
| #
Därför köper jag Paradis istället för Aladdin = färre äckliga bitar! 😉
Svara
Jörn
| #
Haha, skyll dig själv. Jag köper inte Alladin utan Paradis.
Svara
Lisa
| #
Om du sparar de där bitarna länge nog – så kommer du till slut äta upp de av ren snålhet 🙂 funkar alltid för mig, haha… Om det inte finns annat gott hemma då.
Svara
Anna
| #
Jag brukar ta dom på bilden FÖRST, speciellt körsbärslikören!
Mums!
Svara
LOVISA
| #
Jag brukar bita bort chokladen runt så slipper man det äckliga!
Svara
elin
| #
det är då man ska börja bjuda alla kompisarna 😉
Svara
Nicki
| #
ÄR DU GALEN KVINNA?! De runda chokladerna är ju godast! SKICKA PÅ POSTEN NUUUUU!
Svara
Tomteverkstan
| #
Klok rent som vanlig Egoina!
Av tomteverkstan, för att alla barn ska få en julklapp
Baggiumstomteverkst.blogg.se
Svara
annica
| #
Körsbärslikören är ju för bövelen den godaste chokladen i hela lådan! 😮
Svara
Emma
| #
Jag hade ätit romrussin men körsbär i likör hade jag nog kastat med gott samvete.
Svara
Emma
| #
Jag brukar skära upp dom och skölja ur de mindre goda innehållet, efter de är dom faktiskt helt okej att äta :p
Svara
GATUFOTO HALMSTAD
| #
Haha! Härligt att se att det faktiskt är de ÄCKLIGA kvar. 😉
Svara
Hanna
| #
Svar till ida:
Ja! Och skölj ur de tomma chokladskalen och sen kan du äta dom oxå! 😀
Svara
Chocolate
| #
Svar till Nicki:
+1!
Svara
steffie
| #
hahah! underbar blogg!
Svara
sanna
| #
jag brukar lägga dem i kylen och dricka lite mjölk till sen, då blir dem liiiite godare iaf
Svara
Lisa
| #
Dom som e godast ju!
Svara
Bunny
| #
Men du lämnar ju dom godaste!
Svara
hannaa
| #
jag brukar låta dom äckliga bitarna ligga i nån dag eller två tills jag blir extremt chokladsugen och inte har råd o köpa mer choklad, då brukar dom äckliga gå ner. Motvilligt, men dom går ner.
Svara
elsa
| #
Är det bara jag i hela världen som älskar romrussin?
Svara
Lenore
| #
Problemet är lätt avhjälpt!
1. Skär loss botten på körsbärslikören.
2. Skölj chokladen med kallt vatten (tar man varmt så smälter den bara… tro mig, jag vet!)
3. Ät och njut av att du lurat Marabou!
Svara
mysaan
| #
Neeeej dom med körsbären i är ju goda, du borde samla dom och skicka dom till mig (; ahahah.
Svara
mysaan
| #
Svar till Anna:
Helt ärligt så håller jag inte med dig till fem öre. För att kunna ta saker & ting på allvar så måste man på ett plan kunna skämta om det också. För kan man inte det så blir det ännu mer särbehandlat därför att det inte är ”okej” att skämta om. Sen en sak till, normän borde väl va den grupp av icke svenskar i sverige som är mest utsatta? Norge skämt som är så himla poppis så nja som sagt håller inte med dig alls.
Svara
Mia
| #
Jag avskyr också de bitarna! Jag brukar lägga dom längst inne i kylen till dess att min mamma kommer för att hälsa på – Hon slukar äckelbitarna direkt…
Svara
Carro
| #
Fan asså jag hade fått nån flashig chokladask av en kompis som varit utomlands, så det var okända bitar. Dom flesta var goda, men jag lyckades spara en SKITÄCKLIG till sist. Och då hade jag alltså inget att ta bort smaken med sen :'(
Svara
emma
| #
SER ATT DU INTE ÄTIT UPP KÖRSBÄR I LIKÖR! kATASTROF, DE ÄR JU GODAST. öNSKAR ATT HELA ASKEN VAR KÖRSBÄR I LIKÖR!!
Svara
Karin
| #
Svar till Emma :
avancerat!
Svara
lina
| #
Jag har en lösning på detta återkommande problem!
Man äter dom äckliga först,och sen dom goda, dåhar man den goda smaken kvar och den äckliga har försvunnit 🙂
Svara
Nattis 2.0
| #
Hörrdu, jag har en likadan låda fast med nöttryffel och höstnougat. SKA VI BYTA! Det där är ju mina favoriter!
Svara
kajsa
| #
jag brukar faktiskt ta och äta upp botten, den lossnar ganska lätt och sen kan man ta bort innehållet med papper eller skölja bort det med vatten. Voilà en smaskig choklad!
Svara
sara
| #
romrussin är fan asgoda!! Har du smakat på dem de senaste 8 åren eller kommer du bara ihåg hur äckliga man tyckte att dom var när man va liten…? 😉
Svara
Mia
| #
Jag tycker att det är självklart att spara godis som man inte tycker om. Det är ju det man bjuder besökare på. 🙂
Svara
Klaran
| #
Men de där snäckformade kan du ge till mig, de är goa ju 😀
Svara
Klaran
| #
Svar till santiagomunez:
Ja, det är ju allmänbildning.
Svara
frida
| #
eftersom det inte GÅR att varken äta eller slänga likören så biter jag av bottnen och sköljer ur skalet, så bara chokladen är kvar… det går det också!:D
Svara
jo-jo
| #
Heh… det finns ett ganska kul skämt…
Vad är likheten mellan en chokladask och en bar efter stängningsdags?
Det är bara spritfyllda äckel kvar i hörnen.
Heheh…. 🙂
Svara
tanten
| #
i den gula asken finns de bara ljus choklad i och där e alla goda ! 🙂
Svara
Lajke
| #
meh meh körsbärslikören är ju favvo! Faxa över dem! 😀
Svara
Nathalie
| #
Men då har jag lösningen. Man biter av en ”hörna” sedan spolar man ur det äckliga under kranen och sedan har man bara kvar den goda chokladen! Man måste vara smart när man är sugen på något och allt man har hemma är likörchoklad.
Svara