Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Dagens I-landsproblem

Bara äckliga chokladbitar kvar. Och man kan inte slänga dem heller. För vilken sjuk jävel slänger choklad liksom?

 

Bild2148

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (82)

  • santiagomunez

    |

    jag måste instämma, dom på bilden är hemska 🙁

    dom bitarna med nån likör i är går bort direkt, tex Körsbär i likör och Likörtryffel

    Svara

  • santiagomunez

    |

    Svar till santiagomunez:
    ja asså att dom bitarna med likör i slängs direkt vid öppnande av asken 🙂

    Svara

  • Kajsa

    |

    Villket dilemma, du.. O.o

    Svara

  • Nellan

    |

    Tycker du ska gå förbi ett ålderdomshem och bjuda på chokladen. Gamlingar äter all äcklig choklad. Blääh!

    Svara

  • ida

    |

    Töm dom på innehåll och blanda en drink!

    Svara

  • W A Z U P / ♥ kajalpoesi

    |

    Jag är den sjuka jäveln =D och vet du vad, jag tänker inte ens på barnen i Afrika när jag gör det! ERKÄNN ATT JAG ÄR VÄRSTA BADASS!

    Svara

  • rebecca_asman

    |

    Känner igen mig i det problemet!

    Svara

  • Isa

    |

    Du får slicka på dem!

    Svara

  • AMANDAFOTO

    |

    Posta till mig så jag kan gå runt på stan ”kolla, jag har egoinas chokladbitar” xD

    Svara

  • Sara

    |

    dåligt av cloetta eller vem det är som gör alladinaskarna att ha så äckliga bitar medan de tar bort goda som tex frank nougat… !

    Svara

  • Patrik

    |

    Du kan ju truga i dig dem. Allt behöver inte vara gott…

    Svara

  • Sune...the girl

    |

    Jag är förkyld och känner inte smaken så skicka dom till mig 🙂

    Svara

  • Robert

    |

    Det är skillnad på choklad och choklad. De där kan man inte äta, ju. ;D

    Svara

  • Millan

    |

    Jag är typ den enda som gillar dom så skicka över dom hit 😉

    Svara

  • sandra

    |

    Själv brukar jag äta chokladen runt om. Biter av bottnen, tar bort den äckliga likörgrejen inuti och äter chokladen. Enda alternativet!

    Svara

  • Sandra

    |

    Svar till Sara:
    Det är för i helvete Marabou som gör Aladin. Det borde vem som helst veta!

    Svara

  • Isabella ♥

    |

    jag brukar slänga dom äckliga i merci asken :

    Svara

  • santiagomunez

    |

    Svar till Sandra:
    ja precis lol, Att Marabou gör alladin borde ju alla veta tycker man 🙂

    Svara

  • anton

    |

    Så sant!

    Svara

  • Moa

    |

    Vad pratar du om Egoina, de är ju jättegoda! :O

    Svara

  • Amanda \'skandalism\'

    |

    Dude. Du tuggar ju av ytterchoklad och slänger äckelkletet..

    Svara

  • veronica

    |

    haha klart man slänger om det är äckligt..

    Svara

  • Alexandro

    |

    SLUTA WHINA, OKEJ! ;D

    Ät dom bara inte, du måste uju ha bättre saker att blogga om?

    Svara

  • Doktor Glas

    |

    Oooh! Det är ju de goda bitarna kvar juh! Gimme gimme gimme!

    Svara

  • sakermanser

    |

    hatar när det blir sådär..

    Svara

  • tobys

    |

    Ingen, man äter de iaf….

    Svara

  • Ma

    |

    BIT IHOP OCH ÄT!
    Ibland får man offra sig, tyvärr.

    Svara

  • Lisa

    |

    Jag har en asbra lösning på ditt problem, iaf vad gäller körsbärslikören!

    Bit upp alt. skär upp godisen, skölj ur under en kran med kallt vatten och ät chokladen!

    Lätt som en plätt!

    Svara

  • Nina

    |

    Åh det är ju dom som är de godaste av alla. Ge mig! =D

    Svara

  • Anni

    |

    Körsbär i likör är min favvo!

    Svara

  • Linda

    |

    Haha det där känner jag igen, de där du har kvar är vidriga =P

    Svara

  • Athena

    |

    Mina favoriter ju! 😀

    Svara

  • Beornus

    |

    Skämmes! De där är de bästa i hela asken! Åh, det vattnas i munnen 😀

    Svara

  • Julia

    |

    Men! Det där är ju de godaste bitarna i hela asken! Hos mig blir alltid höstnougaten, gräddnougaten och dendär fyrkantiga med solen kvar haha.

    Svara

  • Saga

    |

    Haha, jag äter upp alla ändå. Även de sista äckliga då xD

    Svara

  • Gaymasen

    |

    Haha! skrev om nästan exakt samma sak nyss fast Meeerci. Varför ska de ALLTID lägga i äckliga smaker som marzipan, kaffe, körsbärslikör? Fan. Vi vill ha nötterna! Mmmm.

    Därför man ger bort de äckliga. Idag bjöd jag ”klasskamraterna” på ett år gamla läkerol. Vad gör man inte för att bli poppis liksom? 😉

    Svara

  • Anna

    |

    okej, jag har läst din krönika och tänkte att jag skulle förklara vilka som kan skämta och vad och varför. fattar inte varför det är så jävla svårt för er att förstå, men jaja. när man tillhör viss grupp, en minioritet, religion, handkiapp eller vad det nu är. så erhåller man rätten att skäma om den. en jude kan till exempel skämta om judar, och en somalier kan skämta om somalier. samma prencip gäller det mesta, du egoina, kan till exempel skämta om att din mamma är töntig och pinsam (till exepmel) men skulle du tycka det var lika kul om någon annan skämtade om att din mamma var töntig eller säg tjock? inte lika kul va? desamma om sitt utseende, jag har till exempel små bröst, och kan gärna skämta om att jag ser ut som en kille. men om någon annan skulle börja skämta om mina små bröst skulle jag nog inte uppskatta. så enkelt är det, och jag har inga problem att det är så för jag har inget behov att dra skämt på andras bekostnad. vidare så är det ett jävla gnäll på att svenskar inte får säga blatte, men invandrare kan säga svenne. grejen är den att det är ”okej” att sparka uppåt. ALLA vet att det inte är en börda att vara svensk, medans det är tuffare att vara invandrare. och ditt norska arv egoina spelar ingen roll, för ALLA vet att i detta samhälle räknas du som svensk och ingen (iaf 99%) har fördomar mot norrmänn, på samma sätt som folk har fördomar mot iranier eller turkar. förstår ni nu då era miffon?

    Svara

  • Sanna

    |

    Ge din pojkvän ett ultimatum; antingen äter han upp dom eller så sexstrejkar du i en månad!

    Svara

  • Mirela

    |

    Hej skitfin blogg har du grymt snygg!

    Checka in DEDE! Han är helt obeskrivlig!

    Dede är den finasde killen i bloggvärlden!
    (Han kan inte ens längre ha bilder för alla tjejer är helt förälskad i han o stalkar honom till fotbollsmatcherna)

    Otroligt VACKER kille med otroliga KÄRLEKSTEXTER!!!!!
    Helt obeskrivlig!!!

    http://www.dedeprivat.blogg.se
    http://www.dedeprivat.blogg.se

    Kika även in min nya modeblogg!

    Mirela
    http://www.mirelamode.blogg.se

    Svara

  • minicandy

    |

    varför känner jag igen mig så mkt ??? ;P

    Svara

  • Malin Hedengren

    |

    Mejla till mig 🙂

    Svara

  • santiagomunez

    |

    Svar till Mirela:
    du får fan lägga av me din jävla reklam i Egoinas blogg.

    har du inget bättre för dig liksom, get real

    Svara

  • Annica

    |

    Därför köper jag Paradis istället för Aladdin = färre äckliga bitar! 😉

    Svara

  • Jörn

    |

    Haha, skyll dig själv. Jag köper inte Alladin utan Paradis.

    Svara

  • Lisa

    |

    Om du sparar de där bitarna länge nog – så kommer du till slut äta upp de av ren snålhet 🙂 funkar alltid för mig, haha… Om det inte finns annat gott hemma då.

    Svara

  • Anna

    |

    Jag brukar ta dom på bilden FÖRST, speciellt körsbärslikören!
    Mums!

    Svara

  • LOVISA

    |

    Jag brukar bita bort chokladen runt så slipper man det äckliga!

    Svara

  • elin

    |

    det är då man ska börja bjuda alla kompisarna 😉

    Svara

  • Nicki

    |

    ÄR DU GALEN KVINNA?! De runda chokladerna är ju godast! SKICKA PÅ POSTEN NUUUUU!

    Svara

  • Tomteverkstan

    |

    Klok rent som vanlig Egoina!

    Av tomteverkstan, för att alla barn ska få en julklapp
    Baggiumstomteverkst.blogg.se

    Svara

  • annica

    |

    Körsbärslikören är ju för bövelen den godaste chokladen i hela lådan! 😮

    Svara

  • Emma

    |

    Jag hade ätit romrussin men körsbär i likör hade jag nog kastat med gott samvete.

    Svara

  • Emma

    |

    Jag brukar skära upp dom och skölja ur de mindre goda innehållet, efter de är dom faktiskt helt okej att äta :p

    Svara

  • GATUFOTO HALMSTAD

    |

    Haha! Härligt att se att det faktiskt är de ÄCKLIGA kvar. 😉

    Svara

  • Hanna

    |

    Svar till ida:
    Ja! Och skölj ur de tomma chokladskalen och sen kan du äta dom oxå! 😀

    Svara

  • Chocolate

    |

    Svar till Nicki:
    +1!

    Svara

  • steffie

    |

    hahah! underbar blogg!

    Svara

  • sanna

    |

    jag brukar lägga dem i kylen och dricka lite mjölk till sen, då blir dem liiiite godare iaf

    Svara

  • Lisa

    |

    Dom som e godast ju!

    Svara

  • Bunny

    |

    Men du lämnar ju dom godaste!

    Svara

  • hannaa

    |

    jag brukar låta dom äckliga bitarna ligga i nån dag eller två tills jag blir extremt chokladsugen och inte har råd o köpa mer choklad, då brukar dom äckliga gå ner. Motvilligt, men dom går ner.

    Svara

  • elsa

    |

    Är det bara jag i hela världen som älskar romrussin?

    Svara

  • Lenore

    |

    Problemet är lätt avhjälpt!
    1. Skär loss botten på körsbärslikören.
    2. Skölj chokladen med kallt vatten (tar man varmt så smälter den bara… tro mig, jag vet!)
    3. Ät och njut av att du lurat Marabou!

    Svara

  • mysaan

    |

    Neeeej dom med körsbären i är ju goda, du borde samla dom och skicka dom till mig (; ahahah.

    Svara

  • mysaan

    |

    Svar till Anna:
    Helt ärligt så håller jag inte med dig till fem öre. För att kunna ta saker & ting på allvar så måste man på ett plan kunna skämta om det också. För kan man inte det så blir det ännu mer särbehandlat därför att det inte är ”okej” att skämta om. Sen en sak till, normän borde väl va den grupp av icke svenskar i sverige som är mest utsatta? Norge skämt som är så himla poppis så nja som sagt håller inte med dig alls.

    Svara

  • Mia

    |

    Jag avskyr också de bitarna! Jag brukar lägga dom längst inne i kylen till dess att min mamma kommer för att hälsa på – Hon slukar äckelbitarna direkt…

    Svara

  • Carro

    |

    Fan asså jag hade fått nån flashig chokladask av en kompis som varit utomlands, så det var okända bitar. Dom flesta var goda, men jag lyckades spara en SKITÄCKLIG till sist. Och då hade jag alltså inget att ta bort smaken med sen :'(

    Svara

  • emma

    |

    SER ATT DU INTE ÄTIT UPP KÖRSBÄR I LIKÖR! kATASTROF, DE ÄR JU GODAST. öNSKAR ATT HELA ASKEN VAR KÖRSBÄR I LIKÖR!!

    Svara

  • Karin

    |

    Svar till Emma :
    avancerat!

    Svara

  • lina

    |

    Jag har en lösning på detta återkommande problem!
    Man äter dom äckliga först,och sen dom goda, dåhar man den goda smaken kvar och den äckliga har försvunnit 🙂

    Svara

  • Nattis 2.0

    |

    Hörrdu, jag har en likadan låda fast med nöttryffel och höstnougat. SKA VI BYTA! Det där är ju mina favoriter!

    Svara

  • kajsa

    |

    jag brukar faktiskt ta och äta upp botten, den lossnar ganska lätt och sen kan man ta bort innehållet med papper eller skölja bort det med vatten. Voilà en smaskig choklad!

    Svara

  • sara

    |

    romrussin är fan asgoda!! Har du smakat på dem de senaste 8 åren eller kommer du bara ihåg hur äckliga man tyckte att dom var när man va liten…? 😉

    Svara

  • Mia

    |

    Jag tycker att det är självklart att spara godis som man inte tycker om. Det är ju det man bjuder besökare på. 🙂

    Svara

  • Klaran

    |

    Men de där snäckformade kan du ge till mig, de är goa ju 😀

    Svara

  • Klaran

    |

    Svar till santiagomunez:
    Ja, det är ju allmänbildning.

    Svara

  • frida

    |

    eftersom det inte GÅR att varken äta eller slänga likören så biter jag av bottnen och sköljer ur skalet, så bara chokladen är kvar… det går det också!:D

    Svara

  • jo-jo

    |

    Heh… det finns ett ganska kul skämt…
    Vad är likheten mellan en chokladask och en bar efter stängningsdags?
    Det är bara spritfyllda äckel kvar i hörnen.

    Heheh…. 🙂

    Svara

  • tanten

    |

    i den gula asken finns de bara ljus choklad i och där e alla goda ! 🙂

    Svara

  • Lajke

    |

    meh meh körsbärslikören är ju favvo! Faxa över dem! 😀

    Svara

  • Nathalie

    |

    Men då har jag lösningen. Man biter av en ”hörna” sedan spolar man ur det äckliga under kranen och sedan har man bara kvar den goda chokladen! Man måste vara smart när man är sugen på något och allt man har hemma är likörchoklad.

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv