Kanelbullar
Vad vi bakade? Kanelbullar såklart! Det är kanelbullens dag på lördag och sådana dagar måste man såklart fira. Alltså bullarna blev SÅ bra!! Vi valde ett vanligt kanelbullerecept och så tredubblade vi fyllningen. Det är ju alltid för lite smör, socker och kanel. Men inte nu inte. Det enda konstiga med receptet var att det stod att vi skulle ha i ”en tesked stött kardemumma”. Jag hade bara vanlig hemma. Men jag sa lite taskiga saker till den innan jag hällde i, så jag hoppas den blev stött.
Haha, under tiden jag skrivit detta inlägg (cirka två minuter) har J lyckats trycka i sig två stycken. Sjuka människa.

Jenny
| #
Hej! Har du svarat på min kommentar om festställen i London? För jag har glömt var jag kommenterade:(
Svara
Egoina
| #
Tyvärr inte, för jag har ingen aning :/ Men du fick tips från andra läsare, det var under detta inlägg: https://egoinas.se/?p=38814#respond 🙂
Svara
Jenny
| #
Åh tack!!!
Svara
Robert
| #
Kände att jag blev ganska sugen nu. 😛
Svara
Fanny
| #
Inge pärlsocker?! WTF?!
Svara
Jämtlandshanna
| #
Smart att öka på fyllningen för ja, det är alltid för lite! Det ska jag göra nästa gång!
Kram
Svara
Ida
| #
Ett tips! I helgen bakade jag nutellabullar! Ta lika mycket nutella som smör, blanda ihop det och du! Det är de godaste bullarna som finns…om man älskar choklad som jag gör 🙂
Svara
Johanna
| #
Vart är pärlsockret? 😮 😉
Svara
Anna Maja
| #
Mycket smarriga ser de ut! 🙂 Har själv köpt hem ingredienser och tänkte försöka hinna baka innan lördag. Och stött kardemumma syftar troligtvis på om du har hela kärnor. Då ska man stöta/mortla den innan. Är den färdigmalen är den bara att ha i. 😉
Svara
Camilla
| #
Where’s the motherfucking pärlsocker.
Svara
Malin Magdalena
| #
Åh det är så stor skillnad att ha i hel, stött kardemumma i degen! Prova det nästa gång
Svara
MikaTela
| #
Din blogg får jag aldrig nog av – du är underbar helt enkelt!
Jag är en nobody som försöker starta en kul grej i bloggvärlden.
Nämligen en bloggnovell och därför skulle det vara mig en OTROLIG ära om du vill dela med dig av denna och tillbringa den åtminstone 3 ord.
Det tror jag absolut kan ge novellen en härlig svängom! 🙂
Mvh MikaTela
Svara
maja
| #
Var är pärlsockret??!?!?
Svara
Emma
| #
Måste. Baka. Nuuuuu. Fast det får nog vänta tills imorgon för nu måste man ju sova 🙁 buu.
Svara
Lilly
| #
Kanelbullar är det finaste som finns!
Svara
Malin
| #
Dom har ju inget socker på sig! :O
Svara
maria
| #
detta fick mig tänka på dig haha! http://jollymarco.tumblr.com/post/99009627638
Svara
Svorskan
| #
God morgon, jenta mi!
Svara
Myhrans
| #
Åh så himla gott!
Svara
Hannah
| #
Men var är pärlsockret? 😀
Svara
Amanda
| #
Men alltså de ser så jävla goda ut! Jag dör! Var det ett medvetet val att inte ha pärlsocker? Jag tycker det är så gott med pärlsocker på men de ser nästan godare ut utan hehe…
Svara
Egoina
| #
Jag tycker att det är godare utan. Knastrar så mycket liksom. Men J ville ha med. Vi glömde att köpa det i affären så jag vann. Hehehe 🙂
Svara
ellinor
| #
Men vart är pärlsockret? 🙁
Svara
Isabella
| #
Hahaha! Älskar ”sa lite taskiga saker till den så jag hoppas den blev stött”
Svara
Ewe
| #
Ser jätte gott ut:) men ser en aning ogräddade ut haha:)
Svara
Kristin
| #
Inget pärlsocker?!
Svara
alexandra
| #
var är pärlsockret???
Svara
Lina
| #
Har ni inget pärlsocker på? 😮
Svara
Nova
| #
Det ser sjukt gott ut! Åh jag vill också baka kanelbullar… kanske gör det på lördag 🙂
Svara
hm
| #
Gillar ni inte pärlsocker??:)
Svara
Ida
| #
Inget pärlsocker? Säkerligen gott ändå, men de ser så nakna ut! 🙁
Svara
Robert
| #
Var är pärlsockret? 😉
Svara
Linnea
| #
OMG WHERE IS DA FUCKING PÄRLSOCKER??? XD asså…vilket ramaskri 😉 tycker också de är gott men de knastrar..obehagligt :p så förstår de som inte har på de. Men kan tipsa om stött kardemumma! Smakar såååå mycket mer 🙂 och godare 🙂
Svara
Egoina
| #
Jaa men eller hur!! Haha, men var köper man förolämpad kardemumma då?? 😉 Haha, nejdå. Jag förstår grejen.
Svara
Therese
| #
Åh vad gott!! Ser så nakna ut utan pärlsockret bara..de kanske är stötta och fryser? hahaha
Ska också baka bullar. Med extra fyllning och hälften vanilj och hälften kanelbullar 😉
Svara
Caroline
| #
Gud vad goda de ser ut!
Svara
ellinor
| #
Ytterligare ett tips till nästa bullbak (förutom pärlsocker, ja, det är en viktig beståndsdel) är att ha potatismjöl/vetemjöl i fyllningsgojset, det gör att det inte rinner ut i bullarna utan verkligen stannar och eggar härligt!
Svara
R
| #
hahahah jättebraskämt x) Påminner mig om när jag praktiserade på svt och Johans Glans karaktär skulle ”knäcka” nötter och gjorde ungefär likdant med dom höhöh humor
Svara
Chips&Choklad
| #
Herre min skapare, hinner inte göra några kanelbullar själv idag så jag dreglar lite lagom här istället, ok?
Svara