Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Kanelbullar

Vad vi bakade? Kanelbullar såklart! Det är kanelbullens dag på lördag och sådana dagar måste man såklart fira. Alltså bullarna blev SÅ bra!! Vi valde ett vanligt kanelbullerecept och så tredubblade vi fyllningen. Det är ju alltid för lite smör, socker och kanel. Men inte nu inte. Det enda konstiga med receptet var att det stod att vi skulle ha i ”en tesked stött kardemumma”. Jag hade bara vanlig hemma. Men jag sa lite taskiga saker till den innan jag hällde i, så jag hoppas den blev stött.

Haha, under tiden jag skrivit detta inlägg (cirka två minuter) har J lyckats trycka i sig två stycken. Sjuka människa.

 

DSC03823

DSC03827

DSC03832

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (39)

  • Jenny

    |

    Hej! Har du svarat på min kommentar om festställen i London? För jag har glömt var jag kommenterade:(

    Svara

  • Robert

    |

    Kände att jag blev ganska sugen nu. 😛

    Svara

  • Fanny

    |

    Inge pärlsocker?! WTF?!

    Svara

  • Jämtlandshanna

    |

    Smart att öka på fyllningen för ja, det är alltid för lite! Det ska jag göra nästa gång!
    Kram

    Svara

  • Ida

    |

    Ett tips! I helgen bakade jag nutellabullar! Ta lika mycket nutella som smör, blanda ihop det och du! Det är de godaste bullarna som finns…om man älskar choklad som jag gör 🙂

    Svara

  • Johanna

    |

    Vart är pärlsockret? 😮 😉

    Svara

  • Anna Maja

    |

    Mycket smarriga ser de ut! 🙂 Har själv köpt hem ingredienser och tänkte försöka hinna baka innan lördag. Och stött kardemumma syftar troligtvis på om du har hela kärnor. Då ska man stöta/mortla den innan. Är den färdigmalen är den bara att ha i. 😉

    Svara

  • Camilla

    |

    Where’s the motherfucking pärlsocker.

    Svara

  • Malin Magdalena

    |

    Åh det är så stor skillnad att ha i hel, stött kardemumma i degen! Prova det nästa gång

    Svara

  • MikaTela

    |

    Din blogg får jag aldrig nog av – du är underbar helt enkelt!

    Jag är en nobody som försöker starta en kul grej i bloggvärlden.
    Nämligen en bloggnovell och därför skulle det vara mig en OTROLIG ära om du vill dela med dig av denna och tillbringa den åtminstone 3 ord.
    Det tror jag absolut kan ge novellen en härlig svängom! 🙂

    Mvh MikaTela

    Svara

  • maja

    |

    Var är pärlsockret??!?!?

    Svara

  • Emma

    |

    Måste. Baka. Nuuuuu. Fast det får nog vänta tills imorgon för nu måste man ju sova 🙁 buu.

    Svara

  • Lilly

    |

    Kanelbullar är det finaste som finns!

    Svara

  • Malin

    |

    Dom har ju inget socker på sig! :O

    Svara

  • Myhrans

    |

    Åh så himla gott!

    Svara

  • Hannah

    |

    Men var är pärlsockret? 😀

    Svara

  • Amanda

    |

    Men alltså de ser så jävla goda ut! Jag dör! Var det ett medvetet val att inte ha pärlsocker? Jag tycker det är så gott med pärlsocker på men de ser nästan godare ut utan hehe…

    Svara

    • Egoina

      |

      Jag tycker att det är godare utan. Knastrar så mycket liksom. Men J ville ha med. Vi glömde att köpa det i affären så jag vann. Hehehe 🙂

      Svara

  • ellinor

    |

    Men vart är pärlsockret? 🙁

    Svara

  • Isabella

    |

    Hahaha! Älskar ”sa lite taskiga saker till den så jag hoppas den blev stött”

    Svara

  • Ewe

    |

    Ser jätte gott ut:) men ser en aning ogräddade ut haha:)

    Svara

  • Kristin

    |

    Inget pärlsocker?!

    Svara

  • alexandra

    |

    var är pärlsockret???

    Svara

  • Lina

    |

    Har ni inget pärlsocker på? 😮

    Svara

  • Nova

    |

    Det ser sjukt gott ut! Åh jag vill också baka kanelbullar… kanske gör det på lördag 🙂

    Svara

  • hm

    |

    Gillar ni inte pärlsocker??:)

    Svara

  • Ida

    |

    Inget pärlsocker? Säkerligen gott ändå, men de ser så nakna ut! 🙁

    Svara

  • Robert

    |

    Var är pärlsockret? 😉

    Svara

  • Linnea

    |

    OMG WHERE IS DA FUCKING PÄRLSOCKER??? XD asså…vilket ramaskri 😉 tycker också de är gott men de knastrar..obehagligt :p så förstår de som inte har på de. Men kan tipsa om stött kardemumma! Smakar såååå mycket mer 🙂 och godare 🙂

    Svara

    • Egoina

      |

      Jaa men eller hur!! Haha, men var köper man förolämpad kardemumma då?? 😉 Haha, nejdå. Jag förstår grejen.

      Svara

  • Therese

    |

    Åh vad gott!! Ser så nakna ut utan pärlsockret bara..de kanske är stötta och fryser? hahaha
    Ska också baka bullar. Med extra fyllning och hälften vanilj och hälften kanelbullar 😉

    Svara

  • Caroline

    |

    Gud vad goda de ser ut!

    Svara

  • ellinor

    |

    Ytterligare ett tips till nästa bullbak (förutom pärlsocker, ja, det är en viktig beståndsdel) är att ha potatismjöl/vetemjöl i fyllningsgojset, det gör att det inte rinner ut i bullarna utan verkligen stannar och eggar härligt!

    Svara

  • R

    |

    hahahah jättebraskämt x) Påminner mig om när jag praktiserade på svt och Johans Glans karaktär skulle ”knäcka” nötter och gjorde ungefär likdant med dom höhöh humor

    Svara

  • Chips&Choklad

    |

    Herre min skapare, hinner inte göra några kanelbullar själv idag så jag dreglar lite lagom här istället, ok?

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv