Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

När det blev höst

Förra söndagen skulle vi på höstmarknad på Fredriksdal. Det var en sån dag då allt körde ihop sig och det fick bli en snabb on the go lunch på vägen dit. Säg mig en bättre ketchuphållare-lösning. Jag väntar.

 

Vi har aldrig varit på Mikaeli höstmarknad och blev förvånade över hur mysigt det var. Vi gick runt i timmar och hade så trevligt, alla tre. Köpte pumpor, åt minipannkakor, såg en föreställning och läste fakta om äpplen. Visste ni exempelvis att man en gång i tiden sov med äpple under armen på natten, och efter flera nätter när det var indränkt i svett lät man sin crush äta av det och efter det var hen för evigt besatt av en.

 

Vi tittade på djuren också. Henris favorit är hästar, men vi hittade tyvärr inte några.

 

Vi avslutade vår vistelse med en tur på grafiska museet. Jag skrattade åt ”nix pille” på denna skylt. Roliga de är här, tänkte jag. Visade sig sen att det på riktigt heter så på danska. Haha.

Nix pille för vänlig rör ej på danska, och sipsi för chips på finska, hallå svenskan nu får du steppa upp.

 

Försökte förgäves ta några fina bilder med Henri, men det går inte. Han blir tokig när man tar upp kameran. VILL INTE TA BILD MAMMA!!!

Supermysig höstmarknad i alla fall. Ni hittar mig här varenda gång från och med nu.

 

Gick hem och lagade gryta i sann höst spirit med perfekt krispiga cornichos till mmm.

 

När Henri somnat plockade jag fram en punchpokal ur vår gömma och så såg vi dokumentären med den där mannen som har över 100 barn. Så obehaglig människa? Och vilken mindfuck. Slungades mellan att känna att det är något fint han gör…och att det är helt sinnessjukt. Hoppas den äldsta sonens mamma är en stabil och ”vanlig” person så att han lyckas ha distans till hur hans pappa är <3

 

27 gillar

Lämna en kommentar

Arkiv