Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Måndagssnack

Ni vet när man går ut, det börjar regna, man tänker men va det skulle inte regna idag. Går in och dubbelkollar i väderappen och mycket riktigt, det står att det inte regnar. Regnar det verkligen då?

Redan innan man gått ut, när man klätt på sig, har man kollat i väderappen för att välja rätt kläder. Inte ut genom fönstret.

Sista rycket innan semester nu då. Sagt det en miljon gånger, men är så så taggad på semester. Inte Henri tyvärr. Han är på en ny förskola nu pga sammanslagning och ÄLSKAR det. Ville inte gå hem idag och försäkrade sig gång på gång på vägen hem att han ska få gå dit imorgon igen. Sen rabblade han upp alla nya roliga leksaker det fanns. Den stora grävmaskinen var favoriten. MITT HJÄRTA. Längtar ihjäl mig efter att få vara varje minut med den knasbollen.

Men lite bättre väder kan man ju få önska sig, trots att väder bara finns i telefonen.

 

194 gillar

Kommentarer (10)

 • Isabelle

  |

  Vad härligt att det går så bra för pojken trots sammanslagning!
  Min äldsta, nu 10 år (hjälp, tiden bara försvann!), har alltid varit en ängslig individ. Tvivlar på att en sammanslagning hade gått så friktionsfritt om han hade varit kvar i förskoleåldern. Njut Regina, njut! 🙂

  Angående regnets vara eller icke vara. Om appen/internet säger att det inte regnar så antar jag att det inte regnar – allt som står på internet är ju sant! Eller hur?! 😉

  Jag har riktigt långledigt denna sommar, hela 8 veckors semester + föräldraledighet. Sambon har fått 6 veckors semester. Han har tidigare år bara tagit ledigt 3 veckor över sommaren och hade en hel del sparade dagar. Så skönt att få vara långlediga hela familjen tillsammans! Dessvärre lever vi i flyttkaos just nu. Beslutade oss i våras för att sälja vårt hus (jobbiga grannar i tätbebyggt villaområde och huset har en hel del fel och brister som kommer vara dyra att åtgärda = inte värt att renovera när man ändå inte trivs i området). Fick tag på ett förstahandskontrakt till en hyreslägenhet på 168 kvm i två våningsplan (!!! – tack lååååång kötid), bara 6 lägenheter i byggnaden och inget annat lägenhetskomplex i närheten.
  När man trodde att man kunde vila från allt huskaos visade det sig att föregående hyresgäst inte städat, lägenheten luktade starkt illa av bl.a. matos, härsket fett och annan ingrodd smuts och lägenheten måste saneras innan vi kan flytta in. D: D: D: Som tur är har de ännu till 15 aug på sig att fixa till allt (vårt hus säljs 15 aug, dvs. nya ägarna flyttar in då).. Hoppas bara de hinner med saneringen.. Förra hyresgästen blir betalningsskyldig, så vi behöver inte bekosta varken hyran så länge lägenheten är obrukbar eller kostnad för saneringen som tur är.
  Hade hoppats att kunna pausa från allt kaos vi hade med huset, men nu väntar nya problem istället. Vi som hade tänkt att flytta till lägenheten och börja planera för husbygge…
  Nåja. Appen säger ju att det inte ska regna i alla fall. 😉

  Förlåt för en lång rant. Hoppas ni får en riktigt fin semester! Vi håller tummarna att hyresvärden håller vad de lovar angående saneringen och att vi också får vår välförtjänta paus i vardagen. Många kramar till dig och de dina!

  Svara

  • Egoina

   |

   Gah! Vilken pärs! Men skönt med långledigt ooooch allt kommer lösa sig. Snart är ni på andra sidan. Kram <3

   Svara

 • Katarina

  |

  Jag ÖNSKAR att jag var lite bättre på att kolla i väderappen. Jag tittar ut, ser sol, tänker varmt. Och i fickan ligger min väderapp och, förgäves, kämpar med att försöka få mig att förstå att det kan vara sol och minusgrader SAMTIDIGT…

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha!

   Svara

 • Christina

  |

  Väderappen på iPhone har ju varit heeeeelt off på sistone, fattar inte hur den kan ha blivit så dåligt, nån bugg? Man får kolla Yr.no eller nåt istället.

  Svara

  • Egoina

   |

   Tycker alltid den är kass typ. Men ändå litar jag på den mer, haha.

   Svara

 • Frida

  |

  Avskyr den där känslan när man precis har gått ut och så börjar det regna😹 trots att väderappen visar uppehåll

  Svara

 • Elin

  |

  Vill bara berätta att jag är gravid i vecka 17 och kom på att jag kan läsa dina gamla gravidinlägg! Så kommer börja göra det vecka för vecka nu 😍 Mysigt!!

  Svara

  • Egoina

   |

   Grattis vad härligt ❤️🥰❤️🥰

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv