Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

9 köp som jag är extra nöjd med

🍒 Jag använder sällan bh. Istället använder jag toppar med inbyggd bh och det är seriöst det bästa som hänt mig. Så bekvämt, inga extra band och så snyggt. Har flera varianter härifrån. Denna är en favorit nu på sommaren (reklamlänkar). Jag har alltid ett linne under en tröja och såg på TikTok att det är en millenial-grej. Vi har ”security tank tops”. Gen z har inget under?? Vad i hela!

 

🦶🏻 Den sinnessjuka fotsprayen (reklamlänk) fortsätter rädda min sommar. Man sprayar på och en minut senare kan man gnida av all hård hud med fotfilen hur enkelt som helst. Klart! Man slipper såna där fotmasker som gör att man fjällar i en vecka.

 

🩳 Jag slog till på cykelbyxor-undershorts från Miss Mary och är inte besviken. Cool sensation-varianten håller vad den lovar. Svettas ingenting med dem på. Det var en fröjd när vi var i Palma.

 

🌸 Bestämde mig för att 2024 ska vara året då jag hittar ”min” doft. Jag har flera parfymer jag gillar, men ingen som jag liksom identifierar mig med. Jakten har börjat och jag har beställt hem två testkit från Essence. Jag har testat mig fram i några veckor nu och jag tror ta mig tusan att jag har en vinnare. Dessutom har jag förstått vad jag gillar och inte.

 

☀️ En favoritprodukt nu på sommaren är denna BUS-mist (reklamlänk). Den är så enkel att använda. Jag sprayar på ansikte och dekolletage efter min hudvårdsrutin (viktigt att man låter torka innan smink). Det blir så fint och naturligt! Den är också super att använda på kroppen, t.ex. på händer där det annars är svårt att få det jämnt.

 

👔 Jag har en ny favoritskjorta! Älskar modellen på denna från Djerf Avenue. Boxig, lite croppad och öppen i ryggen. Vill ha en i varje färg :’)

 

🎂 Vårt sovrum har fått sig extra piff i form av en sängkappa. Det gjorde så stor skillnad! Ser genast mer städat och enhetligt ut. Stort plus att sängen ser ut som en bakelse. Köpte denna som är på rea nu (reklamlänk).

 

👁️ Har en ny favoritkajal! Denna bruna eyeliner blir så fin på (reklamlänk). Den är väldigt pigmenterad, eller det kommer mycket färg liksom, så den är super att använda som fransmarkering. Jag suddar med en tunn pensel.

 

🧹 Sist men inte minst har vi äntligen köpt en dammsugare från Dyson (reklamlänk). Herregud det bästa vi gjort. Jag vill städa hela tiden?? Köpte varianten med laser så att man verkligen ser varenda dammkorn och det är så satisfying.

 

139 gillar

Kommentarer (24)

 • Nina

  |

  Älskar såna här tips!

  Svara

  • Egoina

   |

   😍

   Svara

 • Maja

  |

  Köpte den där fotsprayen sist du tipsade om den men har inte hunnit använda den än. Men lade nyss fram den i badrummet för att komma ihåg att använda den imorgon och så tipsar du om den på nytt. Har också kollat på trosorna/shortsen från Miss Mary. Hur tycker du dem är i storlek? Är mittemellan två storlekar och osäker på vilken jag ska välja.

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha det är ett tecken! Jag tycker de är lite små i storlek 😘

   Svara

   • Maja

    |

    Tack! Ska kolla igen på deras storleksguide men då kanske jag gör upp i storlek helt enkelt. Gillar alltid dina tips – nu har jag skrivit upp kajalpennan med på inköpslistan 😄

    Svara

    • Egoina

     |

     Åh kul <3

     Svara

 • Kajsa

  |

  Älskar alla tipsen, tack!☺️

  Svara

  • Egoina

   |

   😍

   Svara

 • Sanna

  |

  Har bilderna i detta inlägg försvunnit, eller ska det inte vara några? Superbra tips, men insåg just hur van man är med att få en bild på sängen eller den eyelinern på direkt efter texten. Såklart massa extrajobb för dig.

  Svara

  • Egoina

   |

   Besparade mig extra jobb och skippade bilderna denna gång ☺️

   Svara

 • Felicia

  |

  Nu kommer semesterkassan försvinna innan semestern ens har börjat, villhöver ALLT 😍😅. Såå bra tips, TACK! 🙌

  Svara

  • Egoina

   |

   😂❤️

   Svara

 • Marie

  |

  Har de ingenting under? Hur gör de då om det blir för varmt? Så många frågor 😅

  Svara

  • Egoina

   |

   jag har trosor under!

   Svara

 • Sara

  |

  Dum fråga kanske men använder man cool sensation trosorna som trosor eller har man vanliga trosor under? 😅

  Svara

  • Egoina

   |

   Jag använder de som cykelbyxor, har alltså trosor under ☺️

   Svara

 • Amanda

  |

  Åh! Kollat på skjortan så många gånger!! Tog du din vanliga storlek eller en större för mer oversize?

  Svara

  • Egoina

   |

   Hade samma fundering. Jag tog M! Men hade kunnat ha S eller L också. Är nöjd med mitt val. Beställde kanske en till idag 🫢

   Svara

   • Amanda

    |

    Tack!!! Det gjorde du rätt i!!

    Svara

 • Marie

  |

  Vilken parfym blev favoriten? 😍

  Svara

  • Egoina

   |

   Irresisteble enigma 😍 Har några andra jag gillar mycket också. Men tror det är favoriten ändå.

   Svara

 • Cassandra

  |

  Tack för underbara tips!! 😍😍

  Svara

 • Sara

  |

  Tack! 😅

  Svara

 • Louise

  |

  Tack för alla tips!! Håller fötterna sig mjuka ett tag efter sprayen? Kan man använda sin vanliga fil tror du eller måste man köpa deras?

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv