Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Måndagssnack

Jag har det så bra just nu. Sömnen funkar, jag har ett roligt jobb och allt är bara så…bra. Jag gick ju igenom något väldigt jobbigt i samband med att Henri kom och sedan dess har det inte varit riktigt bra. Sen sov vi ju inte på typ ett år : )) Men nu, nu känner jag att ett nytt kapitel av mitt liv är här. Molnen har skingrat sig och himlen är klarare.

Jag är dock så omotiverad med bloggen just nu. Jag har inte lust att skriva här om jag ska vara ärlig. Inte så mycket som jag ”borde” i alla fall. Det kanske vänder snart. Jag vet inte helt hur jag ska tänka. Jag insåg när jag var mellan jobb att sociala medier för egen del verkligen inte är något jag vill göra, inte satsa på liksom. Men jag vill ju ha kvar det jag har. Tror jag? De senaste månaderna har jag tackat nej till majoriteten av alla samarbeten jag blivit erbjuden. Jag har det inte i mig? Tack för att ni hänger kvar ändå, trots gles uppdatering i perioder.

Jag jobbar denna och nästa vecka och sen går jag på semester. Det var inga problem att ta semester som tur är, det var ju inte säkert då jag precis börjat på mitt nya jobb. Ska dock ”bara” vara ledig i fyra veckor. Kanske kan vara ledig lite mer i höst och vinter. Jag ser så fram emot semester. Jag har skakat av mig koloni-besvikelsen och lägger nu krut på att boa i vår lägenhet och planera sommarutflykter istället. Och hallå vad mysigt det är med fotbolls-EM. Eller ja, jag tycker också det är jobbigt för att någon måste bli ledsen hela tiden. Men älskar att hålla på underdogs och att ha dubbelskärm-vänlig underhållning på kvällarna.

☀️

Bild från i lördags när jag och Henri var på festival i stan. Vi tittade på en cirkusshow, köade till att få sitta på en polismotorcykel tre gånger (men fegade ur varje gång det var vår tur) och så åt vi mjukglass vid havet. Toppendag <3

 

280 gillar

Kommentarer (32)

 • Caroline

  |

  Jag är glad att du håller igång med bloggandet! 🤗 /90-talist

  Svara

  • Egoina

   |

   ❤️

   Svara

 • LillaQ

  |

  Åh, jag hoppas din blogg blir kvar. Jag har följt den i många år, kommenterar aldrig men är förtjust i din blogg. Hur den är normal och inte så perfekt, med ett perfekt liv, 100% energi och gör utlandssemesterar åt höger och vänster.
  Jag känner mig normal när jag läser din blogg och inte som jag är konstant efter i livet eller känner mig misslyckad för att jag inte kan ha ett perfekt instagramliv. Jag blir inte heller stressad när jag läser din blogg utan lugn och trygg.
  Din blogg känns mer som en varm kram, en kompis som man är bekväm med och som kan sitta tyst med och bara vara.
  Hoppas du får en härlig semester 🌸

  Svara

  • Egoina

   |

   Vad fint ❤️ Tack snälla vad glad jag blir!

   Svara

  • Emma

   |

   Håller helt med! 🥰

   Svara

  • Sofia

   |

   Håller med till 100% LillaQ! Sluta inte blogga Regina, det är så mysigt att titta in här och få följa med i delar av ditt liv 🫶🏼

   Svara

  • Klara

   |

   Håller verkligen med om kompis-grejen! Och alla vet ju att med en bra kompis måste man inte höras hela tiden, när man väl ses så är allt som vanligt direkt 🥰

   Svara

  • Anneli

   |

   Håller också med LillaQ. Så skönt med din mysiga, vanliga blogg utan pekpinnar eller köphets. Det är bara en fördel att du inte har en massa samarbeten på bloggen.

   Svara

  • Helena

   |

   Håller helt med ❤️

   Svara

  • Helena

   |

   Håller också med! Som en trygg kompis ❤️

   Svara

 • Sofia

  |

  Jag älskar också din blogg! Varit här sen innan din kandidat? Typ. Kan vara ännu längre bakåt också. Sluta aldrig!

  Svara

 • Lina

  |

  Jag hoppas också att du fortsätter blogga!!! Älskar din blogg och håller verkligen med ovanstående om att det får ens egna liv att kännas fint och normalt. Läst din blogg lääänge och det är så tryggt att den finns som en balans till så mycket annat hetsigt bland sociala medier.
  Hoppas du, Henry och F får en jättefin sommar!! 🍓☀️

  Svara

 • Anna

  |

  Insåg just när jag tänkte ”neeeej hon får inte sluta” att jag följt dig sedan 2010. Halva mitt liv! Det är för sjukt. Så nu kan du inte sluta för det vore ju som om någon en tror en ska spendera resten av livet plötsligt gör slut!! Haha.

  Svara

 • Ellen

  |

  Hoppas på att du fortsätter blogga även om du inte bloggar lika ofta! Din blogg är en så bra blandning oc en av de få bra bloggar som finns kvar enligt mig. Ha en fin tisdag!

  Svara

 • Maria

  |

  Hoppas att du aldrig slutar helt, skulle vara som att mista en vän ❤️

  Svara

 • Frida

  |

  Hoppas verkligen du fortsätter blogga!! Uppskattar verkligen att få läsa om din vardag, även om inläggen inte kommer lika regelbundet är jag inne här varje dag 🙂

  Svara

 • Josefine

  |

  Som stolt medlem i BK läsar-gänget hoppas jag också att bloggen hänger kvar! Bloggen är en trygghet, något konstant och fint att följa. Blir glad varje gång jag ser att det kommer upp ett nytt inlägg!

  Svara

 • Sara

  |

  Tycker LillaQ beskrev det perfekt! Din blogg är som en vän som man kanske inte hör av varje dag men det gör inte så mycket för när ni väl hörs så är allt som vanligt. En vän som man kan sitta tyst med. Jag blir också lugn av din blogg och även om vi är på helt olika platser i livet så känns det så skönt att gå in och läsa här om sånt som bara är. Inget konstlat eller hitte-på.

  Jag har varit här sedan du jobbade på Burger King, känns som en evighet och nyss på samma gång?

  Tack för att du hänger i, även om det är sporadiskt. 🧡

  Svara

 • Sabina

  |

  Jag tycker dina uppdateringar är så mysiga och jag har också följt dig väldigt många år så det skulle bli riktigt tomt utan dig känner jag 😭❤️

  Svara

 • F

  |

  Men oavsett semester eller inte så har man ju som förälder alltid rätt till föräldradagar?

  Svara

 • LuuH

  |

  Instämmer i hyllningskören!! Din blogg är en så fin plats på internet, känns som att sånt bara blir mer och mer sällsynt samtidigt som det behövs mer än någonsin ♥️

  Svara

 • Carro

  |

  Hallå sluta inte, men oavsett uppdateringsfrekvens kommer jag kika in här. Enda bloggen jag läser och måste ha hängt här sen gymnasiet och nu är jag ju plus 30 😂 #BK-maffia!

  Svara

 • Tina

  |

  Din blogg är den enda jag läser och den får mitt liv att kännas normalt. Jag blir glad av att kolla in och se vad gör Regina och hennes familj. För det räcker faktiskt att sitta tillsammans framför tvn och äta och gå på promenad efter hämtning. 😃

  Svara

 • Kristin

  |

  Jag älskar din blogg och tycker att det är rimligt att inte uppdatera varje dag. Men om du känner att du vill ta paus i några månader, så gör de!

  Svara

 • Elin

  |

  Har läst din blogg i över 10 år nu (sen den rosa headern där du har en krona och dricker vin haha) och det är fortfarande lika kul! Men om du behöver en paus eller längre tid mellan inläggen så är det helt okej. Känner man inte för att göra nåt blir det sällan bättre för att man tvingar sig själv att göra det ändå. Vi kommer finnas kvar här även om du skulle försvinna ett tag <3

  Svara

  • Egoina

   |

   ❤️❤️

   Svara

 • Lovisa

  |

  Jag läser fortfarande din blogg och har den som mitt safe space på internet typ. Minns att jag började följa dig som den, för mig, allra första influencern tillsammans med Kenza och då blev jag besatt. Läste dina burger king-inlägg dagligen haha. Älskar att följa ditt liv ❤️

  Svara

  • Egoina

   |

   😂❤️

   Svara

 • Martina

  |

  Vad vill du ha av oss för att bloggandet ska kännas givande och kul? Jag tänker att det är en lite ensidig relation, som när man har en kompis som man egentligen gillar men man känner att allt hänger på en själv? Så blir det ju här, det är du som ska hitta på inlägg och underhålla oss, känner du att du får tillräckligt tillbaka? Öskar du att det skrevs fler kommentarer, att vi handlade mer från dina länkar (pengar kan ju va en motivation så god som någon 😉 ) eller finns det något att annat som skulle göra att det kändes mer motiverande? Säg till om vi kan göra något! (Vi vill inte vara den tråkiga kompisen, men vi vill ha kvar dig 🤗)

  Svara

  • Egoina

   |

   Gullig du är! ❤️ Men nej, ni är perfekta 🥰

   Svara

 • Kristin

  |

  Håller med övriga! Inte så viktigt att det uppdateras varje dag men jag skulle sakna dig och bloggen väldigt mycket om du slutade! Jag har läst sen massuppdateringarna för att hamna på mest aktiva-tiden.

  Svara

  • Egoina

   |

   😂❤️

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv