Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Arkiv för juli, 2024

9 köp som jag är extra nöjd med

🍒 Jag använder sällan bh. Istället använder jag toppar med inbyggd bh och det är seriöst det bästa som hänt mig. Så bekvämt, inga extra band och så snyggt. Har flera varianter härifrån. Denna är en favorit nu på sommaren (reklamlänkar). Jag har alltid ett linne under en tröja och såg på TikTok att det är en millenial-grej. Vi har ”security tank tops”. Gen z har inget under?? Vad i hela!

 

🦶🏻 Den sinnessjuka fotsprayen (reklamlänk) fortsätter rädda min sommar. Man sprayar på och en minut senare kan man gnida av all hård hud med fotfilen hur enkelt som helst. Klart! Man slipper såna där fotmasker som gör att man fjällar i en vecka.

 

🩳 Jag slog till på cykelbyxor-undershorts från Miss Mary och är inte besviken. Cool sensation-varianten håller vad den lovar. Svettas ingenting med dem på. Det var en fröjd när vi var i Palma.

 

🌸 Bestämde mig för att 2024 ska vara året då jag hittar ”min” doft. Jag har flera parfymer jag gillar, men ingen som jag liksom identifierar mig med. Jakten har börjat och jag har beställt hem två testkit från Essence. Jag har testat mig fram i några veckor nu och jag tror ta mig tusan att jag har en vinnare. Dessutom har jag förstått vad jag gillar och inte.

 

☀️ En favoritprodukt nu på sommaren är denna BUS-mist (reklamlänk). Den är så enkel att använda. Jag sprayar på ansikte och dekolletage efter min hudvårdsrutin (viktigt att man låter torka innan smink). Det blir så fint och naturligt! Den är också super att använda på kroppen, t.ex. på händer där det annars är svårt att få det jämnt.

 

👔 Jag har en ny favoritskjorta! Älskar modellen på denna från Djerf Avenue. Boxig, lite croppad och öppen i ryggen. Vill ha en i varje färg :’)

 

🎂 Vårt sovrum har fått sig extra piff i form av en sängkappa. Det gjorde så stor skillnad! Ser genast mer städat och enhetligt ut. Stort plus att sängen ser ut som en bakelse. Köpte denna som är på rea nu (reklamlänk).

 

👁️ Har en ny favoritkajal! Denna bruna eyeliner blir så fin på (reklamlänk). Den är väldigt pigmenterad, eller det kommer mycket färg liksom, så den är super att använda som fransmarkering. Jag suddar med en tunn pensel.

 

🧹 Sist men inte minst har vi äntligen köpt en dammsugare från Dyson (reklamlänk). Herregud det bästa vi gjort. Jag vill städa hela tiden?? Köpte varianten med laser så att man verkligen ser varenda dammkorn och det är så satisfying.

 

53 gillar

Måndagssnack

Jag har det så bra just nu. Sömnen funkar, jag har ett roligt jobb och allt är bara så…bra. Jag gick ju igenom något väldigt jobbigt i samband med att Henri kom och sedan dess har det inte varit riktigt bra. Sen sov vi ju inte på typ ett år : )) Men nu, nu känner jag att ett nytt kapitel av mitt liv är här. Molnen har skingrat sig och himlen är klarare.

Jag är dock så omotiverad med bloggen just nu. Jag har inte lust att skriva här om jag ska vara ärlig. Inte så mycket som jag ”borde” i alla fall. Det kanske vänder snart. Jag vet inte helt hur jag ska tänka. Jag insåg när jag var mellan jobb att sociala medier för egen del verkligen inte är något jag vill göra, inte satsa på liksom. Men jag vill ju ha kvar det jag har. Tror jag? De senaste månaderna har jag tackat nej till majoriteten av alla samarbeten jag blivit erbjuden. Jag har det inte i mig? Tack för att ni hänger kvar ändå, trots gles uppdatering i perioder.

Jag jobbar denna och nästa vecka och sen går jag på semester. Det var inga problem att ta semester som tur är, det var ju inte säkert då jag precis börjat på mitt nya jobb. Ska dock ”bara” vara ledig i fyra veckor. Kanske kan vara ledig lite mer i höst och vinter. Jag ser så fram emot semester. Jag har skakat av mig koloni-besvikelsen och lägger nu krut på att boa i vår lägenhet och planera sommarutflykter istället. Och hallå vad mysigt det är med fotbolls-EM. Eller ja, jag tycker också det är jobbigt för att någon måste bli ledsen hela tiden. Men älskar att hålla på underdogs och att ha dubbelskärm-vänlig underhållning på kvällarna.

☀️

Bild från i lördags när jag och Henri var på festival i stan. Vi tittade på en cirkusshow, köade till att få sitta på en polismotorcykel tre gånger (men fegade ur varje gång det var vår tur) och så åt vi mjukglass vid havet. Toppendag <3

 

255 gillar

Arkiv