Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Måndagssnack

Jag är hemma igen! Kom hem inatt och kröp tätt intill Henri som sov. Själv kunde jag knappt sova alls, längtade så mycket efter att han skulle vakna. Min älskling. Han har ju tyvärr blivit dubbelt så stor och lärt sig dubbelt så mycket på tre dagar.

Jag har haft det helt fantastiskt! En helt otrolig resa på alla sätt. Den överträffade allt. Har dock mått skit idag. Känns ungefär som när jag slutade amma. Jag är så himla nere. Antar att det är för att jag helt kört slut på dopamin och en enorm social urladdning. Det har varit dagar fullpackade med intryck, sociala tillställningar, god mat, roliga saker och alkohol.

Är det bara jag som har det såhär? Jag mår alltid så dåligt i flera dagar efter en resa.

I alla fall. Jag jobbar hemifrån imorgon också, sen hoppas jag att jag lyckats ladda upp mig själv lite så att jag är redo för kontoret resten av veckan. Ser så mycket fram emot en mysig helg med mina killar ❤️

 

180 gillar

Kommentarer (12)

 • Maja

  |

  Har följt din resa på Insta och det ser verkligen ut som ni haft kul. Du har så många snygga bikinis! Jag har hopplöst svårt att hitta badkläder som passar mig. Vill ha trosor som har lite högre midja och en överdel som täcker en del och ger lite stöd men samtidigt inte ser tråkig ut. Har provat typ allt på kedjorna men hittar inget som passar 🙁
  Har du eller någon läsare några tips?

  Svara

  • Isabell

   |

   Kanske Linda-Maries kollektion på Ellos kan passa? 😊

   Svara

  • Sara

   |

   Har du kollat Twilfit by Change?

   Svara

 • Sara

  |

  Ser ut att ha varit en så härlig resa!

  Känner igen mig mycket i att må dåligt efter att ha gjort saker, kan räcka med en aw eller att ha besök hemma ett par dagar. Trots att jag bara haft det kul och trevligt är jag så nere efteråt.

  Svara

 • Sandra

  |

  Du ar absolut inte ensam om att kanna sa! Aker jag ivag pa en helg med kompisar, eller nar jag aker till kontoret (jobbar normalt 100% remote) i 2-3 dagar och sedan ar hemma igen etc. sa blir jag sa nere i ca 24 timmar. Vet inte hur du ar, men jag ar introvert (jag vet att det order slangs runt mycket..!) till stor grad, och mitt sociala batteri ar inte sa starkt.. Sa for mig handlar det nog om att jag kommer hem och det ar som att kroppen och huvudet bara ar sa… trotta and stanger ner. For sedan efter ca. 24 timmar kommer mitt vanliga humor tillbaka – hoppas samma for dig 🙂

  Svara

  • Mari

   |

   Hej Sandra! Blev väldigt nyfiken på vad du jobbar med som kan jobba 100 procent remote. Funderar på att byta bana i livet och försöka hitta ett yrke där det är möjligt att arbeta på det sättet. Har förstås googlat massor, men skulle vara kul med ett verkligt exempel 🙂

   Svara

   • Josefine

    |

    Jag är inte Sandra som svarar nu men kan ge några riktiga exempel. De flesta jag känner som jobbar 100% remote är utvecklare. Känns som att minst(!) halva den branschen idag är remote. Jag själv skulle tekniskt sett kunna jobba helt remote men gör det inte, är UX-designer / grafisk designer. Har också träffat någon som arbetar som engelsklärare helt remote (typ privatlektioner för barn i andra länder). Finns lite olika vägar att gå men sikta på typiska ”kontorsjobb” liksom!

    Svara

 • Lona

  |

  Vill gärna veta vart du köpt alla fina klänningar du hade på dig på resan 😍. Länkar tack 😁

  Svara

 • Annica

  |

  Min man är så. Vi var bortresta 2 nätter och det tog honom två dagar att ”komma tillbaks” igen. För honom är det jobbigt att behöva vara social hela tiden.

  Svara

 • Maria

  |

  Blir oxå trött o nere efter jag varit iväg på något roligt.. blir någon slags urladdning som jag måste återhämta mig ifrån..

  Svara

 • Mila

  |

  Verkar ha varit en härlig resa. 🙂 Jag blir nog inte riktigt så efter resor, även om jag får enorm hemlängtan tidigt och typ ogillar att resa, men alkohol… Sedan jag var 19 och började dricka har jag alltid fått världens dipp i samband med baksmälla! Så mycket oklar ångest. Urk.

  Svara

 • Anna

  |

  Har exakt samma! Får också så efter en fartfylld dag på jobbet , går liksom så långt att det blir riktig fysisk ångest vissa dagar. Kan någon psykolog som läser bloggen förklara för det är inte kul att dras med 😟

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv