Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

På sistone

Högt och lågt och in och ut och upp och ner från min kamerarulle på sistone:

 

All kortbetalning slutade funka i mataffären och jag fick ta ut pengar. Kändes nostalgiskt, fast ändå inte för jag vet inte hur de nya sedlarna ser ut.

Sådana saker händer ofta numera btw. Kanske man borde ha lite kontanter hemma ändå.

 

”Mamma din tröja hänger där”, sa Henri när vi gick förbi. Så lustigt för samma morgon skickade F bild på den på snapchat och frågade om det var min. Frågade honom sen om han sagt till Henri att det var mammas, men det hade han inte. F och Henri: det finns fler människor som använder leoprint!!

 

Han hade förresten två teckningar till mig. En polisbil och en gul bil. Hur tydligt som helst.

 

Hade avtackning med mitt jobb fredagen innan jag började jobba. Fick frågan om jag ville ha en avtackning när jag blev uppsagd och sa nej. Men sen när känslorna landade ändrade jag mig. Klart jag ville. Det blev en lunch med mitt team. Köpte en brynt smör-puck till alla som hejdåpresent ❤️

Det känns okej ändå med hela grejen nu. Jag ska erkänna att jag bara snabbt klickar förbi på story när de har typ AWs och sånt, men annars känns det ok. Det är väl det som är det jobbigaste, att förlora vänner samtidigt. Man säger att man ska hålla kontakten och blabla. Men det är ju inte lika lätt och självklart som när man tvingas ihop i ett sammanhang dagligen.

 

Har hittat tillbaka till min matlagning. Jag lagar all mat hemma hos oss. Dels för att jag gillar det, men också för att jag är bättre på det, eller åtminstone snabbare. Men så kommer perioder när man t.ex. börjar nytt jobb och det blir hämtmat eller mackor en period. Känns så lyxigt när man är i fas igen.

 

Henri hade sommaravslutning på förskolan. Det firade vi med glass och lekplats. Lilla älsklingen så söt när han stod där framme och sjöng. Orkar inte 😭

 

Var på introdag för alla som är nya på jobbet. Vi skulle vika en sån här…ja vad heter det…sån man gjorde på lågstadiet. Man väljer en siffra, räknar och så står det något inuti.

Hade så svårt att vika den. Det blev fel hela tiden och till slut fick jag be om hjälp. Haha kändes som squid game. Satt bredvid en man som inte heller fattade och vi skojade om att nu sållar de oss, nu är vi ute. Klarade inte första testet.

Andra testet var att bygga ihop en Billy bokhylla utan instruktioner.

Skoja.

 

Har fräschat upp mina fötter inför Palma. Brukar gå på fotvård två gånger om året, men köpte denna instant foot peeling (reklamlänk) som Hannah rekommenderade. Alltså den är helt sjuk!! Man låter sprayen verka i en minut och sen är det bara att gnugga av all död hud och fötterna blir som nya. Noll effort.

 

😘

171 gillar

Kommentarer (8)

 • Maria

  |

  Loppa! ☺️

  Svara

 • Delia

  |

  Loppa heter den 😃

  Svara

 • Marie

  |

  Jag håller med dig om att det tråkigaste med att byta jobb är att man förlorar vänner också. 😞 Jag upplever inte samma sammanhållning på mitt nya jobb som mitt gamla och jag hade inte trott att jag skulle tycka det var så jobbigt. Sen tror jag distansarbete är en del av det plus att mitt nya jobb bara har flexplatser.

  Svara

  • Katarina

   |

   Har blivit varslad två gånger på tre år (senast i fredags) och första gången var det helt fruktansvärt. Förlorade alla mina närmsta vänner. Har hållit mig långt borta från nära vänskap med mina nuvarande kollegor och det känns inte jobbigt att lämna arbetsplatsen. Hade jag haft ett annat jobb i sikte hade jag tyckt att det var OK – nu är det bara stressigt att inte ha en inkomst om några månader.

   Svara

   • Elin

    |

    du har väl a-kassa?

    Svara

 • Anna

  |

  Loppa kallade vi de iaf.

  Svara

 • Terese

  |

  Haha skrattade åt ikea skämten!!

  Svara

 • Ellen

  |

  Ska börja på nytt jobb efter semestern! Det jag har mest panik över är att man ska se put together ut så ge massor med outfit tips! Gärna kjolar och klänningar och färg! Kram

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv