Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Måndagssnack

Läget idag?

Bra!! Är så taggad på denna vecka. Jag jobbar tre dagar och sen åker jag till Palma torsdag till söndag. Känns dock lika jobbigt som kul just nu, det är första gången jag åker iväg från Henri på detta sätt. Men det kommer såklart vara kul när jag väl är där.

 

Börjat packa?

Har lagt alla mina finaste sommarklänningar på fåtöljen i vardagsrummet. Räknas det?

 

Har du allt du behöver?

Japp jag tror faktiskt det. Fick dock ont i örat när jag flög senast och funderar på att köpa såna där specialöronproppar till flygresan. Mitt öra har aldrig riktigt återhämtat sig efter att trumhinnan sprack för några år sedan. Kan fortfarande inte tryckutjämna.

 

Hur var helgen?

Så mysig! Det var ju högsommarvärme. Var ute från morgon till kväll varje dag. ”Nu blir det juni och nu är sommaren över”, sa Caroline. Hoppas inte. Men maj brukar ju vara bäst.

 

Berätta något kul:

Henri tror att dinosaurie heter ”saurie” och så tror han att det heter ”min-osaurie” när han säger det och ”din-osaurie” när jag säger det. Skrattade så mycket när jag förstod detta.

 

 

 

180 gillar

Kommentarer (8)

 • Josefin

  |

  Hörru snygging! Skjortan?! Vart har du köpt den? 😍

  Svara

  • Egoina

   |

   Den är från Gina tricot 🥰

   Svara

 • Malin

  |

  Så fascinerande hur hjärnan förstår grammatikmönster så tidigt! Är ju helt rätt att det heter din och min så helt logiskt att tro det egentligen!

  Svara

  • Egoina

   |

   Eller hur! Geni 😂❤️

   Svara

 • Isabell

  |

  Hahaha, min-osaurie! 🥲 Det är en av de bästa sakerna med att ha små barn; allt kul de säger! (Jaja, det var en väldigt öppen dörr att slå in.) Min snart treåring sa till ett äldre barn som gick förbi på gatan.
  ”Hur är läget?” Barnet svarade inte. Då säger mitt barn i neutral ton; ”Det var inget läge.” Hahaha! 😂

  Svara

  • Egoina

   |

   😂

   Svara

  • Jas

   |

   Hahahah åh skrattade högt💜

   Svara

  • Veronica

   |

   Hahaha, skrattade högt åt detta! Barn och deras språk alltså <3 Trodde inte jag skulle känna så varmt för barn någon gång, men det är fasen det finaste vi har. 🥰

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv