Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Snart åker vi

Har så mycket i mitt huvud just nu. Imorgon ska F iväg på AW och jag ser fram emot att sitta helt själv när Henri somnat och bara finnas. Kanske planera vad jag ska ha på mig i Palma och börja packa. På sin höjd! Ska helst bara göra ingenting.

Som jag ser fram emot Palma! Resmålet känns nästan sekundärt, det jag ser allra mest fram emot är att få resa med bara mig själv, haha. Jag ska ta mig från en plats till en annan med endast mig själv att tänka på. Bara packa till mig själv. Inte behöva tänka ut en rad mutor och schema på sysselsättningar för att hålla en tvååring nöjd från A till B. Inte behöva packa så att jag kan förflytta bagage samtidigt som jag bär på ett sprattlande barn. Se till för att telefonen är fulladdad för att JAG ska använda den.

osv osv osv

Underbart ska det bli.

Fick en försmak förra tisdagen då vi körde moules frites-premiär på Fria bad. Det har ju blivit tradition nu.

 

😎☀️

 

166 gillar

Kommentarer (13)

 • F

  |

  Vad är grejen med att du hela tiden vill skriva om att H får använda skärmar?

  Svara

  • Egoina

   |

   Va?

   Svara

  • Elin

   |

   Haha????

   Svara

 • F

  |

  ”Se till för att telefonen är fulladdad för att JAG ska använda den”.

  Svara

  • Polly

   |

   Har du ens varit i närheten av barn..?
   Det är nog väldigt få barn i dagens samhälle som inte lockas av mobilen.
   Att en tvååring fascineras är väl självklart.

   Svara

   • F

    |

    Ja, jag har en massa erfarenhet av barn. Har inte skrivit något om att det är konstigt att barn dras till skärmar om det är något som erbjuds. Det jag skriver är att det är så fånigt poängtera att ens barn får använda skärmar. Det finns ju ingen anledning att skriva det hon skriver annars.

    Svara

    • Malin

     |

     Det är väl inte skrivet för att markera att H får använda skärmar utan för att poängtera hur skönt det är att få ha sin telefon ifred?

     Såg att du var och vevade hos Bloggbevakning kring detta också men lägg bara ner, vad är poängen med att anmärka på denna icke-grej?

     Svara

 • Sofia

  |

  Vart har du köpt din fina skjortklänning??

  Svara

  • Egoina

   |

   Ellos!

   Svara

 • Evelina

  |

  Jag är precis nu i Barcelona över helgen och hälsar på
  min kompis. Hemma är man och 2 barn(4 och 1) och det är första gången jag åker själv utan barn! Vad lätt allting är?! Slippa tänka 2 steg fram. Njuter så av min egentid på 3 dagar 😊

  Svara

 • Vanessa

  |

  Det är du så värd! 🥳
  Fast du låter ditt barn använda skärmar, och tar första bästa tillfälle att skriva om det. 😜

  Svara

 • Ribecca

  |

  Har du fått hem Miss Marys cykelbyxor än, och testat? Jag får också orimligt mycket reklam om dem och börjar bli sugen på att beställa. Men skulle vilja höra något om dem först!

  Svara

  • Egoina

   |

   Jag fick de förra veckan. Tyvärr hade de gjort fel med min beställning. Men fick ett par cool sensation som jag verkligen kan rekommendera!! Har faktiskt känt att de kylt ner nu när det varit så varmt.

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv