Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

4 x dryck

Fyra grejer jag druckit senaste tiden bara.

Jag tror faktiskt margarita har blivit min nya favoritdrink. Jag och F har som tradition att göra en drink på fredagskvällarna och brukar försöka testa nya.

I fredags blev det spicy margarita! Som en margarita fast med jalapeno. Jag brukar ha lite sockerlag också för jag tycker det blir godare. Lika delar cointreau, lime och tequila (och sockerlag om man vill), muddla ner några bitar jalapeno. Skaka med is och sila upp i glas. Glöm inte saltad kant.

 

Var på årsbokslut på min revisionsbyrå och kände mig så TRÖTT. Hela veckan har jag känt mig halvt förkyld och mosig i huvudet. Insåg att det är ju pollen. I alla fall, köpte en iskaffe med kaffebubblor i.

Har ju varit trendigt med bubblor i allt i typ 10 år, men jag testade först nu. Fattar inte grejen? Är ju jättekonstigt. Som att tugga små vätskefyllda vindruvor. Påminner mig om de där dryckerna med slemmiga aloe vero-klumpar i som vi höll på med ett tag. Inte sett dem på ett tag, eller?

 

Topp 5 godaste drinkar jag druckit i mitt liv ser ni här. Var och åt på Yoko i lördags och beställde en thai basil. Kryddigt, syrligt och söt maräng-ig kokosfluff på toppen. LÄGG AAAV.

 

F är inte direkt en sån som kommer hem med blommor, därför måste jag se och uppskatta hans version av blommor som är att komma hem med något han vet gör mig glad. Som massa cola zero i detta fall. Han säger att jag beroende. Jag tror inte det. Men absolut, jag har som vana att dricka en cola zero på lunchen varje dag. Känner lite att är jag beroende så är jag väl det då. Finns värre saker.

Skål!

177 gillar

Kommentarer (13)

 • Maja

  |

  Tack!!! Kan inte heller förstå vad som skulle vara trevligt med att dricka något med slemmiga klumpar i. Blä!

  Svara

  • Egoina

   |

   😂

   Svara

 • fanny s

  |

  När jag förstod att bubblorna var små bollar av stärkelse tyckte jag inte det lät gott alls. Har vägrat smaka 😂

  Svara

 • Mia

  |

  Testade det med bubblor och ville kräkas. Min man fick dricka upp. Tyckte det var vidrigt.

  Svara

 • Mila

  |

  Såå gott med margarita! Har blivit min favorit senaste 5 åren också. Klarar inte av de söta drinkar jag drack när jag var yngre…
  Haha minns någon Orbitz? Märklig dryck som fanns på 90-talet med små flytande kulor i. Minns inte smaken men i mitt huvud smakade den bara socker…

  Svara

 • Hanna

  |

  VA!? Jag älskar sånna popping bubbles, å andra sidan älskar jag också aloe vera klumparna, så är nog en vattendelare det där. haha
  Btw, en cola om dagen är inte mkt, skulle rösta för att du inte är beroende (mvh dricker 2 l pepsi max om dagen)

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha så bra! Ska hälsa Freddy!

   Svara

 • A

  |

  Så intressant med bubblorna, fick tips av en kompis att barnen skulle gilla bubble tea. Både jag och den smakade och samtliga tyckte det var hemskt. Bubblorna var allmänt otäcka att få i sig.

  Svara

 • Annica

  |

  Vi gör också en drink på fredagar! Kallar det för vårt fredagspiff. Kan vara vad som helst men vi fastnade för drinkar 😀 blev sp sugen på att göra den där thai basil, men det blev överkurs att behöva skaffa en Sifon. Tipsa gärna om fler roliga drinkar 😀

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh kul!! Jag gillar cocktails. Tipsar om Cosmopolitan, espresso martini eller Amaretto sicily 🤗

   Svara

   • Annica

    |

    Min man gjorde espresso Martini igår. Jaggillar inte kaffe och inte Martini, men den var ju jättegod?! Helt sjukt.

    Svara

  • Hannah

   |

   Vi har också fredagsdrink och har införskaffat sifon! Rekommenderar verkligen!

   Av allt vi har i köket är sifonen verkligen något jag känner ”varför köpte vi inte tidigare”. Använder till sås, puré, grädde och såklart drinkar 😊

   Svara

 • Louise

  |

  Jodå dryckerna med slemmiga aloe-vera klumpar finns kvar! Älskar! Är något med den där slemmiga konsistensen som gör det lite kul att dricka dem typ haha 😅.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv