Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Måndagssnack

Våren är äntligen här och själen börjar sakta tina upp känns det som. Vi ska ha 20 grader i veckan. Extra trevligt med en ledig dag på det också. Älskar att Henri kommit ut ur den värsta rymma-fasen. Nu kan vi faktiskt vara på samma plats mer än två minuter. Kanske blir picknick-premiär!

Jag har fått ett nytt jobb som ni vet. Jag börjar om tre veckor! Det är så mycket jag vill hinna med på dessa veckor. Jag vill checka av alla måsten och get my shit together. Känns lite som veckorna innan BF. Snart kommer bebisen och allt måste vara i ordning. Idag fixade jag med mitt årsbokslut, jag har några jobb jag ska avsluta och har bokat tid till min hälsporre bland annat.

Nästa vecka åker jag och Henri till Norge. Viktigt att hinna med det också ju. Kan inte fatta att det ändå gick så fort för mig att få ett nytt jobb. Såhär i efterhand skulle jag önska att jag njöt lite mer. Jag har verkligen gått all in på att reda ut nästa steg. Men får väl bara inse att det inte är sån jag är. Jag kan inte slappna av i ovissheten. Men vilken otroligt lärorik resa det har varit, att bli uppsagd och slänga sig ut i arbetslivet på nytt. Jag har gått från att vara livrädd nybörjare med tunghäfta till att enkelt skriva personligt brev och pitcha mig själv på intervju. Jag är så stolt över mig själv.

 

 

289 gillar

Kommentarer (2)

  • Mari

    |

    Blir så glad för din skull! Känner förresten igen mig i att inte kunna chilla helt och hållet i ovissheten. Bra jobbat med att presentera dig själv på intervjuer!

    Svara

  • fanny s

    |

    Förhoppningsvis kan du njuta lite mer de veckor som du har kvar innan nya jobbet börjar 🙂 Härligt med tur till Norge igen!!!

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv