Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Helgens festligheter

I fredags gjorde jag något mycket märkligt. Min nyfunna vän Alexandra drog med mig på en ”söka jobb AW”. Tog på mig en jumpsuit och läppstift.

 

Man fick namnlappar, drinkbiljetter och så vimlade det av rekryterare och folk från olika typer av företag samtidigt som en DJ spelade.

Alltså älskar ju konceptet. Men DJ:n??? Man fick alltså i princip skrika till varandra för att höra något. Kände mig så obekväm med hela grejen och ville vända i dörren. Stod och led, haha. Men efter två glas vin tog jag modet till mig och pratade med någon. Fick några kontakter så det var ju kul. Vid 18 åkte jag hem och åt pizza med mina killar.

 

Det blev lördag och jag fick ägna mig åt min favoritaktivitet: städa. Ni tror jag skojar men så har mitt liv blivit. F tar med Henri ut och leker och jag städar i lugn och ro. Lägger en sheetmask och har det nice. Fick denna av Hannah, den är från Caia.

 

Killarna kom hem och farmor kom också. Jag lagade kryddig kyckling med pak choi ris från Hello fresh.

 

Sen pyntade jag mig för vi skulle på fest hos Hannah som fyllde år. Min kjol är från Gossia och toppen från MbyM. Och gamla snäckörhängen som jag tror jag köpte på Åhlens en gång i tiden.

 

Jag gick tidigare för att hjälpa Hannah med hår och att preppa tilltugg. Sen joinade F också. Farmor passade Henri och sov hos oss. Så lyxigt att gå på fest med F <33

 

11 margaritas och en alkoholfri, snacks och bland annat Hannahs ugnsbakade tomater med fetaoströra som är sjuuuk. Bad om receptet. Ska göra det i helgen, tänker att jag och F ska ha en ”snacks till middag”-kväll.

 

Det blev massa lekar och quiz. Med betoning på quiz. Både jag och Hannah hade förberett ett.

 

En riktig pangkväll.

Vi gick hem vid midnatt. Hittade inte min svarta jacka bland alla andra tio svarta jackor, men som tur är skulle vi bara 180 meter. Älskar att vi bor så nära. Kom hem till en sovande farmor och Henri. Det hade gått så bra. Henri somnade!! Hon har ju passat honom till sent två gånger tidigare när vi har varit på bröllop, men då har han aldrig somnat. Så skönt att veta att även det funkar nu <3

 

177 gillar

Kommentarer (10)

 • Rebecca

  |

  Nej nu står jag inte ut mer! Nu får du göra en video på hur du fixar frisyren!

  Svara

  • Frida

   |

   Haha samma här! Superfin 😍

   Svara

 • Felicia

  |

  Åhh snacks till middag låter supermysigt ju 😍

  Svara

 • Johanna

  |

  Recept på röran! 😍

  Svara

  • Egoina

   |

   Kommer!

   Svara

 • Sara

  |

  ”Sen pyntade jag mig” så ska jag också börja säga, gulligt!

  Svara

  • Egoina

   |

   Som min farmor alltid sa 😂❤️

   Svara

 • R

  |

  Jag ska ha en lek nu att se hur många kommentarer som frågar om du är gravid 😂 (Pga ”en alkoholfri drink” av 12 på ett kalas…)

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha inte jag som är gravid! Inte heller den som fick den alkoholfria, eller vad vet jag. Men hon körde 😂

   Svara

 • Hanna

  |

  Åh, tar med gärna recept på fetaost och tomatröra! Och förresten, så söt du var i den frisyren 😍

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv