Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

9 tips just nu

Ett gäng tips från mig till dig:

 

🔪 Är man into true crime kommer här två tips. Netflix: What did Jennifer do. Podcast: Spår – Vad har hänt Julia.

 

💡 Haft denna lampskärm (reklamlänk) som en öppen flik på min dator i evigheter nu. Tänker den vore så fin i vårt sovrumsfönster, men kan inte bestämma mig för en lampfot att ha till.

 

🏋🏻‍♀️ Ett träningstips kommer här. Jag får ofta upp olika träningsappar som reklam och till slut föll jag dit och bestämde mig för att ladda ner en. Konceptet är ett 7 minuter långt träningspass varje dag. Sen finns det även andra pass man kan välja om man vill träna mer. Man behöver ingenting mer än sin kropp och det är bara att följa instruktioner. Jag är så positivt överraskad av det här! Snart är min gratisvecka slut och jag kommer köpa appen. Har haft träningsvärk varje dag sen jag började och det känns som noll effort. Vem har inte sju minuter liksom. Workout women heter den.

 

💄 Älskar senaste tillskottet i min sminkväska som är denna BB creme från Erborian (reklamlänk). Resultatet blir perfekt och den är helt idiotsäker. Enda minuset är att den inte är så dryg. Jag har nu 3 stycken BB/CC krämer som jag litar på med mitt liv. Kanske ska samla alla i ett blogginlägg? Sminkinlägg är iofs det ni hjärtar minst…men men.

 

👑 Har precis sett klart Young Royals på Netflix och unpopular opinion kanske, men gillar inte Simon? I alla fall, letar du efter en svensk, lättsmält dramaserie om ett gäng ungdomar som mest mår dåligt så är det serien för dig.

 

🤖 Snart är jag expert på att söka jobb och ett av mina bästa tips är att använda sig av AI. Jag blev helt mindblown när jag först upptäckte detta. Sen pratade jag med en 25 åring som sa ”ja och så kan du göra såhär och såhär och såhär också”. Nej, alltså nu måste vi hänga med. Självklart kan AI inte göra något åt en (eller borde inte). Men man kan be om feedback, förslag och få hjälp med sållningen av information. Jag använder den främst till att:

 1. Få input på mitt personliga brev. Jag klistrar in annonsen, mitt CV, sen brevet och ber om förslag på hur jag kan förbättra det.
 2. Som prepp inför intervju. Få förslag på vad mina styrkor och svagheter är exempelvis, eller tvärtom att fråga AI om vad för typ av frågor som kan ställas baserat på jobbet man söker.

 

🍹 Hannah ville gärna bjuda på margarita som fördrink på sin fest. Kruxet: det var för mycket jobb att stå och blanda en och en drink. Lösningen: göra en megabatch i förväg! Det var kanske ett icketips för er. Fattar ju att man kan göra bål liksom, men jag har i alla fall aldrig tänkt på att man kan göra samma med cocktails.

 

☀️ Våren är här och BUS-tiden börjar. Hatar ju att sola som ni vet, men gillar att ha lite färg. Mina bästa produkter kommer här:

 1. När man vill bli brun direkt, typ inför en fest tar jag en klick av denna one day tan (reklamlänk) i min bodylotion och smörjer ben och armar. Funkar superbra och håller sig fint. Tål vatten till viss mån, men man kan såklart inte bada. Tvättas bort med tvål och vatten.
 2. Vill man BUS:a sig på riktigt är min favorit express tan (reklamlänk). Hatar att behöva gå med det länge på kroppen och känna sig kladdig. Perfekt att det ska sköljas bort efter någon timme och att man kan välja hur brun man vill bli. Jag brukar skölja efter 1-2 timmar.
 3. Till ansikte, hals och dekolletage gillar jag denna spray (reklamlänk). Jag sprayar på tunt efter min hudvårdsrutin.

 

🍦 Avslutar med vårens högtid: just nu är det halva priset på glass på Pressbyrån. LÖP å KÖP.

 

 

202 gillar

Kommentarer (31)

 • Ylva

  |

  Vill prova bb-cremen! Har du ljusaste nyansen?

  Svara

  • Egoina

   |

   Jag beställde Nude, men tror Clair hade funkat också 🙂

   Svara

 • Malin

  |

  Orkar inte vad snygg du är på sista bilden!

  Svara

 • Malin igen

  |

  Eller på bilden såklart, fanns ju bara en 😂
  Tack och godnatt från mig 😅

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha tack så mycket 😍

   Svara

 • Ragna

  |

  Måste komma ihåg och gilla nästa inlägg med smink/hudvård 😅 Älskar alla nya tips, även om allt så klart inte passar mig.

  Svara

  • Egoina

   |

   haha you better!!

   Svara

 • Veronica

  |

  Tack för tips och jag håller med, du är dösnygg och ser så sommarfräsch ut på bilden! 🤩

  Svara

 • Ronja

  |

  Håller med ovan kommentar om sminkinläggen, jag tycker mycket om dem!! Och det är ju faktiskt din blogg och du väljer själv innehållet, oavsett vad vi läsare tycker. Kan tänka mig att det är lagom kul att bara skriva om saker som andra vill.

  Sen ett tips: jag har inte sett young royals men det låter på din beskrivning som att om man gillar den kanske man gillar barracuda queens på netflix också 🙏

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh tack!

   Svara

 • Linnea

  |

  Hur applicerar du cc-kräm? Med svamp? 🙈

  Svara

  • Egoina

   |

   Med foundationborste! Har en från it cosmetics som är BÄST.

   Svara

 • .

  |

  Var har Robert tagit vägen? Har inte sett hans namn i kommentarslistan på länge?

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha ja, Robert var är du??

   Svara

  • Ellen

   |

   Haha, så lustigt för tänkte samma nyss när jag läste kommentarerna. Hoppas du mår bra Robert?

   Svara

 • Inci

  |

  Jag rekommenderar verkligen appen INCI Beauty för att check kosmetik. Jag köper inte längre någon produkt utan att kolla dem där. Så många har hormonpåverkande ingredienser osv

  Svara

 • Hanna

  |

  Okej, jag är DIE HARD fan av Young Royals hehe. Måste få veta, varför gillar du inte Simon?

  Svara

  • Egoina

   |

   SPOILER
   Tycker han är gnällig och ser sig själv som ett offer hela tiden. Sen tycker han att han är bättre än alla andra. Tycker också det är märkligt beteende att kräva så mycket av någon annan/av relationen så tidigt in? Generellt är han noll förstående och har typ ingen…respekt för deras olika bakgrund. Ska hålla på att pika och säga negativa saker hela tiden. Upplever ändå att Wille försöker liksom. Och förlåt men vem gör slut på någons födelsedag, särskilt i den situationen när Wille redan känner sig ensammast i världen. Han var med om en stor grej, fick utbrott på sina föräldrar och det bubblade över. Ja då åker Simon hem?? HATAR slutet, att han springer efter honom trots att han blivit dumpad gång på gång.
   SPOILER

   Svara

   • Maria

    |

    Hahah ja jag satt och sa MEN VAR INTE IHOP MED EN PRINS DÅÅÅ flera gånger till honom 😂

    Svara

    • Egoina

     |

     Hahahah EXAKT

     Svara

   • Maja

    |

    Håller med om allt du skriver om Simon. Blev så arg när han dumpade Wille och åkte hem. Rövigt beteende!

    Svara

    • Egoina

     |

     Jaa verkligen!

     Svara

 • Micaela

  |

  Vilken AI tipsar du om? 😁

  Svara

  • Egoina

   |

   Använder bara chat gpt faktiskt 😀

   Svara

 • Jennie Stefansdotter

  |

  På tal om träning så måste jag tipsa om Sandra Friberg på Youtube! Finns både korta och långa pass, samt att hon har en app där man kan köpa färdiga träningsprogram. Hon är även ansluten till dem flesta friskvårdsbidrag 🙂

  Svara

 • Diana

  |

  Jag har lyssnat på Vad har hänt Julia nu när du tipsat. Alltså shit vad X känns suspekt!

  Svara

  • Egoina

   |

   Alltså har så många tankar!!

   Svara

 • Lovisa

  |

  Har också sett What did Jennifer do men på just den frågan fick man typ inte svaret! Måste ha del två 🤣

  Svara

 • Lovisa

  |

  Har också sett What did Jennifer do men på just den frågan fick man typ inte svaret! Måste ha del två 🤣

  En sak till jag har jobbat mycket i bar och det preppas en hel del drinkbaser! Tips till dig som gillar espresso martini den basen är mycket lättpreppad 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Jag tycker ändå man fick en ganska bra bild av hur det gick till? Åh gott 😍

   Svara

   • Lovisa

    |

    Jaa men liksom inte precis exakt vad JENNIFER gjorde. Men talande med pappans agerande i slutet…!

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv