Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

När jag fyllde 35 och fick en överraskningsdag

(Något har varit knas med bloggen och när det skulles fixas hände något med bildernas bredd. Därför det ser lite konstigt ut. Det ska snart vara löst. Håll ut!)

Förra lördagen var det dags! Jag skulle bli firad. Jag visste att Hannah och Sofie skulle vara med, men inte vad vi skulle göra. Fick en lista på saker att ta med och leksaksbil var en av dem. Henri var lite mer ledsen att bilen försvann än att mamma skulle gå.

 

Gick hem till Hannah som gjort så fint. Det blev brunch med bubbel och presenter. När jag kom in hoppade Sofie och Ida fram och ropade surprise!

 

Ida hade gjort quiz och så hade vi tävling med leksaksbilarna.

 

Här är vi allihop hej hej!

 

Nästa stopp var Pitchers där vi spelade olika spel. Detta var SÅ kul. Aldrig tänkt på att man kan göra det på dagtid.

 

Sen kom en Uber och hämtade oss och körde oss till Landskrona. Vi checkade in på Hotell Öresund där vi skulle övernatta.

 

Det blev spa!

 

Badkläder stod med på listan och jag hade förberett med att köpa en ny bikini, hehe. Så nöjd med den. Här kommer en reklamlänk till överdelen och här en reklamlänk till underdelen.

 

Kan verkligen rekommendera dagsspa på Hotell Öresund, så fint där. Vi hade tur och hade perfekt väder och inte så väldigt mycket folk. Sån mysig grej att dricka vin, bada varmt utomhus och skvallra med sina vänner.

 

Efter spa gjorde vi oss i ordning för trerätters i hotellet restaurang.

 

Jag bjöd på drinkar och min var kanske den äckligaste jag någonsin druckit, men vad gör väl det när man har världens bästa sällskap.

 

Avslutade kvällen med att spela klart Idas quiz på hotellrummet och sen fick jag med Hannah ut på en snabb barrunda i Landskrona. Jag har knappt varit ute i Landskrona på 10 år, men det var som att tiden stått still. Det var samma människor ute, samma bartender, samma vakt. Det var som en tidsmaskin. Allt samma, förutom att vi alla är lite äldre.

En riktig toppendag proppfull med allt jag gillar. Kunde inte önskat mig något mer. Fint att få skapa lite nya minnen i Landskrona dessutom. Ska jag vara ärlig är den staden mest ångest för mig numera. Har knappt vågat åka dit. Men nu kanske jag gör.

Så tacksam och glad ❤️

245 gillar

Kommentarer (18)

 • Hanna

  |

  Vilket dundergäng❤️

  Svara

 • Mia

  |

  Blir nyfiken, bjuder dina vänner på allt? Alltså mat, spa, hotell osv eller är det mer att de bestämt vad ni ska göra och sen får du betala för det (du får ju presenter osv). Alla borde få bli firad av vänner som du.

  Svara

  • Egoina

   |

   De bjöd på allt 😮🥹

   Svara

 • Andrea

  |

  Otrolig bild, den sista!

  Svara

  • Egoina

   |

   🥰

   Svara

 • Rebecka

  |

  Storlek på bikinin? Jag tror vi har ungefär samma kroppsstorlek och den satt så fint på dig🥰

  Svara

  • Egoina

   |

   M i överdel och XL i underdel. Skulle kunna ha L i underdelen, ganska strechig, inte sådär hårt tyg som det brukar vara.

   Svara

 • Emma

  |

  Fy tusan vad mysigt! 😍 Önskar jag hade vänner som dina. Såklart inte för att de bjöd dig på denna fantastiska dag men de verkar alla så himla fina och bra! 💕

  Svara

  • Egoina

   |

   BÄST <3

   Svara

 • Moa

  |

  Haha onödig fråga, men jag blev så nyfiken på varför drinken inte var god?
  Vilka fina vänner du har som styrt upp så bra!

  Svara

  • Egoina

   |

   Det var en lakrits hallon cocktail som bara smakade sprit. Vi skickade faktiskt tillbaka och fick en ny, som bara smakade sockerlag. Kanske bara var att jag inte gillade den, inte att den var dålig. Ja världens bästa!

   Svara

 • Pixie

  |

  Gud så mysigt!!! Asså Hanna verkar vara en otrolig vän, så fint och inspirerande att styra upp såhär för en vän <3

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja så bäst <3 <3

   Svara

 • Mila

  |

  Vilken mysig dag! Och fina foton. 🙂
  Landskrona är ångest för mig med. Jag jobbade där när jag var nyexad och höll på att bli utbränd på bara några månader. Helt galet tempo på det jobbet usch.

  Svara

 • m

  |

  Kom till sommaren och häng på Lagunen och Smörtaxen!

  Svara

  • Egoina

   |

   ja 😍😍

   Svara

 • F

  |

  Varför har alla dessa bikinis hålla-in-magen-trosor?

  Svara

  • Egoina

   |

   Har de? Jag har inte använt bikini på många år, så jag vet inte. Detta är dock helt vanliga trosor, fast high waist.

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv