Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Smått och gott: glass, vårkänsla och catwalk i vardagsrummet

Lite smått och gott från mitt liv på sistone:

 

Jaha jag blev ju blond igen. Så bra gick det med att ha min naturliga hårfärg osv : )))

Men fokuserade mest på luggen för en känsla av uppljusning och sen lite kallare i längderna, så behöver jag inte störa mig på utväxten sen när jag ångrar mig igen.

 

Hur härligt är det inte med dessa ljumma vårkvällar. Vi gick ut på promenad för att titta på körsbärsträdsblommningen.

Vi visste att det inte skulle gå, men var optimistiska och försökte få Henri att somna i vagnen. Det gick såklart inte. Vad hade jag inte gjort för att ha ett barn som tycker om att åka vagn, inbillar mig att jag hade haft ett helt annat liv. Men men.

 

En vardagsmiddag i form av broccolisoppa med krispigt stekt halloumi. Henri har börjat pilla bort allt som är grönt, men broccolisoppa gillar han. Gör min på broccoli (otippat va!), potatis, lök, grädde, buljong, vatten, salt och peppar.

 

Nalle tappades bort på väg till förskolan. Paniken! Det är så gulligt att han är så fäst vid sin docka. Lyckan sen när den satt och väntade i vårt trapphus. Alla vet att den är Henris <3

 

Har fortfarande problem med min hälsporre och inser att jag ju måste ta tag i det. Har hittills testat allt, inklusive dessa tofflor med mjuk kudde till hälen som jag har på mig inomhus. Alltså älskar dessa tofflor. Kul att jag gått (hehe) från fluffiga fancy tofflor till dessa, men jaja SÅ bekväma.

 

Det bästa just nu är att vädret är så fint när jag hämtar Henri. Det blir lekplatser och små utflykter varje dag. Denna dag hade jag massa ärenden att göra och jag mutade med en glass för att få honom att sitta. Det var glass överallt sen, men heja årets glasspremiär. Jag valde en kula chokladgelato.

 

Ooooch här var en annan dag då jag provade glassnyhet från GB: Magnum Pink Lemonade. Var lite som en gräddglass som fått barn med en sorbet. Lite för parfymig och kärnan av hallonsorbet var inte tillräckligt söt enligt mig. Men godkänd sommarglass absolut.

 

Jeansjacka-väder!!!

 

Har matkasse denna vecka vilket är så nice. Jag vill inte ha matkasse varje vecka, men varannan eller var tredje är så skönt. Maten är planerad och levererad.

 

Och ikväll har jag varit hos Hannah som hade catwalk för mig och visade upp sina klänningar. Satt i soffan och drack ett glas vin, tog bild på alla alternativ och gav mitt betyg. Mycket trevlig aktivitet. På lördag ska vi fira henne!

 

130 gillar

Kommentarer (17)

 • Hanna

  |

  Men herregud, du har ju missat den godaste ingrediensen i soppan! I med massa riven parmesan på slutet 🤩

  Svara

  • Egoina

   |

   Gott 😍😍

   Svara

 • Vanessa

  |

  Hur är tofflorna i storlek?

  Svara

  • Egoina

   |

   Normala i storlek skulle jag säga ☺️

   Svara

 • Madde

  |

  Ser ut som att ni har sittdelen på vagnen bakåtvänd? Isåfall, har ni provat att vända den framåt? Kanske kan göra honom nöjd(are) korta stunder åtminstone? 🥰

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha ja. Har provat allt. Enda sättet att få honom någorlunda ok att åka är att prata och interagera med honom konstant och eftersom jag inte spänner fast honom behöver jag ha koll på när han hoppar han.

   Svara

   • Madde

    |

    Okej, förstår. Låter jobbigt ♥️

    Svara

  • Julle

   |

   Skulle precis skriv sätta. Usch vad jag inte saknar denna tid, min parvel var likadan men kunde sitta still ibland efter att jag vände på sitsen. Sjukt jobbigt att behöva vara på hugg hela tiden och vem hade kunnat tro att små ben skulle vara så snabba. Tjofffff så var han borta och man fick stört dyka för att rädda lilla pannan från en kyss av asfalt.

   Svara

 • Vickan

  |

  Den där plastbuketten eller vad det är på sista bilden! 😍 Vart kommer de ifrån?

  Svara

  • Egoina

   |

   Det är legoblommor 😍

   Svara

 • Pro reklam men

  |

  Det är svårt att läsa din blogg nu, reklam som hoppar fram överallt och gör att man åker till toppen av sidan hela tiden, omöjligt att se vilken text hör till vilken bild och se om man missat något med en massa bilder som hoppas fram och man åker upp och ner 🙁

  Svara

  • Egoina

   |

   Kollar upp det och ber de plocka bort lite!

   Svara

  • Egoina

   |

   Nu ska det vara löst att sidan hoppar och lite reklam är borta. Tack för att du sa till 😘

   Svara

   • Myh

    |

    Jag hamnar hela tiden längst ner på sidan. Jättejobbigt när man försöker läsa och den studsar upp och ner utan att man scrollar. Kanske beror på att jag läser i mobilen? 🤔

    Svara

 • Nina

  |

  Vi ska till Helsingborg i helgen! Sonen är i samma ålder som Henri. Vad hittar man på med barn? Finns det någon rolig utflykt eller aktivitet i Helsingborg med omnejd? 😍

  Svara

  • Egoina

   |

   Oj svårt. Om jag utgår från Henri är han en otålig själ som älskar att vara i rörelse. Finns sååå många roliga lekplatser i Helsingborg. Rekommenderar att lekplats-hoppa!

   Svara

 • Maja S

  |

  Testat en helt annan typ av vagn?

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv