Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Måndagssnack

Jag börjar sakta återhämta mig från en superfin och social helg. Igår var mitt sociala batteri sluuuuut. Helsingborg bjöd på 17 grader och jag tog med mig mina killar på cykeltur. Vi cyklade runt i flera timmar och såg rådjur bland annat. Väldigt mysigt.

 

Såhär såg jag ut i lördags. Det kanske bästa som hänt på länge är att vi har fått upp en spegel i vardagsrummet, haha. Hade på mig en blus från Stockhlm.

 

När jag ber F ta bild ser det ut såhär : ))

 

Fick många frågor om min frisyr. Det är alltså två tofsar som jag har snurrat. Vet verkligen inte hur jag ska förklara, men jag har liksom vänt in tofsen genom sig själv. Så som man kan göra på en hästsvans med en sån där pinne med ögla.

Iaf, kände mig mig fin! Mer om den dagen en annan gång ✨

 

163 gillar

Kommentarer (12)

 • Isabelle

  |

  Jättevacker!
  Tyckte du hade så tydliga drag av din farmor på dessa bilder. Även om jag bara sett henne på bild här i bloggen (och sökte fram bilder på henne igen), så såg jag tydligt farmor i dig. ❤️

  Svara

  • Egoina

   |

   🥰❤️

   Svara

 • Tina

  |

  Du är så himla fin! Älskar din frisyr och den där blusen är sååå fin på dig!

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack 😍❤️

   Svara

 • Emma

  |

  Så fin färg på blusen. Du passar verkligen i den. Kan du vara en vinter enligt färganalysen?

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack! Jag tror det! Känner mig ganska säker på det faktiskt, men känns som att jag ”borde” vara en sommar? Har inte tillräckligt mycket kontraster för att pull off att vara vinter enligt onlinetester. Men tycker inte jag passar i dova färger lika mycket… Jag brukar klä mig som om jag vore en vinter ändå, haha.

   Svara

   • Mari

    |

    Tänkte precis samma, du är så fin i den färgen!

    Svara

 • Anna

  |

  Om du är nyfiken på färganalys och inte hittar någon i närheten kan jag rekommenderar imageconsultantmaidenhead som hon heter på Instagram. Både jag och min syster köpte via henne och är mycket nöjda! Jag är true summer 😃

  Svara

 • MW

  |

  Jag tycker du ska söka jobb på förlag. Du skriver så bra och ska vara där man skriver, eller på reklambyrå etc, vet inte vad du har för utb men du skriver kul och smart och ärligt, du borde jobba med skrivande som du ju gör genom bloggen. Kram

  Svara

 • Frida

  |

  Så fin blus! Motsvarar blusen normal storlek tycker du? Eller bör man gå upp/ner i storlek?

  Svara

  • Egoina

   |

   Lite stor i storleken skulle jag säga. Jag har S ☺️

   Svara

   • Frida

    |

    Tack snälla för svar 😊

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv