Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Fest, lego och massa lök

Ligger back med bloggandet, men nu så. Det har varit en lång påskhelg, men innan dess fanns det också en helg och den såg ut såhär:

Hade varit med Henri i Norge en vecka, efter frukosten på lördagen sa jag varsågod här är ditt barn till F och drog till gymmet. Det blev mitt längsta träningspass hittills. Wonder why.

 

Hem -> duscha -> äta lunch -> göra sig i ordning -> packa ihop oss -> ta tåget till Malmö. Hade med oss färdkost i form av hallonsoda och dessa svingoda chips.

F kommer hem med nya sorter chips varje vecka och påminner varje gång om att vi fortfarande inte startat vårt prova-chips-konto på Instagram.

 

Framme! Vi skulle fira Dan som fyllde 40 år. HURRA för Dan! Det bjöds på massa gott.

 

Kom på att jag glömt föreviga mig själv. Såg ut såhär. Jumpsuit från other stories (reklamlänk).

 

Sofies pappa höll ett tal om Dan som jag helt missförstod och trodde att han pratade om Frans. Det blev så weird. Men fint och kul var det.

 

F var lekledare. Det var KAOS i Frans rum. Det flög bollar och leksaker och ljudnivån var hög om man säger så. Henri hade the time of his life.

 

Vips hemma igen. Det är söndag och vårstäddag med föreningen. Henri hjälpte till att sopa.

 

Sen tog vi tag i lite saker där hemma. Som att tvätta Henris lego. Har köpt massor med lego till honom på loppis. Tvättade det inuti örngott i tvättmaskinen så blev det som nytt. Sjukt smart förutom att Henri fick världens sammanbrott när legot började åka runt i maskinen och han inte kunde ta med det upp direkt.

 

Är inne i en period då det är kul att prova nya maträtter. Har en miljon reels sparade som jag vill testa. Denna söndag blev det en variant av fransk löksoppa som en pasta.

Jag tyckte inte det blev så gott. Jag följde detta recept. Möjligt att det blir godare med detta lite mer fancy recept. Behövs absolut syra iaf, den saken är säker.

Sen var den helgen över och jag hade sinnes ont i magen av all lök : ))

 

117 gillar

Kommentarer (5)

 • fanny s

  |

  Är också inne i en testa-nya-recept-period. Så peppigt!!!

  Svara

  • Egoina

   |

   Visst!! Älskar när man får feeling!

   Svara

 • Laura

  |

  Åh vart hittade ni chipsen? Bor också i Helsingborg men jag har inte sett de någonstans.

  Svara

  • Egoina

   |

   på Willys 😍

   Svara

 • Zandra

  |

  Snälla starta ett sånt konto

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv