Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Tidiga morgnar och lök i luften

Lite från kamerarullen dagarna innan vi åkte till Norge:

 

Fick hem paket med grejer som jag beställt från Caia. Det kommer en recension snart. Testar mig fram med eye brightenern.

 

Jag och Henri köpte ”lång bulle” efter förskolan.

 

Försöker planera in sociala inslag i form av lunch med olika personer. Gick till Chay som är en vegansk restaurang. Det blev vårrullar och risnudelsallad. Megagott!

 

En annan dag lunchade jag och gick en promenad med Marcus, en fd kollega som är i samma sits som jag. Han var så peppig, blev inspirerad av hans framtidsplaner. Gick raka vägen hem och skrev en hisspitch sen.

 

Jinxade såklart melatonin-grejen. Henri har börjat sova dåligt igen 😑 Här sitter jag hålögt klockan 05.00 på morgnarna. Men hoppas bara det är en fas.

 

Åkte till Ikea för att köpa ett badrumsskåp. Vi har inte haft något hittills eftersom vi inte hittat något med rätt mått, men nu så. Blev en stödkorv innan vi körde hem.

 

Har hela kamerarullen fylld med denna händelse. ”Jag ville fånga löken i luften”, sa F.

 

Farmor passade Henri under tiden vi var borta. Det blev pulled pork wraps när vi kom tillbaka.

 

Det här är från en annan dag när Henri hjälpte mig skära upp potatis. Det kvittar vad man ska göra, om det så är att slänga sopor eller lasta ur diskmaskinen. Henri älskar att hjälpa till. Min skatt 🥰

 

179 gillar

Kommentarer (3)

Lämna en kommentar

Arkiv