Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Tre saker-listan

Tre saker jag skjutit upp:

1. Att hämta ut ett paket och nu har det skickats tillbaka. Obeskrivligt störigt när paket skickas till ”fel” ombud.

2. Att boka biljetter till vår tågresa nästa vecka.

3. Att göra fotoalbum med Henris första och andra år. ÅNGEST varje gång jag tänker på detta. Varför är jag inte en sån mamma : (

 

Tre saker jag längtar efter:

1. Resor: Åka till Norge nästa vecka och åka på tjejresa(!) till Palma i juni.

2. Mitt nya jobb vad det nu kommer vara.

3. Att det ska bli tunn jacka-väder.

 

 

Tre saker som gör mig glad:

1. Att vi ÄNTLIGEN FÅR SOVA HELA NÄTTER herreguuuuddd. Hade uppföljningsmöte med Henris läkare häromdagen och efter det jinxade vi allt och hade två kaosnätter igen. Men hoppas för allt i världen att det bara var undantag. Förutom det har vi sovit i vad…en månad nu? Otroligt. Vill gråta när jag tänker på det. <3 melatonin <3

2. Att jag städat lådorna under handfatet i badrummet, sorterat, gjort fint och organiserat saker i små korgar.

3. Detta:

 

Tre saker jag vill rekommendera:

1. Att kolla serie på gymmet. Något som kanske alla fattat utom jag. Men har kommit på tricket nu, att jag har en serie som jag endast får se när jag tränar (kondition då, t.ex. crosstrainer eller spinning). Jag kommer aldrig bli en sån som älskar att träna, det är bara att erkänna. Men nu nästan längtar jag.

2. Att endast ha sköna trosor. Jag bestämde mig och sen successivt har jag bytt ut hela troslådan. Livet är fan för kort för att ha obekväma trosor.

3. Appen Capcut till videoredigering. Äntligen en gratisapp som inte drar ner på kvalitén.

 

Tre saker jag drömmer om:

1. Sova intill F helt själv en hel natt. Inte hänt på två år och snart 5 månader. Vad som är exakt sådär gammalt? You tell me.

2. Den perfekta jeansklänningen.

3. Ett hem som alltid är städat och fint.

 

 

Tre saker jag vill göra snart:

1. Klippa mig! Mitt hår är tragiskt slitet. Sen får vi väl se hur länge jag lyckas hålla mig från blonda slingor. Gissningsvis inte länge.

2. Fira min födelsedag.

3. Läsa en AI-marketing kurs.

 

Lista hittad hos Flora.

148 gillar

Kommentarer (15)

 • Josse

  |

  Hur funkar det sen då med melatonin, trappar man ned eller fortsätter de till de är äldre?

  Svara

  • Egoina

   |

   Det är nog olika från fall till fall. Man gör en plan med läkaren ☺️

   Svara

 • Milla

  |

  Åh, du är inte ensam om att inte ha hunnit med foton! Jag har massor av foton från första året på min äldsta son. Och med ”massor” så menar jag i jämförelse med de följande 12 åren av hans liv. Och lillebrors liv ska vi inte ens prata om 🙈 Honom har jag som mest 10 framkallade foton på, och då är 2 av dom från förskoleklass och 1:an. Mina barn är alltså 12 (inne på 13:e året) och 8 🙈 Får också sån ångest när jag inser hur lite foton jag skrivit ut/framkallat och ännu mer när jag inser att jag inte ens gjort det ”jämnt” mellan killarna 😂 Och då vill jag helst inte ens tänka på de där ”min första bok”-böckerna där man ska fylla i om barnen under uppväxten 🙈😂

  Svara

  • Egoina

   |

   haha skönt att höra ❤️

   Svara

  • Egoina

   |

   Mina favoriter är high waist brazilian från lace labratory. Dyra men 🫶🏻🫶🏻🫶🏻

   Svara

  • Susanne

   |

   Ribbade från lager157! Älskar!

   Svara

 • Lina

  |

  På nått sätt lyckades jag göra en såndär första året bok med mitt äldsta barn och tänkte såklart att ”det här ska jag göra alla år” nu såhär 10 år senare så har det inte blivit några fler😂. tänker ibland att jag ska ta tag i det, men det är så övermäktigt att ens börja kolla igenom bilderna, att få ihop det till böcker kommer ta minst 10 år till. Att iår få ihop en kalender med 12 bilder var svettigt vara det. Har två barn till och de två har ju glatt ställt upp på bild medan det äldsta fick jag verkligen leta efter något att använda 😅.

  Svara

 • Emma

  |

  Tipsar om appen onceupon för att göra fotoalbum! Det går seriöst jättefort att fixa 😊

  Svara

  • Annica

   |

   Tänkte precis tipsa om samma app, men också att lägga in ett foto direkt i det digitala fotoalbumet när det är taget och inte vänta till att man magiskt ska hitta en tid att organisera och göra ett helt album. Vem gör det liksom?
   Alltså, så fort vi tar ett bra foto så går vi in i appen onceupon och lägger in det i det aktuella albumet. Fort och enkelt ska det gå, annars blir det inte av. Får panik av tanken på att kolla bland 2000 foton i telefonen och skapa album utifrån det. Börja nu där ni är i livet istället för att tänka att du ”borde” ha gjort det från början. 🙂

   Svara

 • fanny s

  |

  Har inte gjort en enda fotobok till någon av mina fyra barn 😂 Eller fyllt i en sådan där ”Mitt första år”-bok. Hade också dåligt samvete de första åren. Sen kom jag på att det ju liksom inte är något jag kanske är så intresserad av? Måste jag göra alla barn-saker när jag är mamma? Svar nej! Men det är klart att det hade varit roligt att titta i för barnens skull 🙈 Försöket intala mig att jag bra på annat 😬

  Svara

  • Sanna

   |

   Min mamma har fyra barn och väldigt mycket dokumenterat med mig som förstfödd och mindre och mindre för de andra. Jag har knappt läst eller brytt mig så har inte gjort en för mitt barn heller….

   Svara

 • A

  |

  Älskar att göra egna fotoböcker men tid finns ju aldrig med småbarn hemma, så hamnade i samma dilemma. Började tillslut spara de bilder jag visste jag ville ha i en potentiell fotobok som favoriter, sen är det mycket enklare att göra tex årsbok 2023 via onceupon eller annan app. Roligt också!

  Svara

 • Vanessa

  |

  Tips, ta bilder från din instagram-mapp och beställ bok från typ ösnkefoto. Jag har de viktigaste bilderna där, går så mycket fortare än att leta i fotoalbumet. Sen ibland blir det konstigt croppat från insta, men det ser du när du kollar igenom, och kan då leta igenom ditt fotoalbum efter just de bilderna.

  Svara

 • blåmesen

  |

  Exakt samma ångest kring fotoalbum. Jag har till och med köpt album till mina barn och gjort kanske första 6 månader i den äldstas. Han fyller snart fyra. Älskar egentligen sånt pyssel men det finns aldrig tid OCH jag har världens prestationsångest för att albumet min mamma gjorde till mig är så fint? Hopplöst.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv