Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Förra veckan: head spa och en tom dator

Häng med på glimtar ur mitt liv förra veckan!

 

En ganska deppig vecka. Min sista på mitt förra jobb. Men jag gjorde vad jag kunde för att hålla modet uppe. Som att utnyttja friskvården till max. Exempelvis bokade jag en behandling efter mitt exitsamtal för att muntra upp mig själv.

Har ni sett sån där head spa med vattenstrålar som blivit viralt på sociala medier senaste året? Det var jag på! Alltså det var SJUKT. Har aldrig varit så avslappnad någonsin. Jag somnade till och med. Det var dock inte så mycket med vattenfontänen som jag trodde, mest massage och avslappning. Men så nice. Jag var på Gattino Beauty.

 

En vardagsmiddag som alltid går hem. Just denna dag åt Henri endast broccoli. Han åt och åt. Vi satt i chock och vågade knappt andas.

 

En som spanar efter sin pappa.

 

Var och fixade naglarna på lunchen en dag. Bokade denna tid för flera veckor sedan och direkt efteråt blev det bestämt att vi skulle spela in en serie på jobbet som jag skulle vara med och filma samma dag. Jag behövde alltså vara på plats och kunde inte jobba hemifrån.

Men det blev aldrig att jag bokade av nageltiden, jag hade någon känsla av att inspelningen inte skulle bli av? Kunde inte sätta fingret på det, men avvaktade med min avbokning. Och mycket riktigt…

 

Sen kom dagen då min dator tömdes. BLÄ. Satt och deppade på ett café med it i hörlurarna som guidade mig. En helt skrapad dator, allt bara hejdå. Det konstigaste är att inte kunna kolla Slack. Undrar när den vanan går över.

 

Meeen tog mig samman och peppade för en kul helg.

 

Caroline hade vabbat Elise och de hängde med och hämtade Henri. Han blev så lycklig. De höll hand <3

 

Vi gick hem till dem och gjorde chokladmousse, lagade middag och busade. Sen somnade de båda på mig i soffan <3

 

Henri fick sova i deras säng och vi vuxna passade på att ha spelkväll. Sen bar vi över Henri till vagnen och gick hem. Han vaknade när vi var i hissen, tittade sig förvirrat omkring och sa ”Eliiiiise?” hjärtekrossad.

 

Lördagen var en hemmamys-dag. Vi fixade med saker och åkte och storhandlade. Kvällens middag blev chili con carne. Fast utan chili. Jag kan inte äta starkt längre? Mycket märkligt.

 

När Henri somnat peppade vi Melodifestivalen med varsin Espresso martini. Sen har jag inga fler bilder, men söndagen var chill den med.

 

167 gillar

Kommentarer (6)

  • Hannah

    |

    Vänta VA, har Gattino head spa? Bor ju för fasiken i samma hus, hur har jag missat det 😃

    Svara

    • Egoina

      |

      Vet inte om det är samma, men tror det? Kolla deras insta. De kallar det asian head wash.

      Svara

  • Annica

    |

    Jag kan inte heller äta starkt längre! 😲 innan älskade jag stark mat men nu går det inte alls. Blivit jättekänslig efter 2 barn. Härligt att vi är fler 😆

    Svara

  • Katharina

    |

    Gjorde du den vanliga eller lyx?🥰

    Svara

    • Egoina

      |

      lyx ☺️

      Svara

      • Katharina

        |

        Tack ☺️

        Svara

Lämna en kommentar

Arkiv