Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Helgen: dubbel playdate och alldeles för mycket pizza

Ny dag ny mutsmoothie. Det var fredag och jag skulle hämta Henri och ville ha en pojke som satt i vagnen.

Har förresten fått ge upp öppen-mugg smoothisarna nu efter att Henri nyligen välte den över sig själv och vagnen. Sånt orkar vi inte.

 

Vagnsittning fick jag _inte_.  Henri skulle gå hela vägen själv. Vi skulle hem till Caroline för att fira fredag! Henri var mycket pepp på att träffa sin kompis Elise. ”Stanna Elise!” ropade han hela vägen.

 

Fick bubbel och tilltugg och sen visade August mig sina en miljoner leksaker.

 

Vi beställde pizza och hade en så mysig kväll. Det är så roligt att hänga med August, han är så stor nu. Man kan liksom göra grejer på riktigt. Vi lekte en ordlek när vi åt middag och sen krossade han oss i memory.

 

Avslutade fredagskvällen med att bygga koja och sen var det hem och bums i säng för mig och Henri.

 

Vaknade upp till en solig lördag. Skulle hänga med Hannah på en visning och efteråt strosade vi på stan. Visade sig att det var någon form av firande på Flying tiger. Vi fick kaffe och ballonger. Mycket tacksamt.

 

Gjorde det enkelt för oss och åt lunch på Mcdonalds till Henris stora lycka.

 

Sen en promenad hem som blev allt annat än behaglig eftersom en av oss vägrade förflytta sig framåt oavsett hur. Men men.

 

Några timmar senare var jag och Henri bjudna på playdate hemma hos Emelie. En dubbel playdate: de vuxna fick hänga och barnen fick hänga. Det fanns trevligheter för både stora och små. Bubbel, chokladsockerkaka, fruktsallad och cheesecake.

 

Såg ut såhär. Tröjan finns här, (reklamlänk) och kjolen här.

 

Vi hade så mysigt. Henri är väldigt självständig på många sätt. Exempelvis har han alltid varit duktig på att leka själv. Vid tillställningar likt denna glömmer jag bort att jag ens har ett barn.

 

Efter några timmar tackade vi för oss och jag och Hannah slog följe hem. ”Hem Hannah”, frågade Henri och vips hade vi bjudit in oss på middag. Beställde carbonarapizza som vi hämtade på vägen. Så fint att se Henri och Hannah ihop, mitt hjärta smälter ju. ”Vilken är din favoritfärg”, frågade Hannah. ”Blå bil”, svarade Henri.

 

Sen blev den söndag och då hängde vi hos farmor hela dagen. Fick glasstrut som såg ut som en ros. Henri fick också en och farmor sa att de kunde dela, hon kunde ta över och äta resten när han inte orkade mer. Lol okej sa jag. Det hände ju inte nej.

En så himla fin helg! Lätt topp 5 helger i Henris liv skulle jag tro i alla fall.

209 gillar

Kommentarer (7)

  • Moa

    |

    Är det bara jag som har drömt, men har hört att flying tiger skulle stänga ner alla sina butiker, alltså att de har gått i konkurs? Hoppas jag har hört fel, för det är ju en ganska rolig butik 🙂
    Och vilken fin glass, vet du var hon köpte den?
    Kram, och tack för så bra blogg!

    Svara

    • Egoina

      |

      Ingen aning! Glassarna är från Lidl. Jag köpte ett paket med chokladsmak som också är goda 😍

      Svara

      • Moa

        |

        Misstänkte Lidl, tack!

        Svara

  • Terese

    |

    Jag gillar hur du inte hänger ut någon i din blogg. Snällt mot dina familjemedlemmar.
    ” en av oss vägrade förflytta sig framåt oavsett hur. ”
    Skulle kunna vara vem som helst av er tre 🥰

    Svara

    • Egoina

      |

      😂😂

      Svara

  • Malin

    |

    Åh vad mysigt! Har ett barn i samma ålder, en riktig sladdis till sina äldre syskon och vi har inga kompisar med barn i hennes ålder. Våra vänners barn är mellan 10-20 år, samma som våra äldre barn. Det känns så tråkigt! Sånt häng du har hade vi jämt med de stora barnen men inget nu och det skär i hjärtat. Tänker att hon får annat i stället.. men ändå 🥺❤️.

    Svara

    • Sara

      |

      Åh – exakt så har jag också det. Får alltid lite dåligt samvete mot min lilla som aldrig får leka med barn i sin ålder förutom på förskolan.. När storbarnen va små hade man alltid massa fika- och helgdejter med kompisar och deras barn.

      Svara

Lämna en kommentar

Arkiv