Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

20 favoriter igen

Det blev uppskattat senast, så vi kör ett gäng favoriter igen.

Favorit…

 

 

Färdigmat

Soppa! Färdiga soppor är ofta riktigt bra tycker jag. Helst de som är i kyldisken och inte i frysen. Topp tre favoriter:

Paulúns kyckling och morotssoppa

Felix veggie goulash

Felix ost & broccolisoppa

 

Bh

Helst ingen faktiskt. Men om jag ska ha använder jag gärna linne med ”inbyggd bh”. Har en modell från Cubus i olika färger som jag älskar, som tyvärr inte säljs mer. Men här är en liknande.

 

 

Torrschampo

Detta från Living proof (reklamlänk)! Hatar torrschampo som blir strävt i håret. Detta är super.

 

Sysselsättning en ledig dag

Det enda jag drömmer om är att kunna göra precis ingenting en hel dag. Det enda jag saknar från mitt barnfria liv. Så det är vad jag svarar, favoritsysselsättning är ingen sysselsättning.

 

Kroppsprodukt

The hot ex från Mantle. Använder en gång i veckan och man blir så mjuk.

 

Vardagsmiddag

Det ska gå snabbt, alla ska gilla och det ska mätta, pasta va?

 

Årstid

Vår.

 

 

Bit i Salt & blandat-påsen

Hallonet.

 

Foundation

Gillar inte väldigt täckande foundation. Min 4-ever favorit är denna från Lumene (reklamlänk). Ett mer täckande alternativ är denna från It cosmetics (reklamlänk). It cosmetics har en annan variant som är superhyllad, men jag tycker att denna är så mycket bättre. Blir jättefin och naturlig på huden.

 

Grönsak

Tomat.

 

 

Svordom

Jävla.

 

Hudvårdsrutin dagtid

En trio från Dr Ceuracle. Reklamlänkar: toner, serum, ansiktskräm.

 

Uppvaktning

Mitt kärleksspråk är bekräftande ord. Inte Christoffer-nivå dock eehhe.

 

 

Karusell på tivoli

Har blivit så otroligt känslig för karuseller på äldre dagar. Kanske sen jag blev mamma? Blir illamående av att ens sitta på en gunga. Så helst ingen karusell tack. När jag var liten tyckte jag så synd om den vuxna som fick sitta kvar på bänken och passa allas saker när man var iväg och åkte karusell. Kan gärna bli den personen nu, låter som en dröm.

 

Vardagslyx

En latte to go.

 

Läppglans

Maracuja Juicy Lip plumper i färgen Tulip (reklamlänk). Återfuktning, färg, kylande effekt på läpparna och lagom glossigt.

 

 

Chips

Tänker på detta orimligt ofta, fast mer i stil med ”om jag var tvungen att välja en chipssort att äta för resten av livet”. I slutändan blir det ändå alltid sour cream & onion. Men salt och vinäger är en bubblare.

 

Smycken

Ringar eller diskret halsband. Enda jag inte känner mig fånig eller utklädd i.

 

Bebispryl

Baby Björn babysitter. Kanske den enda grejen vi köpte som inte var onödig. Planerade att skriva ett blogginlägg om saker jag köpte inför bebis och vad vi faktiskt använde, men det blev aldrig av. Nu har det gått så lång tid att det blir märkligt, eller?

 

Hårborste

Är inne på min tredje wonderbrush (reklamlänk). Finns ingen bättre borste.

 

Mer favoriter:

20 favoriter

 

127 gillar

Kommentarer (13)

 • Ellen

  |

  Nej snälla, skriv ett inlägg om onödiga bebisprylar! På riktigt alltså 😆 Väntar barn i maj och listorna på sakerna man måste köpa till bebis man får tips om i appar osv. är orimligt långa för min plånbok.

  Svara

 • Elin

  |

  Nej inte alls märkligt, jag som väntar bebis i vår hade gärna läst en lista om vad som kan vara användbart att införskaffa 😊

  Svara

 • Linnea

  |

  Nej! Lista vill vi ha! 😃😃

  Svara

 • Hanna

  |

  Neeej inte alls konstigt, skriv en lista snälla😍 Hade älskat att läsa 🙏🏻🤩

  Svara

 • Zandra

  |

  Lista 👍 kul se vad andra tycker är onödigt.. allt som var toppen med första barnet var helt onödigt med mitt andra🤣
  Lärt mig att bättre köpa efter behov..

  Svara

 • Terese

  |

  Köpte en wonderbrusch efter din rekommendation, men nu undrar jag varför du är inne på din tredje….?

  Svara

  • Egoina

   |

   Använt den i 15 år så har bytt med jämna mellanrum för att piggarna blivit slitna och börjat lossna.

   Svara

 • Pernilla

  |

  Vill också ha lista 😄

  Svara

 • Ronja

  |

  Inte alls märkligt, snälla lista! Jag behöver också råd. (Hoppas jag i alla fall 🫠)

  Svara

 • Mia

  |

  Vill också ha listan!!

  Svara

 • Lina

  |

  Exakr där hudvården har jag snart hemma i brevlådan! Passade på i helgen när skincity hade 20% på Dr Ceuracle! Har extremt känslig hud och fått höra att serumet ska vara otroligt. Är du nöjd? Använder du serumet morgon+kväll? Älskar propolismasken!

  För andra som vill köpa dr ceuracle billigare tipsar jag om notino.se. ej scamsida.

  Svara

  • Egoina

   |

   Älskar serumet! Har använt i flera år till och från. Jag använder serumet både dag och natt (men varvar med att köra en c-vitamin serie dagtid och retinol på natten typ 1 gång i veckan) och jag brukar köra nattmask på natten som sista steg istället. Har också känslig hud numera och allt jag provat från dr ceruacle är super 🙏🏻 Enda jag inte förstår hypen med är kombucha tonern.

   Svara

 • Emma

  |

  Jag hade gärna läst en lista över sådant du gillade mest men även ogillade mest gällande bebissaker (och småbarnsaker). Mest för att jag gillar att se om folk tycker som jag eller om de inte vet vad de pratar om (höhö, kass humor).

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv